Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 14, 2025 8:07 pm

βαθμολογια μου που αφορα μονο την ευρωλιγκα και το παιχνιδι με οσφπ στην α1
τα υπολοιπα στην α1 δεν τα υπολογιζω γιατι ειναι πολυ χαμηλης δυναμικοτητας και θα αλλαζαν παρα πολυ τον βαθμο που θα εβαζα σε μερικους

Σλουκας - 9
Σορτς - 6
Γκραντ - 6
Οσμαν - 7
Ρογκαβοπουλος - 0
Γκριγκονις - 0
Μητογλου - 1
Χουαντσο - 7
Φαριντ - 8
Χολμς - 2
γιουτσεβεν - 1
ναν - 7

Άβαταρ μέλους
Nikola_Pecovic

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Pecovic

Κυρ Δεκ 14, 2025 8:09 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 7:58 pm
Nikola_Pecovic έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 7:17 pm
Προκύπτει από κάπου ότι είναι διαθέσιμος ή ότι θα γίνει waived; Σφαγή θα γίνει για την πάρτη του
Όχι, άλλωστε πήγε στο ΝΒΑ με αρκετά λιγότερα λεφτά από αυτά που θα μπορούσε να βρει Ευρώπη.
Άρα τι λέμε; Και ο Χουαντσο να μην μας κάνει δεν είναι ότι κυκλοφορούν 4αρια που περιμένουν να ερθουν

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Δεκ 14, 2025 8:10 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 6:33 pm
Πέρυσι που σούταρε καλά ο Χουάντσο ήσουν εξαφανισμένος, φέτος βγήκες να κράξεις. Όχι πως κάνεις και τίποτα άλλο βέβαια...
αφου περυσι δεν ηταν μελος στο φορουμ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Δεκ 14, 2025 8:11 pm

Nikola_Pecovic έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 7:17 pm
Stelios97 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 6:04 pm
Θα συμφωνησω σε ολα μονο στο χουαντσο που λογω των χρηματων του περιμενα επιθετικα να ειναι πολυ καλυτερος!δεν εχει σταθερο σουτ ποτε δεν τον εχω δει να βαζει 2 συνεχομενα τριποντα ειδικα ευρωλιγκα!δεν εχει βοηθεια βεβαια παιζει μονος τη θεση γιαυτο κ εχουμε θεμα κ στο 4!μαυτα τα λεφτα εχεις χειζ ντειβις που ειναι καλυτερος σε ολα!
Προκύπτει από κάπου ότι είναι διαθέσιμος ή ότι θα γίνει waived; Σφαγή θα γίνει για την πάρτη του
για τωρα οχι
απτο καλοκαιρι και μετα βλεπουμε

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 8:44 pm

PetranPao10 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 7:16 pm
kein έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 7:14 pm
Πάλι καλά που χάνουμε και παίρνει ζωή το πράσινο κομμάτι του φόρουμ ! Χαλαρώστε αδέρφια, γιορτές έρχονται μην χαλάτε την διάθεση σας τόσο έντονα για το μπάσκετ, υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να μας "μιζεριάζουν".

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Δεν γράφουμε πάντα, αλλά διαβάζουμε. Ζωή θα έχει το πράσινο φόρουμ αν μας αφήσουν να ασκήσουμε και κανονική κριτική στην ομάδα.
Η κριτική είναι καλή, όταν έχει μέτρο και δεν γίνεται εμμονή. Όσο καιρό είμαι εδώ μέσα, δεν είδα κανέναν να απαγορεύει την κριτική. Είδα όμως η κριτική να είναι επαναλαμβανόμενη και κουραστική. Υπάρχει μια συνεχή γκρίνια όταν χάνουμε και όταν νικάμε (ακόμα και εμφατικά μέσα στην Μαδρίτη πχ) να υπάρχει μια σχετική ηρεμία στο φόρουμ.
Για να δεις στην πράξη ότι η γκρίνια κουράζει, παρακολούθησε τον Βilly, εμένα και τους 2 άντε 3 ακόμα που λέμε συνεχεία να καλμάρει η καταστροφολογία, εμείς οι ίδιοι πάλι λέγαμε ότι δεν γίναμε υποομάδα τον προηγούμενο μήνα με την έλευση του Φαρίντ και το σερί με εμφατικές νίκες. Η φετινή λίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική, η καταπόνηση μεγάλη και καμιά ομάδα δεν πάει τρένο από την αρχή. Κάθε μήνα κάποια βρίσκει ρυθμό μετά το χάνει μετά το ξαναβρίσκει. Κάθε αγωνιστική σκάνε εκπλήξεις σοβαρές και στην κορυφή δες ποιες ομάδες είναι ... Χαποελ και Βαλένθια (στο λέω εγώ που πρέπει να ήμουν ο μόνος που το καλοκαίρι την έδινα στα φαβορί, και πάλι μου κάνει μια μικρή εντύπωση).
Η Λιγκα φέτος έχει μια άγρια ομορφιά, και αντί να το διασκεδάσουμε και να "γεμίσουμε" μπάσκετ, αναλωνόμαστε σε γκρίνια.
Κάντε κριτική αλλά βρείτε λίγο που είναι η διακριτή γραμμή της εποικοδομητικής και της τοξικής. Γιατί το φόρουμ είναι πρώτιστος για ανθρώπους που ΑΓΑΠΑΝΕ το μπάσκετ και δευτερεύοντος για οπαδική συναναστροφή. Θέλω να πω, για τους πολύ θερμόαιμους και πολύ "βαμμένους" υπάρχουν πολύ καταλληλότερες πλατφόρμες, για την εκάστοτε ομάδα - εδώ πχ είμαστε λίγο φλώροι μπασκετοτέτοιοι :mrgreen: :dribble: :peace:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Δεκ 14, 2025 9:01 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Πέρυσι που σούταρε καλά ο Χουάντσο ήσουν εξαφανισμένος, φέτος βγήκες να κράξεις. Όχι πως κάνεις και τίποτα άλλο βέβαια...
Με πετσόκοψες... :D

agnwstos_nikos

junior
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 9:53 pm

Αυτή η νοοτροπία έχει περάσει σε όλα τα forum και τα social media των 2 αιωνίων. Αυτό που πιστεύω ότι έχει γίνει είναι ότι η τοξικότητα του ποδοσφαίρου μπήκε για τα καλά και στο μπάσκετ, όχι ότι δεν υπήρχε παλιά, αλλά πλέον παραέγινε.
Η νίκη είναι το αυτονόητο (την δουλειά σου έκανες για την οποία πληρώνεσαι) η ήττα φέρνει γκρίνια, καταστροφολογία, ισοπέδωση και λαικά δικαστήρια.
Σε τελική ανάλυση γιατί θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι ιερή υποχρέωση μας από τον Θεό να πάρουμε εμείς την Ευρωλίγκα, δηλαδή αντίπαλοι δεν υπάρχουν, το ίδιο δεν επιθυμούν διακαώς 6-7 άλλες ομάδες-ανταγωνιστές που έχουν παραπλήσιο budget με εμάς (από που σας έχει βγει ότι ο Γιαννακόπουλος τους ¨αγοράζει¨ όλους?).
Όταν διαβάζω κατι αναρτήσεις του στυλ "δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πάρει άλλος κούπα στο ΟΑΚΑ", "θα πάθω ανακοπή καρδιάς άμα δω κανά Μπαρτζώκα να το σηκώνει ή θα απουσιάσω από τη δουλειά μου για 2 μήνες να αποφύγω την καζούρα", καταλαβαίνεις ότι πολύς κόσμος βρίσκεται σε λάθος forum, υπάρχουν ένα σωρό υπέροχα οπαδικά sites και forum του ΠΑΟ εκεί έξω.
kein έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 8:44 pm
PetranPao10 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 7:16 pm

Δεν γράφουμε πάντα, αλλά διαβάζουμε. Ζωή θα έχει το πράσινο φόρουμ αν μας αφήσουν να ασκήσουμε και κανονική κριτική στην ομάδα.
Η κριτική είναι καλή, όταν έχει μέτρο και δεν γίνεται εμμονή. Όσο καιρό είμαι εδώ μέσα, δεν είδα κανέναν να απαγορεύει την κριτική. Είδα όμως η κριτική να είναι επαναλαμβανόμενη και κουραστική. Υπάρχει μια συνεχή γκρίνια όταν χάνουμε και όταν νικάμε (ακόμα και εμφατικά μέσα στην Μαδρίτη πχ) να υπάρχει μια σχετική ηρεμία στο φόρουμ.
Για να δεις στην πράξη ότι η γκρίνια κουράζει, παρακολούθησε τον Βilly, εμένα και τους 2 άντε 3 ακόμα που λέμε συνεχεία να καλμάρει η καταστροφολογία, εμείς οι ίδιοι πάλι λέγαμε ότι δεν γίναμε υποομάδα τον προηγούμενο μήνα με την έλευση του Φαρίντ και το σερί με εμφατικές νίκες. Η φετινή λίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική, η καταπόνηση μεγάλη και καμιά ομάδα δεν πάει τρένο από την αρχή. Κάθε μήνα κάποια βρίσκει ρυθμό μετά το χάνει μετά το ξαναβρίσκει. Κάθε αγωνιστική σκάνε εκπλήξεις σοβαρές και στην κορυφή δες ποιες ομάδες είναι ... Χαποελ και Βαλένθια (στο λέω εγώ που πρέπει να ήμουν ο μόνος που το καλοκαίρι την έδινα στα φαβορί, και πάλι μου κάνει μια μικρή εντύπωση).
Η Λιγκα φέτος έχει μια άγρια ομορφιά, και αντί να το διασκεδάσουμε και να "γεμίσουμε" μπάσκετ, αναλωνόμαστε σε γκρίνια.
Κάντε κριτική αλλά βρείτε λίγο που είναι η διακριτή γραμμή της εποικοδομητικής και της τοξικής. Γιατί το φόρουμ είναι πρώτιστος για ανθρώπους που ΑΓΑΠΑΝΕ το μπάσκετ και δευτερεύοντος για οπαδική συναναστροφή. Θέλω να πω, για τους πολύ θερμόαιμους και πολύ "βαμμένους" υπάρχουν πολύ καταλληλότερες πλατφόρμες, για την εκάστοτε ομάδα - εδώ πχ είμαστε λίγο φλώροι μπασκετοτέτοιοι :mrgreen: :dribble: :peace:

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Δεκ 14, 2025 10:05 pm

Ο billy καλα κανει τα βλεπει ολα καλα!δε συμβαινει τπτ!ο γιουρτσεβεν παιχταρας ο χουαντσο καλο παιδι καλος αμυντικος ο μτογλου τα ιδια δεν εχουμε προβληματα γενικα η ομαδα πεταει!

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 10:17 pm

Stelios97 έγραψε:
Ο billy καλα κανει τα βλεπει ολα καλα!δε συμβαινει τπτ!ο γιουρτσεβεν παιχταρας ο χουαντσο καλο παιδι καλος αμυντικος ο μτογλου τα ιδια δεν εχουμε προβληματα γενικα η ομαδα πεταει!
Όχι, εσύ έχεις δίκιο, η ομάδα είναι για πέταμα...

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Δεκ 14, 2025 10:47 pm

BillyPao έγραψε:
Stelios97 έγραψε:
Βασικά όσο κι αν κουράζει ο Στέλιος ποτέ δεν είπε ότι όλη ομάδα είναι για πέταμα. Πάντα αναφέρει (ξανά και ξανά) ένα πολύ υπαρκτό πρόβλημα που έχει η ομάδα. Είναι λίγο κουραστικός; 100%. Αλλά το να μουλαρώνουμε και να λέμε "όχι όχι έχεις άδικο" επειδή απλά δεν αρέσει ο τρόπος του δεν έχει νόημα.

Μπορούμε να συζητάμε αιωνίως για διάφορα πράγματα αλλά κάποια άλλα είναι απλά τσιμεντωμένα στην πραγματικότητα. Ο Γιουρτσεβέν δεν κάνει. Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει άλλη ανάγνωση, άλλη οπτική, κάποια συζήτηση να γίνει. Το παιδί δεν κάνει. Είναι μόνο για Α1 και αυτό κάποιες φορές, όχι όλες. Μπορεί σε άλλη ομάδα με 4 δάρτες γύρω του να ξεδιπλώσει το ταλέντο του αλλά με τον τρόπο που είναι δομημένος ο Παναθηναικός είναι ανθρωπίνως αδύνατο.

Δεύτερη πανανθρώπινη αλήθεια. Ο Μήτογλου θα κάνει μαξ 3 τρομερά παιχνίδια μέσα στη χρονιά*. Δεν θα κάνει άλλα. Θα παίξει 3 παιχνίδια στο 10, 3 παιχνίδια στο 6 και 30 παιχνίδια στο 3. Είναι πολύ αργός για PF και δεν ξέρει καθόλου την ρακέτα σαν C. Επίσης είναι πολύ αργός και δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν. Το μόνο που θεωρητικά προσφέρει είναι το σουτ του, το οποίο φέτος είναι άφαντο.

Τρίτον, ο Γκριγκόνις φαίνεται να μη μπορεί να πλησιάσει ούτε το 50% αυτού που έδινε. Είναι πολύ κρίμα αλλά τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά.

Ο κοινός παρονομαστής είναι πως ο παναθηναικός έχει δραματική ανάγκη από καλούς αμυντικούς και οι αυτοί οι τρεις είναι τραγικοί σε αυτό το κομμάτι. Κι αν ο Μήτογλου είναι Έλληνας και αγαπημένος του ΔΠΓ τζούνιορ οπότε είναι πολύ δύσκολο να κουνηθεί (χεχε αργοκαρούτα), για τους άλλους δύο δεν βλέπω πως η παραμονή τους προσφέρει κάτι**.

Τέταρτον, η παρουσία του Σορτς στην ομάδα είναι ισχνή. Για τον Σορτς φυσικά έχουμε ακόμα δρόμο, υπάρχει η δικαιολογία της προσαρμογής. Έχοντας όμως σαν παράδειγμα το τι έγινε με τον Μπράουν πέρυσι και βλέποντας μία σχετικά παρόμοια τροχιά, δεν βλέπω πως μπορεί να είναι κάποιος αισιόδοξος.

Το να ζητείται καλύτερη στελέχωση ώστε να κρυφτούν τα ολοφάνερα κενά της ομάδας δεν είναι ούτε μηδενισμός, ούτε τοξικότητα. Κανείς (γράφω κανείς αλλά δεν γίνεται να εννοώ απόλυτα 0%) εδώ δεν απαίτησε τίτλο. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία όμως θέλεις να έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου για να είσαι έτοιμος. Και οκ μπορεί να χάσεις, παίζουν και τα άλλα παιδάκια, GG go next και δεν έγινε κάτι. Αν όμως χάσεις γιατί απλά έκλεινες τα μάτια σε προβλήματα που ήταν ορατά από τον Οκτώβρη, τότε λυπάμαι αλλά δίκαια θα κριθείς ως ανεπαρκής.

*Εικόνα
** υποθέτοντας φυσικά ότι υπάρχουν χρήματα. Αν το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο τότε οκ, παίξαμε και χάσαμε.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 10:53 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 10:47 pm
BillyPao έγραψε:

Βασικά όσο κι αν κουράζει ο Στέλιος ποτέ δεν είπε ότι όλη ομάδα είναι για πέταμα. Πάντα αναφέρει (ξανά και ξανά) ένα πολύ υπαρκτό πρόβλημα που έχει η ομάδα. Είναι λίγο κουραστικός; 100%. Αλλά το να μουλαρώνουμε και να λέμε "όχι όχι έχεις άδικο" επειδή απλά δεν αρέσει ο τρόπος του δεν έχει νόημα.

Μπορούμε να συζητάμε αιωνίως για διάφορα πράγματα αλλά κάποια άλλα είναι απλά τσιμεντωμένα στην πραγματικότητα. Ο Γιουρτσεβέν δεν κάνει. Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει άλλη ανάγνωση, άλλη οπτική, κάποια συζήτηση να γίνει. Το παιδί δεν κάνει. Είναι μόνο για Α1 και αυτό κάποιες φορές, όχι όλες. Μπορεί σε άλλη ομάδα με 4 δάρτες γύρω του να ξεδιπλώσει το ταλέντο του αλλά με τον τρόπο που είναι δομημένος ο Παναθηναικός είναι ανθρωπίνως αδύνατο.

Δεύτερη πανανθρώπινη αλήθεια. Ο Μήτογλου θα κάνει μαξ 3 τρομερά παιχνίδια μέσα στη χρονιά*. Δεν θα κάνει άλλα. Θα παίξει 3 παιχνίδια στο 10, 3 παιχνίδια στο 6 και 30 παιχνίδια στο 3. Είναι πολύ αργός για PF και δεν ξέρει καθόλου την ρακέτα σαν C. Επίσης είναι πολύ αργός και δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν. Το μόνο που θεωρητικά προσφέρει είναι το σουτ του, το οποίο φέτος είναι άφαντο.

Τρίτον, ο Γκριγκόνις φαίνεται να μη μπορεί να πλησιάσει ούτε το 50% αυτού που έδινε. Είναι πολύ κρίμα αλλά τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά.

Ο κοινός παρονομαστής είναι πως ο παναθηναικός έχει δραματική ανάγκη από καλούς αμυντικούς και οι αυτοί οι τρεις είναι τραγικοί σε αυτό το κομμάτι. Κι αν ο Μήτογλου είναι Έλληνας και αγαπημένος του ΔΠΓ τζούνιορ οπότε είναι πολύ δύσκολο να κουνηθεί (χεχε αργοκαρούτα), για τους άλλους δύο δεν βλέπω πως η παραμονή τους προσφέρει κάτι**.

Τέταρτον, η παρουσία του Σορτς στην ομάδα είναι ισχνή. Για τον Σορτς φυσικά έχουμε ακόμα δρόμο, υπάρχει η δικαιολογία της προσαρμογής. Έχοντας όμως σαν παράδειγμα το τι έγινε με τον Μπράουν πέρυσι και βλέποντας μία σχετικά παρόμοια τροχιά, δεν βλέπω πως μπορεί να είναι κάποιος αισιόδοξος.

Το να ζητείται καλύτερη στελέχωση ώστε να κρυφτούν τα ολοφάνερα κενά της ομάδας δεν είναι ούτε μηδενισμός, ούτε τοξικότητα. Κανείς (γράφω κανείς αλλά δεν γίνεται να εννοώ απόλυτα 0%) εδώ δεν απαίτησε τίτλο. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία όμως θέλεις να έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου για να είσαι έτοιμος. Και οκ μπορεί να χάσεις, παίζουν και τα άλλα παιδάκια, GG go next και δεν έγινε κάτι. Αν όμως χάσεις γιατί απλά έκλεινες τα μάτια σε προβλήματα που ήταν ορατά από τον Οκτώβρη, τότε λυπάμαι αλλά δίκαια θα κριθείς ως ανεπαρκής.

*Εικόνα
** υποθέτοντας φυσικά ότι υπάρχουν χρήματα. Αν το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο τότε οκ, παίξαμε και χάσαμε.
Όταν η γκρίνια γίνεται εμμονή και η "κριτική" γίνεται απαξίωση και μηδενισμός, τότε λυπάμαι, αλλά ούτε και εγώ είναι υποχρεωμένος να τη δεχτώ.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 14, 2025 10:57 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Έκλαψα πραγματικά, μου θύμησε αυτό

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Δεκ 14, 2025 11:17 pm

Να μη τη δεχεσαι τη κριτικη να λες οτι θες οπως κ ολοι!υπομονη εγω δεν εχω τι να κανω!οτι βλεπω το λεω!30εκ κβαλε μπατζετ εχουμε κ μπασκετ δε βλεπουμε τι θελετε να λεμε ολα καλα παμε στο επομενο κ τετοια!τα προβληματα μας λεμε κουβεντα κανουμε!εγω δεν τα λεω τωρα αυτα δεν περιμενα καν αρχισει η σεζον τα ηξερα απο το καλοκαιρι!τι να κανουμε τωρα αλλαξτε παιχτες αλλιως χαμενοι θα βγουμε!ποτε δεν ειπα οτι ειμαστε για πεταμα μη λες οτι ναναι!

manos_89

a1greece
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 11:22 pm

Ξαναλέω πάντως ότι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει ο Αταμάν.
Η ομάδα έχει τεράστιο ρόστερ και θα μπορούσαν λύσεις να βρεθούν εκ των έσω χωρίς να γίνουν απαραίτητα μεταγραφές (εκτός της αλλαγή Γιούρτσεβεν).
1) Περισσότερο χρόνο σε Καλαϊτζάκη
2) Χρησημοποίηση λειτουργικών 5άδων
3) Τακτική προσαρμογή στον αντίπαλο
4) Όχι άλλο hedge και περιστροφές
5) Παρκάρισμα Ναν όταν δεν ψήνεται να παίξει άμυνα

Ενδεικτικά με Σόρτς θα έπρεπε να παίζουν απαραίτητα Γκραντ, Οσμάν, Μήτογλου/Χουάντσο και Φαρίντ, για να έχουμε μέγεθος και ποτέ ο Ναν μαζί του.
Ο Καλαϊτζάκης έχει πολλές αδυναμίες επιθετικά αλλά δίνει πολύ hustle και πιέζει πάρα πολύ καλά τον ball handler. Δεν ξέρω γιατί έχει υποτιμηθεί τόσο η παρουσία του.
Αν ο Γιουρτσεβεν μείνει και μετά τα Χριστούγεννα πρόκειταί ξεκάθαρα για βύσμα Αταμάν. Θα είναι εντελώς ανεξήγητη η παραμονή του αφού πέρα από το ότι ο παίκτης μοιάζει να μην μπορεί να δώσει πολλά πράγματα σε ομάδα πρωταθλητισμού, πλέον δεν ταιριάζει καν με την υπόλοιπη ομάδα.

5άδες που πρέπει να χρησιμοποιούνται
1) Σορτς
2) Γκραντ
3) Οσμάν
4) Μήτογλου
5) Φαρίντ

1) Σλούκας
2) Ναν
3) ΠΚ
4) Χουάντσο
5) Χολμς/μεταγραφή

Μερικά πράγματα κάνουν τζιζ για το πόσο αυττονόητα είναι και πάραυτα ο κόουτς επιμένει να τα κάνει (και εκεί είναι που με έχει χάσει εμένα).
Ποτέ μα ποτέ ξανα 3άδα με Σλούκα, Ναν, Σόρτς. Είναι τόσο αυτονόητο το συγκεκριμένο.
Ποτέ ξανα Ναν-Γκραντ τα μόνα γκαρντ.
Ποτέ ξανά Γιούρτσεβεν με Μήτογλου.

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 11:31 pm

Stelios97 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 11:17 pm
Να μη τη δεχεσαι τη κριτικη να λες οτι θες οπως κ ολοι!υπομονη εγω δεν εχω τι να κανω!οτι βλεπω το λεω!30εκ κβαλε μπατζετ εχουμε κ μπασκετ δε βλεπουμε τι θελετε να λεμε ολα καλα παμε στο επομενο κ τετοια!τα προβληματα μας λεμε κουβεντα κανουμε!εγω δεν τα λεω τωρα αυτα δεν περιμενα καν αρχισει η σεζον τα ηξερα απο το καλοκαιρι!τι να κανουμε τωρα αλλαξτε παιχτες αλλιως χαμενοι θα βγουμε!ποτε δεν ειπα οτι ειμαστε για πεταμα μη λες οτι ναναι!
Αυτό που, δηλαδή να λες ότι ο τάδε και ο δείνα είναι άχρηστοι, δεν είναι κριτική. Και κριτική θα γίνει όταν η ομάδα παίξει πλήρης, όταν παίζεις χωρίς τον βασικό σου σέντερ και το βασικό σου 3άρι, οποιαδήποτε κριτική θεωρώ ότι είναι εκ του πονηρού. Καλά, το "τα ήξερα από το καλοκαίρι" δεν το σχολιάζω κάν. Πληροφοριακά, το ρεκόρ μας είναι στο 9-6 άρα δε δικαιολογείται τέτοια υστερία, εκτός και αν είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι δεν παίζουμε μόνοι μας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”