Ναι θελω να ειμαι στην παρέα σας αλλά δεν βρίσκω τι το κακό έχει το να ειμαι οπαδός , δεν ειμαι φανατικός , δεν ειμαι χούλιγκαν , Ειμαι απλώς οπαδός της ομάδας μου και σέβομαι τον αντίπαλο και την δίκαιη αντιπαλότητα, δεν νομίζω αυτό να με κάνει παρείσακτοshtarkws έγραψε: ↑Τρί Μάιος 02, 2023 9:19 pmΣε αυτό το φόρουμ ανταλλάσουν απόψεις Παναθηναϊκοι Ολυμπιακοι και φίλοι όλων των ομάδων από το 2004 με μοναδικό γνώμονα την απουσία φανατισμου και οπαδισμου. Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να το αντιληφθούν κάποιοι ειδικά την εποχή των σοσιαλ αλλά έτσι θα πορευτούμε.kein έγραψε: ↑Τρί Μάιος 02, 2023 9:08 pm
Φίλε σε αυτό το φορουμ έγραψα απλά για πολιτικές παρεμβάσεις που έχουν αντίκτυπο στις δυο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, και τα τελευταία χρόνια ευνοούν κατάφορα μόνο την μια, τον Ολυμπιακό. Δεν έγραψα για πολιτική γενικά;, νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι μπορούμε να εκφέρουμε μια άποψη που στηρίζεται σε γεγονότα οχι σε εικασίες. Το ποδόσφαιρο αναφέρθηκε γιατί υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση να ποδοσφαιροποιηθει η μπασκετική πραγματικότητα στην Ελλάδα, αν τώρα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλου μας και δεν θελουμε να το παραδεχτούμε, εντάξει να κάνουμε μια λίστα με τα θέματα που επιτρέπονται να θίγουμε σε αυτό το φόρουμ να δούμε αν υπάρχει και κανένα θέμα που θα μας επιτρέπει να λέμε τα αυτονόητα ,αν θα επιτρέπεται να λέμε πράγματα που δεν είναι αρεστά σε ολυμπιακά αισθήματα. Γιατί τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός παίρνει ότι γουστάρει και ο λέμε ότι δεν ειναι σωστό αλλά συνεχίζει να παίρνει και μολις πάει να πάρει κατι ο Παναθηναϊκός τότε μας πιάνει η ευαισθησία. Ε όχι να φτάσουμε στο σημείο και κερατάς και δαρμένος…
Για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα οπαδικα σαιτ και τα οπαδικα χασταγκ.
Αν θέλεις να συμμετέχεις στην παρέα μας είσαι ευπρόσδεκτος.
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν σε κάνει παρείσακτο ούτε θα σου βάλει κανείς εδώ μέσα καμία ταμπέλα χουλιγκανου που δίνει ραντεβού θανάτου. Όμως όσο σε παρακινεί ο οπαδιμος (εσένα και τους άλλους οπαδούς φυσικά ) τόσο θα αναλωνομαστε σε ποστ που θα είναι ένα πράσινοκοκκινο μπίρι σου και μπίρι μου και το μπασκετακι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Προσπαθούμε να βάλουμε το μπάσκετ πρώτο. 

1
1

- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίταξε μου φαίνεται ότι παίζουμε με τις λέξεις, για το τι είναι οπαδισμός και τι όχι. Εγώ προσωπικά για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν είμαι οργανωμένος αλλά είμαι/ ήμουν για την ακρίβεια κάτοχος διαρκείας στο μπάσκετ, πάνω από μια φορές ! λογικά δεν εμπίπτω στην περίπτωση του απλού φίλαθλου, άλλα προφανώς είμαι κάτι τι πιο ένθερμος υποστηρικτής, άρα μάλλον εμπίπτω στην ιδιότητα του οπαδού. Πέρα από αυτό δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο παρά μόνο ότι πέφτει στο μάτι μου σε αθλητικά sites και τα πολύ βασικά που τα ξέρουν και οι πέτρες. Το μπάσκετ το αγαπώ και έπαιζα επίσης. Την ομάδα μου και αυτή την αγαπώ, αλλά σέβομαι τον αντίπαλο και του αποδίδω αυτά που του αξίζουν, αν είναι καλύτερη ομάδα από την δική, θα το πω (όπως είναι στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός). Αν νικήσει δίκαια θα του δώσω συγχαρητήρια, αν όχι, αν με αδικήσει σε κάτι, ε δεν θα κάτσω να του πω και μπράβο, δεν είμαι η μητέρα Τερέζα του παγκόσμιου μπάσκετ να αγωνιώ για το καλό όλων ! Μεγάλα παιδιά είμαστε, όποιοι μας σέβονται τους σεβόμαστε, δίκαια και χωρίς παρωπίδες.
Πάντως όσο καιρό παρακολουθώ το φόρουμ χωρίς να έχω κάνει εγγραφή, κυρίως οπαδούς βλέπω που δηλώνουν φίλαθλοι παρά το αντίθετο...
Πάντως όσο καιρό παρακολουθώ το φόρουμ χωρίς να έχω κάνει εγγραφή, κυρίως οπαδούς βλέπω που δηλώνουν φίλαθλοι παρά το αντίθετο...
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- nikolas_asteri
- Reactions: 3024
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις δίκιο.Quincy έγραψε: ↑Τρί Μάιος 02, 2023 8:33 pmΔεν είναι απαραίτητα κακό να χτίζει γήπεδα στις ομάδες το κράτος. Δείτε λίγο τι γίνεται στις πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν ομάδες ή θέλουν να προσελκύσουν κάποιες πόσο χρήμα ρίχνουν σε εγκαταστάσεις. Κι όχι μια φορά, αλλά και για συντήρηση/ανακαίνιση.
Εκεί όμως κερδίζουν από τις ομάδες οι πόλεις.
Ακριβώς επειδή μάλιστα γίνεται στη «χώρα των ελεύθερων και σπίτι των γενναίων» που ο καπιταλισμός τρέχει χωρίς φρένα, θα έπρεπε να μην το εχουμε και ακριβώς σαν παράδειγμα.
0

1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Kαι ναι...Ενας ακομη ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ...για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ευεργετει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ..Νικωντας και αυτους που παλεψαν ακομη και κοντρα στον Νομο να το ανατρεψουν... ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ του ενα ΓΗΠΕΔΟ....Οχι στα λογια και στο παραμυθι σαν κατι αλλους με στολιδια Παιανιας που στο Συλλογο στο τελος δεν ανηκε ουτε σκαμπο..
.Και καπου εκει ψηλα θα χαμογελουν πλατια ο Παυλος και ο Θανασης ... ΥΓ:Α το μαγαζι γωνια σε λιγο συμπληρωνει καμμια 10αρια χρονια με ουρα απο τους υποψηφιους αγοραστες...Κι ΔΓ σ αυτα τα χρονια σπρωχνει λεφτα κι ολοι οι αλλοι ...ευχες και καλες προθεσεις ...
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Μην μπερδεύεσαι, δεν χάρισε ο Γιαννακόπουλος το γήπεδο στον Παναθηναϊκό, ο Γιαννακόπουλος εξασφάλισε ότι η κυβέρνηση θα χαρίσει το γήπεδο που φτιάχτηκε με χρήματα των φορολογουμενων στον Παναθηναϊκόmanj13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 9:52 pmKαι ναι...Ενας ακομη ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ...για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ευεργετει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ..Νικωντας και αυτους που παλεψαν ακομη και κοντρα στον Νομο να το ανατρεψουν... ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ του ενα ΓΗΠΕΔΟ....Οχι στα λογια και στο παραμυθι σαν κατι αλλους με στολιδια Παιανιας που στο Συλλογο στο τελος δεν ανηκε ουτε σκαμπο...Και καπου εκει ψηλα θα χαμογελουν πλατια ο Παυλος και ο Θανασης ... ΥΓ:Α το μαγαζι γωνια σε λιγο συμπληρωνει καμμια 10αρια χρονια με ουρα απο τους υποψηφιους αγοραστες...Κι ΔΓ σ αυτα τα χρονια σπρωχνει λεφτα κι ολοι οι αλλοι ...ευχες και καλες προθεσεις ...
1
1

Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Γιαννακοπουλος ακομη βαζει ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ για να μην ειναι ''ψυγειο'' το ΟΑΚΑ στους αγωνες του Παναθηναικου και δινει χρηματα απο την ΚΑΕ για να μην γινει κι αυτο το εργο της Ολυμπιαδας απο την πολλη ''κρατικη μεριμνα'' Αγιος Κοσμας και λοιπα ερειπια ....Και οπως ειπες ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.....ΟΧΙ σαν τους υπολοιπους ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΥΣ απο τους πολλους που περασαν απο το Τριφυλλι.....Αλλα μια και το φερε η κουβεντα για γηπεδα και ''διαφανεις διαδικασιες''shtarkws έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 10:03 pmΜην μπερδεύεσαι, δεν χάρισε ο Γιαννακόπουλος το γήπεδο στον Παναθηναϊκό, ο Γιαννακόπουλος εξασφάλισε ότι η κυβέρνηση θα χαρίσει το γήπεδο που φτιάχτηκε με χρήματα των φορολογουμενων στον Παναθηναϊκόmanj13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 9:52 pmKαι ναι...Ενας ακομη ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ...για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ευεργετει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ..Νικωντας και αυτους που παλεψαν ακομη και κοντρα στον Νομο να το ανατρεψουν... ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ του ενα ΓΗΠΕΔΟ....Οχι στα λογια και στο παραμυθι σαν κατι αλλους με στολιδια Παιανιας που στο Συλλογο στο τελος δεν ανηκε ουτε σκαμπο...Και καπου εκει ψηλα θα χαμογελουν πλατια ο Παυλος και ο Θανασης ... ΥΓ:Α το μαγαζι γωνια σε λιγο συμπληρωνει καμμια 10αρια χρονια με ουρα απο τους υποψηφιους αγοραστες...Κι ΔΓ σ αυτα τα χρονια σπρωχνει λεφτα κι ολοι οι αλλοι ...ευχες και καλες προθεσεις ...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Κάθε φορά που ο ολυμπιακός κάνει μεγάλη νίκη έχουμε και ένα στορυ από το ΔΠΓ
"Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ "
Ο θεός γιατί να βοήθήσει το ΠΑΟ να πάρει νταμπλ κι όχι την ΑΕΚ π.χ. Μας βλέπω τους υπόλοιπους να βράζουμε στα 100 καζάνια της κολάσεως
"Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ "
Ο θεός γιατί να βοήθήσει το ΠΑΟ να πάρει νταμπλ κι όχι την ΑΕΚ π.χ. Μας βλέπω τους υπόλοιπους να βράζουμε στα 100 καζάνια της κολάσεως

1
1

-
- Reactions: 2406
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και γιατί να μη μας βοηθήσει δηλαδή;tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 04, 2023 12:29 pmΚάθε φορά που ο ολυμπιακός κάνει μεγάλη νίκη έχουμε και ένα στορυ από το ΔΠΓ
Ο θεός γιατί να βοήθήσει το ΠΑΟ να πάρει νταμπλ κι όχι την ΑΕΚ π.χ. Μας βλέπω τους υπόλοιπους να βράζουμε στα 100 καζάνια της κολάσεως![]()
1
1

Καλά εμάς λογω μπαρτζώκα δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, ούτε στην 8άδα στην Α 1BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 04, 2023 12:31 pmΚαι γιατί να μη μας βοηθήσει δηλαδή;tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 04, 2023 12:29 pmΚάθε φορά που ο ολυμπιακός κάνει μεγάλη νίκη έχουμε και ένα στορυ από το ΔΠΓ
Ο θεός γιατί να βοήθήσει το ΠΑΟ να πάρει νταμπλ κι όχι την ΑΕΚ π.χ. Μας βλέπω τους υπόλοιπους να βράζουμε στα 100 καζάνια της κολάσεως![]()

0
Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό, είναι γνωστό ότι στο δίπολο ο ένας τραβάει τον άλλο. Μην κάνουμε θέμα το οτιδήποτε και ανοίγουμε άλλο κύκλο αντιπαράθεσης. Τα λέγαμε και στο άλλο τοπικtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 04, 2023 12:29 pmΚάθε φορά που ο ολυμπιακός κάνει μεγάλη νίκη έχουμε και ένα στορυ από το ΔΠΓ
Βρίσκω οτι το ουσιαστικό της "δήλωσης" ειναι πως υπάρχει σχέδιο αξιοποίησης του γήπεδο για ολική οικογενειακή εμπειρία κάτι που θεωρώ πάρα πολύ θετικό και ότι κρατώντας ψηλά την ομάδα μπορεί να βρεθεί επενδυτής/συνεπενδυτης, δηλαδή φαίνεται να είναι ανοικτό το ενδεχόμενο συμπαίκτη κάτι που είναι ακόμα θετικότερο
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum