Μόνο κυπελλάκι τρώμε οι αντρουά
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ιδιο λεμε. Ο Καραμπελας βγηκε καλυτερος νεος παιχτης την σεζον 2018-2019 Πεδουλακη στο Περιστερι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 4:41 pm
Για τον Καράμπελα, δεν έφυγε επειδή πήγε ο Παπανικολοπουλος στην Λάρισα. Είχε υπογράψει 4ετες συμβόλαιο το 2019(2+2), το περσινό καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε (δεν ξέρω άμα ήταν επιλογή Μανωλοπούλου, μανατζερικα θέματα ή κι τα 2) αλλά γενικά δεν θα έπαιζε με Μανωλοπούλο εδώ στο Περιστέρι. Μηδενικό χρόνο συμμετοχής είχε όσο έκατσε ο Μανωλοπουλος.
Δεν επαιξε με Ζουρο και παλι οι φημες ελεγαν πως ειναι απο τους λογους που εφυγε με ρεκορ 6-2 στο πρωταθλημα και 3-3 στην Ευρωπη , ειχαν βγη και φημες για τον παιχτη που δεν θα αναφερθω εφοσων ειναι φημες και μονο και δεν ειμαι στα αποδυτηρια για να ξερω, ξαναεπαιξε με Παπανικολοπουλο και λιγο με Πεδουλακη οσο εμεινε
Μηδενικες συμμετοχες παλι με Μανωλοπουλο και εφυγε στην Λαρισα με τον Πανικολοπουλο μαζι με τον Βησσαριου.
Οκ μπορει να ειναι και συμπτωση. Παντως ο Παπανικολοπουλος ηταν βοηθος με Πεδουλα μετα τον Κοροιβο, εμεινε με Ζουρο ασισταντ μαζι με Καμπεριδη (επιλογη του Ζουρου, ενω ειχε ασισταντ ηδη τον Παπανικολοπουλο) που εφυγε μαζι με τον Ζουρο και ο Παπανικολοπουλος εμεινε χεντ κοουτς με τις φημες παλι να λενε σαν προαγγελος του Πεδουλακη, που πραγματικο πηρε την θεση ενα χρονο μετα με τον Μανωλοπουλο (παλιο βοηθο του Πεδουλακη στον Παναθηναικο) να ακολουθει (ειχε ακουστει και Σκουρτοπουλος τοτε με Καστριτη μαζι με Μανωλοπουλο). Καστριτης προπονητης εθνικης νεων 2019 και Σκουρτοπουλος προπονητης εθνικης ανδρων στα τελευταια της διοικησης Βασιλακοπουλου και οι δυο. Ο Μανωλοπουλος προπονητης της εθνικης στα παραθυρα δεν ακουστηκε για τον παγκο του Παναθηναικου τωρα (αν και ηταν οπως ειπα βοηθος του Πεδουλακη) Πολυ πολιτικη πεφτει στο Περιστερι, το ξερω.
Τον κυκλο εσπασε η προσληψη Τομιτς λιγο μετα την αλλαγη διοικησης στην ΕΟΚ.
Θυμιζω πως ο προεδρος του Περιστεριου Φ.Κοτσης ειναι αναγνωρισμενα φιλος του Βασιλακοπουλου ή οχι;
Πολλες συμπτωσεις μαζεμενες, δεν νομιζεις;
Αμα τυχει και τον δω και στον Παναθηναικο τον μικρο τωρα κοντα τα ξαναλεμε.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχυει, οπως εγραψα και πριν δω αυτο το ποστ, φυσικα και δεν ειναι απλα.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 4:48 pmΜε τον Φίλιππο Κωτση έχουν περάσει πολλά από τα 70's, αλλα με τον Πολέμη δεν πιστεύω πως τα πήγαιναν καλά εξαρχής.
Το λέω αυτό γιατί ο RG ειναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ΓΣΠ(όπως κι τον ΠΑΟ) αλλα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Γιώργη άντε να δείξουμε λίγη σοβαρότητα αφού μας εγκαλείς.
-Και να ξαναθυμήσουμε ποιον είχε αποκλείσει με σκούπα η ομάδα του Τζέιμς και του Μπουρούση, ελάχιστους μήνες πριν τους κλείσει ο Πέδουλας. Μια χαρά παίκτης που κάνει γκελ στον Δ.Γ ήταν εκείνος ο Τζέιμς. Όλα τα είχε και τον είχε δει στα γεμάτα κι από κοντά. Για τον Μπουρούση το είπες κι εσύ και φαινόταν δια γυμνού.
- Να τονίσουμε το χαώδες του άλματος από τη Ρόδο στην Ευρωλίγκα (με τα όλα της, μάλιστα) σε αντιδιαστολή με τη σύγκριση της Μπασκόνια και του Παναθηναϊκού. Να πούμε, ότι οι Τζέιμς στα χέρια του Πασκουάλ εκτόξευσε κασέ, κι όχι στα χέρια του Πεδουλάκη, που ως συνήθως- κανόνας- τα τελευταία χρόνια (κι ανεξαρτήτου ομάδας, εξού κι οι αναφορές
μου σε Ούνιξ και Περιστέρι) δεν αξιώθηκε να βγάλει πάνω από λίγους μήνες στην ίδια ομάδα
- Η εκτόξευση του κασέ του Σίννκλετον, έγινε επίσης στα χέρια του Πασκουάλ. Ότι ισχύει και με την περίπτωση Τζέιμς. Παρόλα αυτά, το μεγάλο μπράβο πάει στον ίδιο τον παίκτη και τον Μπαρτζώκα που τον έφερε ως έναν ακόμα Sf και τον έκανε παίκτη ρακέτας και μόνο. Κοντολογίς, έμεινε τόσο λίγο εκείνη τη σεζ- λονγκ (με κακά αποτελέσματα- κακή εικόνα) που δεν μπορούμε να μιλάμε για συνεισφορά του στη βελτίωση αυτών των -΄ήδη πασίγνωστων
-παικτών.
- Περί αυτοεκτίμησης δεν θα επεκταθώ περισσότερο όχι μόνο γιατί ήμουν σαφής, αλλά γιατί είναι πια πασιφανές- τα γενονότα δεν επιδέχονται διάψευσης.
- Για τον Μασιούλις, του το πιστώνω, και μάλιστα δις από χθες. Δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τους φαιναλφοράτους, που παρεμπιπτόντως, δεν είναι κάθε χρόνο διαθέσιμοι όπως λες. Αυτό πάει με τα συμβόλαια, όπως ξέρουμε όλοι.
- Ο Ρίβερς εκείνης της χρονιάς, μπορεί να χαρακτηριστεί η καλύτερη του κίνηση. Για τα συμβόλαια των Σίνγκλετον, Μπουρούση και Τζέιμς, όπως ξαναείπα, άλλοι πρέπει να καρπωθούν την επιτυχία του χαμηλού κόστους τους.
- Για τον τίτλο απέναντι στον Ολυμπιακό, επίσης του το πιστώνω αν και προσπέρασες τη διπλή ανάγνωση που υπογράμμισα (και τη λες μόνος σου παρακάτω αναφερόμενος ωστόστο στη φετινή χρονιά. Μονά- ζυγά δικά μας, που λένε.
). Ο λόγος σε άδειασμα, κούραση, τραυματισμούς (Έισι Λο, όχι αστεία).
Περί διαιτησίας δεν κάνει να αναφερθώ, όπως κάνεις εσύ για τα παιχνίδια κόντρα στην τοτινή Μπαρτσελόνα. Καλύτερα να μην κάνουμε καμιά αναφορά λέω εγώ, γιατί μετά πιάσ' το αυγό και κούρευτο....Μόνο και μόνο που έκανα την αναφορά... στην αναφορά σου (περί διαιτησίας και "πριονοκορδέλας" όπως χαρακτηριστικά λες), παίζει να φάω και το πέμπτο φάουλ μου, μαζί και ντισκαλιφιέ.
* Τώρα είδα το αστείο σου με τους "αντρουά".... ΄Δεν ξέρω αν η αυτοεκτίμηση κι η αξιοπρέπεια είναι προνόμια των "αντρουά". Κατά τη δικιά μου θεώρηση, σαφώς κι όχι. Έχω γνωρίσει πολλούς αντρουά και μάτσο, που στα δύσκολα κοιτάνε τα αστέρια. Το πιο "αντρουά" θα ήταν μετά τη δεύτερη απόλυση (και με τον τρόπο που εκείνη είχε έρθει) να μην ξαναυπογράψει. ΄Κι άντε πες, για χάρη της αγάπης του το έκανε, η τωρινή του τζίφρα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα πια και σε συνδυασμό και με την ανακοίνωση των "φενταγίν" που παρατέθηκε στο τόπικ, νομίζω ότι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για το "αντρουά" ....
-Και να ξαναθυμήσουμε ποιον είχε αποκλείσει με σκούπα η ομάδα του Τζέιμς και του Μπουρούση, ελάχιστους μήνες πριν τους κλείσει ο Πέδουλας. Μια χαρά παίκτης που κάνει γκελ στον Δ.Γ ήταν εκείνος ο Τζέιμς. Όλα τα είχε και τον είχε δει στα γεμάτα κι από κοντά. Για τον Μπουρούση το είπες κι εσύ και φαινόταν δια γυμνού.
- Να τονίσουμε το χαώδες του άλματος από τη Ρόδο στην Ευρωλίγκα (με τα όλα της, μάλιστα) σε αντιδιαστολή με τη σύγκριση της Μπασκόνια και του Παναθηναϊκού. Να πούμε, ότι οι Τζέιμς στα χέρια του Πασκουάλ εκτόξευσε κασέ, κι όχι στα χέρια του Πεδουλάκη, που ως συνήθως- κανόνας- τα τελευταία χρόνια (κι ανεξαρτήτου ομάδας, εξού κι οι αναφορές
- Η εκτόξευση του κασέ του Σίννκλετον, έγινε επίσης στα χέρια του Πασκουάλ. Ότι ισχύει και με την περίπτωση Τζέιμς. Παρόλα αυτά, το μεγάλο μπράβο πάει στον ίδιο τον παίκτη και τον Μπαρτζώκα που τον έφερε ως έναν ακόμα Sf και τον έκανε παίκτη ρακέτας και μόνο. Κοντολογίς, έμεινε τόσο λίγο εκείνη τη σεζ- λονγκ (με κακά αποτελέσματα- κακή εικόνα) που δεν μπορούμε να μιλάμε για συνεισφορά του στη βελτίωση αυτών των -΄ήδη πασίγνωστων
- Περί αυτοεκτίμησης δεν θα επεκταθώ περισσότερο όχι μόνο γιατί ήμουν σαφής, αλλά γιατί είναι πια πασιφανές- τα γενονότα δεν επιδέχονται διάψευσης.
- Για τον Μασιούλις, του το πιστώνω, και μάλιστα δις από χθες. Δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τους φαιναλφοράτους, που παρεμπιπτόντως, δεν είναι κάθε χρόνο διαθέσιμοι όπως λες. Αυτό πάει με τα συμβόλαια, όπως ξέρουμε όλοι.
- Ο Ρίβερς εκείνης της χρονιάς, μπορεί να χαρακτηριστεί η καλύτερη του κίνηση. Για τα συμβόλαια των Σίνγκλετον, Μπουρούση και Τζέιμς, όπως ξαναείπα, άλλοι πρέπει να καρπωθούν την επιτυχία του χαμηλού κόστους τους.
- Για τον τίτλο απέναντι στον Ολυμπιακό, επίσης του το πιστώνω αν και προσπέρασες τη διπλή ανάγνωση που υπογράμμισα (και τη λες μόνος σου παρακάτω αναφερόμενος ωστόστο στη φετινή χρονιά. Μονά- ζυγά δικά μας, που λένε.
Περί διαιτησίας δεν κάνει να αναφερθώ, όπως κάνεις εσύ για τα παιχνίδια κόντρα στην τοτινή Μπαρτσελόνα. Καλύτερα να μην κάνουμε καμιά αναφορά λέω εγώ, γιατί μετά πιάσ' το αυγό και κούρευτο....Μόνο και μόνο που έκανα την αναφορά... στην αναφορά σου (περί διαιτησίας και "πριονοκορδέλας" όπως χαρακτηριστικά λες), παίζει να φάω και το πέμπτο φάουλ μου, μαζί και ντισκαλιφιέ.
* Τώρα είδα το αστείο σου με τους "αντρουά".... ΄Δεν ξέρω αν η αυτοεκτίμηση κι η αξιοπρέπεια είναι προνόμια των "αντρουά". Κατά τη δικιά μου θεώρηση, σαφώς κι όχι. Έχω γνωρίσει πολλούς αντρουά και μάτσο, που στα δύσκολα κοιτάνε τα αστέρια. Το πιο "αντρουά" θα ήταν μετά τη δεύτερη απόλυση (και με τον τρόπο που εκείνη είχε έρθει) να μην ξαναυπογράψει. ΄Κι άντε πες, για χάρη της αγάπης του το έκανε, η τωρινή του τζίφρα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα πια και σε συνδυασμό και με την ανακοίνωση των "φενταγίν" που παρατέθηκε στο τόπικ, νομίζω ότι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για το "αντρουά" ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Απρ 14, 2022 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπερδεύτηκα η αλήθεια είναιHipster έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 5:43 pmΤο ιδιο λεμε. Ο Καραμπελας βγηκε καλυτερος νεος παιχτης την σεζον 2018-2019 Πεδουλακη στο Περιστερι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 4:41 pm
Για τον Καράμπελα, δεν έφυγε επειδή πήγε ο Παπανικολοπουλος στην Λάρισα. Είχε υπογράψει 4ετες συμβόλαιο το 2019(2+2), το περσινό καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε (δεν ξέρω άμα ήταν επιλογή Μανωλοπούλου, μανατζερικα θέματα ή κι τα 2) αλλά γενικά δεν θα έπαιζε με Μανωλοπούλο εδώ στο Περιστέρι. Μηδενικό χρόνο συμμετοχής είχε όσο έκατσε ο Μανωλοπουλος.
Δεν επαιξε με Ζουρο και παλι οι φημες ελεγαν πως ειναι απο τους λογους που εφυγε με ρεκορ 6-2 στο πρωταθλημα και 3-3 στην Ευρωπη , ειχαν βγη και φημες για τον παιχτη που δεν θα αναφερθω εφοσων ειναι φημες και μονο και δεν ειμαι στα αποδυτηρια για να ξερω, ξαναεπαιξε με Παπανικολοπουλο και λιγο με Πεδουλακη οσο εμεινε
Μηδενικες συμμετοχες παλι με Μανωλοπουλο και εφυγε στην Λαρισα με τον Πανικολοπουλο μαζι με τον Βησσαριου.
Οκ μπορει να ειναι και συμπτωση. Παντως ο Παπανικολοπουλος ηταν βοηθος με Πεδουλα μετα τον Κοροιβο, εμεινε με Ζουρο ασισταντ μαζι με Καμπεριδη (επιλογη του Ζουρου, ενω ειχε ασισταντ ηδη τον Παπανικολοπουλο) που εφυγε μαζι με τον Ζουρο και ο Παπανικολοπουλος εμεινε χεντ κοουτς με τις φημες παλι να λενε σαν προαγγελος του Πεδουλακη, που πραγματικο πηρε την θεση ενα χρονο μετα με τον Μανωλοπουλο (παλιο βοηθο του Πεδουλακη στον Παναθηναικο) να ακολουθει (ειχε ακουστει και Σκουρτοπουλος τοτε με Καστριτη μαζι με Μανωλοπουλο). Καστριτης προπονητης εθνικης νεων 2019 και Σκουρτοπουλος προπονητης εθνικης ανδρων στα τελευταια της διοικησης Βασιλακοπουλου και οι δυο. Ο Μανωλοπουλος προπονητης της εθνικης στα παραθυρα δεν ακουστηκε για τον παγκο του Παναθηναικου τωρα (αν και ηταν οπως ειπα βοηθος του Πεδουλακη) Πολυ πολιτικη πεφτει στο Περιστερι, το ξερω.
Θυμιζω πως ο προεδρος του Περιστεριου Φ.Κοτσης ειναι αναγνωρισμενα φιλος του Βασιλακοπουλου ή οχι;
Αμα τυχει και τον δω και στον Παναθηναικο τον μικρο τωρα κοντα τα ξαναλεμε.![]()
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μην παραξενευτεις άμα έρθει ως τρίτη λύση στον άσσο το καλοκαίριHipster έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 5:43 pmΤο ιδιο λεμε. Ο Καραμπελας βγηκε καλυτερος νεος παιχτης την σεζον 2018-2019 Πεδουλακη στο Περιστερι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 4:41 pm
Αμα τυχει και τον δω και στον Παναθηναικο τον μικρο τωρα κοντα τα ξαναλεμε.![]()
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για τους Τζέημς Σινγκλετον κλπ, δεν ήταν πρώτο βιολί στην ομάδα τους και δεν ενδιαφέρθηκε κανένα μεγάλο πορτοφόλι γι αυτούς. Ο Άρτζι ενδιαφέρθηκε, διότι έχει μάτι. Ας είχαν οι άλλοι κι ας τους είχαν πάρει αφού ήταν τόσο πασίγνωστοι και ήταν και τσάμπα. Πολύ απλά οι περισσότεροι πίστεψαν ότι είχαν ήδη κάνει την υπέρβαση οι συγκεκριμένοι, (όπςω πχ την είχε κάνει ο Μπουρούσης), ε έκαναν λάθος, τους έπιασε κορόιδο ο Αργύρης, 2 χρόνια αργότερα τους πλήρωναν τα τριπλάσια.
Πάνω από τους μισούς παίκτες της Ευρωλίγκας παίουν με μονοετή συμβόλαια. Οι περισσότεροι δηλαδή είναι διαθέσιμοι.
Πάνω από τους μισούς παίκτες της Ευρωλίγκας παίουν με μονοετή συμβόλαια. Οι περισσότεροι δηλαδή είναι διαθέσιμοι.
Μα η εύκολη επιλογή θα ήταν να μην ξαναυπογράψει.Το πιο "αντρουά" θα ήταν μετά τη δεύτερη απόλυση (και με τον τρόπο που εκείνη είχε έρθει) να μην ξαναυπογράψει.
Γιατί; Ελεύθερη θέση είναι, σε αποστολή αυτοκτονίας και την αναλαβάνει. Σωστός, up to the challenge, κι ας τον διώξουν ξανά, δε νομίζω να τον νοιάζει. Να είναι στο μπάσκετ τον νοιάζει, τα άλλα στα τέτοια του. Κ...λα με το μπάσκετ έχει ο άνθρωπος (και με τον Παναθηναϊκό) και πολύ καλά κάνει. Κι ως συνήθως πιστεύω ότι θα κάνει και πολύ καλή δουλειά, περιμένω να δω μια ομάδα που τουλάχιστον θα είναι πιο σφιχτή στην άμυνα και δε θα κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει στο κεφάλι στην επίθεση.΄Κι άντε πες, για χάρη της αγάπης του το έκανε, η τωρινή του τζίφρα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα πια
Δεν το κατάλαβα. Θύμωσαν οι φενταγίν που έφυγε από την ομάδα τους για να πάει στην Ευρωλιγκάτη ομάδα της καρδιάς του. Θύμωσαν που έγινε το εντελώς αυτονόητο δηλαδή. Ξιδάκι, αυτοί στη θέση του ας έμεναν στο Περιστέρι. Στο μεταξύ να πουν οι φενταγίν στον Αργύρη για το Περιστέρι είναι σα να βγω εγω να κάνω μάθημα ορθοφωνίας στη Νατάλια Χιμένες, δε θα ακούμε και τους τσουκαλάδες σα να είναι τίποτε επαϊόντες τώρα.και σε συνδυασμό και με την ανακοίνωση των "φενταγίν" που παρατέθηκε στο τόπικ, νομίζω ότι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για το "αντρουά" ....
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι λεμε; Δεν θα μου κανει καμια απολυτως εντυπωση.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 6:42 pmΜην παραξενευτεις άμα έρθει ως τρίτη λύση στον άσσο το καλοκαίριHipster έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 5:43 pm
Το ιδιο λεμε. Ο Καραμπελας βγηκε καλυτερος νεος παιχτης την σεζον 2018-2019 Πεδουλακη στο Περιστερι.
![]()
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το προβλημα των φενταγιν δεν ηταν που πηγε την πρωτη και την δευτερη φορα. Το προβλημα τους ειναι που αφησε το Περιστερι μετα την δευτερη θεση στην ρεγκιουλαρ σιζον για να παει να αποτυχει για τριτη φορα στον Παναθηναικο επειδη εφυγε ο Πιτινο κρεμοντας τον σχεδιασμο του Περιστεριου που ειχε ηδη αρχισει για την επομενη χρονια. Και απλα λενε πως δεν θεωρουν πλεον Περιστεριωτη τον Πεδουλακη, αλλα Παναθηναικο και ειναι λογικο οπως ο ιδιος ορισε τις προτεραιοτητες του.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 7:06 pm
Δεν το κατάλαβα. Θύμωσαν οι φενταγίν που έφυγε από την ομάδα τους για να πάει στην Ευρωλιγκάτη ομάδα της καρδιάς του. Θύμωσαν που έγινε το εντελώς αυτονόητο δηλαδή. Ξιδάκι, αυτοί στη θέση του ας έμεναν στο Περιστέρι. Στο μεταξύ να πουν οι φενταγίν στον Αργύρη για το Περιστέρι είναι σα να βγω εγω να κάνω μάθημα ορθοφωνίας στη Νατάλια Χιμένες, δε θα ακούμε και τους τσουκαλάδες σα να είναι τίποτε επαϊόντες τώρα.
Παραθετω την ανακοινωση για να την θυμηθεις και να πεις που εχει λαθος.
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... hoyme-oyte
Γενικα δεν ειμαι υπερ στο να κανουν οι ομαδες οτι θελουν οι συνδεσμοι των οπαδων, ισα ισα.
Αλλα η συγκεκριμενη ανακοινωση ειχε πιο πολλα "θετικα" παρα "αρνητικα" στοιχεια.
Ομολογω πως μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθεις οι Φενταγιν, για την κοινωνικο πολιτικη τους σταση σε διαφορα ζητηματα πιο πολυ απ τα αθλητικο -οπαδικα.
Οπως και οι Πανθηρες, οι αυτονομοι του Ηρακλη, οι Blue Vayeros στα γιαννενα, οι Warriors στο αγρινιο και κομματια της 21 και της 13 αλλα και της Super 3 του Αρη. Και το λεω εδω για να μην το παιζω αντικειμενικος.
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από όσο ξέρω (κι μην φανταστείς πως έχω ιδέα από τους οργανωμένους), αυτόι θεώρησαν πως ο Πεδουλάκης, εκτός των άλλων έφυγε κι για τα λεφτά, για αυτό άρχισαν τα φιλάργυρος κλπ.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 9:58 pmΤο προβλημα των φενταγιν δεν ηταν που πηγε την πρωτη και την δευτερη φορα. Το προβλημα τους ειναι που αφησε το Περιστερι μετα την δευτερη θεση στην ρεγκιουλαρ σιζον για να παει να αποτυχει για τριτη φορα στον Παναθηναικο επειδη εφυγε ο Πιτινο κρεμοντας τον σχεδιασμο του Περιστεριου που ειχε ηδη αρχισει για την επομενη χρονια. Και απλα λενε πως δεν θεωρουν πλεον Περιστεριωτη τον Πεδουλακη, αλλα Παναθηναικο και ειναι λογικο οπως ο ιδιος ορισε τις προτεραιοτητες του.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 7:06 pm
Δεν το κατάλαβα. Θύμωσαν οι φενταγίν που έφυγε από την ομάδα τους για να πάει στην Ευρωλιγκάτη ομάδα της καρδιάς του. Θύμωσαν που έγινε το εντελώς αυτονόητο δηλαδή. Ξιδάκι, αυτοί στη θέση του ας έμεναν στο Περιστέρι. Στο μεταξύ να πουν οι φενταγίν στον Αργύρη για το Περιστέρι είναι σα να βγω εγω να κάνω μάθημα ορθοφωνίας στη Νατάλια Χιμένες, δε θα ακούμε και τους τσουκαλάδες σα να είναι τίποτε επαϊόντες τώρα.
Παραθετω την ανακοινωση για να την θυμηθεις και να πεις που εχει λαθος.
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... hoyme-oyte
Γενικα δεν ειμαι υπερ στο να κανουν οι ομαδες οτι θελουν οι συνδεσμοι των οπαδων, ισα ισα.
Αλλα η συγκεκριμενη ανακοινωση ειχε πιο πολλα "θετικα" παρα "αρνητικα" στοιχεια.
Ομολογω πως μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθεις οι Φενταγιν, για την κοινωνικο πολιτικη τους σταση σε διαφορα ζητηματα πιο πολυ απ τα αθλητικο -οπαδικα.
Οπως και οι Πανθηρες, οι αυτονομοι του Ηρακλη, οι Blue Vayeros στα γιαννενα, οι Warriors στο αγρινιο και κομματια της 21 και της 13 αλλα και της Super 3 του Αρη. Και το λεω εδω για να μην το παιζω αντικειμενικος.![]()
Πάντως όχι, δεν επηρέασε την ομάδα η αποχώρηση του. Ο Πεδουλάκης το έκανε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ζημιώσει την προετοιμασία του ΓΣΠ. Είχαν ανανεώσει οι Γκρέι-Μπεντιλ(16 Ιούνη κι οι 2 άμα δεν κάνω λάθος), κι είχαν( από όσο καταλαβα) κι οι 2 ένα buy out για Ευρωλίγκα (για τον ΠΑΟ εν ολίγοις) ,ώστε να αποκτήσει κι κάποιο οικονομικό όφελος ο ΓΣΠ. Η ρήτρα του Μπεντιλ ήταν κοντά στις 60.000, ένα πολύ καλό πόσο ειδικά για έναν παίκτη που κάλιστα μπορούσε να βάλει σε πάγο την ανανέωση κι να πήγαινε ως ελεύθερος όπου ηθελε. Οπότε στην ουσία δεν ζημίωσε την ομάδα,ούτε την προετοιμασία της
Δεν έχω μισή ώρα που γύρισα σπίτι, από δουλειά (αθλητικού τύπου) όπου έχω κι έναν Φενταγίν. Τον ρώτησα και μου επιβεβαίωσε αυτά που είπε ο Χίπστερ.
Αν στη θέση του περιστεριώτη Πεδουλάκη ήταν ο Πρίφτης ή ο Μπαρτζώκας ή ο Μεσίνα, δεν θα είχαν θέμα. Το θέμα τους ήταν ότι τούς άφησε για μια (καλοπληρωμένη) θέση.
Κι όχι δεν είναι ούτε Τσουκαλάδες, ούτε Νέστορες οι Φενταγίν. Ας μας επιτραπεί και εμάς που έχουμε φάει δεκαετίες στον δρόμο και στα γυμναστήρια να ξέρουμε κάτι παραπάνω από το τι παίζει στους οργανωμένους.
Σαν του Φενταγίν, ίσως να είναι οι Αυτόνομοι του Ηρα, και λίγο πιο κάτω οι Πάνθηρες.
Παιδιά λαϊκά είναι, χειρώνακτες ή κούριερ, που κατεβαίνουν σε κινητοποίησεις για την τάξη τους (ή όπως αλλιώς θέλετε ορίστε το). Και διαβάζουν κιόλας. Κι αθλούνται.
Μέσω του φίλου έχω γνωρίσει πολλούς σε ζόρικα αθλήματα, που ούτε "αντρουά" είναι ούτε "μάτσο". Κι εννοείται ότι αν τους είχε προταθεί αναβάθμιση καριέρας δεν θα είχαν δεχτεί.
Σχετικά με τους ελεύθερους παίκτες στην ευρωλίγκα, μέσα σ΄ένα λεπτό αναζήτησης από στο ρημαδό-ψαχτήρι, βρήκα στα ισπανικά άρθρο (του έγκυρου Χαβιέρ Μαέστρο) που
μιλάει για 100 ελεύθερους παίκτες το περασμένο καλοκαίρι. 100 σε ένα σύνολο μίνιμουμ 250. Δεδομένου ότι κάθε ομάδα της ευρωλίγκας έχει 15 +παίκτες στο ρόστερ της. Άρα 18 επί 15 περίπου 250+. Στο μίνιμουμ.
Ήγουν, οι ελεύθεροι παίκτες δεν είναι ούτε ¨΄όλη η Ευρώπη¨ ούτε""παραπάνω από μισούς " ούτε "οι περισσότεροι¨. Είναι αρκετά λίγότεροι από τους μισούς.
Σχετικά με τους παίκτες που πήρε ο Άρτζι (στη δεύτερη θητεία του) έχουμε ένα άλμα (σχεδόν μεταφυσικό). Υπάρχει κάτι που λέγεται εξέλιξη. Γενικά στη ζωή κι ειδικά στον αθλητισμό. Ένας παίκτης εξελίσσεται με τα παιχνίδια, μέσα από τις προπονήσεις, και πάει από το ένα επίπεδο στο άλλο. Γι΄αυτό και βλέπουμε παίκτες από μικρές ομάδες να πηγαίνουν σε μεσαίες κι απο κεί σε μεγαλύτερες. Ή αλλιώς, να μένουν από την αρχή σε μια μεγάλη, και χρόνο με τον χρόνο να εξελίσσονται. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά ξέρουμε ποιον επιβεβαιώνουν.
Το ότι ο Τζέιμς ή ο Σίνγκλετον, τριπλασίασαν το κασέ τους, δεν έγινε με μεταφυσικό τρόπο λόγω του ματιού του Άρτζι. Έγινε επειδή πήρανε παιχνίδια, βελτιώθηκαν από χρόνο σε χρόνο, διαβάσαν το παιχνίδι, δυναμώσανε, κι ούτω καθεξής. Οι Τζέιμς και Σίνγκλετον εκείνης της χρονιάς δεν ήταν να πηγαίνουν σε κορυφαία ομάδα, δεν είχαν φτάσει στο σημείο αυτό, Γι' αυτό και δεν τους έψαξαν οι συγκεκριμένες ομάδες.
Και κλείνοντας (από μέρους μου) αυτή την αναφορά στον Άρτζι ( που ωστόσο έχει και μια χρησιμότητα για το πως βλέπουμε την ικανότητα στο κομμάτι "ανίχνευσης") να ρωτήσω, ποιος κάνει καλύτερη δουλειά, αυτός που έφερε τον Ντόντα Χολ* στην Ευρωλίγκα ή αυτός που θα τον πάρει σε 2-3 μήνες. Αυτός που πήρε τον Φοντέκιο από τα αζήτητα της Αρμάνι ή αυτός που τον πήρε φέτος στη Βιτόρια.
* Για τον Ντόντα Χολ, βέβαια πρέπει να πω ότι όταν τον είδα σε 2 παιχνίδια σε ένα τουρνουά της Παρτίζαν, έγραψα αμέσως ότι αυτός ο παίκτης θα πάει σούπερ φέτος. Το ίδιο έγραψα βέβαια και για τον Γιαν Μαντάρ (για τον οποίον δεν ξέρω τίποτε έκτοτε, μιας και δεν έχω ασχοληθεί με το ευρωκάπι).
* Χίπστερ, τώρα είδα το σχόλιο σου λίγο πιο πάνω. Συμφωνώ ως συνήθως, για τους Γιαννιώτες έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω πολλά και για τους Αγρινιώτες δεν ξέρω. Αλλά για τις μεγάλες ομάδες πρωήν ΠΟΚ + 2 της Θεσσαλονίκης και δη ο ΠΑΟΚ. δεν θα τους βάλω ποτέ. ΚΑι τους το λέω σχεδόν καθημερινά. Τυπικά θα μπορούσα να βάλω και μέρος της 7 ( όπου πήρε θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία) αλλά εννοείται ότι τα πάνε χειρότερα πια εκεί στον Πειραιά. Πάντως, όχι, καμιά κερκίδα μεγάλης ομάδας δεν με ψήνει. Από μεσαίες και κάτω και δη από λαϊκές γειτονιές.
Αν στη θέση του περιστεριώτη Πεδουλάκη ήταν ο Πρίφτης ή ο Μπαρτζώκας ή ο Μεσίνα, δεν θα είχαν θέμα. Το θέμα τους ήταν ότι τούς άφησε για μια (καλοπληρωμένη) θέση.
Κι όχι δεν είναι ούτε Τσουκαλάδες, ούτε Νέστορες οι Φενταγίν. Ας μας επιτραπεί και εμάς που έχουμε φάει δεκαετίες στον δρόμο και στα γυμναστήρια να ξέρουμε κάτι παραπάνω από το τι παίζει στους οργανωμένους.
Σαν του Φενταγίν, ίσως να είναι οι Αυτόνομοι του Ηρα, και λίγο πιο κάτω οι Πάνθηρες.
Παιδιά λαϊκά είναι, χειρώνακτες ή κούριερ, που κατεβαίνουν σε κινητοποίησεις για την τάξη τους (ή όπως αλλιώς θέλετε ορίστε το). Και διαβάζουν κιόλας. Κι αθλούνται.
Μέσω του φίλου έχω γνωρίσει πολλούς σε ζόρικα αθλήματα, που ούτε "αντρουά" είναι ούτε "μάτσο". Κι εννοείται ότι αν τους είχε προταθεί αναβάθμιση καριέρας δεν θα είχαν δεχτεί.
Σχετικά με τους ελεύθερους παίκτες στην ευρωλίγκα, μέσα σ΄ένα λεπτό αναζήτησης από στο ρημαδό-ψαχτήρι, βρήκα στα ισπανικά άρθρο (του έγκυρου Χαβιέρ Μαέστρο) που
μιλάει για 100 ελεύθερους παίκτες το περασμένο καλοκαίρι. 100 σε ένα σύνολο μίνιμουμ 250. Δεδομένου ότι κάθε ομάδα της ευρωλίγκας έχει 15 +παίκτες στο ρόστερ της. Άρα 18 επί 15 περίπου 250+. Στο μίνιμουμ.
Ήγουν, οι ελεύθεροι παίκτες δεν είναι ούτε ¨΄όλη η Ευρώπη¨ ούτε""παραπάνω από μισούς " ούτε "οι περισσότεροι¨. Είναι αρκετά λίγότεροι από τους μισούς.
Σχετικά με τους παίκτες που πήρε ο Άρτζι (στη δεύτερη θητεία του) έχουμε ένα άλμα (σχεδόν μεταφυσικό). Υπάρχει κάτι που λέγεται εξέλιξη. Γενικά στη ζωή κι ειδικά στον αθλητισμό. Ένας παίκτης εξελίσσεται με τα παιχνίδια, μέσα από τις προπονήσεις, και πάει από το ένα επίπεδο στο άλλο. Γι΄αυτό και βλέπουμε παίκτες από μικρές ομάδες να πηγαίνουν σε μεσαίες κι απο κεί σε μεγαλύτερες. Ή αλλιώς, να μένουν από την αρχή σε μια μεγάλη, και χρόνο με τον χρόνο να εξελίσσονται. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά ξέρουμε ποιον επιβεβαιώνουν.
Το ότι ο Τζέιμς ή ο Σίνγκλετον, τριπλασίασαν το κασέ τους, δεν έγινε με μεταφυσικό τρόπο λόγω του ματιού του Άρτζι. Έγινε επειδή πήρανε παιχνίδια, βελτιώθηκαν από χρόνο σε χρόνο, διαβάσαν το παιχνίδι, δυναμώσανε, κι ούτω καθεξής. Οι Τζέιμς και Σίνγκλετον εκείνης της χρονιάς δεν ήταν να πηγαίνουν σε κορυφαία ομάδα, δεν είχαν φτάσει στο σημείο αυτό, Γι' αυτό και δεν τους έψαξαν οι συγκεκριμένες ομάδες.
Και κλείνοντας (από μέρους μου) αυτή την αναφορά στον Άρτζι ( που ωστόσο έχει και μια χρησιμότητα για το πως βλέπουμε την ικανότητα στο κομμάτι "ανίχνευσης") να ρωτήσω, ποιος κάνει καλύτερη δουλειά, αυτός που έφερε τον Ντόντα Χολ* στην Ευρωλίγκα ή αυτός που θα τον πάρει σε 2-3 μήνες. Αυτός που πήρε τον Φοντέκιο από τα αζήτητα της Αρμάνι ή αυτός που τον πήρε φέτος στη Βιτόρια.
* Για τον Ντόντα Χολ, βέβαια πρέπει να πω ότι όταν τον είδα σε 2 παιχνίδια σε ένα τουρνουά της Παρτίζαν, έγραψα αμέσως ότι αυτός ο παίκτης θα πάει σούπερ φέτος. Το ίδιο έγραψα βέβαια και για τον Γιαν Μαντάρ (για τον οποίον δεν ξέρω τίποτε έκτοτε, μιας και δεν έχω ασχοληθεί με το ευρωκάπι).
* Χίπστερ, τώρα είδα το σχόλιο σου λίγο πιο πάνω. Συμφωνώ ως συνήθως, για τους Γιαννιώτες έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω πολλά και για τους Αγρινιώτες δεν ξέρω. Αλλά για τις μεγάλες ομάδες πρωήν ΠΟΚ + 2 της Θεσσαλονίκης και δη ο ΠΑΟΚ. δεν θα τους βάλω ποτέ. ΚΑι τους το λέω σχεδόν καθημερινά. Τυπικά θα μπορούσα να βάλω και μέρος της 7 ( όπου πήρε θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία) αλλά εννοείται ότι τα πάνε χειρότερα πια εκεί στον Πειραιά. Πάντως, όχι, καμιά κερκίδα μεγάλης ομάδας δεν με ψήνει. Από μεσαίες και κάτω και δη από λαϊκές γειτονιές.
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν σου λέω πως ήταν καλό αυτό που έκανε το καλοκαίρι του 2019, ή ηθικό προς την πόλη μας,αλλά προσωπικά τους κατανοώ τους λόγους του. Κι η χρόνια αποχή του ενώ είχε προτάσεις(από Προμηθέα παλιότερα,ΠΑΟΚ) μου δείχνει πως δεν πήγε για τα λεφτά στον ΠΑΟ. Τώρα τα παιδιά των φενταγιν εχουν άλλη άποψη, ξέρουν κ περισσότερα πράγματα εκ των έσω, fair enoughbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 11:29 pmΔεν έχω μισή ώρα που γύρισα σπίτι, από δουλειά (αθλητικού τύπου) όπου έχω κι έναν Φενταγίν. Τον ρώτησα και μου επιβεβαίωσε αυτά που είπε ο Χίπστερ.
Ήγουν, οι ελεύθεροι παίκτες δεν είναι ούτε ¨΄όλη η Ευρώπη¨ ούτε""παραπάνω από μισούς " ούτε "οι περισσότεροι¨. Είναι αρκετά λίγότεροι από τους μισούς.![]()
Έτσι όπως το θέτεις, ίσως να το έθετα κι εγώ που απέχω από τα οπαδικά και γήπεδα, από τα 17-18 μου. Αλλά τους καταλαβαίνω και δη τέτοια παιδιά. Αυτό ήθελα να πω και να καταστήσω καθαρό. κι όχι επειδή είναι φίλοι. Άσε που δεν είναι τυχαία φίλοι μου- είναι ακριβώς επειδή είναι καθαρά παιδιά.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Απρ 14, 2022 11:40 pm
Δεν σου λέω πως ήταν καλό αυτό που έκανε το καλοκαίρι του 2019, ή ηθικό προς την πόλη μας,αλλά προσωπικά τους κατανοώ τους λόγους του. Κι η χρόνια αποχή του ενώ είχε προτάσεις(από Προμηθέα παλιότερα,ΠΑΟΚ) μου δείχνει πως δεν πήγε για τα λεφτά στον ΠΑΟ. Τώρα τα παιδιά των φενταγιν εχουν άλλη άποψη, ξέρουν κ περισσότερα πράγματα εκ των έσω, fair enough
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό λέω κι εγώ, ότι το πρόβλημά τους είναι ότι θύμωσαν επειδή ο Πεδουλάκης έκανε αυτό που θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Όταν είσαι προπονητής στο Περιστέρι ακι σου κάνει πρόταση ομάδα Ευρωλίγκας, πας. Και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου σου έυχονται και καλή επιτυχία γιατί σε αντίθεση με τους Έλληνες οπαδούς, κατανοούν τι σημαίνει εξέλιξη. Στην Ελλάδα το αποδίδουν ότι "έφυγες για τα λεφτά", είσαι "πουλημένος" κλπ.. Το προβλημα τους ειναι που αφησε το Περιστερι μετα την δευτερη θεση στην ρεγκιουλαρ σιζον για να παει να αποτυχει για τριτη φορα στον Παναθηναικο επειδη εφυγε ο Πιτινο
Προπονητή έπρεπε να τον θεωρούνε. Περιστεριώτης ήταν και είναι κι έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από τον καθένα που κάθεται σε μια εξέδρα. Φαντάσου να βγει ο Φιλαθλητικός και να κράξει το Γιάννη που πήγε στο ΝΒΑ.. Και απλα λενε πως δεν θεωρουν πλεον Περιστεριωτη τον Πεδουλακη, αλλα Παναθηναικο και ειναι λογικο οπως ο ιδιος ορισε τις προτεραιοτητες του.
Ακριβώς. Δεν εξελίσσονται ΟΛΟΙ οι παίκτες, ειδικά σε τοπ επίπεδο εξελίσσονται λίγοι. Το μάτι σε αυτό συνίσταται, στο να μπορείς να διαγνώσεις ποιος μπορεί να εξελιχθεί και ποιος όχι. Όπως και στο να αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού ενός παίκτη κι από μέτριο να τον κάνεις κλειδί (Γκιστ κλασική περίπτωση).Το ότι ο Τζέιμς ή ο Σίνγκλετον, τριπλασίασαν το κασέ τους, δεν έγινε με μεταφυσικό τρόπο λόγω του ματιού του Άρτζι. Έγινε επειδή πήρανε παιχνίδια, βελτιώθηκαν από χρόνο σε χρόνο, διαβάσαν το παιχνίδι, δυναμώσανε, κι ούτω καθεξής. Οι Τζέιμς και Σίνγκλετον εκείνης της χρονιάς δεν ήταν να πηγαίνουν σε κορυφαία ομάδα, δεν είχαν φτάσει στο σημείο αυτό, Γι' αυτό και δεν τους έψαξαν οι συγκεκριμένες ομάδες.
Αυτός που έφερε το Χολ στην Ευρωλίγκα, όπως κι αυτός που τον έφερε στην ομάδα πριν την Ευρωλίγκα. Καλά ο Φοντέκιο δεν ήταν και στα αζήτητα της Αρμάνι, όλη τη χρονιά λέγαμε πως είναι για μεγαλύτερο ρόλο, βασικά έπρεπε να χρησιμοποιείται διαφορετικά στην Αρμάνι αλλά είναι άλλο θέμα. Ο Άρτζι σε όλες τις ομάδες που ήταν έφερε παίκτες που έπαιξαν πολύ πάνω από αυτό που πληρώνονταν, από το Περιστέρι και το Μακεδονικό μέχρι τον Παναθηναϊκό, είναι δεκάδες τα παραδείγματα, μου φαίνεται αστείο να πρέπει να τα παραθέσουμε όλα. Το ποσοστό αποτυχίας του σε ξένους, ανάλογα με τα ποσά που κόστισαν, πρέπει να είναι από τα μικρότερα στην αγορά και μάλιστα σε βάθος δεκαετιών.να ρωτήσω, ποιος κάνει καλύτερη δουλειά, αυτός που έφερε τον Ντόντα Χολ* στην Ευρωλίγκα ή αυτός που θα τον πάρει σε 2-3 μήνες. Αυτός που πήρε τον Φοντέκιο από τα αζήτητα της Αρμάνι ή αυτός που τον πήρε φέτος στη Βιτόρια.
Καλά το ότι κερδίζαμε στις ΜΑδρίτες και τις Βαρκελώνες επειδή οι άλλοι κοιμόντουσαν ή μας υποτιμούσαν και ότι το κοουτσαριστικό ματ απέναντι σε κάτι ΠΑσκουάλ και Μπαρτζώκες ήταν αποτέλεσμα συναστρίας είναι εξαιρετική ανάλυση, τουλουμποανάλυση θα έλεγα, ακυρώνεις με μια ανυπόστατη φράση τόνους εργατοώρας, δηλώσεις παικτών από Φορντ μέχρι Γκιστ ή Τζέημς για το πόσο καλός προπονητής είναι ο Πεδουλάκης και τα αποδίδεις όλα στον ανάδρομο Ερμή και τους Ελ. Τουλουμποσυζήτηση, κρίνεται ο καθένας για ό,τι γράφει.
Και τέλος πάντων ναι, δικαιολογώ την επιστροφή του γιατί είναι και αναβάθμιση να είναι GM αντί για κόουτς. Δύσκολη αποστολή με δεδομένο ποιον έχει για προϊστάμενο, εύκολο γι αυτόν το ότι οι προσδοκίες είναι πολύ χαμηλές, λογικά θα κριθεί από του χρόνου, ακόμη και με τα κριτήρια ΔΓ θα ήταν παρανοϊκό να φύγει το καλοκαίρι. Για το Σερέλη έχω απορία στο θέμα της ιεραρχίας, αλλά ξαναλέω μόνο καλό θα κάνει η παρουσία του, μακάρι να βρουν χημεία με το Βόβορα.
Αν η ομάδα πάρει κανένα καλό όνομα, θα είναι φάουλ του ΔΓ: δε γίνεται να μην παίρνεις παίκτη στον Πρίφτη και να παίρνεις μόλις τον διώχνεις. Αν πάνε με ψίχουλα να κάνουν καμία κίνηση και βγει τύπου Γκουίν και Κάρι (που ήταν ακριβώς αυτό που έλειπε από την ομάδα τότε), κάτι γίνεται. Αλλά το θέμα δεν είναι καν να "γίνει κάτι" στους τελικούς. Το θέμα είναι η ΚΑΕ να αποκτήσει ηρεμία και ιεραρχικές δομές που να επιτρέψουν να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα, να υπάρχει υπομονή, πλάνο, έστω με αυτά τα 5-5,5 εκ που υπάρχουν. Ή μήπς δεν υπάρχουν κι αυτά και με το -3εκ έξτρα ζημίας
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να αυτά δεν μπορώ. Γι αυτά είμαστε πια ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ σύλλογος. Μικροπρέπειες και βλακείες από το στρατό κονδυλοφόρων επιπέδου βορειοκορεάτικης εφημερίδας:
https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... vora-sere/
Πόσο χαμηλό επίπεδο, να φτύνεις ανθρώπους που δούλεψαν (κι ας μην πέτυχαν) με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Βέβαια σε κανά μήνα θα αρχίσουν τα "Αργύρη βρες πλάνο" και "η διοίκηση στηρίζει τον κόουτς παρά την ΑΘΛΙΑ εικόνα της ομάδας"., τα πούλμαν, τα πρόστιμα και άλλα φαινόμενα Ιμίν Νταντά σε συκευασία κολλητού του Νέστορα.Την πολύμηνη κατήφεια επί θητείας Δημήτρη Πρίφτη διαδέχθηκαν τα χαμόγελα των παικτών του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της «πρώτης» στην επιστροφή του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο της ομάδας, το απόγευμα της Πέμπτης
https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE% ... vora-sere/

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο