john wick έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2020 6:13 pm
Λυσσαξατε με τα 4αρια...
Εγω τον Single τον βαζω κ στη θεση 5...
Κ στο κατω κατω δειτε Ρεαλ ,Μπαρτσα κ σια ποσα 4αρια κ 5αρια εχουν... :steamingears:
@basket72
Μου αρεσε το ροστερ σου ,ισως κ πιο πολυ απ το δικο μου...κ συμφωνω για Δαιμονα..
Johnny από εσένα ξεπατίκωσα :smile: τους προσιτούς Γκίφεϊ και Γκιλ(προσιτός επειδή μένει ελεύθερος κι ενδεχομένως να μην ασχοληθούν τα μεγάλα πορτοφόλια, λόγω πληρότητας στη θέση αυτή) αλλά και τον σούπερ στόχο Σλούκα. Ναι, εκεί πρέπει να κάνετε ντου. Με αυτόν πάτε και F4, ο τύπος είναι ταυτισμένος με το F4.*
Όσο για Σίνγκλετον τον είχες ως 4αρι και όντως πήγαινε πολύ ακόμα και για Μπαρτσελόνα/Ρεάλ και δε συμμαζεύεται. Γκιλ και Σίνγκλετον είναι άνετα μέσα στα 5 καλύτερα 4αρια, πίσω από Μίροτιτς, Ράντοφλ και Σενγκέλια.
Ο Γκιλ φτάνει, άσε που παίζει και στο 5 σε ελαφρά σχήματα. ¨Καλύτερα να είχατε ένα 3-4ρι όπως πρότεινα για να είστε παντού οκ, να έχετε παίκτες ρόλων που να μπορούν να κάτσουν στον πάγκο αλλά και να είναι έτοιμοι και με κίνητρο να σηκωθούν από αυτόν και να μπουν να προσφέρουν. Τύπου Γκίφει, Γουίτιγκτον ή Αμπάς. Ο Ντένμον να ερχόντας ως 6ος παίκτης. Μια πεντάδα με Καλάθη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Γκιλ και Τζ. Χάμιλτον θα σας εξασφάλιζε σε όλα και θα γελάγατε θυμόμενοι τα περασμένα χρόνια.....
ΌΣο για το αν είναι επιδραστικά ή όχι τα φόργουορντ που γράφει ο συμφορουμίτης Tracymac, να θυμίσω ότι MPV πέρσι ήταν ο Κλάιμπερν, φέτος ο Μίροτιτς θα είναι το νούμερο 2 πίσω από τον ασυναγώνιστο Λάρκιν, ενώ στο ΝΒΑ οι κορυφαίοι είναι επίσης φόργουορντ (ΓΙάννης, Καουάι, Λεμπρόν, Ντουράντ, Α. Ντέιβις κι εσχάτως, Ντόνσιτς).
*Για Σλούκα, εμείς είμαστε καλύτερος προορισμός και λόγω δεσμού και λόγω χώρου να κάνει ότι γουστάρει αλλά παίζουμε με λίγοτερα χρήματα κι ενίοτε και με καθόλου από δαύτα

)