Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
χμμμ ... αυτό ενδεχομένως εξηγεί διάφορα.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 9:30 amOχι .Παλιο ειναι αυτο χριστουγεννιατικο
Περίπου στο 4.40
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πάντως τώρα που ουσιαστικά ο Άταμαν έχει αποτύχει και αποτελεί παρελθόν ... προσεχώς, μπορούμε με μια συνοπτική κριτική διάθεση να πούμε ότι : το μεγαλύτερο λάθος (εικάζω, τόσα ξέρω τόσα λέω!) ή μειονέκτημά του, ήταν η αδυναμία να διαχειριστεί ένα μεγάλο ρόστερ. Η ομάδα είχε πολλούς καλούς παίχτες και θα έπρεπε ενδεχομένως να δουλέψει με το τιμ και άλλα πράγματα ώστε να χωρέσει στο ροτέσιον περισσότερους παίχτες. Ο Τολιόπουλος πχ θα μπορούσε να είχε ρόλο πιο ενεργό (όχι κάτι τρελό, αλλά να τον έχεις ζεστό) όπως επίσης και ο Ρόγκα.
Θα μπορούσε να δουλέψει διαφορετικές άμυνες για μικρά χρονικά διαστήματα (5λεπτα πχ) που θα του έδιναν την δυνατότητα να ενσωματώσει ας πούμε τον Παναγιώτη σε ρόλο καμικάζι. Δηλαδή όπως είχε δοκιμάσει στο τέλος της ρέγκιουλαρ σχήμα με Οσμαν στο 2 και στην ίδια πεντάδα Χέιζ + Χουάντσο. ΜΕ αυτό το σχήμα θα έδινες κάποια έξτρα λεπτά στον Ισπανό και δεν θα βλέπαμε την ακραία αλλαγή στα λεπτα του, που πήγε από τα 35άρια στα 15-20άρια με την έλευση του Χέιζ.
Γενικά θα μπορούσε να τους έχει όλους σε καλύτερη διάθεση και φόρμα, αν μοίραζε τα λεπτά και τους ρόλους, αν έβαζε νέο πλάνο που λέει και ο Ναν. Ο Ολυμπιακός που έχει και μεγαλύτερο ρόστερ τον έχει βρει τον τρόπο.
Θα μπορούσε να δουλέψει διαφορετικές άμυνες για μικρά χρονικά διαστήματα (5λεπτα πχ) που θα του έδιναν την δυνατότητα να ενσωματώσει ας πούμε τον Παναγιώτη σε ρόλο καμικάζι. Δηλαδή όπως είχε δοκιμάσει στο τέλος της ρέγκιουλαρ σχήμα με Οσμαν στο 2 και στην ίδια πεντάδα Χέιζ + Χουάντσο. ΜΕ αυτό το σχήμα θα έδινες κάποια έξτρα λεπτά στον Ισπανό και δεν θα βλέπαμε την ακραία αλλαγή στα λεπτα του, που πήγε από τα 35άρια στα 15-20άρια με την έλευση του Χέιζ.
Γενικά θα μπορούσε να τους έχει όλους σε καλύτερη διάθεση και φόρμα, αν μοίραζε τα λεπτά και τους ρόλους, αν έβαζε νέο πλάνο που λέει και ο Ναν. Ο Ολυμπιακός που έχει και μεγαλύτερο ρόστερ τον έχει βρει τον τρόπο.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Oταν ακουω αυτο το "δεν μπορει να δουλεψει με μεγαλο ροστερ" τρελαινομαι, δεν παει σε σενα kein αυτο ή σε όποιον λεει κατι αντιστοιχο, αφορα τον οποιονδηποτε προπονητη για τον οποιο γίνεται ένα τέτοιο σχόλιο.
Κανονικά οποιος προπονητης εχει μεγάλο ρόστερ με καλους παικτες, θα έπρεπε να πετάει τη σκούφια του για την ευλογια να εχει πολλες επιλογες,αρα ευελιξια σχηματων,αλλαγων, συστηματων κλπ.Οχι να δυσκολευεται στο εργο του.
Κανονικά οποιος προπονητης εχει μεγάλο ρόστερ με καλους παικτες, θα έπρεπε να πετάει τη σκούφια του για την ευλογια να εχει πολλες επιλογες,αρα ευελιξια σχηματων,αλλαγων, συστηματων κλπ.Οχι να δυσκολευεται στο εργο του.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν διαφωνούμε! Σίγουρα μπορεί και σίγουρα έχει τις γνωσεις να το κάνει, αλλά προφανώς δεν θέλει, έχει άλλη φιλοσοφία. Στα πλαίσια της κριτικής που του κάνω, του το πιστώνω ως βασικό λάθος. Αυτό και η απαράδεκτη συμπεριφορά να βγάζει στην σέντρα τους παίχτες είναι για μένα η θεμέλιος λίθος της βροντερής αποτυχίας.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 10:23 amOταν ακουω αυτο το "δεν μπορει να δουλεψει με μεγαλο ροστερ" τρελαινομαι, δεν παει σε σενα kein αυτο ή σε όποιον λεει κατι αντιστοιχο, αφορα τον οποιονδηποτε προπονητη για τον οποιο γίνεται ένα τέτοιο σχόλιο.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα σ πω μια ιστορίαkein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 9:42 amχμμμ ... αυτό ενδεχομένως εξηγεί διάφορα.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 9:30 amOχι .Παλιο ειναι αυτο χριστουγεννιατικο
Περίπου στο 4.40
Το πρωί του τελικού κυπέλλου το 24 που χασαμε τους έλιωσε με διπλό του θανάτου
Την επόμενη χρονιά πήγε ο Σλουκας κ του είπε να κατεβουν σοβαρά και να κάνουν απλα ένα ριλαξ αντί να τους βγάλει το λάδι πάλι .Και μετά αν θυμάστε έβγαινε στα πανηγύρια κι έλεγε μου είπε ο Σλουκας πως θέλει το κυπελλο
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξερω αν βαριεται, ή αν δεν μπορει, οποιο απο τα 2 ισχυει ειναι τραγικο.Οπως και το οτι βγαζει αμεσως οποιον κανει 1/2 κακες αποφασεις,και μπορει να μην τον ξαναβαλει ποτε, η να τον ξεχασει για ωρα στον παγκο.Καλα το να βγαζει στην σεντρα παικτες ονομαστικα ειναι ασχολιαστο,αλλο να μιλας για την ομαδα συνολικα,αλλο να στοχοποιεις συγκεκριμενα παικτες.kein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 10:43 amΔεν διαφωνούμε! Σίγουρα μπορεί και σίγουρα έχει τις γνωσεις να το κάνει, αλλά προφανώς δεν θέλει, έχει άλλη φιλοσοφία. Στα πλαίσια της κριτικής που του κάνω, του το πιστώνω ως βασικό λάθος. Αυτό και η απαράδεκτη συμπεριφορά να βγάζει στην σέντρα τους παίχτες είναι για μένα η θεμέλιος λίθος της βροντερής αποτυχίας.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 10:23 amOταν ακουω αυτο το "δεν μπορει να δουλεψει με μεγαλο ροστερ" τρελαινομαι, δεν παει σε σενα kein αυτο ή σε όποιον λεει κατι αντιστοιχο, αφορα τον οποιονδηποτε προπονητη για τον οποιο γίνεται ένα τέτοιο σχόλιο.
Φετος δυστυχως απετυχε παταγωδως σε ολα τα επιπεδα.
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αταμαν για μένα πλέον δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, μας τελείωσε. Τον ευχαριστούμε που μπόρεσε και μας χάρισε στιγμές που είχαμε να ζήσουμε πολλά χρόνια, αλλά ως εκεί. Η ποιότητα του μπάσκετ που έπαιξε τα τελευταία δυο χρόνια, ήταν για να πάρεις πηρούνι και να καρφώσεις τα μάτια σου.
Τώρα, ένας προπονητής που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και ειδικά αν έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε project και όχι να κοιτάξουμε μόνο την επόμενη χρονιά, είναι ο Μεσίνα. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση προπονητικά, έχω παρακολουθήσει και masterclasses του και ο τύπος κατέχει το άθλημα όσο λίγοι. Ξέρω, εκ των αποτελεσμάτων τα τελευταία χρόνια είναι loser, αλλά θα μου άρεσε πολύ να τον δω στον πάγκο μας.
ΥΓ 1: Θα γούσταρα Σπανούλη με τα 1000. Ο τύπος μπορεί να κάνει το ΟΑΚΑ ξανά την έδρα που ήταν κάποτε. Πολλά 'αν' αυτή η περίπτωση φυσικά.
ΥΓ 2: Ο Galbiati της Baskonia ίσως βγει στην αγορά, αλλά με το λίγο που τον έχω δει, δε με έχει πείσει ότι μπορεί να αντέξει το βάρος.
ΥΓ 3: Από ΝΒΑ θα παίξουν κάποιοι assistants που θέλουν να πάρουν δουλειά HC, αλλά απέναντι θα είναι τρομερά δύσκολο... δεν ξέρω αν θα έδινε τέτοια ευκαιρία ο dpg.
Τώρα, ένας προπονητής που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και ειδικά αν έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε project και όχι να κοιτάξουμε μόνο την επόμενη χρονιά, είναι ο Μεσίνα. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση προπονητικά, έχω παρακολουθήσει και masterclasses του και ο τύπος κατέχει το άθλημα όσο λίγοι. Ξέρω, εκ των αποτελεσμάτων τα τελευταία χρόνια είναι loser, αλλά θα μου άρεσε πολύ να τον δω στον πάγκο μας.
ΥΓ 1: Θα γούσταρα Σπανούλη με τα 1000. Ο τύπος μπορεί να κάνει το ΟΑΚΑ ξανά την έδρα που ήταν κάποτε. Πολλά 'αν' αυτή η περίπτωση φυσικά.
ΥΓ 2: Ο Galbiati της Baskonia ίσως βγει στην αγορά, αλλά με το λίγο που τον έχω δει, δε με έχει πείσει ότι μπορεί να αντέξει το βάρος.
ΥΓ 3: Από ΝΒΑ θα παίξουν κάποιοι assistants που θέλουν να πάρουν δουλειά HC, αλλά απέναντι θα είναι τρομερά δύσκολο... δεν ξέρω αν θα έδινε τέτοια ευκαιρία ο dpg.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως μέσα σε όλα είναι και η διαχείριση του Ναν. Έχετε νεύρα κύριε και κάνετε αντιαθλητικό φάουλ σε κάθε 2 παιχνίδια; Καθίστε στον πάγκο μέχρι να ηρεμήσετε. Δεν γίνεται κάποιους να τους κράζει στις συνεντεύξεις και σε άλλους να μην λέει τίποτα. (Τουλάχιστον κάτι που να αλλάζει τον τρόπο σκέψης τους μέσα στο παιχνίδι γιατί οκ δεν ξέρουμε τι λένε στα αποδυτήρια). Από τις συνεντεύξεις που έχω δει ο Ναν δεν φαίνεται τόσο εγωιστής όσο δείχνει στο παιχνίδι. Ίσως φταίει η έλλειψη κατεύθυνσης από τον πάγκο.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αυτό είναι από κάποια έγκυρη πηγή ως πληροφορία ? Γιατί αν είναι από SDNA ξέρουμε ότι υπάρχει γραμμή ανάλογα με την διοίκηση και τα θέλω της. Μπορεί να έγινε, μπορεί να έγινε κάποιο κλάσμα και τα υπόλοιπα να είναι φουσκώματα και σάλτσες, πολλά μπορεί να έγιναν. Γενικά όταν δεν είσαι μέσα στην ομάδα, μαθαίνεις όσα θέλουν να σου πασάρουν ή όσα μπορεί να διαψεύσει κάποιος που έφυγε με κλοτσιές και έχει μένος. Θέλω να πω ότι αυτά όλα ελέγχονται ως προς την εγκυρότητα και για αυτό δεν τα βάζω στην κριτική μου. Κρίνω όσα είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα και σαφώς τα αποτελέσματα.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 10:53 amΘα σ πω μια ιστορία
Την επόμενη χρονιά πήγε ο Σλουκας κ του είπε να κατεβουν σοβαρά και να κάνουν απλα ένα ριλαξ αντί να τους βγάλει το λάδι πάλι .Και μετά αν θυμάστε έβγαινε στα πανηγύρια κι έλεγε μου είπε ο Σλουκας πως θέλει το κυπελλο
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ψήνεις Ποέτα; Μεσίνα φάνηκε να μην μπορεί.Fitz έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 11:31 amΑταμαν για μένα πλέον δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, μας τελείωσε. Τον ευχαριστούμε που μπόρεσε και μας χάρισε στιγμές που είχαμε να ζήσουμε πολλά χρόνια, αλλά ως εκεί. Η ποιότητα του μπάσκετ που έπαιξε τα τελευταία δυο χρόνια, ήταν για να πάρεις πηρούνι και να καρφώσεις τα μάτια σου.
ΑΝ έρθει ο Σπανούλης στον Παναθηναϊκό θα μιλάμε για αθηναϊκές και πειραιώτικες κωλοτούμπες που δεν έχει δει ο αθλητικός κόσμος από τότε που η Κομανέτσι έπαιρνε 10ρι.
Assistants από το ΝΒΑ…δεν ξέρω. Προφανώς κατέχουν το άθλημα και έχουν γνώσεις και γύρω από αυτό αλλά εδώ είναι άλλος κόσμος.

- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από εμένα είναιkein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 11:43 amΑυτό είναι από κάποια έγκυρη πηγή ως πληροφορία ? Γιατί αν είναι από SDNA ξέρουμε ότι υπάρχει γραμμή ανάλογα με την διοίκηση και τα θέλω της. Μπορεί να έγινε, μπορεί να έγινε κάποιο κλάσμα και τα υπόλοιπα να είναι φουσκώματα και σάλτσες, πολλά μπορεί να έγιναν. Γενικά όταν δεν είσαι μέσα στην ομάδα, μαθαίνεις όσα θέλουν να σου πασάρουν ή όσα μπορεί να διαψεύσει κάποιος που έφυγε με κλοτσιές και έχει μένος. Θέλω να πω ότι αυτά όλα ελέγχονται ως προς την εγκυρότητα και για αυτό δεν τα βάζω στην κριτική μου. Κρίνω όσα είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα και σαφώς τα αποτελέσματα.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 10:53 am
Θα σ πω μια ιστορία
Έχω τέτοια μπόλικα
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@nikolas_asteri Δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά για να έχω γνώμη!
@j-kidd13 Τα όνειρα τσάμπα είναι
Απλά αν θέλει όντως να ακολουθήσει προπονητική καριέρα και δε του δίνεται ευκαιρία έξω, το Μπαρτζώκα δε τον βλέπω να φεύγει άμεσα. Και για οικογενειακούς λόγους, αλλά και επείδη είναι και λίγο μουρλός, δε θα μου έκανε εντύπωση. Όπως και να έχει, συμφωνώ γενικά, είπα μόνο πως για μένα μετά τον Ετορε είναι ο διακαής (κρυφός - sic) πόθος.
@j-kidd13 Τα όνειρα τσάμπα είναι
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είναι κάποιος που μπορεί να κάνει το ΟΑΚΑ την έδρα που ήταν κάποτε είναι ο Σάρας
Ο Σπανουλης μπορεί να χτίσει νέα έδρα, διότι τη παλιά θα τη κατεδαφισουν
Υγ πέραν της πλάκας τον Σπαν τον έχω για άνθρωπο που έχει αξιοπρέπεια .Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ περίπτωση να έρθει να συνεργαστεί με κάποιον που έχει πει για τη γυναίκα τ κ τα παιδιά του όσα είχε πει
Ο Σπανουλης μπορεί να χτίσει νέα έδρα, διότι τη παλιά θα τη κατεδαφισουν
Υγ πέραν της πλάκας τον Σπαν τον έχω για άνθρωπο που έχει αξιοπρέπεια .Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ περίπτωση να έρθει να συνεργαστεί με κάποιον που έχει πει για τη γυναίκα τ κ τα παιδιά του όσα είχε πει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο