2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- andri
- Reactions: 4
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Magic Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παλι θα κυλιέται στα πατωματα με τον Παππα...Δεν υπαρχει περιπτωσηportokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 2:25 pm
κρατηθειτε γερα απο καρεκλες πριν δειτε τον υποψηφιο για 3ο μας σεντερ![]()
1
1

-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
H μείωση 50% έχει διαψευστεί απο το περιβάλλον του Παπαπετρου. Ωστόσο αν οντως ισχύει έχεις δίκιο δεν μπορούν να ερθουν παίκτες με μεγαλύτερα συμβολαια.jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 2:05 pmΠοιά Ελλάδα δεν θέλει ο Πάνγκος; Πλάκα μας κάνουν οι δημοσιογράφοι. Το είχα ξαναγράψει, μπουμπουνάνε ονόματα μόνοι τους και μετά τα αποσύρουν βρίσκοντας μια δικαιολογία.portokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 12:44 pmγια Πανγκος το ψιλο απεκλεισε !γιατι μαλλον δεν θελει Ελλαδα..
ενω για Λορεντζο το αφηνει κανονικα ανοιχτο οπως πριν στραβωσει ο ιδιος με το ενδεχομενο να παμε cl..!
Μπεντιλ 99 % μενει,ενω Ντεσον ελπιζουν απλα να μην κατσει στο συμβολαιο(που δεν το νομιζει οπως σημειωνει..) και οτι ηδη υπαρχει βασικος στοχος για το 4 !
για 5ρι και μονο που αναφερει Ννοκο μαλλον λεει πολλα και μαλλον ειναι κοντα κ αυτος !οπως και ο Φοστερ φυσικα.
Κατα τ αλλα για πολλους Ελληνες παιζει ακομα!
ανοιχτο και για Ιαν-Αθηναιου-Παπαδακη λεει!
Προσωπικά πιστεύω οτι ουτε καν ασχολήθηκε ο Παο με Πάνγκος. Πρόκειται για παίχτη 700 χιλιάδων και πάνω και ο Παναθηναικός δεν πρόκειται να δώσει τέτοια συμβόλαια έτσι όπως έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή. Όπως επίσης πιστεύω οτι ίδια περίπτωση είναι και ο Γουόλτερς. Το ανέβασε το κασέ του στην Μακάμπι. Εξάλλου, πόσα ήταν να παίρνει φέτος ο Παπαππέτρου;;; Ο οποίος δέχθηκε μείωση 50%. Δε νομίζω να του αρέσει να δει νεοφερμένους παίχτες με το ίδιο ή και υψηλότερο συμβόλαιο απο αυτόν.
Το καλύτερο σενάριο είναι να έχει ο Βόβορας μια ωραία λίστα με αμερικανούς χαμηλής σχετικής αξίας που όμως θα έχουν καλό potential να κάνουν το βήμα παραπάνω. Μπάσκετ ξέρει ο νέος κόουτς του Παναθηναικού, αν έχει και κανά δυο άκρες στην αγορά των μανατζαρέων κάλλιστα μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα στα μεταγραφικά.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αναλογα τα λεφτα που θα δωσουμε για τον μπουρουση μπορει να βγει και καλη μεταγραφη. π.χ με ενα ποσο εως 300 χιλ μια χαρα ειναι για 3ος σεντερ.andri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 2:27 pmΠαλι θα κυλιέται στα πατωματα με τον Παππα...Δεν υπαρχει περιπτωσηportokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 2:25 pm
κρατηθειτε γερα απο καρεκλες πριν δειτε τον υποψηφιο για 3ο μας σεντερ![]()
βεβαια τι νοημα θα εχει να τον αποκτησουμε εαν εχουμε ενοκο-παπατζον-μητο-μπεντιλ-4αρι μεταγραφη(π.χ ουαιτ)-κασελ δεν ξερω.
εκτος αν δεν παρουμε 4αρι και παμε με μητο-μπεντιλ-κασελ στο 4.
ενοκο και φοστερ παντως ειναι καλες κινησεις.
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Μπουρουσης των 36 ετων και ο Σκολα των 40 ετων κατι Παπατζον τους εχουν για πρωινο...Μακαρι να γινει αυτη η μεταγραφη γιατι ο Μπουρουσης γουσταρει να παιζει μπασκετ....2o σεντερ θα ειναι...Κι αμα δω 3-4 αγωνιστικες και το ''πρωτο'' μας σεντερ θα πω και γι αυτο....Απ τον Καλαθη ξεχνανε καποιοι ποσα λεφτα μπορουν να πανε επιτελους εκει που πρεπει....Ανετα κλεινεις Πανγκος αν τον θες....
2
2

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
1
1

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Ναι οκ, δεν έχεις άδικο. Άσε που μπορεί όντως και να έχει βάση το ρεπορτάζ. Εγώ κυρίως ανέφερα τον συγκεκριμένο ως λίγο "ότι να ΄ναι" δημοσιογράφο.
Σίγουρα ο Μπουρούσης έχει να δώσει πράγματα για τρίτος σέντερ, πόσο μάλλον συγκριτικα με τον Βουγιούκα- άσε που έχει δεθεί πια με τον Παναθηναϊκό και θα έρθει κ ορεξάτος, μετά την 3η του ξενιτιά.
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μακαρι να ισχυουν οτι ο βοβορας θελει παικτες κανιβαλους, με μεγαλη αθλητικοτητα, δυνατοτητα εξελιξης οπου θα διψουν να κανουν το βημα παραπανω σε εμας. μια ομαδα δηλαδη σε στυλ μακαμπι, που θα πιεζει πολυ το γηπεδο, θα βγαζει πολυ ενεργεια και θα καταπινει αντιπαλους. να ειναι ιδιο στυλ με την ομαδα του αρτζι του 2012, αλλα σε πιο γρηγορο τεμπο. με βαση αυτα φτιαχνω ενα ροστερακι, συμφωνα και με τους παικτες που εχουν ακουστει εως τωρα:
1. ουολτερς, αλεξ χαμιλτον, καλαιτζακης
2. φοστερ, παππας
3. παπι, χαρισον
3-4. κασελακης
4. ουαιτ-μητο
4-5. μπεντιλ
5. παπατζον, ενοκο
με 5,5 μυρια. παρα πολυ μεγαλη πιεση με χαμιλτον-φοστερ-παπι στους κοντους, οργανωση-δημιουργια-σουτ απο ουολτερς και σουτ-σκορ απο χαρισον. πολυ σκληραδα-αθλητικοτητα-ριμπαουντ-ενεργεια-παθος-ξυλο απο ψηλους αλλα χωρις κατι το ιδιαιτερο σε σουτ-σκορ και ποιοτητα.
ισως αλλαζα ουαιτ με καποιον λιγο καλυτερο στο σκορ, π.χ σμιτς ή μοτουμ ακομα.
1. ουολτερς, αλεξ χαμιλτον, καλαιτζακης
2. φοστερ, παππας
3. παπι, χαρισον
3-4. κασελακης
4. ουαιτ-μητο
4-5. μπεντιλ
5. παπατζον, ενοκο
με 5,5 μυρια. παρα πολυ μεγαλη πιεση με χαμιλτον-φοστερ-παπι στους κοντους, οργανωση-δημιουργια-σουτ απο ουολτερς και σουτ-σκορ απο χαρισον. πολυ σκληραδα-αθλητικοτητα-ριμπαουντ-ενεργεια-παθος-ξυλο απο ψηλους αλλα χωρις κατι το ιδιαιτερο σε σουτ-σκορ και ποιοτητα.
ισως αλλαζα ουαιτ με καποιον λιγο καλυτερο στο σκορ, π.χ σμιτς ή μοτουμ ακομα.
1
1

γραφτηκε στο eurohoops οτι ειμαστε κοντα στον φοστερ και θελουμε νοκο.
για φοστερ, χωρις να τον εχω παρακολουθησει σοβαρα, μου αρεσει που δεν εχει καποια μεγαλη αδυναμια. και σουτ εχει, και μεσα μπαινει και αμυνα θα παιξει και καλο σωμα εχει. μενει να δουμε πως θα ανταποκριθει στη μεταβαση στο υψηλο επιπεδο.
ο νοκο μου αρεσει αρκετα. εχει ριμπαουντ, ριμ προτεξιον και δυναμη, πραγματα που μας λειπουν. καμια σχεση με μοργκαν που ακουστηκε. μακαρι να ερθει.
εχω μεγαλη περιεργεια να δω τον αντικαταστατη του καλαθη και γενικα τη στελεχωση της ομαδας κυριως στα γκαρντ. σημαντικο να κανει καλη και ισορροπημενη στελεχωση ο βοβορας. θα τον βοηθησει στη συνεχεια.
για φοστερ, χωρις να τον εχω παρακολουθησει σοβαρα, μου αρεσει που δεν εχει καποια μεγαλη αδυναμια. και σουτ εχει, και μεσα μπαινει και αμυνα θα παιξει και καλο σωμα εχει. μενει να δουμε πως θα ανταποκριθει στη μεταβαση στο υψηλο επιπεδο.
ο νοκο μου αρεσει αρκετα. εχει ριμπαουντ, ριμ προτεξιον και δυναμη, πραγματα που μας λειπουν. καμια σχεση με μοργκαν που ακουστηκε. μακαρι να ερθει.
εχω μεγαλη περιεργεια να δω τον αντικαταστατη του καλαθη και γενικα τη στελεχωση της ομαδας κυριως στα γκαρντ. σημαντικο να κανει καλη και ισορροπημενη στελεχωση ο βοβορας. θα τον βοηθησει στη συνεχεια.
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο απο το κυκλοφορει σαν σκεψη μεχρι να γινει εχει αποσταση ! δηλαδη θυμαμαι και τα προηγουμενα χρονια να λενε οτι ο Πασκουαλ ας πουμε σκοπευει να απο-αμερικανοποιησει την ομαδα και τελικα να καταλληγαμε με παραπανω Αμερικανους.. !
Ουαιτ με Σμιτς αλλαζα 100 % ! Μοτουμ οχι,γιατι βρηκες ισως τον μοναδικο που εκανε χειροτερη χρονια

οχι πως δεν μου αρεσει ο Αυστραλος
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0