Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 12, 2024 3:18 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 3:12 pm
xomitsious έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 3:04 pm

Ποιους εννοείς?
Γιατί εγώ πέρα από τον Ιμπακα (που είναι πολύ καλός αλλά στη δύση της καριέρας του) δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλος.

Μετά τους ολυμπιακούς μάθαμε όλοι και τον Γκάμπριελ αλλά πριν τον κλείσει η Μακάμπι δεν τον ανέφερε κανείς.
ιμπακα μετου νιμπο(αν και αυτος νομιζω εκλεισε νωρις) τωρα που το λες δε μου ερχονται αλλοι.
Ο Νιμπο, όπως και ο Πουαριε, ήθελαν απαραίτητα να έχουν ρόλο βασικό, δεν θα μπορούσαμε να τους πείσουμε να ρθουν να παίζουν 15 λεπτά πίσω απτον Λεσσορ. Μόνο για τον Ιμπακα έχουμε να προσαψουμε στον Αταμαν, αλλά κι αυτός πήγε στη Ρεαλ, όχι στη Μπασκονια, οπότε οκ. Εμένα μαρεσει πολύ κι ο Μετου κι ο Γκάμπριελ, αλλά μπορεί ο Αταμαν να θέλει αλλού στυλ όπως φαίνεται και για αυτο δεν ασχολήθηκε ούτε με τον Ράιτ πέρσι (κακώς κατά τη γνώμη μου). Εγώ από ότι καταλαβαίνω είτε θα πάρουμε τον Τούρκο τώρα, είτε θα μείνουμε με τον πολωνο και θα κοιτάξουμε τον Νοέμβριο μπας και είναι ελεύθερος κάνας Bruno Fernando.

Και με τον Καμποκλο εγώ δεν έχω καταλάβει τι παίζει, προς το παρόν δεν είναι ελεύθερος.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Δευ Αύγ 12, 2024 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Lapro13 έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 3:02 pm

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν κλεισαμε 5αρι τοσο καιρο και τωρα παμε στον Τουρκο Παπαγιαννη;;; Μαλλον περιμεναμε τον Ταις αλλα δεν εκατσε καο χασαμε πληθωρα καλων σεντερ που εκλεισαν.

Περσυ ειχαμε μεγαλο προβλημα στην ελλειψη rim protector, οι Νεμπο και Μιλου κανανε παρτυ. Αντι να ειναι το πρωτο μελημα να κλεισουμε την τρυπα φτασαμε Αυγουστο. Απο φοβο κρατησαμε και τον Πολωνο και τωρα για εναν Τουρκο!

Αναλογιστειτε την φροντ λαιν Ρεαλ και Ολυμπιακου και βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Ποια είναι η πληθώρα ρε παιδιά?

Ο Πουαριε και ο Νιμπο δεν θα ερχόντουσαν για αναπληρωματικοί.

Ο Τάις και ο Σαριτς (και φυσικά και ο Μπιτατζε) δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρουν θέση στο ΝΒΑ.

Ο Καμποκλο που ακούστηκε ήταν και είναι με συμβόλαιο στην Παρτιζάν.

Ο Ιμπακα? Οκ, πήγε Ρεάλ, προφανώς δεν απασχόλησε ποτέ και ίσως έπρεπε. Ο Μετου? Λένε ότι είναι κακός χαρακτήρας και τα χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια με Λεσσορ και Κώστα οπότε ίσως να απορρίφθηκε για αυτό.

Δεν υπήρξαν άλλοι. Εκτός αν θέλατε Παπαγιάννη με 1,7 ή τον Μοτλει που πάει να παίξει Γιουροκαπ (και είναι και αυτός στυλ Λεσσορ / Κώστα.

Ειλικρινά ρωτάω. Δεν ψάχνω αντιπαράθεση. Αλλά αν κοιτάξεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά θα καταλάβεις γιατί δεν ήρθε ο καθένας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3941
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 12, 2024 3:41 pm

η ομαδα ψαχνει επισημα σεντερ απο περυσι τον ιανουαριο
θελετε να μου πειτε οτι τοσους μηνες δεν εχει βρεθει καποιος απο ευρωπη να μας κανει και πρεπει να περιμενουμε τους κομμενους απο νβα?
και μιλαμε για τον 2ο μας σεντερ που εκει κανεις και σκοντο στις αγωνιστικες σου απαιτησεις και λιγο

ο ενας μας μυριζει ο αλλος μας βρωμαει και τελικα ανανεωσαμε τον μπαλτσεροσφκι!

0
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 12, 2024 3:51 pm

Αν ήμουν στη θέση του coach θα είχα ήδη κλείσει έναν εκ των Ibaka ή Gabriel ή Metu ή Caboclo ή τον Wright από πέρσι και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο, καλοί αμυντικοί, πραγματικοί rim protectors και επιθετικά αν και όχι αυτόφωτοι έχουν όλοι τους (πλην Wright) εξαιρετικό τρίποντο (για 5-out καταστάσεις) και εννοείται με τόσους P&R χειριστές θα μας ήταν πολύ εύκολο να τους ταΐζουμε στο κόψιμο και να στήνουμε lob party. Βέβαια εγώ αν ήμουν ο Ataman δεν θα είχα πάρει ούτε τον Grant και ούτε θα είχα κρατήσει τον Grigonis πέρσι, δύο βασικούς πυλώνες δηλαδή για τη κατάκτηση του 7ου, οπότε μάλλον κάτι ξέρει καλύτερα ο coach... Από ότι φαίνεται δεν ψάχνουμε αθλητικό ψηλό, αλλά ένα πιο βαρύ κορμί που θα παράγει πόντους απτο ποστ και θα δίνει όγκο στο ζωγραφιστό, άλλωστε και πέρσι για αυτον τον ρόλο κοιτούσαμε τον Willy. Οπότε αν θέλει ο Ataman τον Yurtseven εγώ πάω πάσο, για τα 10-15 λεπτά πίσω από τον Lessort συζητάμε ούτως ή αλλως, σιγά. Προφανώς έλευση του Τούρκου θα σημάνει αυτόματα αποδέσμευση του Balcerowski.

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου πάντως, ίσως και να εξέταζα και μια άλλη περίπτωση, γενικά θα γούσταρα πολύ να δω στην ομάδα (θα με κράξει τώρα ο shaq) τον Petrusev ως 4/5αρι και με ταυτόχρονη βέβαια παραμονή του Πολωνού στην ομάδα για να έχουμε και ένα πραγματικά βαρύ κορμί όποτε χρειαστεί. Αν τον άφηνε ο ΟΣΦΠ να φύγει θα ήταν σουπερ, βέβαια δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και ούτως ή αλλως τα έχουν σπάσει με τον Ataman, είπα όμως να το αναφέρω.

Brown , Sloukas(1/2)
Nunn , Grant(2/3)
Grigonis , Papapetrou(3/4) , Kalaitzakis
Mitoglou(4/5) , Juancho
Lessort , Petrusev(5/4) , Balcerowski

Και οι Αντετοκούμπο, Μωραΐτης & Σαμοντούροφ θα συμπληρώνουν τη 15αδα στην Α1.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Δευ Αύγ 12, 2024 3:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Αύγ 12, 2024 3:53 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 3:41 pm
η ομαδα ψαχνει επισημα σεντερ απο περυσι τον ιανουαριο
θελετε να μου πειτε οτι τοσους μηνες δεν εχει βρεθει καποιος απο ευρωπη να μας κανει και πρεπει να περιμενουμε τους κομμενους απο νβα?
και μιλαμε για τον 2ο μας σεντερ που εκει κανεις και σκοντο στις αγωνιστικες σου απαιτησεις και λιγο

ο ενας μας μυριζει ο αλλος μας βρωμαει και τελικα ανανεωσαμε τον μπαλτσεροσφκι!
Σε εσένα και εμένα κάνουνε πολλοί. Στον Αταμάν που κάηκε μια φορά με το χυλό και τώρα φυσάει και το γιαούρτι, όχι.
Του έχει αφήσει τραύμα η φάση με τον Κλαιμπερν και δίνει πολλή σημασία στα καλά αποδυτήρια.

Αν υπάρχει κάτι που κριτικάρω εγώ, είναι ότι νόμισαν ότι αυτό που έγινε πέρσι με τον Ναν θα γινόταν και φέτος με τον ψηλό. Αλλά οι καλοί ψηλοί είναι λίγο πιο σπάνιοι, οπότε τώρα μάλλον το σκέφτεται για το Γιουρτσεβεν λίγο πιο σοβαρά.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Αύγ 12, 2024 4:51 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αν ήμουν στη θέση του coach θα είχα ήδη κλείσει έναν εκ των Ibaka ή Gabriel ή Metu ή Caboclo ή τον Wright από πέρσι και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο, καλοί αμυντικοί, πραγματικοί rim protectors και επιθετικά αν και όχι αυτόφωτοι έχουν όλοι τους (πλην Wright) εξαιρετικό τρίποντο (για 5-out καταστάσεις) και εννοείται με τόσους P&R χειριστές θα μας ήταν πολύ εύκολο να τους ταΐζουμε στο κόψιμο και να στήνουμε lob party. Βέβαια εγώ αν ήμουν ο Ataman δεν θα είχα πάρει ούτε τον Grant και ούτε θα είχα κρατήσει τον Grigonis πέρσι, δύο βασικούς πυλώνες δηλαδή για τη κατάκτηση του 7ου, οπότε μάλλον κάτι ξέρει καλύτερα ο coach... Από ότι φαίνεται δεν ψάχνουμε αθλητικό ψηλό, αλλά ένα πιο βαρύ κορμί που θα παράγει πόντους απτο ποστ και θα δίνει όγκο στο ζωγραφιστό, άλλωστε και πέρσι για αυτον τον ρόλο κοιτούσαμε τον Willy. Οπότε αν θέλει ο Ataman τον Yurtseven εγώ πάω πάσο, για τα 10-15 λεπτά πίσω από τον Lessort συζητάμε ούτως ή αλλως, σιγά. Προφανώς έλευση του Τούρκου θα σημάνει αυτόματα αποδέσμευση του Balcerowski.

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου πάντως, ίσως και να εξέταζα και μια άλλη περίπτωση, γενικά θα γούσταρα πολύ να δω στην ομάδα (θα με κράξει τώρα ο shaq) τον Petrusev ως 4/5αρι και με ταυτόχρονη βέβαια παραμονή του Πολωνού στην ομάδα για να έχουμε και ένα πραγματικά βαρύ κορμί όποτε χρειαστεί. Αν τον άφηνε ο ΟΣΦΠ να φύγει θα ήταν σουπερ, βέβαια δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και ούτως ή αλλως τα έχουν σπάσει με τον Ataman, είπα όμως να το αναφέρω.

Brown , Sloukas(1/2)
Nunn , Grant(2/3)
Mitoglou(4/5) , Juancho

Και οι Αντετοκούμπο, Μωραΐτης & Σαμοντούροφ θα συμπληρώνουν τη 15αδα στην Α1.
Επιστημονική φαντασία ο πετρουσεφ στον παο (έχει 2 χρόνια συμβόλαιο) τουλάχιστον για τώρα .. αλλά εγώ τα χω πει και στους Ολυμπιακούς από πέρσι που τον λέγαν 5ρι ότι εμένα δεν μαρεσει καθόλου εκεί ..σαν 4 βέβαια τον θεωρώ καλύτερο από μητο και σίγουρα καλύτερα επιθετικά του χουαντσο,με την ένσταση ότι ο χουαντσο ίσως ταιριάζει καλύτερα σε σας επειδή παίζει καλή άμυνα .

Δεν φάνηκε να ταιριάζει με το μπάσκετ του αταμαν πάντως

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 12, 2024 5:37 pm

Ο Βασίλης Σίμτσακ, assistant coach του ΠΑΟ, έδωσε συνέντευξη σε ένα φιλο-παναθηναϊκό κανάλι στο YouTube και όταν τον ρώτησαν για το τι παίχτη ψάχνει η ομάδα για να ενισχυθεί, εκείνος απάντησε πως βρίσκονται σε <<μια παύση όσον αφορά την αναζήτηση παίχτη>>. Πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένοι με το υπάρχουν υλικό και θα ξεκινήσουν με αυτό τη σεζόν, μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα γίνει μεταγραφή (όπως και για τον Ναν περσι), αλλά ΑΝ γίνει το πιθανότερο, λέει, είναι να γίνει αφού ξεκινήσει η σεζόν και οχι πριν.

Μάλιστα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Αύγ 12, 2024 5:41 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 5:37 pm
Ο Βασίλης Σίμτσακ, assistant coach του ΠΑΟ, έδωσε συνέντευξη σε ένα φιλο-παναθηναϊκό κανάλι στο YouTube και όταν τον ρώτησαν για το τι παίχτη ψάχνει η ομάδα για να ενισχυθεί, εκείνος απάντησε πως βρίσκονται σε <<μια παύση όσον αφορά την αναζήτηση παίχτη>>. Πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένοι με το υπάρχουν υλικό και θα ξεκινήσουν με αυτό τη σεζόν, μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα γίνει μεταγραφή (όπως και για τον Ναν περσι), αλλά ΑΝ γίνει το πιθανότερο, λέει, είναι να γίνει αφού ξεκινήσει η σεζόν και οχι πριν.

Μάλιστα.
ναι δεν το ειχαμε μυριστει οταν ανανεωσαν τον μπαλτσεροφσκι

ο σιμτσακ εννοει οτι εγινε και περυσι,δηλαδη αν αρχισουν οι αγωνες και χασουμε 2-3 σερι παιχνιδια θα παρουμε παιχτη αν οχι θα μεινουμε ως εχει
και περυσι με ναν το ιδιο εγινε,αν δεν ειχαμε χασει τα παιχνιδια στην αρχη σιγα μην παιρναμε τον ναν
φοβερος προγραμματισμος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 12, 2024 6:47 pm

Ανησυχητικό για σας αυτό .. Η Ευρωλίγκα ξεκινάει τον Οκτώβρη όποτε θα πάτε για παίκτη τον Νοέμβρη ;!Απο ΝΒΑ δεν έχει μείνει τίποτα ,δεν το λες και σίγουρο ότι θα κοπεί κάτι καλό τότε .. ίσως μετά τα Χριστούγεννα με τα κοψίματα . Αν πάθει μια γρίπη ο λεσσορ και χάσει 3-4 ματς πιθανότατα και να κοστίσει βαθμολογικά πολύ αλλά και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε να βρείτε παίκτη.

Δεν είναι και απίθανο να μην υπάρχει μπατζετ να πήγαν στο γήπεδο τα λεφτά και απλά να το τρεναρουν για να μην γκρινιαζει ο κόσμος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Αύγ 12, 2024 8:05 pm

xomitsious έγραψε:
Lapro13 έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 3:02 pm

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν κλεισαμε 5αρι τοσο καιρο και τωρα παμε στον Τουρκο Παπαγιαννη;;; Μαλλον περιμεναμε τον Ταις αλλα δεν εκατσε καο χασαμε πληθωρα καλων σεντερ που εκλεισαν.

Περσυ ειχαμε μεγαλο προβλημα στην ελλειψη rim protector, οι Νεμπο και Μιλου κανανε παρτυ. Αντι να ειναι το πρωτο μελημα να κλεισουμε την τρυπα φτασαμε Αυγουστο. Απο φοβο κρατησαμε και τον Πολωνο και τωρα για εναν Τουρκο!

Αναλογιστειτε την φροντ λαιν Ρεαλ και Ολυμπιακου και βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Ποια είναι η πληθώρα ρε παιδιά?

Ο Πουαριε και ο Νιμπο δεν θα ερχόντουσαν για αναπληρωματικοί.

Ο Τάις και ο Σαριτς (και φυσικά και ο Μπιτατζε) δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρουν θέση στο ΝΒΑ.

Ο Καμποκλο που ακούστηκε ήταν και είναι με συμβόλαιο στην Παρτιζάν.

Ο Ιμπακα? Οκ, πήγε Ρεάλ, προφανώς δεν απασχόλησε ποτέ και ίσως έπρεπε. Ο Μετου? Λένε ότι είναι κακός χαρακτήρας και τα χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια με Λεσσορ και Κώστα οπότε ίσως να απορρίφθηκε για αυτό.

Δεν υπήρξαν άλλοι. Εκτός αν θέλατε Παπαγιάννη με 1,7 ή τον Μοτλει που πάει να παίξει Γιουροκαπ (και είναι και αυτός στυλ Λεσσορ / Κώστα.

Ειλικρινά ρωτάω. Δεν ψάχνω αντιπαράθεση. Αλλά αν κοιτάξεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά θα καταλάβεις γιατί δεν ήρθε ο καθένας.
Μπα δεν ειναι ετσι φιλε xomitsious,απλα μας κοροιδευουν Αταμαν Καε σδνα κλπ,δεν υπαρχει σαλιο,δεν το ενα δεν το αλλο δεν δεν δεν.Ολοι παρακαλανε να ερθουν για δευτερα σεντερ και εμεις δεν θελουμε να δωσουμε λεφτα,δεν εχουμε προγραμματισμο κλπ κλπ

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Δευ Αύγ 12, 2024 8:07 pm

Τα ξερωω εγω με το μπαλτσεροσφσκι θα μεινουμε!μπορω να μη γκρινιαξω απο τοσους ψηλους εκει που ειχα θεμα περυσι θα μεινω ετσι να παιζει ο λεσορ παλι ολα τα παιχνιδια να μη ξεκουραζετε ουτε ελλαδα!παρτεενα σεντερ πια να ησυχασουμε να ειμαστε καλυμμενοι!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Αύγ 12, 2024 8:12 pm

giorgos45 έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 8:07 pm
Τα ξερωω εγω με το μπαλτσεροσφσκι θα μεινουμε!μπορω να μη γκρινιαξω απο τοσους ψηλους εκει που ειχα θεμα περυσι θα μεινω ετσι να παιζει ο λεσορ παλι ολα τα παιχνιδια να μη ξεκουραζετε ουτε ελλαδα!παρτεενα σεντερ πια να ησυχασουμε να ειμαστε καλυμμενοι!
μην το ψαχνεις ο σεντερ των 3 εκατ εγινε Glass floor premium
αυτα τα ψαχνουμε και δεν βρισκουμε η τα μας χαλασει την χημεια ενας παιχτης και κρατανε τον μπαλτσε που ηταν εκτος ομαδας απο τον δεκεμβρη ειναι παπατζιλικια

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Δευ Αύγ 12, 2024 8:26 pm

JohnnyPao έγραψε:

Brown , Sloukas(1/2)
Nunn , Grant(2/3)
Mitoglou(4/5) , Juancho
Μπήκα απλά να πω ότι ο Petrusev είναι οριακά unplayable ως πεντάρι (τουλάχιστον με το χτήσιμο και τις ικανότητες που είχε πέρσι). Τα κανονικά πεντάρια τον βάζουν στα καλάθια και δεν έχει τόσο καλό σουτ για να πεις ότι θα κάνει stretch. Οπότε μένει να παίξει 4 στον ΠΑΟ, που δε χωράει λόγω Μητο+Χουάντσο. Εκτός αν πάρει κανα 20λεπτο ο Χουάντσο στο 3.

Αλλά θα φύγει από μία κατάσταση που δεν έχει χρόνο και χρειάζεται να γίνουν αλχημείες για να χωρέσει, για να πάει σε μια άλλη που θα γίνεται ακριβώς το ίδιο? Χλωμό.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 12, 2024 8:33 pm

Λοιπόν έκανα μια πολύ καλή ψακτική για τον Yurtseven για να ξέρουμε και περί τίνος πρόκειται. Μιλάμε για έναν παίχτη παρόμοιου στυλ με Balcerowski και Willy Hernangomez, δηλαδή post up ψηλός που μπορεί να τελειώσει τις φάσεις με ευκολία και με τα δύο χέρια (σημαντικό αυτο). Είναι σίγουρα πιο έτοιμος από τον Balcerowski, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλύτερος ριμπάουντερ (το βασικό ελάττωμα του πολωνου) σε ένα στοιχείο που έχουμε πολύ ανάγκη δηλαδή και είναι και πιο ανιωθος σκορερ που σημαίνει πως θα κερδίζει πιο εύκολα τα λεπτά του από τον Ataman. Σε σχέση με τον Willy δεν ειναι τόσο έμπειρος προφανώς αλλά με μεγαλύτερο ταβάνι και καλύτερος rim protector και rebounder. Το βασικό του αρνητικό είναι ότι εχει πάρα πολύ αργά πλάγια βήματα και αν παίζουμε άμυνα με αλλαγές θα τον κάνουν γιο γιο τα αντίπαλα γκαρντ. Εξετάζεται σαν επιλογή, δεν υπάρχει πρόταση της ομαδας προς τον παίχτη.

Αν ο Ataman έχει διαθεσει να κάνει υπομονή με τον Balcerowski, νομίζω πως έχει νόημα να επενδύσουμε στον παίχτη γιατί έχει ακόμα μεγαλύτερο ταβάνι κι απτον Τούρκο. Αν είναι όμως να μην τον βάζει ούτε 5 λεπτά και να τον πετάει πάλι στον πάγκο μετα απο κάθε άστοχο σουτ δεν έχει νόημα, σε αυτή τη περίπτωση πρέπει όντως να τον αλλάξουμε. Πάντως καλύτερη επιλογή από τον Yurtseven αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο τον Bruno Caboclo ΑΝ μεινει ελεύθερος από την Παρτιζαν και τον Bruno Fernando ΑΝ κοπεί απτο training camp της ομαδας του στο ΝΒΑ τις επόμενες μέρες. Το μοναδικό μεγάλο κρίμα είναι που χάσαμε τον Wenyen Gabriel απτην Μακαμπι, θα έδινε τέλεια με την ομαδα αυτός ο παίχτης, τέλεια όμως!

Αυτά περί το 5αρι έγινε glass floor τα ακούω βερεσέ, σιγά που δεν έχει περισσέψει 1 μύριο για παίχτη, παραμένει ανεξήγητο βέβαια γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να επιλέξουν κάποιον.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Αύγ 12, 2024 9:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 8:33 pm

Αυτά περί το 5αρι έγινε glass floor τα ακούω βερεσέ, σιγά που δεν έχει περισσέψει 1 μύριο για παίχτη, παραμένει ανεξήγητο βέβαια γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να επιλέξουν κάποιον.
αν το ποσον που ειναι διαθεσιμο ειναι 1 εκατ αστα βραστα
ας κατσουμε με τον μπαλτσε

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”