Είναι σύνηθες του έλληνα φιλάθλου να αλλάζει άποψη 15 φορές για έναν παίκτη ανάλογα με την εικόνα του κάθε παιχνιδιού στο οποιο τον παρατηρεί . Εε έτσι λοιπόν μετά το χθεσινό άλλαξα πλήρως γνώμη για τους φριντετ και τομας , τους οποιους δεν θέλω με τίποτα του χρόνου . Ο τομας δεν πα να έβαζε και 50 πόντους χθες δεν μου αρέσει σαν παίκτης , ούτε μπροστά ούτε πίσω , γνώμη μου. Έχω παρα πολλά επιχειρήματα και λόγους για τους οποιους ο παίκτης ΔΕΝ πρέπει να μείνει αλλά δεν θα αναλωθώ σε αυτό . Όσο για φριντετ.. είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ σουτερ των τελευταίων ετών στην Ευρωλίγκα ξεκάθαρα , όμως απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ο καλύτερος επιθετικός στην Ευρωλίγκα και αυτό συμβαίνει επειδή δεν ξέρει πως να εκμεταλλευτεί αυτό το μεγάλο του προσόν . Έχει λοιπόν σουταρα αλλά δεν μπορεί να ανοίξει χώρους για τον εαυτό του ώστε να βρίσκει ευνοϊκά για αυτόν σουτ . Ούτε ικανότητα έχει σε off-ball δράσεις ώστε να περνάει ταχύτατα από τα σκριν , να βγαίνει μόνος του και να τα μπουμπουναει ελεύθερος με το που πιάσει την μπάλα.. Ούτε όμως έχει και κανα ιδιαίτερο ταλέντο στο 1ν1 ώστε με τη τριπλα του να δημιουργήσει χώρους από μόνος του για να σουτάρει . Ουσιαστικά κάθεται στη γωνία και εύχεται μπας και τον ξεχάσουν ελεύθερο . Και το έχουμε ξαναπεί μόνο που βρίσκεται μέσα στην 5αδα επιθετικά βοηθάει καθώς ανοίγει άπειρα το γήπεδο . ΠΑΡΟΛΑ αυτα είναι ένας από τους 5 χειρότερους αμυντικούς της Ευρωλίγκας και για να καλύψει αυτό το τεράστιο του μειονέκτημα ξεκάθαρα δεν αρκούν αυτά που κάνει στην επίθεση . Έχουμε ακόμα αλλά 12 παιχνίδια , μπορεί να με διαψεύσει αλλά δεν το βλέπω . Το ελπίζω πάντως ! Προσωπικά δεν θα του έδινα με τίποτα πάνω από 1 μυριο το χρόνο (τώρα παίρνει 1,6).
Η ομάδα που προτείνω για του χρόνου :
1: Calathes , Briante Webber ή Martin Hermannsson
2: Kyle Kuric , Killian Hayes(1/2)
3: Papapetrou , Rokas Giedraitis(3/2)
4: Mitoglou , Greg Whittington(4/3) ή Luke Sikma
5: Papagiannis, Johnny Hamilton ή Robert Upshow
Για Γκιετραϊτις ξέρω ότι έχει συμβόλαιο αλλά πιστεύω πως αξίζει το μπαι αουτ . Άλλωστε όλοι οι υπόλοιπο που προτείνω (πλην του κουρικ) είναι πραγματικά πολύ φθηνοί (εναλλακτική του Giedraitis : ο Aaron Harrison ισως). Πολύ δυνατή 10αδα παικτών..
11ος : Tyler Cavanaugh (ΟΧΙ Bentil)
12ος , 13ος κλπ : οποίοι ναναι!
ΥΓ. Ομάδα χωρίς προπονητή δεν γίνεται βέβαια να δημιουργηθεί συνεπώς αυτό θα ναι το πρώτο ζητούμενο προς επίλυση , εμένα τελευταία με χαλάει αρκετά ο πιτινο αλλά έχω πει πως δεν γίνεται να κρίνεις έναν προπονητή αν δεν είναι στην ομάδα από το καλοκαίρι , να κάνει προετοιμασία , να φέρει τους παίκτες του κλπ . Παρόλα αυτά εγώ θα επέλεγα προπονητή με κριτήριο το ποιος έχει κέφι να δουλέψει στην ομάδα σε βάθος 3ετιας . (Σάρας,Πιτινο,Ζοτς κλπ..)