Χουάντσο, Λεσόρτ είναι οι 2 που θα μπορούσαν θεωρητικά από τον φθινόπωρο να συμμετέχουν στις εξετάσεις που θα γίνουν κάπου τον Νοέμβριο καθώς είναι πολίτες της Ε.Ε. Ο Γκριγκόνις θα φύγει φαντάζομαι. Αλλά δεν νομίζω κανείς από αυτούς να ξέρει Ελληνικά για να τις δώσει.Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 11:41 amΟι πρωτες κινησεις να ξεκινησουν οι διαδικασιες για ελληνοποιησεις που μπορουν να γινουν συμφωνα με τους νομους του κρατους και μετα τα υπολοιπα
Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ξέκοψε ο ΔΠΓ από χθες βράδυ, δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι πάγια τακτική του.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 12:15 pmΧουάντσο, Λεσόρτ είναι οι 2 που θα μπορούσαν θεωρητικά από τον φθινόπωρο να συμμετέχουν στις εξετάσεις που θα γίνουν κάπου τον Νοέμβριο καθώς είναι πολίτες της Ε.Ε. Ο Γκριγκόνις θα φύγει φαντάζομαι. Αλλά δεν νομίζω κανείς από αυτούς να ξέρει Ελληνικά για να τις δώσει.Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 11:41 amΟι πρωτες κινησεις να ξεκινησουν οι διαδικασιες για ελληνοποιησεις που μπορουν να γινουν συμφωνα με τους νομους του κρατους και μετα τα υπολοιπα
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
H τελευταία πρόταση μου προξένησε γοερο κλαμαConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 12:15 pmΧουάντσο, Λεσόρτ είναι οι 2 που θα μπορούσαν θεωρητικά από τον φθινόπωρο να συμμετέχουν στις εξετάσεις που θα γίνουν κάπου τον Νοέμβριο καθώς είναι πολίτες της Ε.Ε. Ο Γκριγκόνις θα φύγει φαντάζομαι. Αλλά δεν νομίζω κανείς από αυτούς να ξέρει Ελληνικά για να τις δώσει.Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 11:41 amΟι πρωτες κινησεις να ξεκινησουν οι διαδικασιες για ελληνοποιησεις που μπορουν να γινουν συμφωνα με τους νομους του κρατους και μετα τα υπολοιπα
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τι ακριβώς σου προξενεί αλλά στην όλη διαδικασία είναι απαραίτητο στάδιο οι εξετάσεις για την πολιτογράφηση.Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 12:20 pmH τελευταία πρόταση μου προξένησε γοερο κλαμαConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 12:15 pm
Χουάντσο, Λεσόρτ είναι οι 2 που θα μπορούσαν θεωρητικά από τον φθινόπωρο να συμμετέχουν στις εξετάσεις που θα γίνουν κάπου τον Νοέμβριο καθώς είναι πολίτες της Ε.Ε. Ο Γκριγκόνις θα φύγει φαντάζομαι. Αλλά δεν νομίζω κανείς από αυτούς να ξέρει Ελληνικά για να τις δώσει.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μόνος τρόπος να πάρεις διαβατήριο χωρίς εξετάσεις ελληνικών είναι με τιμητική πολιτογράφηση αλλά ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό σε αθλητή είναι για να παίξει στην εθνική, όπως το έκαναν με Γουόκαπ και θα το έκαναν με Ναν ή Γκραντ(πριν παίξει με τις ΗΠΑ).Kwstantino έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 12:20 pmH τελευταία πρόταση μου προξένησε γοερο κλαμαConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 12:15 pm
Χουάντσο, Λεσόρτ είναι οι 2 που θα μπορούσαν θεωρητικά από τον φθινόπωρο να συμμετέχουν στις εξετάσεις που θα γίνουν κάπου τον Νοέμβριο καθώς είναι πολίτες της Ε.Ε. Ο Γκριγκόνις θα φύγει φαντάζομαι. Αλλά δεν νομίζω κανείς από αυτούς να ξέρει Ελληνικά για να τις δώσει.
Όμως Χουάντσο-Λεσόρ δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν στην εθνική λόγω συμμετοχών τους με τις εθνικές των χωρών τους οπότε ο μόνος τρόπος να πάρουν διαβατήριο είναι να μάθουν ελληνικά σε αρκετά καλό επίπεδο ώστε τουλάχιστον να μπορούν να ισχυριστούν ότι πέρασαν τις εξετάσεις
Δε μπορείς να πεις ότι πέρασε εξετάσεις στα ελληνικά για τον καποδίστρια και τους θεούς του ολύμπου κάποιος που ξέρει μόνο το καλημέρα και το μαλάκα.
Άτοπη συζήτηση βέβαια γιατί ο ίδιος ο ΔΠΓ δηλώνει ότι δε θέλει για ιδεολογικούς λόγους ελληνοποιήσεις.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο