2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 16, 2020 12:15 pm

Lorenzo, Μποχωρίδης, Καλαιτζάκης
Φοστερ, Παππάς
Παπαπέτρου, Κασελάκης
White, Μήτογλου
Nnoko, Παπαγιάννης, Βουγιούκας

Το συγκεκριμένο δεν νομίζω πως βγαίνει ακριβά, αν μπορεί κάποιος να κάνει μία σούμα.
Αν υπάρξει χώρος και για μία κίνηση ακόμα επιπέδου ευρωλίγκας αντι Καλαιτζάκη ή Βουγιούκα, πχ Giedraitis νομίζω ότι πλέον μιλάμε για ευρωλιγκάτη ομάδα με τα όλα της. Δεν είμαι ωστόσο σίγουρος τι παίζει με τα ανωτέρω οικονομικά και με τις μειώσεις που έχουν υποστεί κάποιοι παίχτες, παρακαλώ όποιος έχει το κουράγιο και τη γνώση να μας ενημερώση.

Φοστερ, Παππάς
Giedraitis
Παπαπέτρου, Κασελάκης
White, Μήτογλου
Nnoko, Παπαγιάννης

Το ανωτέρω ροστερ, αν αναλογιστούμε και τις βελτιώσεις που περιμένουμε να δούμε από Μήτογλου, Παπαγιάννη, καθώς και την ίσως αναγέννηση Παππά, νομίζω δεν θα είναι κακό. Απο γρήγορους υπολογισμούς, το ανωτέρω νομίζω βρίσκεται κάπου στα 5,5εκ? Εκτός και αν είμαι τόσο βαθιά νυχτωμένος :mrgreen:

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 16, 2020 12:25 pm

aiver έγραψε:
Φοστερ, Παππάς
Παπαπέτρου, Κασελάκης
White, Μήτογλου

Το συγκεκριμένο δεν νομίζω πως βγαίνει ακριβά, αν μπορεί κάποιος να κάνει μία σούμα.
Αν υπάρξει χώρος και για μία κίνηση ακόμα επιπέδου ευρωλίγκας αντι Καλαιτζάκη ή Βουγιούκα, πχ Giedraitis νομίζω ότι πλέον μιλάμε για ευρωλιγκάτη ομάδα με τα όλα της. Δεν είμαι ωστόσο σίγουρος τι παίζει με τα ανωτέρω οικονομικά και με τις μειώσεις που έχουν υποστεί κάποιοι παίχτες, παρακαλώ όποιος έχει το κουράγιο και τη γνώση να μας ενημερώση.

Φοστερ, Παππάς
Giedraitis
Παπαπέτρου, Κασελάκης
White, Μήτογλου
Nnoko, Παπαγιάννης

Το ανωτέρω ροστερ, αν αναλογιστούμε και τις βελτιώσεις που περιμένουμε να δούμε από Μήτογλου, Παπαγιάννη, καθώς και την ίσως αναγέννηση Παππά, νομίζω δεν θα είναι κακό. Απο γρήγορους υπολογισμούς, το ανωτέρω νομίζω βρίσκεται κάπου στα 5,5εκ? Εκτός και αν είμαι τόσο βαθιά νυχτωμένος :mrgreen:
με μοναδικο ασσο τον λορενζο δεν βγαινει χρονια. φθηνο ειναι το ροστερ που παρεθεσες, αλλα χωρις ασσο και 2ο 3αρι δεν βγαινουμε. σκεψου οτι απο το 1 εως το 3 εχεις 3 παικτες ουσιαστικα που κανενας δεν κανει διαφορα και που ο ενας (φοστερ) δεν εχει ξαναπαιξει σε τετοιο επιπεδο.

στους ψηλους ειναι πολυ καλα! μακαρι να παμε ετσι!

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τρί Ιουν 16, 2020 12:40 pm

σημερινος Κοντος :

«Υπάρχουν πιθανότητες να μείνει ο Μπέντιλ. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο κόνσεπτ της ομάδας που θα δημιουργηθεί. Λογικά για να μην δούμε τον Βουγιούκα στη χθεσινή προπόνηση υπάρχει έντονη φημολογία ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα».
«Ο Παναθηναϊκός έχει στα ραντάρ του τον Νοκό της Άλμπα από τον Φλεβάρη. Δεν τον έχει κλείσει αλλά τον εξετάζει. Ο Κασελάκης που έμεινε ελεύθερος από τον Προμηθέα είναι πιθανό να αποκτηθεί. Στο κάδρο υπάρχει και ο Φόστερ, που είναι ένας παίκτης που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα».

για ευρωλιγκα ειπε οτι εκει θα ειμαστε το πιθανοτερο.αλλα οχι σιγουρα!
καλα ο Κοντος οπου λεει εστω πιθανο σημειωστε : σχεδον βεβαιο..

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 16, 2020 12:46 pm

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44

Τρί Ιουν 16, 2020 1:01 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2020 12:25 pm
aiver έγραψε:
Φοστερ, Παππάς
Παπαπέτρου, Κασελάκης
White, Μήτογλου

Φοστερ, Παππάς
Giedraitis
Παπαπέτρου, Κασελάκης
White, Μήτογλου
Nnoko, Παπαγιάννης

με μοναδικο ασσο τον λορενζο δεν βγαινει χρονια. φθηνο ειναι το ροστερ που παρεθεσες, αλλα χωρις ασσο και 2ο 3αρι δεν βγαινουμε. σκεψου οτι απο το 1 εως το 3 εχεις 3 παικτες ουσιαστικα που κανενας δεν κανει διαφορα και που ο ενας (φοστερ) δεν εχει ξαναπαιξει σε τετοιο επιπεδο.

στους ψηλους ειναι πολυ καλα! μακαρι να παμε ετσι!
Εν μερη εχεις δικιο, δεν αντιλεγω. Ειχα πιο πολυ στο μυαλο μου κι ψηλα σχηματα κτλπ. Θα επανελθω με βελτιωσεις :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
andri

Reactions: 4
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Magic Johnson

Τρί Ιουν 16, 2020 1:30 pm

Το δίδυμο Πανγκος-Αλεξ Χαμιλτον στα pg μπόρει να σταθεί ? Και αν ναι είναι εφικτό οικονομικά?

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 16, 2020 1:40 pm

andri έγραψε:
Το δίδυμο Πανγκος-Αλεξ Χαμιλτον στα pg μπόρει να σταθεί ? Και αν ναι είναι εφικτό οικονομικά?
μαλλον ναι !και γιατι οχι να μην ειναι οικονομικα εφικτο !αλλα ειμαστε σιγουροι οτι θα κανει με την αμυνα του διαφορα και στην ευρωλιγκα..ο Χαμιλτον ? γιατι επιθετικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα !τριποντο πλ αδυναμο και δημιουργικα οχι τιποτα τρομερο

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2020 1:42 pm

andri έγραψε:
Εγώ το θεωρώ ιδανικό το δίδυμο, αρκεί να μην τον πάρουν τον Πάνγκος οι Μπασκόνια, Βαλένθια.

Ο Χάμιλτον θα καλύπει πίσω τον Πάνγκος και μπροστά δένουν σούπερ. Πάγνκος παρέα είτε με αυτόν, είτε με Λορένζο (στην ίδια πεντάδα) είτε με Α. Γκούντγουιν. :wink:

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 16, 2020 2:02 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2020 1:42 pm
andri έγραψε:
Εγώ το θεωρώ ιδανικό το δίδυμο, αρκεί να μην τον πάρουν τον Πάνγκος οι Μπασκόνια, Βαλένθια.

Ο Χάμιλτον θα καλύπει πίσω τον Πάνγκος και μπροστά δένουν σούπερ. Πάγνκος παρέα είτε με αυτόν, είτε με Λορένζο (στην ίδια πεντάδα) είτε με Α. Γκούντγουιν. :wink:
o Χαμιλτον σε λιγους μηνες γινεται 28 και η Ρισον η μεγαλυτερη ομαδα που εχει παιξει.. !
κατι τετοιοι παικτες με αμυντικη κυριως εφεση συχνα αργουν να ξεπεταχτουν,ομως δεν πιανουν και παντα!
δεν ειναι οπως με τα 3ρια που τριποντο να μην διαθετουν δεν τρεχει τιποτα!οποτε ο Χαμιλτον νομιζω θα βαζε επιπλεον πονοκεφαλους στον Βοβορα.. !
ισως καλυτερα το αντιστροφο Λορεντζο και να συνδιαστει με ενα στοιχημα που να ειναι ψυχρος εκτελεστης απο το τριποντο..!
ειναι και ενα θεμα σοβαρο οτι με Πανγκος θα τρεμεις μην σου τραυματιστει ανα πασα στιγμη :sad:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 16, 2020 2:12 pm

ροστερ 6m για εκτοξευση :

Nνοκο,Παπαγιαννης
ΑαρονΓουαιτ,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Χαρισον(sf-sg),Κασελακης
Nτελαβαλε,Παππας
Λορεντζο,Βεστερμαν,Μποχωριδης

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2020 2:18 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2020 2:02 pm

o Χαμιλτον σε λιγους μηνες γινεται 28 και η Ρισον η μεγαλυτερη ομαδα που εχει παιξει.. !
κατι τετοιοι παικτες με αμυντικη κυριως εφεση συχνα αργουν να ξεπεταχτουν,ομως δεν πιανουν και παντα!
δεν ειναι οπως με τα 3ρια που τριποντο να μην διαθετουν δεν τρεχει τιποτα!οποτε ο Χαμιλτον νομιζω θα βαζε επιπλεον πονοκεφαλους στον Βοβορα.. !
ισως καλυτερα το αντιστροφο Λορεντζο και να συνδιαστει με ενα στοιχημα που να ειναι ψυχρος εκτελεστης απο το τριποντο..!
ειναι και ενα θεμα σοβαρο οτι με Πανγκος θα τρεμεις μην σου τραυματιστει ανα πασα στιγμη :sad:

Ο Χάμιλτον διάγει μόλις τη δεύτερη του χρονιά στο Ευρωπαικό μπάσκετ. Αυτό πρέπει να κοιτάμε πρώτο- πρώτο.
Έπειτα δεν είναι ένας παίκτης που έχει κυρίως αμυντική έφεση, αλλά ένας παίκτης που έχει και αμυντική έφεση. Έιναι ένας all around παίκτης που έχει 16 πόντους μ.ο στο Γιουροκαπ, έχει την καλύτερη αξιολόγηση στον θεσμό κι όλα αυτά μόλις στη δεύτερη του σεζόν. Άν προσθέσεις και την τρομερή του ικανότητα σε κοψίματα (μαζί με τον Γκούντγουιν οι καλύτεροι γκαρντ στην Ευρώπη στο κομμάτι αυτό) αλλά και σε κλεψίματα- ριμπάουνς, καθώς και ασίστς στο μπροστινό μέρος, καταλήγεις ότι αξίζει τον κόπο.

Έπειτα ο Πάνγκος, δεν θυμάμαι να έχει βγάλει τραυματισμό σοβαρό, ούτε στη Ζαλγκίρις ούτε και στην Γκραν Κάναρια του Αΐτο. :wink: Πολύ μα πολύ καλό δίδυμο που λόγω της αθλητιότητατς του Χάμιλτον μπορεί να συνδυαστεί και με έναν ακόμη γκαρτν σε πιεστικά/χαμηλά σχήματα.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεστε μίνιμουμ έναν αμυντικό κέρβερο στην γραμμή κοντών.

Σημείωση: Ο Παππάς ποτέ δεν ήταν αμυντικός στόπερ, όπως πήρε το μάτι μου κάπου χθες αν δεν κάνω λάθος. Πόσο μάλλον μετά τον τελευταίο του τραυματισμό, που του στέρησε πολλά σε συνδυασμό με τους προηγούμενους και την παντελή του έλλειψη, για όρεξη για δουλειά.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 16, 2020 2:33 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2020 2:18 pm
[

Ο Χάμιλτον διάγει μόλις τη δεύτερη του χρονιά στο Ευρωπαικό μπάσκετ. Αυτό πρέπει να κοιτάμε πρώτο- πρώτο.
Έπειτα δεν είναι ένας παίκτης που έχει κυρίως αμυντική έφεση, αλλά ένας παίκτης που έχει και αμυντική έφεση. Έιναι ένας all around παίκτης που έχει 16 πόντους μ.ο στο Γιουροκαπ, έχει την καλύτερη αξιολόγηση στον θεσμό κι όλα αυτά μόλις στη δεύτερη του σεζόν. Άν προσθέσεις και την τρομερή του ικανότητα σε κοψίματα (μαζί με τον Γκούντγουιν οι καλύτεροι γκαρντ στην Ευρώπη στο κομμάτι αυτό) αλλά και σε κλεψίματα- ριμπάουνς, καθώς και ασίστς στο μπροστινό μέρος, καταλήγεις ότι αξίζει τον κόπο.

Έπειτα ο Πάνγκος, δεν θυμάμαι να έχει βγάλει τραυματισμό σοβαρό, ούτε στη Ζαλγκίρις ούτε και στην Γκραν Κάναρια του Αΐτο. :wink: Πολύ μα πολύ καλό δίδυμο που λόγω της αθλητιότητατς του Χάμιλτον μπορεί να συνδυαστεί και με έναν ακόμη γκαρτν σε πιεστικά/χαμηλά σχήματα.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεστε μίνιμουμ έναν αμυντικό κέρβερο στην γραμμή κοντών.

δεκτα για Χαμιλτον ! αξιζει να προσεχθει! εκανε σουπερ σεζον στο γιουροκαπ ,οπως φαινεται και απο τα pir !παντως τρομερα δημιουργικος δεν ειναι ! 5 ασιστ ανα 30κατι λεπτα δεν βγαζει ματια !
ναι σκοραρει-αμυνεται και κατεβαζει και ριμπαουντ !ειναι πολυεργαλειο.θα τον προτιμουσα μαλλον πακετακι με Βεστερμαν !

για Πανγκος δεν παω τοσο πισω στην Γκραν Καναρια του Αιτο.!δεν χρειαζεται νομιζω να παμε 5 χρονια πισω..!.στην τελευταια 1.5 σεζον του παω !απο εκει απορρεει η οποια ανησυχια ! και εν μερει η πτωση του κασε !διαφορετικα δεν θα τον συζηταγαμε τωρα για εμας

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τρί Ιουν 16, 2020 3:00 pm

εκτιμηση του ινσαιντερ..τζιμι για το τελικο ροστερ

• PG: Pangos, Μάντζαρης, Μποχωριδης*
•SG: Foster(PG), Παππας, Χαρισον(SF)
•SF: Παπαπετρου, Κασελακης(PF)*
•PF: A.White(SF), Μήτογλου(C), Bentil(C)*
•C: Παπαγιάννης, Ννοκό, Γκιστ

εκτος απο το σοκ για Γκιστ..
εχει και το πλεον ακυρο με Αaron White να υπολογιζεται και για το 3 :shock:

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D

Τρί Ιουν 16, 2020 3:16 pm

Το sdna που ξέρει τα του Παναθηναικού έγραψε πάντως πως οι μειώσεις στο συμβόλαιο του Παπαπέτρου δεν ισχύουν. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε Παπατζον-Μήτογλου τότε το τριο αυτό είναι στα 2 μύρια αμέσως αμέσως.

Πάνγκος-Ουάιτ-Ννόκο και σία είναι παίχτες Ευρολίγκας με αρκετές παραστάσεις. Οι 2 πρώτοι έχουν χαμηλωμένο κασέ. Είναι και η φάση του κορονοιού που δεν αφήνει τα ποσά να ξεφεύγουν. Αλλά και πάλι το μπάτζετ που ακούμε με τα ονόματα που γράφονται δεν πολυταιριάζει.

Βέβαια μπορεί να πάρεις κάποιους απ' αυτούς και όλοι οι υπόλοιποι να είναι τύπου Κασελάκη-ΛεΜπο. Ίσως βγαίνει έτσι. Κάτω από 5μύρια δύσκολο το κόβω.

Μια φροντ λαίν με Ουάιτ-Μήτο-Μπέντιλ-Ννόκο-Παπατζον πάντως δεν με χαλάει. Σε άμυνα/ριμπάουντ είναι πολύ δυνατή. Βέβαια σκορ δεν έχω ιδέα ποιός μπορεί να δώσει μιας και όλοι (πλην μικρών εξαιρέσεων) χρειάζονται έναν (καράφλα κατά προτίμηση) για να σκοράρουν.

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τρί Ιουν 16, 2020 3:30 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2020 3:00 pm
εκτιμηση του ινσαιντερ..τζιμι για το τελικο ροστερ

• PG: Pangos, Μάντζαρης, Μποχωριδης*
•SG: Foster(PG), Παππας, Χαρισον(SF)
•SF: Παπαπετρου, Κασελακης(PF)*
•PF: A.White(SF), Μήτογλου(C), Bentil(C)*
•C: Παπαγιάννης, Ννοκό, Γκιστ

εκτος απο το σοκ για Γκιστ..
εχει και το πλεον ακυρο με Αaron White να υπολογιζεται και για το 3 :shock:
Ποιος ειναι αυτος ο ινσαιντερ?Που γράφει?Εχει πέσει ποτε μεσα ή είναι απο αυτούς που εφερναν ντανστον και ραντολφ πιο παλια? Ρωτάω γιατι ολο ακουω για αυτον τον τζιμυ αλλα δεν τον ξερω. Ο ουαιτ αν μπορει να βοηθησει και αλλου ειναι στο 5 οχι στο 3

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”