2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 17, 2020 4:20 pm

https://www.trifilara.gr/ston-panathina ... zakis-vid/

χαιρομαι !!
εχω πει οτι τον προτιμω απο Μποχωριδη και τον βρισκω οκ για δωδεκαδα ευρωλιγκας!
αν ομως προχωρησει τελικα και του Μποχωριδη μηπως ανοιγει ενα παραθυρακι μικρο..να μην ανανεωσει τελικα ο Παππας :wink:

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 17, 2020 4:35 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2020 4:20 pm
https://www.trifilara.gr/ston-panathina ... zakis-vid/

χαιρομαι !!
εχω πει οτι τον προτιμω απο Μποχωριδη και τον βρισκω οκ για δωδεκαδα ευρωλιγκας!
αν ομως προχωρησει τελικα και του Μποχωριδη μηπως ανοιγει ενα παραθυρακι μικρο..να μην ανανεωσει τελικα ο Παππας :wink:
Δεν θα θελα να σ απογοητευσω αλλα προσωπικα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ΑΝ στα γκαρντ θα ερθει κατι max εως Πανγκος...ο Παππας στον νεο "φτωχο" Παναθηναικο θα ειναι στανταρ starter....😉..Καλα επιλογη δε μεταξυ Παππα και Μποχωριδη δεν υφισταται καν παικτικα...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 17, 2020 4:49 pm

εσυ και ο σαρας (αν δεν ειστε το ιδιο προσωπο.. :P )
εχετε μια ταση εκμηδενισμου καποιων παικτων (τυγχανει των ιδιων παικτων συνηθως.. )

Μποχωριδη δεν αντεχα και εγω να τον βλεπω αλλο στην 1η του θητεια.
ομως ο πακτης δεν ειναι ιδιος.μπορει να κανει διαφορες δουλειες μεσα στο παρκε και πλεον ειναι αντρας .εχει τα σωματικα προσοντα να υποστηριξει το ταλεντο του .δεν ειναι πια το παιδι που εφυγε. λιγο πιο σταθερο σουτ να ειχε και θα ηταν σουπερ !
μπορει να αμυνθει δυναμικα-να κατεβασει ριμπαουντ-να πασαρει/να δημιουργησει για τους υπολοιπους -να δημιουργησει για τον εαυτο του με καλη σταυρωτη -να κανει ντραιβ η -να ποσταρει-μεχρι και να σουταρει με στεπ μπακ πλεον !
οκ τιποτα απ ολα αυτα στον μεγιστο βαθμο,ομως πολλα πραγματα μαζι ικανοποιητικα ! ισως την αξιζει την 2η ευκαιρια του.
:sorry: λοιπον αλλα δεν συντασσομαι μαζι σου στον απολυτο εκμηδενισμο του

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 17, 2020 5:30 pm

εγω θα ξαναπω παντως οτι ειναι τεραστιο λαθος να δωθουν 400 στον παππα και καμια 200αρα στον βουγιουκα ενω με τα μισα παιρνεις αθηναικου-κασελακη και τον γιανγκ ή τον ουαιτ με τα υπολοιπα

σε ενα μπατζετ χαμηλο και τα 200 ή 300 χιλιαρικα που θα διατεθουν λαθος κανουν την διαφορα

ειτε αυτο σημαινει οτι η καλυτερη διαχειριση κατανομη του μπατζετ σε βοηθησει να χτυπησεις καλυτερο γκαρντ ειτε να εχεις την δυνατοτητα να εχεις εναν επιπλεον ξενο (που μπορει η παρουσια του να κανει την διαφορα,οπως εκανε π.χ. ο λοτζεσκι στην κατακτηση απο τον οσφπ του ευρωπαικου το 13)

δεν βρισκω τον λογο να σπαταληθουν εστω και 300-400 χιλιαρικα παραπανω σε ελληνες για το ελληνικο πρωταθλημα (δεν ειναι τοσο δυσκολο για να θες παικτες του κοστους του παππα περαν των τριων μητογλου-παπαπετρου-παπαγιαννη (που και αυτος σε ενα μπατζετ χαμηλο αποτελει βαριδι) ενω με αυτα τα λεφτα μπορεις να εχεις ενα τεταρτο γκαρντ ξενο που να παιζει και στο 3 ή εναν φοργουοντ υψηλοτερου κοστους)

επισης πρεπει να αποφυγουμε να παρουμε παικτες διπλοθεσιτες (πλην χαρισον και γιανγκ που ομως δεν ειναι τοσο διπλοθεσιτες) γιατι στο χαμηλο μπατζετ οι χαμηλου κοστους παικτες δεν αποδιδουν καλα συνηθως σε καμια απο τις δυο θεσεις που παιζουν εκτος αν μιλαμε για παικτες μονοκομματους-εργαλεια που εχουν περιορισμενα προσοντα-κανουν συγκεκριμενες δουλειες,συνηθως σουτερ η τριαρια

πρεπει να εχεις ενα καλο παικτη στα γκαρντ που να εχει πλουσιο επιθετικο ρεπερτοριο και εναν φοργουοντ με αντιστοιχο επιθετικο ρεπερτοριο (πασα,σουτ,φυσικα προσοντα) και οι υπολοιποι να δενουν τα χαρακτηριστικα μεταξυ τους,να ειναι παικτες εργαλεια και οτο ροστερ της ομαδας να μην υπολειπεται σε καλο επιπεδο αθλητικο αλλα και αξιοπρεπες σουτ συνολικα

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 17, 2020 5:37 pm

avtokrator13 έγραψε:

επισης πρεπει να αποφυγουμε να παρουμε παικτες διπλοθεσιτες (πλην χαρισον και γιανγκ που ομως δεν ειναι τοσο διπλοθεσιτες) γιατι στο χαμηλο μπατζετ οι χαμηλου κοστους παικτες δεν αποδιδουν καλα συνηθως σε καμια απο τις δυο θεσεις που παιζουν εκτος αν μιλαμε για παικτες μονοκομματους-εργαλεια
εχω μπερδευτει αρχηγε

1
1 Εικόνα
avtokrator13

senior
Reactions: 120

Τετ Ιουν 17, 2020 5:53 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2020 5:37 pm
avtokrator13 έγραψε:

επισης πρεπει να αποφυγουμε να παρουμε παικτες διπλοθεσιτες (πλην χαρισον και γιανγκ που ομως δεν ειναι τοσο διπλοθεσιτες) γιατι στο χαμηλο μπατζετ οι χαμηλου κοστους παικτες δεν αποδιδουν καλα συνηθως σε καμια απο τις δυο θεσεις που παιζουν εκτος αν μιλαμε για παικτες μονοκομματους-εργαλεια
εχω μπερδευτει αρχηγε
χαρισον και γιανγκ ειναι κατα 75% 2αρι και 3αρι αντιστοιχα

ναι μπορουν να παιξουν καποια λεπτα απεναντι σε μικρης ή ισης με εμας (μετριας δλδ) δυναμικης ομαδες στην γιουρολιγκ στην δευτερη θεση τους αλλα οχι ικανοποιητικα για παραπανω λεπτα και με ισης η μεγαλυτερης δυναμικης αντιπαλους

πρεπει να αποφυγουμε τους κομπο στα γκαρντ και τους ξενους παικτες διπλοθεσιτες (που να μοιραζονται τα λεπτα τους σε δυο θεσεις δλδ) γιατι συνηθως οι διπλοθεσιτες χαμηλου κοστους παικτες αποδιδουν μετρια και στις δυο θεσεις εξισου

ετσι και ο λιθουανος αν επιλεχθει θα ειναι λαθος επιλογη απο την στιγμη που εχεις βασικο 3αρι για τα χοντρα λεπτα και ο λιθουανος ειναι μονο για λιγα λεπτα στο 2 σε σπανιες περιστασεις

καλυτερα τζειμς γιανγκ που θυμιζει ριβερς στα καλα του και ειναι και φθηνος

ετσι μπορεις να παρεις και τον χαρισον για το 2 (διωχνοντας βεβαια παππα και ας εχεις φθηνοτερους ελληνες για τριτες επιλογες στα γκαρντ και γλιτωνεις και λεφτα)

0
Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44

Τετ Ιουν 17, 2020 6:01 pm

aiver έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2020 11:23 pm
Brown, Pangos, Μποχωρίδης
Φοστερ, Παππάς
Παπαπέτρου, Giedraitis, Κασελάκης
White, Μήτογλου
Nnoko, Παπαγιάννης

Παρακαλείτε κάποιος να κάνει τα οικονομικά. Εγώ το βγάζω κάπου 5,5 + -.
Στα τελευταία ρόστερ έχω κολλήσει με Giedraitis, αποτελούσε έναν απο τους αγαπημένους μου παίχτες στη φετινή ευρωλίγκα, και στην αρχή του καλοκαιριού ακούστηκε έντονα για Παναθηναικό.
portokalopita13 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2020 11:42 pm
φιλε μου μαλλον ειναι παρα πλ δυνατο στο 1-3 και μια χαρα η 4δα στους ψηλους,αλλα η αδυναμια σου με Γκιεντραιτις το κανει να ξεφευγει απο τα 5.5 m και μεταφερει ρισκο στους ψηλους ,που θελει και εναν επιπλεον παικτη εκει (εστω Μπεντιλ)
νομιζω πρεπει να τον ξεχασεις τον Λιθουανο !θα ηταν και αφυσικο να τον παρουμε για πισω απο τον ηγετη Παπαπετρου,αλλα να του δινουμε τα διπλα σχεδον λεφτα..(αν γινει η μεγαλη μειωση στον Παπαπετρου,οπως γραφεται)
portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2020 1:15 pm
παντως εντυπωσιαζει η επιβεβαιωση του ενδιαφεροντος για Γκιεντραιτις (απο τον ιδιο τον παικτη μαλιστα)
αν δινω μια πιθανοτητα να προχωρησει για εμας ,ειναι να τον σκεφτεται ο Βοβορας (και) ως 2ρι σε ψηλα σχηματα !εκτος απο αλλαγη του Παπαπετρου να γινεται και παρτενερ του..!
σε αυτη την περιπτωση με Φοστερ +Παππα μονο στο 2 ειμαστε καλλυμενοι!
δηλαδη συνολικα με 2 μυρια κ κατι ψιλα κλεινει το 2-3 πολυ καλα !
αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντησεις για το ποσο καλα μπορει να σταθει ο Γκιεντρα στο 2 !εγω οσες φορες τον ειδα φετος δεν ετυχε να τον δω και ως 2ρι
Εγώ επιμένω στο σχήμα που είχα δώσει, πριν την επιστροφή Giedraitis στο προσκήνιο, δίνοντας και χρόνο στον Κασελάκη στο 4 ύπο προυποθέσεις σε περίπτωση ανάγκης Μήτογλου στο 5. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο Λεωνίδας ξεκίνησε σαν ψηλός στα πρώτα του χρόνια, και έγινε ένας ΣΦ αργότερα, γι αυτό και διαθέτει τόσα στοιχεία ψηλού. Προφανώς ο Giedraitis μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο 2.

https://www.gazzetta.gr/basketball/lith ... tzakis-pic
Επίσης καταλαβαίνει κανείς τι εστι "Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν αλλά αυτό δεν αποτέλεσε... εμπόδιο για τον Παναγιώτη να συνεχίσει στη Λιθουανία και δη στη Νεβέζις.". Θα έρθεις ή δεν θα ερθεις παλικάρι μου. Δυαδική λογική, 0 ή 1.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 17, 2020 7:04 pm

Ννοκο,Παπαγιαννης,Σκορδιλης
ΑαρονΓουαιτ,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Χαρισον(sf-sg),Κασελακης
Φοστερ,Παππας
Βεστερμαν,Χερμανσον,Καλαιτζακης

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Τετ Ιουν 17, 2020 7:09 pm

Ο Καββαδας για 3ο σέντερ πόσα να ζητάει;; δε νομίζω πάνω από 100..διαφορετικά σκορδιλης

0
RG13

junior
Reactions: 39
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Los-Angeles-Clippers

Τετ Ιουν 17, 2020 7:17 pm

portokalopita13 έγραψε:
Φοστερ,Παππας
Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν καταλήξουμε με αυτό το ρόστερ. Ίσως να έβαζα τον Μποχωρίδη, αντί για τον Σκορδίλη, δε φαίνεται να χρειάζεται άλλος ψηλός, ούτε σαν βοηθητικός

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 17, 2020 7:23 pm

RG13 έγραψε:

Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν καταλήξουμε με αυτό το ρόστερ. Ίσως να έβαζα τον Μποχωρίδη, αντί για τον Σκορδίλη, δε φαίνεται να χρειάζεται άλλος ψηλός, ούτε σαν βοηθητικός
ισως εχεις δικιο και να ειναι πλεονασμος !σκεφτηκα ομως οτι Καλαιτζακης και Μποχωριδης μαζι με την συγκεκριμενη συνθεση βασικων παλι δεν θα βρισκαν χρονο ευρωλιγκα!οποτε θα ηταν ανωφελο και κακο θα εκανε στους παικτες αυτους !ειδικα τον Καλαιτζακη επειδη τον πιστευω παρα πολυ θα ελεγα να τον προσεξουμε ιδιαιτερα :oops:
στην τελικη κλεινεις 14δα με Παπαδακη αν ειναι.παλι κομπλε εισαι

0
Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44

Τετ Ιουν 17, 2020 7:33 pm

Επίσης υπάρχει κάτι που θέλω να αναφερθώ από πέρυσι αλλά συνέχεια ντρέπομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουμε να δίνουμε χρόνο στον Bentil σαν 5. Έχω την εντύπωση πως το παιδί με το σωματότυπο που του έχει χαρίσει η μητέρα φύση, καθώς και με την μηχανική στο σουτ του, αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να τον δουλέψει θα γινότανε ένα απίστευτα dominant 3άρι. Παρ'όλα αυτά, αφού δεν υπάρχει κάποιος να το κάνει αυτό, προτιμώ να τον βλέπω να παίρνει χρόνο στο 4 και μόνο, και ας παίρνει τον εξτρά χρόνο ο Μήτογλου για παράδειγμα.

Για να το κάνω λίγο πιο λιανά γιατί θα παρεξηγηθώ, θα ήθελα πολύ τον Μπέντιλ σαν 3-4 και όχι σαν 4-5. Ώστε να ανοίξει και το ροστερ, σε περίπτωση παραμονής του, πράγμα δύσκολο και το θέλω μου αλλά και η παραμονή του :drunk: .

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τετ Ιουν 17, 2020 7:53 pm

RG13 έγραψε:
portokalopita13 έγραψε:
Φοστερ,Παππας
Βγάλε Σκορδιλη,Κασελακη,Χερμανσον βάλε πανγκος και είμαστε οκ :dribble:

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιουν 17, 2020 8:12 pm

aiver έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2020 7:33 pm
Επίσης υπάρχει κάτι που θέλω να αναφερθώ από πέρυσι αλλά συνέχεια ντρέπομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουμε να δίνουμε χρόνο στον Bentil σαν 5. Έχω την εντύπωση πως το παιδί με το σωματότυπο που του έχει χαρίσει η μητέρα φύση, καθώς και με την μηχανική στο σουτ του, αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να τον δουλέψει θα γινότανε ένα απίστευτα dominant 3άρι. Παρ'όλα αυτά, αφού δεν υπάρχει κάποιος να το κάνει αυτό, προτιμώ να τον βλέπω να παίρνει χρόνο στο 4 και μόνο, και ας παίρνει τον εξτρά χρόνο ο Μήτογλου για παράδειγμα.

Για να το κάνω λίγο πιο λιανά γιατί θα παρεξηγηθώ, θα ήθελα πολύ τον Μπέντιλ σαν 3-4 και όχι σαν 4-5. Ώστε να ανοίξει και το ροστερ, σε περίπτωση παραμονής του, πράγμα δύσκολο και το θέλω μου αλλά και η παραμονή του :drunk: .

ντάξει το τερμάτισες τώρα.. :lol:
3άρι ο bendil?????
θα βλέπει τα τρένα να περνούν ......

για Γαιο Σκορδίλη ντάξει , κάνω πως δεν το είδα , προφανώς τρολλάρετε κάποιοι... :D
για ποιο λόγο να φορτώνουμε συμβόλαια σε ένα ήδη μειωμένο μπάτζετ;;;

και Παπαγιάννη και Ννοκο και Σκορδίλη και Μήτογλου και Bendil;;;;;;
Θα έχουμε δλδ 5 παίκτες που ακουμπούν στην θέση 5;;;;;;;

Επίσης δεν εχει νόημα να αφήσουμε τον bendil που έκανε μια συμπαθητική 1η χρονιά στην EL για να πάμε πάλι σε κάποιον άγνωστο Αμερικάνο....δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Πρέπει κάποια στιγμή να εμπιστευτούμε τους παίκτες και να τους αφήσουμε να αναδειχθούν..
trust the process...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιουν 17, 2020 8:17 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2020 4:49 pm
εσυ και ο σαρας (αν δεν ειστε το ιδιο προσωπο.. :P )
εχετε μια ταση εκμηδενισμου καποιων παικτων (τυγχανει των ιδιων παικτων συνηθως.. )

Μποχωριδη δεν αντεχα και εγω να τον βλεπω αλλο στην 1η του θητεια.
ομως ο πακτης δεν ειναι ιδιος.μπορει να κανει διαφορες δουλειες μεσα στο παρκε και πλεον ειναι αντρας .εχει τα σωματικα προσοντα να υποστηριξει το ταλεντο του .δεν ειναι πια το παιδι που εφυγε. λιγο πιο σταθερο σουτ να ειχε και θα ηταν σουπερ !
μπορει να αμυνθει δυναμικα-να κατεβασει ριμπαουντ-να πασαρει/να δημιουργησει για τους υπολοιπους -να δημιουργησει για τον εαυτο του με καλη σταυρωτη -να κανει ντραιβ η -να ποσταρει-μεχρι και να σουταρει με στεπ μπακ πλεον !
οκ τιποτα απ ολα αυτα στον μεγιστο βαθμο,ομως πολλα πραγματα μαζι ικανοποιητικα ! ισως την αξιζει την 2η ευκαιρια του.
:sorry: λοιπον αλλα δεν συντασσομαι μαζι σου στον απολυτο εκμηδενισμο του
Παικτης μποχωριδης δεν υπαρχει. Ουτε να κρατησει τον αρη στη κατηγορια δε καταφερε. Ολη η περιφημη φουρνια της ελληνοποιησης του 2015 πλην του παπαγιαννη και αυτος λογω υψους κυριως ειναι παικτες επιπεδου α2 στη καλυτερη.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”