Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1770
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχει καμια σχεση ο Τζονσον με τον Μπαρτον, ο Τζονσον ηταν ενας ρολιστας,ο Μπαρτον σε μεγαλα διαστηματα ηταν καταλυτικος στους Nuggets,απο τους βασικους τους περιφερειακους.
Ξαναλεω, επειδη εγω γενικα εχω τις επιφυλαξεις μου για το κατα ποσο τετοιοι παικτες,με καριερα και λεφτα, αν ερθουν ευρωπη θα το δουν και σοβαρα, αν ο παικτης ερθει και ειναι επαγγελματιας, εχει το ταλεντο να κανει πλακα εδω.
1
1

- xomitsious
- Reactions: 692
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα θρεντ του ρεντιτ με τίτλο "Why isn't Will Barton getting much playing time" δίνει τροφή για σκέψη.
Το ξέθαψε ένας πόστερ του χουπφελαζ.
Για όποιον βαριέται να το ψάξει, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό σε περίπτωση που πάμε να πάρουμε τον παίκτη.
Κάποιοι τον περιγράφουν σαν μέτριο σουτέρ, και άλλοι ότι μανουριαζε όταν καθόταν πολύ πάγκο. Αξίζει να το διαβάσει κανείς πάντως.
Δεν βλέπω καθόλου ΝΒΑ οπότε δεν έχω γνώμη. Απλά παραθέτω έξτρα πληροφορίες.
Για όποιον βαριέται να το ψάξει, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό σε περίπτωση που πάμε να πάρουμε τον παίκτη.
Κάποιοι τον περιγράφουν σαν μέτριο σουτέρ, και άλλοι ότι μανουριαζε όταν καθόταν πολύ πάγκο. Αξίζει να το διαβάσει κανείς πάντως.
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Διαβάζοντας τον κιντ απο πάνω την περιγραφή του, λέει ότι δεν είναι σουτέρ , αλλά έχει σουτ. Επίσης αναρωτιέται αν θα έχει κίνητρο. Διαβάζοντας αυτό που γράφεις ότι γκρινιάζει αν δεν παίζει, μας δείχνει ότι έχει κίνητρο να παίζει!xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 1:41 pmΈνα θρεντ του ρεντιτ με τίτλο "Why isn't Will Barton getting much playing time" δίνει τροφή για σκέψη.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οσον αφορα τον χαρακτηρα του δεν ξερω πολλα. Σαν σουτ δεν ειναι καλος σουτερ, αλλα δεν τον αφηνεις και ελευθερο. Ειναι στυλ Παπανικολαου, streaky αρκετα, και επισης ποτε δεν ηταν η πρωτη του επιλογη. Κυριως στον αιφνιδιασμο τελειωνε φασεις ή απο κοψιματα στην πλατη της αμυνας. Συν close out ειναι καλος.xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 1:41 pmΈνα θρεντ του ρεντιτ με τίτλο "Why isn't Will Barton getting much playing time" δίνει τροφή για σκέψη.
Επισης ειναι καλος αμυντικος, γρηγορος και μακρυς, βγαζει ενεργεια. Ειναι ποιοτικος παικτης με στοιχεια που μας λειπουν παρα πολυ, δενει την ομαδα, δινει hustle. Αυτα οσο θυμαμαι οταν ηταν καλος στο Denver. Τωρα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1929
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι άλλο το κίνητρο να παίζω και άλλο το κίνητρο να κερδίζω. Το δεύτερο προυποθέτει το ότι μερικές φορές ίσως πρέπει να κάθεσαι στον πάγκο.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 1:50 pmΔιαβάζοντας τον κιντ απο πάνω την περιγραφή του, λέει ότι δεν είναι σουτέρ , αλλά έχει σουτ. Επίσης αναρωτιέται αν θα έχει κίνητρο. Διαβάζοντας αυτό που γράφεις ότι γκρινιάζει αν δεν παίζει, μας δείχνει ότι έχει κίνητρο να παίζει!xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 1:41 pmΈνα θρεντ του ρεντιτ με τίτλο "Why isn't Will Barton getting much playing time" δίνει τροφή για σκέψη.
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ το μόνο που έγραψα είναι ότι δεν έχω γνώμη. Τα υπόλοιπα απλά τα μετέφερα και τα έγραψαν άλλοι.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 1:50 pmΔιαβάζοντας τον κιντ απο πάνω την περιγραφή του, λέει ότι δεν είναι σουτέρ , αλλά έχει σουτ. Επίσης αναρωτιέται αν θα έχει κίνητρο. Διαβάζοντας αυτό που γράφεις ότι γκρινιάζει αν δεν παίζει, μας δείχνει ότι έχει κίνητρο να παίζει!xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 1:41 pmΈνα θρεντ του ρεντιτ με τίτλο "Why isn't Will Barton getting much playing time" δίνει τροφή για σκέψη.
Όλοι εδώ είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που γράφουμε. Όχι για το τι καταλαβαίνεις εσύ.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1770
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επι 7 σερι σεζον,τις καλες του, ο Μπαρτον ειχε μο συμμετοχης 28.4-33.0 λεπτα. Δηλαδη δεν ειναι αυτο much playing time?Ποσο επρεπε να παιζει 50 λεπτα?xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 1:41 pmΈνα θρεντ του ρεντιτ με τίτλο "Why isn't Will Barton getting much playing time" δίνει τροφή για σκέψη.
Ο Μπαρτον δεν ειναι σουτερ,στην καριερα του στις γεματες σεζον του ειναι ενας παικτης του 34-38%.Δεν ειναι κακο, αλλα δεν τον λες κλασικο σουτερ.Ειναι ομως ενας αξιοπιστος εκτελεστης.Και το 35% στο νβα, εδω ισως μεταφραζεται λιγο παραπανω στην ευρωπη.
Ο Μπαρτον ειναι περισσοτερο slasher,δωσε του τη μπαλα να δημιουργησει φαση,να παει στο 1 με 1,ειτε να σουταρει midrange ειτε πιο αποτελεσματικα να παει σε διεισδυση.
1
1

- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Πρώτα απ όλα να ευχηθούμε χρόνια πολλά και υγεία στον πρόεδρο μας τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ και στην οικογένεια του !!!
Χρόνια πολλά και στη ζωντανή ιστορία μας τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ !!
Χρόνια πολλά και στον τρισμέγιστο μικρό τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟ !!
Και σε όσους μεγάλους παναθηναϊκούς ξέχασα !!!
Ο Μπάρντον αν ερθει θα είναι για να τρώει καρχαρία ωμό με τα σαγόνια του… με ερναγκομεθ, γκραντ λεσορ και μητογλου και κωστακουμπο θα είμαστε σαν τους Bad Boys των Pistons του 90
Χρόνια πολλά και στη ζωντανή ιστορία μας τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ !!
Χρόνια πολλά και στον τρισμέγιστο μικρό τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟ !!
Και σε όσους μεγάλους παναθηναϊκούς ξέχασα !!!
Ο Μπάρντον αν ερθει θα είναι για να τρώει καρχαρία ωμό με τα σαγόνια του… με ερναγκομεθ, γκραντ λεσορ και μητογλου και κωστακουμπο θα είμαστε σαν τους Bad Boys των Pistons του 90
3
3

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραίο σχόλιο! Θέλεις να σχολιάσουμε ότι γκρινιάζει ας πούμε, και θα δημιουργήσει προβλήματα; Ότι είναι αντιδραστικός ; Ή θέλεις να σχολιάσουμε ότι έχει κίνητρο να παίξει επειδή θέλει να παίζει;xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 2:19 pmΕγώ το μόνο που έγραψα είναι ότι δεν έχω γνώμη. Τα υπόλοιπα απλά τα μετέφερα και τα έγραψαν άλλοι.
Όλοι εδώ είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που γράφουμε. Όχι για το τι καταλαβαίνεις εσύ.
0
- tanasen01
- Reactions: 246
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι wing και τον θυμάμαι να παίζει στο τρία συχνά πυκνά. Έχει το ύψος αλλά όχι τα κιλά... Τρεις χρονιές πάντως ήταν listed σαν SF:
https://www.basketball-reference.com/pl ... owi01.html
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστώ! Και εγώ το βρήκα ωραίο σχόλιο!Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 3:31 pmΩραίο σχόλιο! Θέλεις να σχολιάσουμε ότι γκρινιάζει ας πούμε, και θα δημιουργήσει προβλήματα; Ότι είναι αντιδραστικός ; Ή θέλεις να σχολιάσουμε ότι έχει κίνητρο να παίξει επειδή θέλει να παίζει;xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 2:19 pm
Εγώ το μόνο που έγραψα είναι ότι δεν έχω γνώμη. Τα υπόλοιπα απλά τα μετέφερα και τα έγραψαν άλλοι.
Λοιπόν επειδή δυσκολεύεσαι προφανώς να καταλάβεις θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.
Ο καθένας σχολιάζει ότι θέλει.
Συζητάμε το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής.
Άνθρωποι που ξέρουν τον παίχτη παραθέτουν τις απόψεις τους.
Εγώ, που δεν ξέρω τον παίχτη, παρέθεσα πληροφορίες για αυτόν που βρήκα σε ένα θρεντ του ρεντιτ.
Σε αυτό το θρεντ λοιπόν, αν κάποιος το επισκεφτεί, θα βρει σχόλια που έχουν γράψει κυρίως οπαδοί των nuggets και εγώ τα παρέθεσα εφόσον συζητάμε για αυτόν.
Όλα καλά μέχρι εδώ?
Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ δεν θεωρώ τον παίχτη ούτε τουβλαδορο ούτε γκρινιάρη, καθώς δεν έχω άποψη για αυτόν?
Εγώ ακούω τις απόψεις για τον Μπάρτον, και πολλές είναι καλές. Αυτές στο συγκεκριμένο θρεντ δεν είναι.
Δεν με εκπροσωπούνε όμως. Ούτε τις πιστεύω. Απλά τις μεταφέρω για χάρη της συζήτησης.
Μπορεί η διαφορά μεταξύ euroleague και ΝΒΑ να είναι τέτοια που στην Ευρώπη ένας παίκτης που άφησε αρνητικές εντυπώσεις στους οπαδούς της ομάδας του, να πάει μια χαρά.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ούτε εγώ εχω άποψη γιαυτον. Δεν τον εχω δει να αγωνίζεται ούτε μια φορά. Ένα βίντεο ένα λεπτό είδα. Το θρεντ δεν το διάβασα. Αν είναι καλος εμένα μου αρκεί. Είναι;xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 4:07 pmΕυχαριστώ! Και εγώ το βρήκα ωραίο σχόλιο!
Λοιπόν επειδή δυσκολεύεσαι προφανώς να καταλάβεις θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.
Εγώ, που δεν ξέρω τον παίχτη, παρέθεσα πληροφορίες για αυτόν που βρήκα σε ένα θρεντ του ρεντιτ.
Σε αυτό το θρεντ λοιπόν, αν κάποιος το επισκεφτεί, θα βρει σχόλια που έχουν γράψει κυρίως οπαδοί των nuggets και εγώ τα παρέθεσα εφόσον συζητάμε για αυτόν.
Όλα καλά μέχρι εδώ?
Μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ δεν θεωρώ τον παίχτη ούτε τουβλαδορο ούτε γκρινιάρη, καθώς δεν έχω άποψη για αυτόν?
Εγώ ακούω τις απόψεις για τον Μπάρτον, και πολλές είναι καλές. Αυτές στο συγκεκριμένο θρεντ δεν είναι.
Δεν με εκπροσωπούνε όμως. Ούτε τις πιστεύω. Απλά τις μεταφέρω για χάρη της συζήτησης.
Μπορεί η διαφορά μεταξύ euroleague και ΝΒΑ να είναι τέτοια που στην Ευρώπη ένας παίκτης που άφησε αρνητικές εντυπώσεις στους οπαδούς της ομάδας του, να πάει μια χαρά.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα γραψαμε ολα τα στοιχεια που εχει ως παικτης. Μακρυς και αθλητικος και γρηγορος, οποτε στην αμυνα θα ειναι καλος. Ειδικα στο 1vs1 ισως να μπορει να τους σβησει ολους, αλλα ομαδικα ειναι ερωτηματικο.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 4:39 pmΟύτε εγώ εχω άποψη γιαυτον. Δεν τον εχω δει να αγωνίζεται ούτε μια φορά. Ένα βίντεο ένα λεπτό είδα. Το θρεντ δεν το διάβασα. Αν είναι καλος εμένα μου αρκεί. Είναι;xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 26, 2023 4:07 pm
Ευχαριστώ! Και εγώ το βρήκα ωραίο σχόλιο!
Όλα καλά μέχρι εδώ?
Επιθετικα, ειναι πολυ καλος στον αιφνιδιασμο, ειναι πολυ καλος στα drive, ενω και mid range αξιοπιστος. Κοβει και στη ρακετα και βαζει καλαθια. Τριποντο streaky, αλλα ποτε δεν τον αφηνεις. Καλος στα close out, ενω και 1vs1 μπορει, αλλα με τους μικροτερους χωρους στην Ευρωλιγκα δεν ξερω πως θα ανταποκριθει.
Με λιγα λογια, πολυ ποιοτικος παικτης, χαλαρα για τοπ επιπεδο ευρωλιγκας και ταιριαζει σε αυτα που ψαχνουμε. Ομως, δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι και σιγουρα δεν ειναι ο παικτης που ηταν. Συν οτι δεν ξερουμε πως θα ανταποκριθει σε επιπεδο ευρωλιγκας, γιατι αλλο μπασκετ εκει και αλλο εδω και ο Μπαρτον ειναι ενας παικτης που θελει χωρο, αν κλεινουν ολοι μεσα, τα πιο σημαντικα του οπλα χανονται.
Οποτε ειναι ερωτηματικο ο τυπος, σιγουρα ομως αν ιατρικα ειναι οκ και ειναι σε καλη κατασταση ειναι σιγουρα για βασικος εδω, και το κατα ποσο θα πιασει εξαρταται το περιβαλλον της ομαδας, ποσο θα δεσει και ποσο γρηγορα θα προσαρμοστει στα 32 του χρονια σε ενα διαφορετικο παιχνιδι που παιζεται εδω.
Εγω δεν τρελενομαι και τοσο, κυριως γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι, αλλα σε χαρακτηριστικα (που για μενα ειναι πολυ σημαντικο) ταιριαζει. Σαν παικτης που θα κανει την διαφορα, πιο πολυ πιστευω τον Ναν παντως παρα τον Μπαρτον.
1
1