Και αφού τοποθετούμαστε όλοι θα επεκτείνω λίγο την συζήτηση και σε άλλα θέματα περί διαχείρισης.
Αρχικά να πω ότι για τον Jazz θεώρησα/θεωρώ την απόφαση άδικη, προξένησε μια κρίση που φαίνεται ότι θα μας στοιχίσει μόνιμα ή προσωρινά αρκετά μέλη και ελπίζω να ξεπεραστεί. Ο Σωκράτης θα κάνει την τοποθέτηση του φαντάζομαι και μάλλον δεν χρειάζεται την δική μου υπεράσπιση, άδικη όμως θεωρώ και την θέση σχεδόν του κατηγορούμενου που βρίσκεται ο Σωκράτης, δεν είναι τα λεφτά, το κόστος, ο χρόνος που χρειάζεται για την λειτουργία του φόρουμ, είναι ότι κρατάει ένα χώρο ζωντανό, που προσπαθούμε να είναι απαλλαγμένος από προσωπικές κόντρες, φανατισμούς, που οι Ολυμπιακοί μπορούν να μπαίνουν και να συζητούν στο τόπικ του Παναθηναϊκού και το αντίθετο χωρίς αυτό να θεωρείται επίθεση, προσβολή, λάθος. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω, σκέφτομαι ότι είναι λίγο βαρύ να ακυρώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια και ίσως γιατί επιτρέπει στον εαυτό του να εφκράζει την άποψη του (για τον Σωκράτη μιλάω) να θεωρείται ότι φοράει οπαδικά γυαλιά, ίσως έρχεται και σ' αυτόν ένα ξενέρωμα, μια απογοήτευση, μια αδικία. Δεν ξέρω αν τον εκφράζω, κι εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν σωστός, αλλά κάνω σκέψεις ότι πόσοι μπήκαμε και στην δική του θέση;
Το κλείνω εδώ και συνεχίζω στα υπόλοιπα που θέλω.
Για την διαχείριση όμως ακούστηκαν αρκετά μερικά εκ των οποίων με αφορούν άμεσα ή έμμεσα.
1. Για τον Basket72 έγραψε: "Αφενός η ώρα, αφετέρου
ο επικείμενος "γύψος" που βλέπω να μου ξανα-μπαίνει "
Πότε δεν επιβλήθηκε "γύψος" στον Basket72 και ας με διαψεύσει. Αποχώρησε μόνος του 3 φορές εκ των οποίων τις 2 επειδή διαφώνησε μαζί μου με τον τρόπο που ασκούσα την διαχείριση, ο οποίος κατ' αυτόν ήταν φαινομενικά ίσος αλλά στην πραγματικότητα άδικος και ομολογώ ότι είχα στεναχωρηθεί αλλά μόνος του έφυγε, αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο.
2. Για το γεγονός ότι δεν αποβάλλουμε συγκεκριμένα άτομα από το φόρουμ, άρα να συμπεράνω ότι υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασης και την γνώμη, αλλά αν η γνώμη και η λογική της είναι τελείως διαφορετική από την δική μας τότε μπορούμε να θεωρήσουμε τους άλλους τρολ και να τους διώξουμε; Ποια είναι τα όρια, και ποιος το κρίνει; Είναι αποδεκτό να διώχνουμε κάποια άτομα από το φόρουμ τελικά ή να τους επιτεθόμαστε;
3. Για όλα τα φάουλ και τις ποινές που είναι άδικα. Ξέρετε ποιο είναι ένα από αυτά που συζητάμε στην διαχειριστική ομάδα; Ότι αν είμαστε ελαστικοί και τελικά βάλουμε κάποια ποινή δεν θα είναι η διαμαρτυρία για την ποινή που δόθηκε αλλά στο γεγονός ότι θα μας κατηγορούν μετά γιατί δεν έχουμε δώσει και άλλες ποινές συνήθως σε άτομα με αντίθετη άποψη, άλλη ομάδα. Δηλαδή συνήθως η αντίδραση είναι ότι δεν φερθήκαμε δίκαια, όχι με το συγκεκριμένο άτομο, αλλά με το να είμαστε το ίδιο αυστηροί με άλλους. Εμένα αυτό πάντα με ξένιζε, γιατί να θέλει κάποιος να τιμωρηθεί και κάποιος συμφορουμίτης του, θα αισθανθεί καλύτερα;
τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 4:01 pm
ποτε δεν μπορει να υπαρχει απολυτα αντικειμενικο μοντεριλικι παντα μετρανε και οι προσωπικες σχεσεις οχι μονο καποιου με τους μοντ αλλα και μεταξυ των μελων και αυτο γινεται σε ολα τα φορουμ σε ολες τις ομαδες κτλ
αντικειμενικη αντιμετωπιση μπορει να υπαρξει οταν υπαρχει διαφωνια μεταξυ ατομων που δεν γνωριζεις η συμπαθεις η αντιπαθεις εξισου
προφανως και στην συγκεκριμενη περιπτωση το φαουλ που οδηγησε στην αποβολη του φιλου ηταν υπερβολικα,αλλα σχεδον ολα τα φαουλ που εχεις δει να πεφτουν δεν ειναι υπερβολικα?
θυμαμαι ειχα φαει ενα φαουλ για την εκφραση χαμηλο μπασκετικο iq και παλιοτερα ενα φαουλ επειδη εγραψα τον πεδουλακη αρτζι και ουτε καν θυμαμαι στις αρχες που εμπαινα ποσες φορες ο σωκ κυριως μου ειχε ριξει ημερες αουτ για ψιλου πηδημα οπως για οφτοπικ ποστ στην ενοτητα παναθηναικος οφτοπικ!
οταν δεν συμπαθεις καποιον σαν ακαουντ η σε εκνευριζουν αυτα που γραφει ριχνεις πιο ευκολα φαουλ σε αντιθεση με καποιον που γνωριζεις προσωπικα η εστω συμφωνεις με αυτα που γραφει
εσυ αν ησουν μοντ δεν θα απεβαλλες τον dedalos? σιγουρα ναι ,εγω παλι αν ημουν δεν θα τον απεβαλλα γιατι δεν με ενοχλουν αυτα που γραφει,αφορμες για να αποβαλλεις καποιον μπορεις να βρεις εκατονταδες σχεδον το καθε ποστ που γραφεται αν το τραβηξεις και το δεις οπως σε συμφερει μπορει να ειναι υποψηφιο για φαουλ
Θέλω να απαντήσω και ειδικά στον Τουλούμπα γιατί θίγει ενδιαφέροντα θέματα.
Ομολογώ ότι σε κάποια άτομα που συμπαθω΄και άτομα που δεν συμπαθώ, φυσιολογικό είναι, και αν και πάντα μου είναι δύσκολο να ρίξω ποινές, είναι ακόμα δυσκολότερο με άτομα που συμπαθώ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμπεριφερθώ διαφορετικά στις 2 κατηγορίες, τουλάχιστον ενσυνείδητα. Αν ο Lefpan ή όποιος άλλος γινόταν mod δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον απέβαλε όχι, γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά πως πρέπει να ενεργήσεις και βάσει ποιών κανόνων και πολιτικών πρέπει να λειτουργήσεις, πιστεύω ότι θα το σκεφτόταν διαφορετικά, δεν θα αποβάλλεις κάποιο μέλος επειδή σε εκνευρίζει ή δεν συμφωνείς, αν το κάνεις μάλλον πρέπει να παραιτηθείς και από την θέση.