shtarkws έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 10:52 pm
Αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εννοεί ότι θέλει να πατάξει την βία και ειλικρινά τον πιστεύω αφού μπορεί να έχει κάνει 1002 λάθη αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είχε πάντα μια σωστή στάση, πρέπει να ζητήσει από μόνος του παραδειγματική τιμωρία ακόμα και αν του κοστίσει το επόμενο πρωτάθλημα
Πως μπορούμε να τον πιστέψουμε αφού στα δικά του μάτια, δικαιολογεί απόλυτα , τα προχθεσινά γεγονότα. Είπε κατά λέξη, αν και τα έχω ξαναγράψει σε άλλο νήμα
Πρώτος εγώ κατακρίνω τέτοια γεγονότα και παλεύω να σταματήσουν. Επίσης όμως πρώτος εγώ μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση αυτού που πληρώνει και έρχεται να δει την ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βλέπει τους γκρι να σου δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα, στη συνέχεια να βλέπεις τους δικούς σου να παρατάνε και να μην παλεύουν και στο τέλος να βλέπεις να σε προκαλούν και να σε χλευάζουν άνθρωποι από το αντίπαλο στρατόπεδο, αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το ηθικό τους πλεονέκτημα
Δηλαδή μπροστά τα μάτια μας μας δουλεύει κανονικά. Μιλάει για ψυχοσύνθεση οπαδών, που αντιδρά με τέτοια γεγονότα, επειδή οι γκρι τους αδίκησαν από το πρώτο λεπτό, επειδή ενώ διεκδικούν το πρωτάθλημα τα παράτησαν εξ αιτίας των γκρι, και επειδή τους χλεύαζαν οι αντίπαλοι. Ουσιαστικά δικαιολογεί πλήρως τις αντιδράσεις του ολυμπιακού όλα τα προηγούμενα χρόνια μέσα σε μία παράγραφο, και ενώ δε πιστεύει λέξη από όσα λέει, αφού ούτε θέμα με γκρι υπήρχε προχθές, ούτε διεκδικούσαν κάποιο πρωτάθλημα και ούτε υπήρξε κάποιος χλευασμός, δεν είπε λέξη για την 35άρα που πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος που θα τον χάλαγε αν έσπαγε και με κάποιον μαγικό τρόπο δεν έσπασε τυπικά.
Μας δουλεύει κανονικά ο τύπος. Κρίμα που ασχολείται με το άθλημα. Όσο είναι στον χώρο, μη περιμένεις κάτι καλό να γίνεται..