Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 13, 2024 11:00 am

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,για να μην…παρεξηγηθώ,ποτέ δεν κατάλαβα το…παικτη για 10 λεπτά που αν χρειαστεί θα ειναι κ καλύτερος Λεζορτ παίζοντας 30.Μιλαμε για μπασκετ οχι για …ποδόσφαιρο.Εχεις έναν ποιοτικό παικτη στο 5?σου λείπει άλλος ένας?τι χαρακτηριστικά θες να έχει?τον βρίσκεις ?τον παιρνεις.
Δέχομαι την …οικονομική ισορροπία στα συμβόλαια αλλα είσαι ο ΠΑΟ πρωταθλητής Ευρώπης ,7 κούπες,….γκλαςφλορ κλπ.Εισαι καλός ?παιζεις κ ταιριάξεις σ αυτο που θέλω?παιζεις.Ελα κ αν παιζεις καλα θα παιζεις .Λεζορτ αν ταιριάζει σε παιχνίδια ο άλλος κ παίζει καλύτερα μπορει να παίζει περισσότερο .Τι να κάνουμε!
Ενταξει μπορει να είμαι εγώ…περίεργος .το δέχομαι.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 13, 2024 11:10 am

xomitsious έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 8:48 am
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 3:29 am

Ο Αταμαν θέλει παίκτη εν δυνάμει βασικό. Δε θα πάρει από το δεύτερο ράφι γιατί έχει ήδη το Μπαλτσεροφσκι. Για αυτό δεν ασχολήθηκε με Τιμαν πχ.

Το πρόβλημα με τους εν δυνάμει βασικούς είναι ότι θέλουν να παίζουν βασικοί. Ο Αταμαν, επειδή θέλει αποδυτήρια όπου ο κάθε παίκτης θα είναι οκ με το ρόλο του, έχει πάρει πρόκες και σφυρί και καρφώνει μια ταμπέλα στο κούτελο κάθε παίκτη που προσεγγίζει που λέει: "Σε θέλω για Μπακ απ ενός παίκτη που μπορεί να παίζει και τριανταλεπτα".

Για αυτό περιμένουμε. Παίκτη από το δεύτερο ράφι έχουμε. Θέλουμε από το πρώτο, που να είναι διατεθειμένος να κάτσει πάγκο αρκετά, απολαμβάνοντας όμως τις ανέσεις του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ, το μαγευτικό glass floor, και τα τριανταλεπτα του Λεσσορ.
Ο ραιτ ειναι αυτος ο παικτης ..να μου πεις οκ ισως δεν περιμενε να βγει τοσο καλος..

Οι επιβεβαιωμενες κινησεις του παο μεχρι στιγμης ειναι τα 4εκ τον χρονο στον βεζενκοφ..ο σαριτς και ο ταις (λιγο περιεργο να τον ανεβασε ο δπγ χωρις λογο).Βαλανσιουνας μπιτατζε θα το θεωρησω οτι ηταν απλα του τουιτερ. Επισης ο αταμαν και το σδνα αλλα και ο δπγ μιλαγαν για παικτη 3εκ +,νεο ναν και που θα κανει αισθηση.Μαλιστα ο δπγ ειπε με αυτον που θα ερθει θα το παρει αηττητος..

Ολοι αυτοι θα παιρναν σιγουρα πανω απο λεσσορ ενω σιγουρα δεν ειναι παικτες 15λεπτου..Δεν νομιζω πως μπορει να βγει ακρη με αυτο το 5ρι σας,καθε λιγο και λιγακι αλλαζουν αυτα που λενε..χτες γραψατε εδω οτι ο βοηθος προπονητη ειπε οτι θα παρουμε μεσα στην χρονια 5ρι και σε λιγες ωρες βγηκε ο γιουρτσεβεν.

εντωμεταξυ εχουμε ξεχασει και τον ταβαρες..

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 13, 2024 11:19 am

xomitsious έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 8:48 am
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 3:29 am
Αυτό που γενικά δεν έχει απαντηθεί από κανέναν είναι το γιατί δυσκολεύεται τόσο πολύ ο Ataman να επιλέξει ψηλό. Το να μου πει κάποιος ότι θεωρεί πως ο Balcerowski έχει τεράστιο ταβάνι και θέλει να επενδύσει σε αυτόν θα το άκουγα με τα χίλια, αλλά δεν δείχνει τέτοιες διαθέσεις ο coach και ουτε την απαραίτητη υπομονή. Πιο πολύ τον κρατάει τον Πολωνό ως δικλείδα ασφαλείας πάρα επειδή τον πιστεύει. Άρα ρωτάω εγώ, πως γίνεται ο προπονητής που με άνεση επέλεξε παιχτες όπως ο Guy με τον Grant απτη μια και τον Lessort με τον Juancho απτην άλλη για να του κάνουν τη δουλειά (δηλαδή τελείως διαφορετικού status παίχτες), παράλληλα να ειναι τόσο αναποφασιστος στην επιλογή ψηλου...

Πέρσι, ενώ μπορούσε, δεν πήρε τον Wright, φέτος άφησε τον Wenyen Gabriel να πάει στη Μακαμπι και τελικά φαίνεται να καταλήγει στον Yurtseven, ίσως και οχι, ίσως να μην του κάνει ούτε αυτός. Και μιλάμε για έναν ρολιστα ψηλό που θα μπορεί να δωσει 10-15 ποιοτικά λεπτά χωρίς γκρίνιες για να ξεκουράζει τον Lessort, όχι κάτι ιδιαίτερο δηλαδή. Ποιον να περιμένει άραγε? Για ποιον παίχτη να έχει πει ότι αυτόν θα τον περιμένω όσο χρειαστεί, γιατί αν βγει στην αγορά κι εγώ έχω πάρει ήδη κάποιον λιγότερο καλό για την θέση θα μου μείνει απωθημένο!?!? Αν δεν ισχύει ούτε αυτό, τότε τι ισχύει? Αυτά ότι δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία μου φαίνονται αστεία, αν ήταν έτσι να μην επαιρνε ουτε τον Brown... δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί έχουμε αυτή τη στάση αναμονής στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ για όλους τους άλλους παίχτες που πήραμε το τελευταίο χρόνο έγιναν όλα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αναμένω με χαρά τις αντιδράσεις του στυλ: "άσε ρε, δεν υπάρχει σάλιο και μας πουλάνε σανό" καθώς και τον τύπο με το πριόνι που οπότε ακούει για sdna βγάζει αφρούς από το στόμα του.
Καλημέρα σας
Η μισή Ελλάδα βγάζει αφρούς :)
Καλημέρα.

Υ.Γ Όλα τα άλλα μέσα ανέφεραν ότι ο Τίμαν μια χαρά άρεσε στον Αταμαν. Απλώς η ομάδα θέλει ιδανικα ένα μεγαλύτερο όνομα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Αύγ 13, 2024 11:45 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 11:10 am

Ο ραιτ ειναι αυτος ο παικτης ..να μου πεις οκ ισως δεν περιμενε να βγει τοσο καλος..

Οι επιβεβαιωμενες κινησεις του παο μεχρι στιγμης ειναι τα 4εκ τον χρονο στον βεζενκοφ..ο σαριτς και ο ταις (λιγο περιεργο να τον ανεβασε ο δπγ χωρις λογο).Βαλανσιουνας μπιτατζε θα το θεωρησω οτι ηταν απλα του τουιτερ. Επισης ο αταμαν και το σδνα αλλα και ο δπγ μιλαγαν για παικτη 3εκ +,νεο ναν και που θα κανει αισθηση.Μαλιστα ο δπγ ειπε με αυτον που θα ερθει θα το παρει αηττητος..

Ολοι αυτοι θα παιρναν σιγουρα πανω απο λεσσορ ενω σιγουρα δεν ειναι παικτες 15λεπτου..Δεν νομιζω πως μπορει να βγει ακρη με αυτο το 5ρι σας,καθε λιγο και λιγακι αλλαζουν αυτα που λενε..χτες γραψατε εδω οτι ο βοηθος προπονητη ειπε οτι θα παρουμε μεσα στην χρονια 5ρι και σε λιγες ωρες βγηκε ο γιουρτσεβεν.

εντωμεταξυ εχουμε ξεχασει και τον ταβαρες..
Διαφωνώ για Ράιτ. Θεωρώ ότι ψάχνει παίκτη άλλου στυλ ο Παναθηναϊκός. Ο Ράιτ είναι καλύτερος του Κώστα αλλά όχι σε βαθμό που να τον παραγκωνίσεις για χάρη του.
Και πριν τον ΟΣΦΠ δεν υπήρχε καμμία ένδειξη ότι θα μπορούσαμε να βασιστούμε πάνω του αν λείψει ο Λεσσορ.

Το βασικό, όπως έγραψαν και άλλοι, είναι η εμπειρία του Αταμάν με τον Κλαιμπερν. Οι δηλώσεις για δύο προσθήκες των 3+ έγιναν πριν πάρουμε το Ευρωπαϊκό. Ο Αταμαν δε θα τζογαρει να χαλάσει τη χημεία μιας ομάδας που βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης όταν έχει ήδη βιώσει τη φάση στην Εφές.

Μπορούμε να τον κριτικάρουμε για αυτό, μπορούμε να έχουμε τη γνώμη ότι μας λένε ψέματα, αλλά στην τελική ο Αταμάν αποφασίζει.

Τώρα για Τάις, Μπιτατζε και Βαλαντσιουνας τι να πω. Είναι παίκτες που άμα ψάχνεις σέντερ και είναι διαθέσιμοι προφανώς τους κοιτάς και ονειρεύεσαι.

Και μετά έρχονται οι ομάδες του ΝΒΑ και σε ξυπνάνε. Αν θέλει οποιοσδήποτε να κράξει που δεν πήραμε κάποιον από αυτούς μπορεί να το κάνει. Το ίδιο το κέφι του θα χαλάσει.

Όσο για Βεζενκοφ μια χαρά πέτυχαν αυτό που θέλανε. Ο ΟΣΦΠ ξηλώθηκε για προσθήκη σε θέση που ήταν πλήρης. Και καλά έκανε, γιατί ουσιαστικά δεν είχε άλλη επιλογή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Αύγ 13, 2024 12:02 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 11:00 am
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,για να μην…παρεξηγηθώ,ποτέ δεν κατάλαβα το…παικτη για 10 λεπτά που αν χρειαστεί θα ειναι κ καλύτερος Λεζορτ παίζοντας 30.Μιλαμε για μπασκετ οχι για …ποδόσφαιρο.Εχεις έναν ποιοτικό παικτη στο 5?σου λείπει άλλος ένας?τι χαρακτηριστικά θες να έχει?τον βρίσκεις ?τον παιρνεις.
Δέχομαι την …οικονομική ισορροπία στα συμβόλαια αλλα είσαι ο ΠΑΟ πρωταθλητής Ευρώπης ,7 κούπες,….γκλαςφλορ κλπ.Εισαι καλός ?παιζεις κ ταιριάξεις σ αυτο που θέλω?παιζεις.Ελα κ αν παιζεις καλα θα παιζεις .Λεζορτ αν ταιριάζει σε παιχνίδια ο άλλος κ παίζει καλύτερα μπορει να παίζει περισσότερο .Τι να κάνουμε!
Ενταξει μπορει να είμαι εγώ…περίεργος .το δέχομαι.
Το θέμα αγωνιστικού χρόνου δεν είναι τόσο θέμα ισορροπιών όσο χημείας και απόδοσης.
Δηλαδή ναι προφανώς ο Λεσόρ δεν έχει εγγυημένα 25 λεπτά βρέξει χιονίσει, ακόμα και τώρα αν σε ένα παιχνίδι αυτός είναι χώμα και Μπάλτσε-Κώστας πετάνε.

Όμως η τριάδα Σλούκας-Ναν-Λεσόρ ήταν η βασική τριπλέτα που έφερε ευρωπαικό.
Ο καθένας από αυτούς θέλει συγκεκριμένες συνθήκες για να αποδώσει.
Πχ ο Σλούκας να στήνει αυτός τα plays, ο Ναν ελευθερία να κάνει ότι γουστάρει στην επίθεση, ο Λεσόρ να παίζει πολύ χρόνο.
Με τα καλά και τα στραβά τους αυτό απέδωσε και έφεραν ευρωλίγκα.

Δεν πας να αλλάξεις τους ρόλους ούτε το στυλ παιχνιδιού που απέδωσε ούτε τις συνθήκες που έκαναν την ομάδα πετυχημένη.

Πχ αν το δούμε από άποψη αγωνιστικών χαρακτηριστικών, η καλύτερη λύση για το 5 θα ήταν μάλλον ένας Φαλ(που ήταν κιόλας διαθέσιμος ο Youssoupha Fall μετά από πολύ καλή χρονιά στην Βιλερμπάν και τον πήρε η Μπαρτσελόνα). Αλλά με τέτοιον ψηλό θα έπρεπε να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού.

Τώρα αν μπορείς να πάρεις παίκτες των 15-20 λεπτών σε καλές ομάδες του nba(Σάριτς, Τάις, Βαλαντσιούνας) θυσιάζεις τη χημεία και τα σχετικά, αλλά κατά κανόνα δεν μπορείς τέτοιους.
chainsaw έγραψε:
Υ.Γ Όλα τα άλλα μέσα ανέφεραν ότι ο Τίμαν μια χαρά άρεσε στον Αταμαν. Απλώς η ομάδα θέλει ιδανικα ένα μεγαλύτερο όνομα.
Ο Τίμαν ιδανική λύση θα ήταν, εκτός από την Άλμπα τον έχουμε δει και με την Εθνική του δίπλα σε παικταράδες.
Καλή άμυνα, καλό σουτάκι, κάνει λιγό απ'όλα ως ρολίστας χωρίς να ζητάει πολλές μπάλες(17 λεπτά με την Εθνική με 5,5 πόντους και 3 ριμπάουντ), αν χρειαστεί παίζει και βασικός(13 πόντους, 5 ριμπάουντ 2 ασσίστ με την Άλμπα σε 25 λεπτά), έχει και εμπειρία Ευρωλίγκας, το μόνο που του λείπει είναι ότι δεν είναι 7footer και δεν είναι όνομα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Αύγ 13, 2024 12:22 pm

chainsaw έγραψε:
Καλημέρα.

Τα σέβη μου :)
Δε με χαλαγε ούτε εμένα ο Τιμαν.
Αλλά μάλλον θεώρησαν ότι δεν είναι σημαντικό upgrade του Μπαλτσεροφσκι για να ασχοληθούν.

Όσο για τους πορτοκαλί, αγνοειστε Μπούκουρα, έχετε πάντα υπόψη σας ότι λειτουργούν ουσιαστικά ως γραφείο τύπου της ΚΑΕ και θα ψαρέψετε και κάτι ενδιαφέρον που και που.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 13, 2024 12:40 pm

xomitsious έγραψε:
chainsaw έγραψε:
Καλημέρα.

Αλλά μάλλον θεώρησαν ότι δεν είναι σημαντικό upgrade του Μπαλτσεροφσκι για να ασχοληθούν.

Όσο για τους πορτοκαλί, αγνοειστε Μπούκουρα, έχετε πάντα υπόψη σας ότι λειτουργούν ουσιαστικά ως γραφείο τύπου της ΚΑΕ και θα ψαρέψετε και κάτι ενδιαφέρον που και που.
Τα γραφείο τύπου προπαγανδίζουν όμως αμά λάχει κιόλας, ε; Είναι σαν να ενημερώνομαι για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό απόκλειστικα από το 10.gr και το thrylos.gr. Θέλει λίγο μετρό.

0
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Αύγ 13, 2024 2:41 pm

Πάντως κ εγώ εχω την εντύπωση οτι μπορει να το παίζει άνετος ο Αταμαν αλλα η φάση με Κλαιμπερν ,που ενώ ολοι πρόβλεπαν περίπατο ,ουτε οκτάδα δεν μπήκε,τον έχει στοιχειώσει.Νομιζω λιγότερο στη φάση του πενταριού ,περισσότερο στη γενικότερη δόμηση του ρόστερ.
Οι ισορροπίες πάντως οπως πάντα ειναι λεπτές κ ένας τραυματισμός ενα άστοχο σουτ απο μάγκα σε κάνει …δαγκάνες.Οχι οτι δεν ισχύει παντού βέβαια Γι αυτο κ εγώ προσπαθώ να μην είμαι απόλυτος στις κρίσεις.
Παράδειγμα προπέρσινος Ολυμπιακός και περσινός .
Γεγονός οτι περσυ οι λεπτομερείες πήγαν με τους πράσινους κ παρότι αυτο δεν εγγυάται ….συνεχεια,οπως είπε κ κάποιος δεν υπάρχει ….ατυχος πρωταθλητής !

0
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Αύγ 13, 2024 2:42 pm

(Δεν το σβήνω έχει πλάκα…γ@μημενο οτοκορεκτ…ΔΑΓΚΑ ΟΧΙ ΔΑΓΚΑΝΕΣ!)

0
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Αύγ 13, 2024 2:44 pm

chainsaw έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 12:40 pm
xomitsious έγραψε:

Τα γραφείο τύπου προπαγανδίζουν όμως αμά λάχει κιόλας, ε; Είναι σαν να ενημερώνομαι για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό απόκλειστικα από το 10.gr και το thrylos.gr. Θέλει λίγο μετρό.
Κάτω τα χέρια απο το sdna !magic EuroLeague με Κουβοπουλο σε δωμάτιο εξοχικού σπιτιού λαιβ έχει στοιχειώσει τις νύχτες μας!
Συνέχεια Ταρκόφσκι σε ρυθμό κλπ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 526

Τρί Αύγ 13, 2024 4:01 pm

Παντως ετσι πως ειναι το ροστερ,κι αν τελικα καταληξουνε να παρουνε τον Τουρκο, το πιθανοτερο ειναι του χρονου να ψαχνουν οχι ενα αλλα 2 πενταρια...

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 13, 2024 4:21 pm

Παραθέτω θετικά & αρνητικά για τον Yurtseven σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα :

++ Post Up παίχτης με καλά τελειώματα και με τα δύο χέρια, εξαιρετικός στα missmatch.
+ Midrange σουτ.
– Κακός στις βολές
– Αρκετά χειρότερος του Balcerowski στη δημιουργία και τη πάσα απτο low post.

++ Σπουδαίος rebounder.
+ Πολύ καλός rim protector, μακρύς με καλο timing στο μπλοκ.
+ Επαρκής στη low post άμυνα, έχει τον όγκο αν και δεν του αρέσουν ιδιαίτερα οι επαφές.
– Κάκιστος στην άμυνα με αλλαγές και στα πλάγια βήματα, γενικά απέναντι σε P&R.

Έχει κίνητρο να δουλέψει και να βελτιωθεί, στα θετικά του ότι έχει περάσει απτη σχολή του Spoelstra και τους Heat. Απο μένα είναι ναι!

Τον προτιμώ από Willy Hernangomez που είχε ακουστεί και είναι παρόμοιου στυλ γιατί ο Τούρκος είναι πιο φθηνός, πιο νεαρός, πιο εξελίξιμος και θα δεχθεί πιο εύκολα τον ρόλο του. Στο δίλημμα Balcerowski ή Yurtseven επίσης επιλέγω τον Τούρκο γιατί νιώθω ότι θα κερδίζει τον coach απτην επίθεση και τα ριμπάουντ του και θα μπορεί να μένει περισσότερο στο παρκέ. Εκτός αν κάποιος μου εγγυηθεί πως ο Ataman πράγματι πιστεύει τον Πολωνό και θα του δώσει τις ανάλογες ευκαιρίες φετος. Τότε ναι, αξίζει το στοίχημα!

Ως καλύτερους πλέον βλέπω μόνο τον Bruno Caboclo (αν φύγει από Παρτιζαν) και τον Bruno Fernando (αν φύγει από ΝΒΑ). Επίσης μαρεσει πολύ κι ο Wenyen Gabriel αλλά τον πρόλαβε η αλεπού ο Kattash.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3941
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Αύγ 13, 2024 6:57 pm

μπορεις να βρεις πολλες δικαιολογιες οταν δεν θες να παρεις παιχτη

αυτο με την χημεια της ομαδας ειναι αστειο
με αυτη την λογικη δεν επρεπε να παρουμε ουτε τον μπραουν γιατι που το ξερει ο αταμαν οτι η παρουσια του δεν θα διαταρεξει την χημεια

ε φανταστειτε ποσο αστειο ειναι οταν μιλαμε για τον 2ο σεντερ

0
Στηβ Κερ

euroleague

Τρί Αύγ 13, 2024 7:13 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 6:57 pm
μπορεις να βρεις πολλες δικαιολογιες οταν δεν θες να παρεις παιχτη

αυτο με την χημεια της ομαδας ειναι αστειο
με αυτη την λογικη δεν επρεπε να παρουμε ουτε τον μπραουν γιατι που το ξερει ο αταμαν οτι η παρουσια του δεν θα διαταρεξει την χημεια

ε φανταστειτε ποσο αστειο ειναι οταν μιλαμε για τον 2ο σεντερ
Εμένα μου κάνει εντύπωση ενώ έχεις δουλέψει κ κλείσεις Μπραουν σαν ,θεωρητικά εστω,ιδανικο φιτ σε μια θέση που ξέρεις απο …περσυ οτι έχεις επίσης κενό (δεύτερο Σέντερ) κανεις τον δυσκοίλιο.Αν έβαζα τα λεφτά μου πιο πιθανό να μην τρελαίνεται για μεταγραφή ο Αταμαν κ παίρνει για να πάρει αφού,θεωρητικά πάλι,ο Γουτρσεβεν πάλι στοίχημα μοιάζει …

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3941
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Αύγ 13, 2024 8:31 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 7:13 pm

Εμένα μου κάνει εντύπωση ενώ έχεις δουλέψει κ κλείσεις Μπραουν σαν ,θεωρητικά εστω,ιδανικο φιτ σε μια θέση που ξέρεις απο …περσυ οτι έχεις επίσης κενό (δεύτερο Σέντερ) κανεις τον δυσκοίλιο.Αν έβαζα τα λεφτά μου πιο πιθανό να μην τρελαίνεται για μεταγραφή ο Αταμαν κ παίρνει για να πάρει αφού,θεωρητικά πάλι,ο Γουτρσεβεν πάλι στοίχημα μοιάζει …
οταν εχεις εναν παιχτη που δεν τον υπολογιζεις οπως τον μπαλτσε και λες απτο περυσι τον ιανουαριο οτι θα παρεις σεντερ και τελικα μενεις με αυτον που δεν υπολογιζεις και τον εχεις για σκουπιστη παγκου τοτε κατι δεν παει καλα
δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο το σεναριο

ακομα και να υποθεσουμε οτι δεν θελεις να δωσει λεφτα,αφηνεις τον πολωνο γλυτωνεις τα 500κ και πας και παιρνεις καποιο στοιχημα απτο γιουροκαπ μπας και βγει

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”