χαιρομαι !!
εχω πει οτι τον προτιμω απο Μποχωριδη και τον βρισκω οκ για δωδεκαδα ευρωλιγκας!
αν ομως προχωρησει τελικα και του Μποχωριδη μηπως ανοιγει ενα παραθυρακι μικρο..να μην ανανεωσει τελικα ο Παππας

Συντονιστής: Captains
Δεν θα θελα να σ απογοητευσω αλλα προσωπικα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ΑΝ στα γκαρντ θα ερθει κατι max εως Πανγκος...ο Παππας στον νεο "φτωχο" Παναθηναικο θα ειναι στανταρ starter....portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 4:20 pmhttps://www.trifilara.gr/ston-panathina ... zakis-vid/
χαιρομαι !!
εχω πει οτι τον προτιμω απο Μποχωριδη και τον βρισκω οκ για δωδεκαδα ευρωλιγκας!
αν ομως προχωρησει τελικα και του Μποχωριδη μηπως ανοιγει ενα παραθυρακι μικρο..να μην ανανεωσει τελικα ο Παππας![]()
εχω μπερδευτει αρχηγεavtokrator13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 5:30 pm
επισης πρεπει να αποφυγουμε να παρουμε παικτες διπλοθεσιτες (πλην χαρισον και γιανγκ που ομως δεν ειναι τοσο διπλοθεσιτες) γιατι στο χαμηλο μπατζετ οι χαμηλου κοστους παικτες δεν αποδιδουν καλα συνηθως σε καμια απο τις δυο θεσεις που παιζουν εκτος αν μιλαμε για παικτες μονοκομματους-εργαλεια
χαρισον και γιανγκ ειναι κατα 75% 2αρι και 3αρι αντιστοιχαportokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 5:37 pmεχω μπερδευτει αρχηγεavtokrator13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 5:30 pm
επισης πρεπει να αποφυγουμε να παρουμε παικτες διπλοθεσιτες (πλην χαρισον και γιανγκ που ομως δεν ειναι τοσο διπλοθεσιτες) γιατι στο χαμηλο μπατζετ οι χαμηλου κοστους παικτες δεν αποδιδουν καλα συνηθως σε καμια απο τις δυο θεσεις που παιζουν εκτος αν μιλαμε για παικτες μονοκομματους-εργαλεια
aiver έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2020 11:23 pmBrown, Pangos, Μποχωρίδης
Φοστερ, Παππάς
Παπαπέτρου, Giedraitis, Κασελάκης
White, Μήτογλου
Nnoko, Παπαγιάννης
Παρακαλείτε κάποιος να κάνει τα οικονομικά. Εγώ το βγάζω κάπου 5,5 + -.
Στα τελευταία ρόστερ έχω κολλήσει με Giedraitis, αποτελούσε έναν απο τους αγαπημένους μου παίχτες στη φετινή ευρωλίγκα, και στην αρχή του καλοκαιριού ακούστηκε έντονα για Παναθηναικό.
portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2020 11:42 pmφιλε μου μαλλον ειναι παρα πλ δυνατο στο 1-3 και μια χαρα η 4δα στους ψηλους,αλλα η αδυναμια σου με Γκιεντραιτις το κανει να ξεφευγει απο τα 5.5 m και μεταφερει ρισκο στους ψηλους ,που θελει και εναν επιπλεον παικτη εκει (εστω Μπεντιλ)
νομιζω πρεπει να τον ξεχασεις τον Λιθουανο !θα ηταν και αφυσικο να τον παρουμε για πισω απο τον ηγετη Παπαπετρου,αλλα να του δινουμε τα διπλα σχεδον λεφτα..(αν γινει η μεγαλη μειωση στον Παπαπετρου,οπως γραφεται)
Εγώ επιμένω στο σχήμα που είχα δώσει, πριν την επιστροφή Giedraitis στο προσκήνιο, δίνοντας και χρόνο στον Κασελάκη στο 4 ύπο προυποθέσεις σε περίπτωση ανάγκης Μήτογλου στο 5. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο Λεωνίδας ξεκίνησε σαν ψηλός στα πρώτα του χρόνια, και έγινε ένας ΣΦ αργότερα, γι αυτό και διαθέτει τόσα στοιχεία ψηλού. Προφανώς ο Giedraitis μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο 2.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 1:15 pmπαντως εντυπωσιαζει η επιβεβαιωση του ενδιαφεροντος για Γκιεντραιτις (απο τον ιδιο τον παικτη μαλιστα)
αν δινω μια πιθανοτητα να προχωρησει για εμας ,ειναι να τον σκεφτεται ο Βοβορας (και) ως 2ρι σε ψηλα σχηματα !εκτος απο αλλαγη του Παπαπετρου να γινεται και παρτενερ του..!
σε αυτη την περιπτωση με Φοστερ +Παππα μονο στο 2 ειμαστε καλλυμενοι!
δηλαδη συνολικα με 2 μυρια κ κατι ψιλα κλεινει το 2-3 πολυ καλα !
αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντησεις για το ποσο καλα μπορει να σταθει ο Γκιεντρα στο 2 !εγω οσες φορες τον ειδα φετος δεν ετυχε να τον δω και ως 2ρι
Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν καταλήξουμε με αυτό το ρόστερ. Ίσως να έβαζα τον Μποχωρίδη, αντί για τον Σκορδίλη, δε φαίνεται να χρειάζεται άλλος ψηλός, ούτε σαν βοηθητικόςportokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 7:04 pmΝνοκο,Παπαγιαννης,Σκορδιλης
ΑαρονΓουαιτ,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Χαρισον(sf-sg),Κασελακης
Φοστερ,Παππας
Βεστερμαν,Χερμανσον,Καλαιτζακης
ισως εχεις δικιο και να ειναι πλεονασμος !σκεφτηκα ομως οτι Καλαιτζακης και Μποχωριδης μαζι με την συγκεκριμενη συνθεση βασικων παλι δεν θα βρισκαν χρονο ευρωλιγκα!οποτε θα ηταν ανωφελο και κακο θα εκανε στους παικτες αυτους !ειδικα τον Καλαιτζακη επειδη τον πιστευω παρα πολυ θα ελεγα να τον προσεξουμε ιδιαιτερα
Βγάλε Σκορδιλη,Κασελακη,Χερμανσον βάλε πανγκος και είμαστε οκRG13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 7:17 pmΘα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν καταλήξουμε με αυτό το ρόστερ. Ίσως να έβαζα τον Μποχωρίδη, αντί για τον Σκορδίλη, δε φαίνεται να χρειάζεται άλλος ψηλός, ούτε σαν βοηθητικόςportokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 7:04 pmΝνοκο,Παπαγιαννης,Σκορδιλης
ΑαρονΓουαιτ,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Χαρισον(sf-sg),Κασελακης
Φοστερ,Παππας
Βεστερμαν,Χερμανσον,Καλαιτζακης
aiver έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 7:33 pmΕπίσης υπάρχει κάτι που θέλω να αναφερθώ από πέρυσι αλλά συνέχεια ντρέπομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουμε να δίνουμε χρόνο στον Bentil σαν 5. Έχω την εντύπωση πως το παιδί με το σωματότυπο που του έχει χαρίσει η μητέρα φύση, καθώς και με την μηχανική στο σουτ του, αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να τον δουλέψει θα γινότανε ένα απίστευτα dominant 3άρι. Παρ'όλα αυτά, αφού δεν υπάρχει κάποιος να το κάνει αυτό, προτιμώ να τον βλέπω να παίρνει χρόνο στο 4 και μόνο, και ας παίρνει τον εξτρά χρόνο ο Μήτογλου για παράδειγμα.
Για να το κάνω λίγο πιο λιανά γιατί θα παρεξηγηθώ, θα ήθελα πολύ τον Μπέντιλ σαν 3-4 και όχι σαν 4-5. Ώστε να ανοίξει και το ροστερ, σε περίπτωση παραμονής του, πράγμα δύσκολο και το θέλω μου αλλά και η παραμονή του.
Παικτης μποχωριδης δεν υπαρχει. Ουτε να κρατησει τον αρη στη κατηγορια δε καταφερε. Ολη η περιφημη φουρνια της ελληνοποιησης του 2015 πλην του παπαγιαννη και αυτος λογω υψους κυριως ειναι παικτες επιπεδου α2 στη καλυτερη.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2020 4:49 pmεσυ και ο σαρας (αν δεν ειστε το ιδιο προσωπο..)
εχετε μια ταση εκμηδενισμου καποιων παικτων (τυγχανει των ιδιων παικτων συνηθως.. )
Μποχωριδη δεν αντεχα και εγω να τον βλεπω αλλο στην 1η του θητεια.
ομως ο πακτης δεν ειναι ιδιος.μπορει να κανει διαφορες δουλειες μεσα στο παρκε και πλεον ειναι αντρας .εχει τα σωματικα προσοντα να υποστηριξει το ταλεντο του .δεν ειναι πια το παιδι που εφυγε. λιγο πιο σταθερο σουτ να ειχε και θα ηταν σουπερ !
μπορει να αμυνθει δυναμικα-να κατεβασει ριμπαουντ-να πασαρει/να δημιουργησει για τους υπολοιπους -να δημιουργησει για τον εαυτο του με καλη σταυρωτη -να κανει ντραιβ η -να ποσταρει-μεχρι και να σουταρει με στεπ μπακ πλεον !
οκ τιποτα απ ολα αυτα στον μεγιστο βαθμο,ομως πολλα πραγματα μαζι ικανοποιητικα ! ισως την αξιζει την 2η ευκαιρια του.
λοιπον αλλα δεν συντασσομαι μαζι σου στον απολυτο εκμηδενισμο του