Euroleague Round 1:- Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 07, 2023 8:45 am

Θέλω ντιμπειτ Ανάσταση με BillyPao

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 07, 2023 9:05 am

BillyPao έγραψε:
Παρ Οκτ 06, 2023 11:59 pm
Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή προσπάθεια της ομάδας. Χωρίς 2 σημαντικούς παίκτες και τη συνοχή και τους αυτοματισμούς του Ολυμπιακού, καταφέραμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι στην παράταση. Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες και η ομάδα αρχίσει να "δένει", είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ωραία πράγματα. Καλό βράδυ σε όλους.
το οτι οι παικτες του παναθηναικου καταφεραν να βρουν τα ψυχικα αποθεματα να ξεπερασουν το σοκ της εικοσαρας την προηγουμενη εβδομαδα και να φτασουν να προηγουνται με διψηφια διαφορα σε καποιο μεγαλο μερος του αγωνα λεει πολλα , το οτι ακομα δεν εδειξαν ετοιμοι να διαχειριστουν αυτη τη διαφορα κι αφησαν να κανει το συνηθισμενο πλεον ξεσπασμα του ο ολυμπιακος επισης λεει πολλα . Οταν δεσει η ομαδα και ο καθε παικτης κουμπωσει με το συνολο και βρει ο καθενας τους ρολους του θα κανει καλα πραγματα στην Ελλαδα δεν νομιζω οτι περα απο τον ολυμπιακο θα υπαρξει ομαδα να σας κοντραρει αν δεν κανετε το λαθος να την υποτιμησετε και παιζετε συγκεντρωμενα ενω στην Ευρωπη εχω την εντυπωση οτι απο πολλες ομαδες ακομα και τωρα που δεν υπαρχει ομοιογενεια ειστε σε πολυ καλυτερη κατασταση .

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Σάβ Οκτ 07, 2023 9:09 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 1:03 am
παντως για να λεμε και τα θετικα η σημερινη ηττα δεν ηταν σαν τις προηγουμενες ηττες των 2 χρονων που αν χαναμε με μικρη διαφορα ηταν επειδη ο οσφπ ηταν κακιστος,σημερα οντως παιξαμε καλα για 3 περιοδους και στην 4η παρολο που η αμυνα ηταν χαλια και αυτοι τα εβαζαν δεν το παρατησαμε
υπαρχει μια συνεχης ανοδικη πορεια ειναι η αληθεια
καλημερα κι απο μενα , Πιστευω οτι το μονο πραγμα που λειπει απο τον παναθηναικο ειναι η υπομονη απο τον κοσμο του . φετος η ομαδα του παναθηναικου μου αρεσει. Ακομα κι αν υπαρχουν τρανταχτες αδυναμιες προς το παρον, και πως να μην υπαρχουν με ουσιαστικα μια μομαδα που στηθηκε χτες δεν υπαρχει κατι που δεν διορθωνεται σε βαθος χρονου αν δουλευτει η ομαδα σωστα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Οκτ 07, 2023 9:54 am

Ενώ μ' αρέσε πολύ ο Χουάντσο και τα στοιχεία που διαθέτει να κάνω μια παρατήρηση ότι κατά την διάρκεια του αγώνα γκρινιάζαμε οι Ολυμπιακοί που δεν πήραμε αυτόν αντί τού Σίκμα ή και του Πίτερς και όμως ο Πίτερς έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση που δεν πήραμε καν χαμπάρι έστω και αν δεν ήταν το ίδιο επιδραστικός στην άμυνα.
Για το μπάσκετ του Μπαρτζώκα, τα περί ισότητας και περί του χρόνου που έπαιξε ο Μιλού, δεν είναι ακριβές ότι επειδή η ομάδα στηρίζεται περισσότερο στην ομαδική λειτουργία και λιγότερο στην ατομική, ότι επειδή όλοι οι παίκτες συμμετέχουν έχουν όλοι ίσο χρονο συμμετοχής, δεν ισχύει φέτος και δεν ίσχυε ούτε πέρυσι. Ο Μιλού έπαιξε 35,5 λεπτά και δεν είναι πρωτοφανές για την ομάδα του Μπαρτζώκα, Ο Φαλ απλώς δεν αντέχει να παίζει τόσο χρόνο όμως πέρυσι στην κανονική περίοδο είχε παίξει 6 φορές πάνω από 27 λεπτά εκ των οποίων 5 πάνω από 28, εκ των οποίων 1 περίπου 29,5 λεπτά.
Στην κανονική περίοδο πέρυσι ο Σάσα έχει παίξει 9 φορές πάνω από 32 λεπτά, 3 απ' αυτές πάνω από 35 λεπτά, 1 από αυτές πάνω από 36.
Στην κανονική περίοδο πέρυσι το ίδιο έχει γίνει με τον Γουοκάπ που έχει παίξει ως και 36,5 λεπτά.
Οπότε ναι αν χρειάζεται και επειδή μπορεί προφανώς ο Μιλού που είναι ένας από τους φετινούς μας σταρ θα παίζει αρκετά. Για το αν ο Σίμκα μπορεί να ανταπεξέλθει θα το δούμε, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε. Επιθετικά πάντως και οι 2 ομάδες είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους, ο Σλούκας ήθελε να κάνει ένα καλό ματς αλλά κάπου το παράκανε μην παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, πρέπει να το ελέγξει αυτό στα ματς εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά τουλάχιστον γι' αυτόν πήγε καλά από την αρχή, ο Σπανούλης εναντίον του Παναθηναϊκού πέρασε καιρός μέχρι να κάνει ένα καλό παιχνίδι.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Σάβ Οκτ 07, 2023 9:58 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 06, 2023 11:11 pm
Ο Πίτερς έκανε ένα αθόρυβο μεγάλο ματς
ε καποια στιγμη αν επαιρνε αριθμο προσπαθειων θα γιονοταν εγινε τωρα που πραγματικα τον χρειαζομασταν και εχει ακομα μεγαλυτερη σημασια , πιστευω οτι το συγκεκριμενο ματς θα του δωσει την ψυχολογικη ωθηση να κανει το τοσο αναμενομενο στεπ απ του γιατι μεχρι τωρα εδειχνε γενικα ατολμος. σημερα μηκε με το μαχαιρι στα δοντια ,δεν τον εχω ξαναδει να μπαινει με τοση δυναμη σε λευ απ και να τα βαζει κιολας

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:12 am

Με καθαρό μυαλό.... Με τα 2 3αρια (Παπαπέτρου και αυτός που θα αποκτηθεί) και με Ντίνο τέλη Νοεμβρη-αρχές Δεκέμβρη θα είμαστε μια χαρά.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:12 am

yorgos έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 1:45 am
Δε νομίζω ότι μάθαμε και πολλά νέα πράγματα σήμερα. Μάλλον επιβεβαιώθηκαν κάποια:

- Γκος από τους πιο clutch παίκτες στην Ευρωλίγκα, σταλεγάκιας ναι αλλά αφού τα έλεγα τι να κάνω; Το έχει κάνει πάμπολλες φορές, στα κρίσιμα έχει σωστές επιλογές στην επίθεση και βγάζει ουσιαστικές άμυνες.

- Με το Σλούκα ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που ο Αταμάν θέλει: παίκτη που να μπορεί να εκτελεί φτιάχνοντας ο ίδιος τις φάσεις του. Αλλά η μπάλα κολλάει, η άμυνα μπάζει και έχει μεγάλο πρόβλημα απέναντι σε πιεστικές περιφερειακές άμυνες λόγω πολύ κακής τρίπλας, σήμερα το πληρώσαμε. Απέναντι σε άλλες ομάδες δε θα είναι τόσο εμφανές, αλλά με Κανάαν, Ουοκαπ, Γκος (κι από πίσω Λούτζης) απέναντι το πράγμα δυσκολεύει. Το οποίο μας οδηγεί στο...

- ...Βιλντόσα. Λόγω των αδυναμιών του Σλούκα είναι απαραίτητα να είναι καλά. Ε, αυτή τη στιγμή δεν είναι. ΘΑ είναι; Και για πόσο; Παίζει να είναι και το κρισιμότερο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός μείνει έτσι, αν πάρει παίκτη στο 3 με σκορ, τρίποντο (ιδανικά και άμυνα), αλλάζει ο βαθμός σημασίας του συγκεκριμένου παράγοντα.

- Γενικά στα γκαρντ έχει επισημανθεί το θέμα: με το στιλ του Αταμάν να μη βγάζει plays αλλά να αφήνει τα γκαρντ του να εκτελούν κυρίως σε iso, το ότι η ποιότητά τους δεν είναι ανάλογη αυτών που είχε στην Εφές υπάρχει σοβαρό θέμα για το πώς θα λειτουργήσει η επίθεση. Που εντείνεται αναλογιζόμενοι ότι και στην άμυνα τα γκαρντ μας είναι κάτω του μέσου όρου. Που εντείνεται ακόμη πιο πολύ επειδή ο βασικός μας στο 3 είναι ο Γκριγκόνις, που αμυντικά έτσι κι αλλιώς είναι αδύναμος, ε στο 3 κάνει περισσότερο μπαμ.

- Για το Χουάντσο τα έχουμε ξαναπεί: Δεν είναι παίκτης που θα βάζει 16-17π . Είναι όμως παιχτούρα με πολύ ένταση στην άμυνα, πολύ μυαλό, τρελή ποιότητα που θα βγάλει τη χρονιά με ένα αξιοπρεπέστατο 13π-6ρ-3ασ-1,5κλ-1τ και πολλές κρίσιμες κατοχές. Ναι, στον Ολυμπιακό θα ήταν ταμάμ, δεν το συζητάμε.

- Λεσόρτ: Σκυλί, μου αρέσει πολύ. ΔΕΝ είναι ο σέντερ τερματοφύλακας όμως, έχει αδυναμίες πνευματικές που τις ξέραμε. Είναι όμως ένα παιδί που θα τα δίνει όλα, δίνει μούσκουλα που δεν είχαμε, δίνει και το σκορ του μετά τη χρονιά στο Βελιγράδι. Ήθελε όμως κι αυτός άλλου είδους πλαισίωση

- Μπαλτσερόφκι: Δεν έχω ικανό δείγμα. Νομίζω ότι πολλοί τον υπερεκτίμησαν, ειδικά απέναντι στον Παπαγιάννη που πιστεύω πως θα πάει πάρα πολύ καλά στη Φενέρ, ήδη σήμερα ήταν εξαιρετικός και πολύ σημαντικός. Σίγουρα έχει τρελή δυναμική με αυτή την ηλικία και αυτό το σώμα.

- Γκάι: Επίσης δεν έχουμε δείγμα για το τι μπορεί να κάνει με λίγα λεπτά και λίγες μπάλες. Ξέρει πολύ μπάσκετ, προσπαθεί όσο μπορεί πίσω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει Κάρολ, ήδη πίσω η διαφορά τους είναι χαώδης. Προσωπικά προτιμούσα τον Τόμας, δε θα τον έδιωχνα με τίποτε, μάρκαρε αξιοπρεπέσταρα, ακόμη και στο 3.

Η ομάδα παρόλα αυτά έπαιξε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κερδίσει. Από μόνο του θετικό. Έλεγα πριν τα πρώτα ματς ότι είμαστε κάπου στο 7-11 της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός κάπου στο 3-6. Ειδικά για τον Ολυμπιακό περίμενα στεπ απ Πίτερς και Κανάαν και τον Γκος το θεωρώ καλύτερο του Σλούκα, δεν ξέρω πόσο θέμα θα είναι το κενό στους ψηλούς, για μένα λείπει έστω ένας Μπολομπόι. Η περιφέρειά του πάντως είναι τανάλια και ο Μιλουτίνοφ δυναμίτης, δεν τον περίμενα τόσο καλό, με εξέπληξε και στο παγκόσμιο το πόσο dominant είναι. Για το Σίκμα δεν έχω άποψη ακόμη, στο 5 έχω αμφιβολίες ότι μπορεί να σταθεί, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Μπαρτζώκας. Πάντως ο παίκτης που θα ευνοηθεί περισσότερο από την απρουσία του θα είναι ο ΜακΚίσικ, οι σκαστές του πάσες στη baseline θα είναι ταμάμ.

Αταμάν: η ειδικότητά του είναι η χημεία. Ε αυτό θέλει χρόνο. Όσοι περιμένουν κινήσεις ματ μέσα στο παιχνίδι, plays, κίνηση χωρίς μπάλα και λοιπά, ατύχησαν. Θέλει χρόνο να δουλέψει, η πίστωση χρόνου θα πρέπει να είναι δεδομενη ακόμη κι αν δεν μπει οκτάδα η ομάδα, όπως το γράφω. Ο ίδιος δε βοηθάει τον εαυτό του βάζοντας στόχους που είναι τουλάχιστον υψηλότεροι του ρόστερ, μην πω ανέφικτοι. Το να μην είναι ο Παναθηναϊκός στο τοπ-4 της κανονικής περιόδου έδινε ένα αξιοπρεπέστατο 1.50 και το τίμησα δεόντως, δε βλέπω πώς γίνεται αυτό με νέα ομάδα, με τέτοιο ανταγωνισμό και με τόσες αδυναμίες, που αν έρθει κάτι στο στιλ Μίχαλιουκ βέβαια καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό. Μη σου πω Ρος που θα δέσει και πολύ. Απαραίτητη συνθήκη βέβαια ο Βιλντόσα να μπορεί να παίζει πολύ και καλά, αυτό μένει να το δούμε.
Ειλικρινά συμφωνώ απόλυτα στην ανάλυση σου και θα σταθώ μόνο σε μερικά από όσα ανέφερες για να μεταφέρω και την δική μου άποψη.

Ο Γκος πράγματι είναι από τους πιο μεστούς και συγκροτημένους guard που υπάρχουν εκεί έξω. Ένας παίκτης που ο Μπαρτζώκας επιθυμούσε διακαώς τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι θα λυθούν γρήγορα οι απορίες όσων θεώρησαν υποβάθμιση την προσθήκη του.

Ο Χουάντσο είναι παικταράς και κάθε φορά που τον βλέπω μου τρέχουν τα σάλια , ειδικά στο στυλ Μπαρτζώκα νομίζω θα ταίριαζε ιδανικά αλλά......
Όταν πάντως επιστρέψει και ο Μήτογλου θα δυναμώσει πολύ η frontline του ΠΑΟ που ακόμα και μόνο με Λεσόρ θα έχει θέμα. Καλό project ο Μπαρτς αλλά έχει δρόμο για να φτάσει σε επίπεδο του 2ου center σε ομάδα με τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο Πίτερς αν καταφέρει να κάνει έστω την μισή χρόνια (σε αριθμούς) που έκανε ο Σάσα , τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα. Νομίζω προς το παρών του λείπει μόνο η προσωπικότητα του παίκτη με βασικό ρόλο σε ομάδα πρωταθλητισμού , αν καταφέρει να ανταπεξέλθει λοιπόν πνευματικά και αποκτήσει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις, θα είναι μια από τις μεγάλες εκπλήξεις τις χρονιάς.

Ο Κάνααν (τι έχει ακούσει αυτό το παιδί) όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, την περασμένη σεζόν ήταν ασταθής γιατί προσπαθούσε να αφομοιώσει πράγματα που έκανε για πρώτη φορά στην καριέρα του .
Δεν ξέρω αν ούτε ο ίδιος φανταζόταν ποτέ ότι μπορεί να παίξει τόσο καλή άμυνα.
Φέτος που αισθάνεται πιο σίγουρος , θεωρώ πως θα βγάλει τον πολύ καλύτερό του εαυτό.

Τέλος και ως Ολυμπιακός , αποφεύγω συνήθως να αναλύω τα αγωνιστικά του ΠΑΟ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αλλά μιας και πολύ εύστοχα ανέφερες για την σχέση του αγωνιστικού πλάνου Αταμαν και των guard που διαθέτει ο ΠΑΟ θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο.
Πράγματι και έχοντας εικόνα για τον τρόπο που αρέσει στον Έργκιν να αγωνίζεται ζητώντας πολλά από την προσωπική ενέργεια και το επιθετικό ένστικτο των guard , από το καλοκαίρι κιόλας δεν μου ταίριαζαν τόσο οι επιλογές στις θέσεις αυτές πλην του Βιλντόζα.
Όχι ότι είναι κακές οι επιλογές που έγιναν αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό που θέλει ο coach.
Βέβαια αν ερχόταν ο Μίχαϊλιουκ θα έβγαζε πολύ περισσότερο νόημα και για τον λόγω αυτό πιστεύω σίγουρα πως θα κινηθεί ο ΠΑΟ για τέτοιου είδους προθήκη.
Ιδανικό σε αυτή την περίπτωση για τον ΠΑΟ θα ήταν να παραμείνει και ο Γκριγκόνις με σταθερό ρόλο στο 2 όπου θεωρώ προς στιγμήν είναι πολύ καλύτερος του Γκάι σε όλα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georbap την Σάβ Οκτ 07, 2023 10:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:13 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 9:58 am
Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 06, 2023 11:11 pm
Ο Πίτερς έκανε ένα αθόρυβο μεγάλο ματς
ε καποια στιγμη αν επαιρνε αριθμο προσπαθειων θα γιονοταν εγινε τωρα που πραγματικα τον χρειαζομασταν και εχει ακομα μεγαλυτερη σημασια , πιστευω οτι το συγκεκριμενο ματς θα του δωσει την ψυχολογικη ωθηση να κανει το τοσο αναμενομενο στεπ απ του γιατι μεχρι τωρα εδειχνε γενικα ατολμος. σημερα μηκε με το μαχαιρι στα δοντια ,δεν τον εχω ξαναδει να μπαινει με τοση δυναμη σε λευ απ και να τα βαζει κιολας
Το σουτ το έχει δεδομένα, μένει να δούμε πόσο μπορεί να συνεισφέρει και στον τομέα των ριμπάουντ που ο Σάσα ήταν κορυφαίος αλλά φέτος έχουμε και τον Μιλού, πόσο καλός θα είναι στην άμυνα, και πόσο μπορεί να παίξει αποτελεσματικά προς το καλάθι. Τα κοψίματα του Σάσα δεν τα έχει τουλάχιστον μέχρι τώρα. Να θυμίσω και το ωραίο καλάθι που έβαλε με προσωπική φάση με ποστ και fadeaway σε κρίσιμο σημειό του αγώνα.

Στα του Παναθηναϊκού βλέπουμε νομίζω επιτέλους και έναν σοβαρό Γιαννακόπουλο, μια η συνέντευξη που κάνει αναφορά για το ΟΑΚΑ και ότι δεν θα γίνουν δεκτά ούτε φασαρίες, ούτε λέιζερ από κανέναν είτε είναι στους οργανωμένους, είτε στα μπροστινά καθίσματα, η παραδοχή στο super cup ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, η χθεσινή του ανακοίνωση, όλα ελπιδοφόρα και μακάρι βέβαι να συνεχίσει όταν τα αποτελέσματα μπορεί να κρίνουν σημαντικούς τίτλους η προκρίσεις. Το μπαλάκι νομίζω είναι στην μεριά των Αφών τώρα μπας και δούμε επιτέλους ένα πολιτισμένο κλίμα.

1
1 Εικόνα
panpav

junior
Reactions: 95
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:43 am

Να κάνω και μία ερώτηση προς τους διαχειριστές αλλά και τα μέλη του φόρουμ.
Θέμα Παναθηναϊκός Ολυμπιακός, υπάρχει στη σελίδα του Ολυμπιακού. Οι φίλοι μας οι Ολυμπιακοί γιατί δεν πάνε να κάνουν τις αναλύσεις τους στη σελίδα τους ;
Στη Δημόσια Οικονομική περιγράφεται ''η αρχή των κεχωρισμένων ευκολιών΄' δηλ. οι καπνιστές δεν μπαίνουν στο ίδιο βαγόνι με τους μη καπνίζοντες... ή οι Ολυμπικοί δεν μπαίνουν και γράφουν στην ίδια σελίδα με τους Παναθηναϊκούς.
Έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση για τια επίθετα ΄προβοκατόρικη΄' και 'όπαδική'.
Ρωτάω λοιπόν τους φίλους μου τους Ολυμπιακούς, θεωρούν τις αναλύσεις που κάνουν για την αήτητη αρμάδα τους στη σελίδα του Παναθηναϊκού προβοκατόρικες ή μη ; Την ίδια ερώτηση κάνω και στους συνοπσδούς μου Παναθηναϊκούς.
Μ'ηπως λοιπόν ο admin που φανερά εκνευρίστηκε, είχε δίκιο σε ένα αρκούντως ικανοποιητικό βαθμό ;

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:53 am

panpav έγραψε:
Θέμα Παναθηναϊκός Ολυμπιακός, υπάρχει στη σελίδα του Ολυμπιακού. Οι φίλοι μας οι Ολυμπιακοί γιατί δεν πάνε να κάνουν τις αναλύσεις τους στη σελίδα τους ;
Στη Δημόσια Οικονομική περιγράφεται ''η αρχή των κεχωρισμένων ευκολιών΄' δηλ. οι καπνιστές δεν μπαίνουν στο ίδιο βαγόνι με τους μη καπνίζοντες... ή οι Ολυμπικοί δεν μπαίνουν και γράφουν στην ίδια σελίδα με τους Παναθηναϊκούς.
Ρωτάω λοιπόν τους φίλους μου τους Ολυμπιακούς, θεωρούν τις αναλύσεις που κάνουν για την αήτητη αρμάδα τους στη σελίδα του Παναθηναϊκού προβοκατόρικες ή μη ; Την ίδια ερώτηση κάνω και στους συνοπσδούς μου Παναθηναϊκούς.
Μ'ηπως λοιπόν ο admin που φανερά εκνευρίστηκε, είχε δίκιο σε ένα αρκούντως ικανοποιητικό βαθμό ;
Δεν είναι κανενός το θέμα, ούτε υπάρχουν περιφράξεις, το φόρουμ δεν είναι οπαδικό. Είμαστε εδώ για να συζητάμε και να σεβόμαστε τις αντίθετες απόψεις, οι Ολυμπιακοί είναι ελεύθεροι να γράφουν και στα τόπικ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, το ίδιο συμβαίνει και αντιστρόφως. Αν κάποιος επιθυμεί να συζητά μόνο με ομοιδεάτες μπορεί να το κάνει και σε οπαδικά φόρουμ, αν κάποιος Παναθηναϊκός θέλει να γράψει στο τόπικ του Ολυμπιακού ήταν και είναι ελεύθερος. Αν τώρα κάποιες δημοσιεύσεις αναρτώνται σε λάθος τόπικ που γίνεται είναι συχνά αλήθεια, αν αυτές οι δημοσιεύσεις εμποδίζουν την απρόσκοπτη συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κάνουμε μεταφορές των δημοσιεύσεων αν κριθεί αναγκαίο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:56 am

panpav έγραψε:
Γιατί δεν υποστηρίζουμε ότι πρέπει να διαχωριζονται οι άνθρωποι ανάλογα με τα πιστεύω τους.

Μια χαρά μπορούμε να συνυπαρξουμε και να συζητάμε όλοι μαζί αν σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.

Μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι η τοξικότητα δεν έχει κανένα νόημα, να δούμε αγώνες με φιλάθλους και των δυο ομάδων και γενικότερα να προχωρήσουμε όπως κάνουν όλα τα προηγμένα κράτη.

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:58 am

panpav έγραψε:
Τα έχουμε πει και στο παρελθόν. Τα τοπικς της κάθε ομάδας δεν πρέπει να είναι στεγανά όπου τρωγόμαστε οι φίλαθλοι της μιας ομάδας και δεν γουστάρουμε τους απέξω να μας λένε για τα κακά της ομάδας μας. Ένα σχόλιο από φίλαθλο άλλης ομάδας μπορεί να έχει αξία και μάλιστα είναι και αρκετοί αυτοί που γράφουν αρκετά προσεκτικά γιατί φοβούνται ακριβώς αυτό που θεωρείς εσύ. Το ότι κάποιος υποστηρίζει την ομάδα Α, δεν κάνει λιγότερο πολύτιμη τη γνώμη του για την ομάδα Β.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφραστεί κάποιος ανεξαρτήτως του τοπικ στο οποίο βρίσκεται. Αν είναι γραμμένο χωρίς προσβολές, ειρωνίες κλπ τότε γιατί να μην επιτρέπεται; Πολλοί Ολυμπιακοί εδώ είναι πολύ μπασκετικά παιδιά και η άποψη τους είναι καλοδεχούμενη. Τρολς υπάρχουν παντού, τι να κάνεις;
Στα λειτουργικά, πως θα γίνει ο διαχωρισμός; Θα δίνεις πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων στην είσοδο; Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να γράφουν και στα 2 τοπικς;

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Οκτ 07, 2023 11:03 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 10:58 am

Στα λειτουργικά, πως θα γίνει ο διαχωρισμός; Θα δίνεις πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων στην είσοδο; Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να γράφουν και στα 2 τοπικς;
Ή γνωστός συμφρουμίτης που ...αλλαξοπιστάει και υποστηρίζει μια τον Παναθηναϊκό και μια τον Ολυμπιακό; Τι θα γίνει αυτός; :hammer: :hammer:

Δεν κρατάω βέβαια στατιστικά στοιχεία διαμαχών αλλά νομίζω γενικά ότι περισσότερο τρωγόμσστε μεταξύ μας παρά με τους....απέναντι. :P
Είναι περισσότερο πιθανόν να τσακωθούμε οι Ολυμπιακοί για τον Καναάν και για το αν ο Σλούκας είναι ...παλτό και ο Πίτερς άχρηστος και εσείς για τον άσουτο Καλάθη και τον άχρηστο Παπαγιάννη παρά κάτι άλλο.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Οκτ 07, 2023 11:26 am

Ο Γκριγκονις σε μια ομάδα που δεν είναι ο go to guy, ούτε έχει όλο το βάρος της περιφέρειας, ούτε πρέπει να παίζει στο 3 έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με τον ΠΑΟ κι ήταν από τους κορυφαίους χτες, αν όχι Ο κορυφαίος.

Παίκτης οικονομίας, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον χώρο που του δίνει η άμυνα, εύστοχος και καλός αμυντικός. Δεν τον αδικώ τον Μπαρτζώκα που τον ήθελε.

3
3 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1211
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Οκτ 07, 2023 11:59 am

Μιας και δεν τα λένε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γιατί έχουν εστιάσει (και καλά καναν) στην εμφάνιση του Πίτερς του Γκος και του Μιλουτινοφ, ο Γουοκαπ παιδιά χθες μπρος πίσω έχει κάνει εμφάνιση Διαμαντίδη. Η εξέλιξη αυτού του παίκτη στα χέρια του Μπαρτζώκα είναι μεγαλειώδης.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”