Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

vforvendetta85
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 14, 2022 2:52 pm

benchwarmer έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 1:30 pm
Fun trivia: Ο Βόβορας έχει λιγότερα παιχνίδια στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής και από τον GM του, αλλά και από τους 3 βοηθούς του (Σερέλη, Κουτσό, Γιαπλέ) :peace:

Η έλευση του Σερέλη πάντως, εμένα μου δείχνει ότι τουλάχιστον του παρουσιάστηκε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο από κάποιον, το οποίο και τον έπεισε. Από το ελάχιστο που τον έχω γνωρίσει (και είναι συμπαθέστατος), δεν νομίζω ότι θα έμπλεκε σε μία άρρωστη κατάσταση απλώς για λόγους "καριέρας" ή χρηματικούς.

Σε κάθε περίπτωση, (και) για εμένα το όλο πρόβλημα(?) του Παναθηναϊκού ξεκινάει από ένα συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο, αλλά δεν μου πέφτει παραπάνω λόγος να επεκταθώ.
Να πω την μαύρη μου αλήθεια, προτιμώ Σερέλη για πρώτο προπονητή. Ο Σφαιρόπουλος δεν είχε πχ μεγαλύτερο βιογραφικό όταν πήγε πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό και μπράβο του (Ολυμπιακού) που το έκανε.

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 14, 2022 2:56 pm

Ωραίος τύπος ο Σερελης, έχω ακούσει και εγώ πολύ καλα λόγια από βοηθό του στο Λαύριο που είναι φίλος. Βέβαια τώρα με την κίνηση να πάει στον ΠΑΟ πέφτει αρκετά στα μάτια μου. Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά άτομα που δέχονται να πάνε να δουλέψουν στον ΠΑΟ (υπάλληλοι δλδ του dpg). Πιστεύω ότι θα πρέπει να έχει κάποιος πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση για να δεχτεί να δουλέψει για τον δπγ. Ο δε Πεδουλακης αγγίζει τα όρια του γελοίου (συγγνώμη κιόλας δεν τον ξέρω τον άνθρωπο κρίνω μόνο την συγκεκριμένη συμπεριφορά να μην παρεξηγηθώ). Χειρότερος του Λεμονή κατάντησε. Λίγη τσιπα ρε αδερφέ.
Επίσης μια άσχετη ερώτηση: τι άλλαξε ο Βοβορας αυτόν τον ένα χρόνο που τον κάνει κατάλληλο πλέον για τον πανγκο;

0
BillyPao

champion
Reactions: 2644
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 14, 2022 3:03 pm

golitog7 έγραψε:
Ωραίος τύπος ο Σερελης, έχω ακούσει και εγώ πολύ καλα λόγια από βοηθό του στο Λαύριο που είναι φίλος. Βέβαια τώρα με την κίνηση να πάει στον ΠΑΟ πέφτει αρκετά στα μάτια μου. Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά άτομα που δέχονται να πάνε να δουλέψουν στον ΠΑΟ (υπάλληλοι δλδ του dpg). Πιστεύω ότι θα πρέπει να έχει κάποιος πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση για να δεχτεί να δουλέψει για τον δπγ. Ο δε Πεδουλακης αγγίζει τα όρια του γελοίου (συγγνώμη κιόλας δεν τον ξέρω τον άνθρωπο κρίνω μόνο την συγκεκριμένη συμπεριφορά να μην παρεξηγηθώ). Χειρότερος του Λεμονή κατάντησε. Λίγη τσιπα ρε αδερφέ.
Επίσης μια άσχετη ερώτηση: τι άλλαξε ο Βοβορας αυτόν τον ένα χρόνο που τον κάνει κατάλληλο πλέον για τον πανγκο;
Τίποτα δεν άλλαξε, απλά δεν υπάρχουν λεφτά. Η κυνική πραγματικότητα αυτή είναι.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 3:07 pm

Παίδες καλό "μάτι" ο Πεδουλάκης. Στον Παναθηναϊκό δεν έβγαλε και μάτια στον τομέα αυτόν στις 3 του θητείες, αλλά το πρόσημο είναι θετικό (στο "μάτι", πάντα). Για τα όσα έχει κάνει τις δεκαετίες 90-οο' τα ΄έχουμε πει. Είχε κεντήσει τότε.

Ενώ, ακόμα κι αν κάποιος σταθεί στις σχεδόν τρολ μεταγραφές :roll: των Κίτσεν, ¨Αρμστρονγκ, κ.α υπάρχει ο αντίλογος των πεπραγμένων, εκείνων που τους αντικατέστησαν, κι αυτό είναι που μετράει στη μοναδική του πολύ- πολύ καλή θητεία στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα πεδία που άπτονται της δουλειάς του. Στο θερινό και το χειμωνιάτικο κομμάτι, για να το πούμε με 2 λέξεις.

Στη δεύτερη θητεία του οκ, πολύ καλούς παίκτες πήρε τότε η ομάδα σας, θέλετε να πούμε ότι οι φάιναλφοράτοι ήταν δικές του επιλογές;
Μαζί σας (να το πάρει το ποτάμι, που λέμε). :)
Το θέμα είναι ότι είχε λεφτά και πήρε (ή χτύπησε) όλους όσοι ήταν διαθέσιμοι. Τώρα το να λέμε ότι τον έναν τον πήγαινε με τα χίλια, ή ότι τους καπάρωσε με λίγα λεφτά (λες κι ήταν παναθηναϊκοί από μικροί ή έσκιζε τότε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη) νομίζω ότι εμπίπτει στα πλαίσια του υποκειμενικού/ατεκμηρίωτου μην πω φανατικού, οπαδικού κλπ.

Πήρε όσους έκαναν τεράστιο άλμα την περασμένη χρονιά και τα εύσημα πάνε στους ίδιους τους παίκτες (για το άλμα που έκαναν) αλλά και στους προπονητές/gm που τους εμπιστεύθηκαν/ανέδειξαν. Ήτοι, Σαλαθάρ/ΠΕράσοβιτς στην περίπτωση του ...Ροδίτη Τζέιμς και του...παγκίτη- στην τοτινή Ρεάλ- Μπουρούση και του Μπαρτζώκα με τους Κλαβέρ μετά από το μέτριο πέρασμα στο ΝΒΑ και Σίνγκλετον που τον πήρε 3ρι από το ΝΒΑ και τον έκανε 5ρι στη Λόκο- και τον Δεκέμβρη είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου.
Τώρα να βάλω και τον Ιτούδη που πήρε τους Μαρκοϊσβίλι και Νίκολς στην ΤΣΣΚΑ και τους έδωσε "πασαπόρτι" πρώτης;

Επιπλέον, αν σε κάποιον πρέπει να πιστωθεί το χαμηλό (;) ποσό που έκλεισαν οι φαιναλφοράτοι αυτοί παίκτες, πρέπει να είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Δ.Γ. Εκτός αν μου πει κάποιος ότι τις διαπραγματεύσεις από τηλεφώνου τις έκανε ο Άρτζι. Που θα χαρώ να το διαβάσω, γιατί θα δείχνει άνθρωπο με χιούμορ. :)

Να τα λέμε όλα, πέρα από συμπάθειες κι αγάπες.

Για την τρίτη του θητεία δεν θα πω και πολλά στον κομμάτι το μεταγραφικό. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο, για μένα. Κι αν ισχύει για τον Πρίφτη, τον Πασκουάλ το ότι τους επιβάλει παίκτες ο Δ.Γ, ισχύει και για τον Πεδουλάκη.

Το ζήτημα είναι ότι τον έδιωξαν κι από Ούνιξ κι από Περιστέρι κι ότι θυμίζει( sic) παλαίμαχο προπονητή, κι ας μην είναι μεγάλος σε ηλικία (για προπονητή). Κι ας μη του έλειπαν ικανότητες. Αυτοεκτίμηση τού έλειπε/λείπει/.
Μόνος του έκαψε τον εαυτό του ως ενεργός προπονητής.

Η αξιοπρέπεια του Αλβέρτη στο κομμάτι αυτό θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Σχετικά με τον Σερέλη, είναι τεράστια πρόκληση/αναβάθμιση να πάει στον Παναθηναϊκό μετά το Λαύριο. Καλή του επιτυχία του ανθρώπου. :bball:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Απρ 14, 2022 3:12 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012

Πέμ Απρ 14, 2022 3:09 pm

golitog7 έγραψε:
τιποτα δεν αλλαξε και τοτε και τωρα ακαταλληλος ηταν και ειναι
δεν υπαρχει καποιος αλλος να αναλαβει αυτην την στιγμη οποτε δεν υπαρχει επιλογη
αυτονοητο οτι δνε τον θελουμε για του χρονου σαν προπονητη

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 14, 2022 3:14 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:07 pm
Παίδες καλό "μάτι" ο Πεδουλάκης. Στον Παναθηναϊκό δεν έβγαλε και μάτια στον τομέα αυτόν στις 3 του θητείες, αλλά το πρόσημο είναι θετικό (στο "μάτι", πάντα). Για τα όσα έχει κάνει τις δεκαετίες 90-οο' τα ΄έχουμε πει. Είχε κεντήσει τότε.

Ενώ, ακόμα κι αν κάποιος σταθεί στις σχεδόν τρολ μεταγραφές :roll: των Κίτσεν, ¨Αρμστρονγκ, κ.α υπάρχει ο αντίλογος των όσων, τους αντικατέστησαν, κι αυτό είναι που μετράει στη μοναδική του πολύ- πολύ καλή θητεία στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα πεδία που άπτονται της δουλειάς του. Στο θερινό και το χειμωνιάτικο κομμάτι, για να το πούμε με 2 λέξεις.

Στη δεύτερη θητεία του οκ, πολύ καλούς παίκτες πήρε τότε η ομάδα σας, θέλετε να πούμε ότι οι φάιναλφοράτοι ήταν δικές του επιλογές;
Μαζί σας (να το πάρει το ποτάμι, που λέμε). :)
Το θέμα είναι ότι είχε λεφτά και πήρε (ή χτύπησε) όλους όσοι ήταν διαθέσιμοι. Τώρα το να λέμε ότι τον έναν τον πήγαινε με τα χίλια, ή ότι τους καπάρωσε με λίγα λεφτά (λες κι ήταν παναθηναϊκοί από μικροί ή έσκιζε τότε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη) νομίζω ότι εμπίπτει στα πλαίσια του υποκειμενικού/ατεκμηρίωτου μην πω φανατικού, οπαδικού κλπ.

Πήρε όσους έκαναν τεράστιο άλμα την περασμένη χρονιά και τα εύσημα πάνε στους ίδιους τους παίκτες (για το άλμα που έκαναν) αλλά και στους προπονητές/gm που τους εμπιστεύθηκαν/ανέδειξαν. Ήτοι, Σαλαθάρ/ΠΕράσοβιτς στην περίπτωση του ...Ροδίτη Τζέιμς και στου...παγκίτη- στην τοτινή Ρεάλ- Μπουρούση, και Μπαρτζώκα με τους Κλαβέρ μετά από το μέτριο πέρασμα στο ΝΒΑ και Σίνγκλετον που τον πήρε 3ρι από το ΝΒΑ και τον έκανε 5ρι στη Λόκο- και τον Δεκέμβρη είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου.
Τώρα να βάλω και τον Ιτούδη που πήρε τους Μαρκοϊσβίλι και Νίκολς στην ΤΣΣΚΑ και τους έδωσε "πασαπόρτι" πρώτης;

Επιπλέον, αν σε κάποιον πρέπει να πιστωθεί το χαμηλό (;) ποσό που έκλεισαν οι φαιναλφοράτοι αυτοί παίκτες, πρέπει να είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Δ.Γ. Εκτός αν μου πει κάποιος ότι τις διαπραγματεύσεις από τηλεφώνου τις έκανε ο Άρτζι. Που θα χαρώ να το διαβάσω, γιατί θα δείχνει άνθρωπο με χιούμορ. :)

Να τα λέμε όλα, πέρα από συμπάθειες κι αγάπες.

Για την τρίτη του θητεία δεν θα πω και πολλά στον κομμάτι το μεταγραφικό. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο, για μένα. Κι αν ισχύει για τον Πρίφτη, τον Πασκουάλ το ότι τους επιβάλει παίκτες ο Δ.Γ, ισχύει και για τον Πεδουλάκη.

Το ζήτημα είναι ότι τον έδιωξαν κι από Ούνιξ κι από Περιστέρι κι ότι θυμίζει παλαίμαχο προπονητή, κι ας μην είναι μεγάλος σε ηλικία (για προπονητή). Κι ας μη του έλειπαν ικανότητες. Αυτοεκτίμηση τού έλειπε/λείπει/.
Μόνος του έκαψε τον εαυτό του ως ενεργός προπονητής.

Η αξιοπρέπεια του Αλβέρτη στο κομμάτι αυτό θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Σχετικά με τον Σερέλη, είναι τεράστια πρόκληση/αναβάθμιση να πάει στον Παναθηναϊκό μετά το Λαύριο. Καλή του επιτυχία του ανθρώπου. :bball:
ο αρτζι παντα ηταν μετριος προπονητης για α1,φυσικα για ευρωλιγκα δεν το συζηταμε καν
στα τοσα χρονια στις απειρες επιλογες παιχτων που εχει κανει στις ομαδες που ηταν προπονητης ελαχιστοι εκαναν καποια καριερα και αυτο δινει την αφορμη στους φανς του να τον θεοποιησουν με υπερβολες που οταν τις διαβαζεις νομιζεις οτι περιγραφουν τον νεο ομπραντοβιτς
το ντυνουν και με το μανδυα του γεννημενου παναθηναικου και πιστου στρατιωτη και εδεσε το γλυκο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Απρ 14, 2022 3:21 pm

Εγω δεν εχω καταλαβει, αλλωστε κανενας δεν μας εχει πει ποια θα ειναι η δουλεια του Πεδουλακη.
Σαν προπονητη τον θεωρω ξεπερασμενο και δεν τον θεωρουσα ποτε κατι αλλο απο ενα αμυντικογεννη -τακτικιστη κοουτς μετριου επιπεδου.
Η τελευταια καλη χρονια σε υψηλο επιπεδο ηταν πριν μια δεκαετια με Παναθηναικο, εναν Παναθηναικο βεβαια που ειχε ακομα Διαμαντιδη και Τσαρτσαρη.
Στα επομενα δυο περασματα απο Παναθηναικο εμεινε 6 και 5 μηνες αντιστοιχα και εφυγε με τους μισους φιλαθλους του Παναθηναικου να μην θελουν να τον ξαναδουν (καποιοι ακομα αισθανονται ετσι) .
Το τελευταιο περασμα του ηταν 3 μηνες στο Περιστερι , που το πηρε απο τον Ζουρο με μια ηττα και ας πουνε οι Περιστεριωτες που το αφησε.
Μετα απ αυτο δεν θυμαμε να υπηρξε, φανερα τουλαχιστον, ομαδα να ασχοληθει μαζι του. Κοντα 1 μιση χρονο ανεργος.
Σαν προπονητης λοιπον θα το θεωρουσα πισωγυρισμα. Δεν ξερω ακριβως τι σημαινει τεχνικος διευθυντης στο μπασκετ και κατα συνεπεια πως μπορει να υποστηριξει τον ρολο. Νομιζω πηρε την θεση Αλβερτη και Διαμαντιδη με ενα τροπο.
Οι πρωτες του επιλογες ειναι κλασσικες. Δικο του παιδι σαν προπονητης (ειχε ακουσει τα ιδια και χειροτερα απο Πριφτη πριν φυγει) και βοηθο του τον Σερελη που περσυ με Καρτερ και Ντιαλο εφτασε στην δευτερη θεση της λιγκας, αλλα φετος χωρις αυτους και αφου μαζεψε διαφορους ξενους που κανεις δεν ξερει αυτη την στιγμη το ονομα τους εκτος του Αμινου λογο του αδερφου του και εχει την ομαδα του ενατη μαζι με ΠΑΟΚ και Απολλωνα Πατρας που εχουν δυο και ενα παιχνιδι λιγοτερο αντιστοιχα απο το Λαυριο. Λιγο πανω απο Ηρακλη και Ιωνικο δηλαδη. Την χρονια πριν την περσινη (την χρονια που επεσε ο Ολυμπιακος Α2) βαθμολογικα ειχε πεσει το Λαυριο να θυμησω (χωρις Καρτερ και Ντιαλο παλι). Πηρε την θεση της Κυμης.
Και ολοι αυτοι στην θεση του Πριφτη. Παναθηναικος δεν ειμαι, αλλα αν ημουν δεν θα πανηγυριζα. Φανταζομαι πω ολα αυτα εγιναν για να χτυπησει το πρωταθλημα ο Παναθηναικος (με τους ιδιους παιχτες;) και να φυγουν ολοι το καλοκαιρι; Για να δουμε. Ειμαι περιεργος τι αλλο θα δουν τα ματια μας με την διοικηση του ΝΤΙΠΙΤΖΙ.
Κουραγιο στον Παναθηναικο και τους μπασκετικους φιλους του και οχι τους τυφλωμενους οπαδους, ακολουθους το DPG. Δεν χτιζονται ετσι οι ομαδες παντως.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 3:22 pm

τουλουμπα έγραψε:

ο αρτζι παντα ηταν μετριος προπονητης για α1,φυσικα για ευρωλιγκα δεν το συζηταμε καν
στα τοσα χρονια στις απειρες επιλογες παιχτων που εχει κανει στις ομαδες που ηταν προπονητης ελαχιστοι εκαναν καποια καριερα και αυτο δινει την αφορμη στους φανς του να τον θεοποιησουν με υπερβολες που οταν τις διαβαζεις νομιζεις οτι περιγραφουν τον νεο ομπραντοβιτς
το ντυνουν και με το μανδυα του γεννημενου παναθηναικου και πιστου στρατιωτη και εδεσε το γλυκο
Στο δεύτερο σκέλος μάλλον έχεις δίκιο.

Στο πρώτο, όμως, η αλήθεια είναι τη χρονιά που παίξατε κόντρα στην Μπάρτσα του ΠΑσκουάλ, αξίζατε κάτι καλύτερο κι ας είχε πολλαπλάσιο προϋπολογισμό. Επιπλέον, τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό που ερχόταν από κούπες ευρωπαϊκές- κάτι βέβαια που έχει και διπλή ανάγνωση (πέραν του κλάσσικ "το μέγεθοςτου ηττημένου δίνει αξία στον νικητή") και μεταφράζεται και σε κούραση/άδειασμα/τραυματισμούς, χωρίς αυτό να μειώνει την αναμφισβήτητη υπογραφή του ΄΄Αρτζι στο αμυντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Η γνώμη μου για το καθαρά προπονητικό είναι ότι πρόκειται για "μονοκόμματο"¨προπονητή και δεν είναι τυχαίο που δεν ενδιαφέρθηκαν άλλες ομάδες ποτέ.

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 14, 2022 3:24 pm

Ο Άρτζι αποδεδειγμένα έχει καλό μάτι.Η φουρνιά του 12-13 ήταν χάρμα ειδεσθαι σε γενικές γραμμές στο δεύτερο μισό της σεζον.Ο Άρτζι έχει την ικανότητα να βρίσκει παίχτες
- σε ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ που είτε είχαν πτώση στην καριέρα τους
-είτε προέρχονταν από τραυματισμο
-ειτε ήταν μέτριοι ποιοτικα αλλά καλοί σε αυτό που τους ήθελε ο κοουτς.
-ειτε διέβλεπε ότι θα λάμψει το αστέρι τους σύντομα
Και τους έπαιρνε σε καλή τιμή!!!!
Με λίγα λογια ότι χρειάζεται η ομάδα στην οικονομική φάση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.
Προπονητικα δεν έκανε κάτι το φοβερό αλλά καλώς ήλθε απλά για να επιλεγεί παίχτες μαζί με έναν προπονητή που πρέπει να συναποφασίζουν χωρίς διαμάχες και τσακωμούς .
Ώριμη αλλά..... ακραία ενέργεια του ΔΓ όπως πάντα.Ο Σύλλογος δεν πρόκειται να ξαναφέρει σοβαρό προπονητή παρά μόνο όποιον είναι άνεργος.Ενας σοβαρός προπονητής δεν θα έλθει σε εμάς ξανα.

Έτσι όπως είναι το ρόστερ με επένδυση σε 4-5 νέους Έλληνες ,με δύο πολύ καλούς(Παπαγ-Παπαπε) και 3 εμπειρους αλλά μέτριους(Μποχω-Κασελ -Καββ)φαντάζει ιδανικό να έρχονται στην ομάδα παίχτες ώριμοι ηλικιακά αλλά φυσικά όχι τοπ και πανακριβοί.

Γνώμη μου ότι θα ψάχτει για
- έναν "άσσο"οργανωτή που να παίζει άμυνα και τους υπόλοιπους διθεσητες.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 3:27 pm

golitog7 έγραψε:
σε βρίσκω υπερβολικά υπερβολικό :D και σου παραθέτω μερικούς λόγους για να δουλέψεις στον ΠΑΟ του dpg :

- καθαρά εργασιακά δε παίζει να χάσεις τα χρήματα σου, τα οποία θα είναι σίγουρα περισσότερα από το Λαύριο για τον Σερέλη και από το 0 για τους άλλους δύο
- θα κοουτσάρεις τον Παναθηναϊκό των 6 αστεριών και (κυρίως) της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. ξεκάθαρο στεπ απ για τον Σερέλη, ξεκάθαρα η καλύτερη δουλειά που θα μπορέσουν ποτέ να βρουν οι Βόβορας - Πεδουλάκης
- για τον Σερέλη ειδικά σίγουρα θα υπάρχει και η φιλοδοξία είτε να αναλάβει κάποια στιγμή ως πρώτος, είτε έστω να ακουστεί λιγάκι και στας Ευρώπας, να μπει στο μπασκετικό χάρτη που λέμε
- παίρνουν την ομάδα σε στιγμή με 0 προσδοκίες και στόχους. κανείς (ούτε καν ο dpg) δε θα τους κατηγορήσει αν χάσουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, όλες τις αποτυχίες τις έχουν ήδη χρεωθεί οι προηγούμενοι, ακόμα και αυτές που θα έρθουν (αν έρθουν). μιλάμε ότι για να θεωρηθούν αποτυχημένοι φέτος θα πρέπει είτε να μη πάνε τον Παναθηναϊκό στους τελικούς είτε να πάνε και να χάσουν με 3 διασυρμούς. και τα δύο σχεδόν απίθανο να συμβούν. αν τώρα πάρουν και κάνα πρωτάθλημα θα είναι απλά θεοί.

η επόμενη σαιζόν είναι άλλη κουβέντα και είναι αδύνατο να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για μπάτζετ, παίκτες κτλ, θα τα δούμε εν καιρώ.

και για να πω και την προσωπική μου άποψη έχω την αίσθηση ότι το τρίο Βόβορας - Σερέλης - Πεδουλάκης θα παρουσιάσει καλύτερα πράγματα από το Πρίφτης - Τοτέμ, εκτός κι αν πάνε του χρόνου με κάνα μπάτζετ Προμηθέα, που δε το νομίζω.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 14, 2022 3:30 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:22 pm
τουλουμπα έγραψε:

Στο δεύτερο σκέλος μάλλον έχεις δίκιο.

Στο πρώτο, όμως, η αλήθεια είναι τη χρονιά που παίξατε κόντρα στην Μπάρτσα του ΠΑσκουάλ, αξίζατε κάτι καλύτερο κι ας είχε πολλαπλάσιο προϋπολογισμό. Επιπλέον, τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό που ερχόταν από κούπες ευρωπαϊκές- κάτι βέβαια που έχει και διπλή ανάγνωση (πέραν του κλάσσικ "το μέγεθοςτου ηττημένου δίνει αξία στον νικητή") και μεταφράζεται και σε κούραση/άδειασμα/τραυματισμούς, χωρίς αυτό να μειώνει την αναμφισβήτητη υπογραφή του ΄΄Αρτζι στο αμυντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Η γνώμη μου για το καθαρά προπονητικό είναι ότι πρόκειται για "μονοκόμματο"¨προπονητή και δεν είναι τυχαίο που δεν ενδιαφέρθηκαν άλλες ομάδες ποτέ.
ενταξει τον ευχαριστουμε για εκεινη την χρονια του νταμπλ αλλα δεν θα τον μνημονευουμε για παντα για εκεινη την χρονια
η γνωμη μου ειναι οτι ο οσφπ πηγε αδειος στους τελικους λογω της ευρωλιγκας αλλιως μπορει να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα,αλλα με τα μπορει και τα αν δεν γινεται δουλεια,ας μην πηγαινε αδειος προβλημα του ηταν
οπως τα παιχνιδια με την μπαρτσελονα που αφου επαθε το στραπατσο ο πασκουαλ λογω υποτιμησης αντιπαλου στα επομενα παιχνιδια του εκανε πλακα
το να συγκρινουμε προπονητες τετοιου επιπεδου με τον πεδουλακη ξεφευγει απτα πλαισια του γραφικου και παρει στα πλαισια της παρανοιας

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 3:33 pm

Νομίζω ότι το σενάριο να μην έρθει ξένος προπονητής το καλοκαίρι, συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Οι συγκεκριμένοι έρχονται για τις όσες πιθανότητες έχει να "σωθεί" η χρονιά. ΠΟυ μάλλον μεταφράζεται σε αποφυγή σκουπίσματος στους τελικούς. Πιστεύω ότι έτσι το βλέπει ο Δ.Γ.

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 3:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 3:30 pm

ενταξει τον ευχαριστουμε για εκεινη την χρονια του νταμπλ αλλα δεν θα τον μνημονευουμε για παντα για εκεινη την χρονια
η γνωμη μου ειναι οτι ο οσφπ πηγε αδειος στους τελικους λογω της ευρωλιγκας αλλιως μπορει να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα,αλλα με τα μπορει και τα αν δεν γινεται δουλεια,ας μην πηγαινε αδειος προβλημα του ηταν
οπως τα παιχνιδια με την μπαρτσελονα που αφου επαθε το στραπατσο ο πασκουαλ λογω υποτιμησης αντιπαλου στα επομενα παιχνιδια του εκανε πλακα
το να συγκρινουμε προπονητες τετοιου επιπεδου με τον πεδουλακη ξεφευγει απτα πλαισια του γραφικου και παρει στα πλαισια της παρανοιας
Δίκιο έχεις στην τοποθέτησή σου. Παρόλα αυτά, η χρονιά εκείνη πρέπει να του πιστωθεί, άσχετα με τα "αν" και τις ειδικές περιστάσεις.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Απρ 14, 2022 3:38 pm

basket72 έγραψε:
Νομίζω ότι το σενάριο να μην έρθει ξένος προπονητής το καλοκαίρι, συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Οι συγκεκριμένοι έρχονται για τις όσες πιθανότητες έχει να "σωθεί" η χρονιά. ΠΟυ μάλλον μεταφράζεται σε αποφυγή σκουπίσματος στους τελικούς. Πιστεύω ότι έτσι το βλέπει ο Δ.Γ.
Συμφωνώ αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο όποιος ξένος έρθει θα είναι καλύτερος του Σερέλη πχ.
Και αυτό γιατί ποιος με καλό βιογραφικό ακόμα και σε επίπεδο Eurocup θα έρθει σε ομάδα που ξέρει ότι πιθανότατα θα απολυθεί πριν το τέλος της σεζόν και μπάτζετ τυρόπιτας;

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 3:39 pm

basket72 έγραψε:
εγώ πάλι εκτιμώ ότι και του χρόνου αυτοί θα ξεκινήσουν τη χρονιά, ακόμα και αν υπάρξει ανακατανομή ρόλων (Σερέλης πρώτος, Πεδουλάκης ασσίσταντ, Βόβορας τεχνικός διευθυντής - πλάκα κάνω) ή φύγει κάποιος.

ειδικά για το Σερέλη είπαμε στεπ απ ο Παναθηναϊκός, αλλά να έφυγε από το Λαύριο για να πάει για 2 μήνες βοηθός και μετά να ψάχνει ομάδα μου φαίνεται δύσκολο, θα έχει πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις φαντάζομαι.

από την άλλη βέβαια τις διαβεβαιώσεις θα τις έχει πάρει από το dpg...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”