Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 03, 2023 4:48 pm

benchwarmer έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 2:40 pm
Από την άλλη, υπάρχει και μία στρεβλή άποψη σε κάποιους ότι το διαδίκτυο είναι μια ελεύθερη ιδεατή δημοκρατική κοινότητα. Δεν είναι λοιπόν, κάθε ιστότοπος είναι ιδιοκτησία κάποιου, ο οποίος και πληρώνει για αυτόν και έχει και τον τελικό λόγο για οτιδήποτε.
Αν αυτό δεν μεταφράζεται ως : "το μαγαζί είναι του Σωκράτη και αν θέλει να διώξει τον κάθε Τζαζθρυλος, δικαίωμά του", σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις γιατί θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει.

Σχετικά με το περιστατικό, αν ο διάλογος είχε γίνει ανάμεσα σε δυο απλά μέλη η πιο δίκαιη απόφαση θα ήταν από ένα φάουλ για τους εκατέρωθεν χαρακτιρισμούς. Ο ένας όμως ήταν ο αντμιν που απέβαλλε τον συνομιλιτή του. Γι' αυτό ξενέρωσε σχεδόν όλο το φόρουμ, μεταξύ τους και εγώ. Το λάθος δεν διορθώνεται με το να αλλάζει η αποβολή σε μια πολύ βαριά ποινή. Θα περιμένω το ποστ του Σωκράτη ελπίζοντας πως θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Οκτ 03, 2023 5:05 pm

Quincy έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 4:48 pm
benchwarmer έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 2:40 pm
Από την άλλη, υπάρχει και μία στρεβλή άποψη σε κάποιους ότι το διαδίκτυο είναι μια ελεύθερη ιδεατή δημοκρατική κοινότητα. Δεν είναι λοιπόν, κάθε ιστότοπος είναι ιδιοκτησία κάποιου, ο οποίος και πληρώνει για αυτόν και έχει και τον τελικό λόγο για οτιδήποτε.
Αν αυτό δεν μεταφράζεται ως : "το μαγαζί είναι του Σωκράτη και αν θέλει να διώξει τον κάθε Τζαζθρυλος, δικαίωμά του", σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις γιατί θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει.
Δεν νομίζω πως έγραψα κάτι που δεν έχεις ξαναακούσει ή που δεν είναι κατανοητό :)

Έγραψα και δημόσια ότι διαφώνησα, και λίγο πιο αναλυτικά έκανα το ίδιο και ιδιωτικά. Και το ίδιο έκαναν και άλλοι από τους mods. Από εκεί και πέρα, όχι δεν αποφασίζω εγώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω ο Σωκράτης να γράψει/κάνει κάτι ακόμα σε πρώτη ευκαιρία που να πει και ο ίδιος την οπτική του, αν επιμένει σε αυτήν ή όχι, και ο καθένας μας να κάνει ότι νομίζει στην συνέχεια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 691
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Οκτ 03, 2023 5:11 pm

Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου και ας φάω τη γιουχα μου.

Το να χαρακτηριστεί ένα σχόλιο προβοκατορικο είναι το ίδιο με το να χαρακτηριστεί προκλητικό.

Η άχαρη δουλειά του μοντ είναι να κρίνει αν τα σχόλια είναι προκλητικά η όχι και να το επισημαίνει.

Αν η απάντηση του χρήστη είναι "το σχόλιο είναι νορμάλ εσύ φοράς οπαδικα γυαλιά και το βλέπεις έτσι" το πάμε αλλού. Γιατί ο πρώτος σχολιάζει το ίδιο το σχόλιο και ο δεύτερος σχολιάζει τον άνθρωπο.

Ακούμε για αποχωρήσεις (που είναι κρίμα) γιατί απαιτούν δημόσια συγνώμη από έναν άνθρωπο που κριτικαρε το σχόλιο, και εφ όσον εισέπραξε προσωπική επίθεση αντέδρασε, κατά πολλούς, υπερβολικά.

Η πρώτη τιμωρία ήταν βαρειά, μετά από συζήτηση άλλαξε. Ίσως και η δεύτερη να είναι, δεν σχολιάζω αυτό.

Απλά λέω ότι το να πεις σε έναν άνθρωπο ότι φοράει οπαδικα γυαλιά, εγώ το βρίσκω χειρότερο από το να του πεις το σχόλιο σου είναι προκλητικό/προβοκατορικο. Ειδικά όταν ο ρόλος σου εδώ μέσα είναι το να κρίνεις τα σχόλια.

Πολλοί από εμάς γράφουμε εδώ με μεγάλη προσοχή να μη θίξουμε κανέναν. Και το να ακούμε μετά ότι γράφουμε οπαδικα είναι απογοητευτικό.

Αν κάποιος κρίνει το θέμα άξιο αποχώρησης δικαίωμα του και σεβαστό.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 03, 2023 5:31 pm

Καταρχην προς ενημερωση οσων δεν γνωριζουν.

Αυτο το φορουμ εχει ΜΗΔΕΝ εξοδα.
Το template και ο κωδικας ειναι ετοιμος. Ειναι αυτος που χρησιμοποιουσαν ολα τα φορουμ απο το 2002 ως και το 2010.
Ηταν πολυ hot αυτο το template και ηταν free (γραμμενο σε php και sql)
Και ισως και γιαυτο μπαινω εδω μεσα γιατι μου θυμιζει τις εποχες εκεινες που ημουν σε τετοια φορουμ.

Το μοναδικο κοστος ειναι το domain που ειναι κατι σαν 50-60 ευρω την ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.
Τι πληρωσατε το customize για να βαλετε το basketforum logo? Μια γραμμη κωδικα ειναι αυτο.

Περα απο αυτο.
Με μια προταση η διαχειριστικη ομαδα γινεται ΡΕΖΙΛΙ κανονικα!
Οταν ενα ατομο μεσα σε 5 λεπτα αποβαλλει χρηστη ενεργο κατα το ενα τριτο της ζωης του φορουμ, ΧΩΡΙΣ κανενα προτοκολλο.
Εγω που δεν ξερω ανθρωπο εδω μεσα, δεν υπαρχει περιπτωση να παρω καποιον στα σοβαρα, εφοσον γινονται τετοιες κινησεις.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XamenaF4_the_return την Τρί Οκτ 03, 2023 5:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Οκτ 03, 2023 5:34 pm

Και αφού τοποθετούμαστε όλοι θα επεκτείνω λίγο την συζήτηση και σε άλλα θέματα περί διαχείρισης.
Αρχικά να πω ότι για τον Jazz θεώρησα/θεωρώ την απόφαση άδικη, προξένησε μια κρίση που φαίνεται ότι θα μας στοιχίσει μόνιμα ή προσωρινά αρκετά μέλη και ελπίζω να ξεπεραστεί. Ο Σωκράτης θα κάνει την τοποθέτηση του φαντάζομαι και μάλλον δεν χρειάζεται την δική μου υπεράσπιση, άδικη όμως θεωρώ και την θέση σχεδόν του κατηγορούμενου που βρίσκεται ο Σωκράτης, δεν είναι τα λεφτά, το κόστος, ο χρόνος που χρειάζεται για την λειτουργία του φόρουμ, είναι ότι κρατάει ένα χώρο ζωντανό, που προσπαθούμε να είναι απαλλαγμένος από προσωπικές κόντρες, φανατισμούς, που οι Ολυμπιακοί μπορούν να μπαίνουν και να συζητούν στο τόπικ του Παναθηναϊκού και το αντίθετο χωρίς αυτό να θεωρείται επίθεση, προσβολή, λάθος. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω, σκέφτομαι ότι είναι λίγο βαρύ να ακυρώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια και ίσως γιατί επιτρέπει στον εαυτό του να εφκράζει την άποψη του (για τον Σωκράτη μιλάω) να θεωρείται ότι φοράει οπαδικά γυαλιά, ίσως έρχεται και σ' αυτόν ένα ξενέρωμα, μια απογοήτευση, μια αδικία. Δεν ξέρω αν τον εκφράζω, κι εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν σωστός, αλλά κάνω σκέψεις ότι πόσοι μπήκαμε και στην δική του θέση;
Το κλείνω εδώ και συνεχίζω στα υπόλοιπα που θέλω.
Για την διαχείριση όμως ακούστηκαν αρκετά μερικά εκ των οποίων με αφορούν άμεσα ή έμμεσα.
1. Για τον Basket72 έγραψε: "Αφενός η ώρα, αφετέρου ο επικείμενος "γύψος" που βλέπω να μου ξανα-μπαίνει "
Πότε δεν επιβλήθηκε "γύψος" στον Basket72 και ας με διαψεύσει. Αποχώρησε μόνος του 3 φορές εκ των οποίων τις 2 επειδή διαφώνησε μαζί μου με τον τρόπο που ασκούσα την διαχείριση, ο οποίος κατ' αυτόν ήταν φαινομενικά ίσος αλλά στην πραγματικότητα άδικος και ομολογώ ότι είχα στεναχωρηθεί αλλά μόνος του έφυγε, αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο.

2. Για το γεγονός ότι δεν αποβάλλουμε συγκεκριμένα άτομα από το φόρουμ, άρα να συμπεράνω ότι υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασης και την γνώμη, αλλά αν η γνώμη και η λογική της είναι τελείως διαφορετική από την δική μας τότε μπορούμε να θεωρήσουμε τους άλλους τρολ και να τους διώξουμε; Ποια είναι τα όρια, και ποιος το κρίνει; Είναι αποδεκτό να διώχνουμε κάποια άτομα από το φόρουμ τελικά ή να τους επιτεθόμαστε;

3. Για όλα τα φάουλ και τις ποινές που είναι άδικα. Ξέρετε ποιο είναι ένα από αυτά που συζητάμε στην διαχειριστική ομάδα; Ότι αν είμαστε ελαστικοί και τελικά βάλουμε κάποια ποινή δεν θα είναι η διαμαρτυρία για την ποινή που δόθηκε αλλά στο γεγονός ότι θα μας κατηγορούν μετά γιατί δεν έχουμε δώσει και άλλες ποινές συνήθως σε άτομα με αντίθετη άποψη, άλλη ομάδα. Δηλαδή συνήθως η αντίδραση είναι ότι δεν φερθήκαμε δίκαια, όχι με το συγκεκριμένο άτομο, αλλά με το να είμαστε το ίδιο αυστηροί με άλλους. Εμένα αυτό πάντα με ξένιζε, γιατί να θέλει κάποιος να τιμωρηθεί και κάποιος συμφορουμίτης του, θα αισθανθεί καλύτερα;
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 4:01 pm

ποτε δεν μπορει να υπαρχει απολυτα αντικειμενικο μοντεριλικι παντα μετρανε και οι προσωπικες σχεσεις οχι μονο καποιου με τους μοντ αλλα και μεταξυ των μελων και αυτο γινεται σε ολα τα φορουμ σε ολες τις ομαδες κτλ
αντικειμενικη αντιμετωπιση μπορει να υπαρξει οταν υπαρχει διαφωνια μεταξυ ατομων που δεν γνωριζεις η συμπαθεις η αντιπαθεις εξισου
προφανως και στην συγκεκριμενη περιπτωση το φαουλ που οδηγησε στην αποβολη του φιλου ηταν υπερβολικα,αλλα σχεδον ολα τα φαουλ που εχεις δει να πεφτουν δεν ειναι υπερβολικα?
θυμαμαι ειχα φαει ενα φαουλ για την εκφραση χαμηλο μπασκετικο iq και παλιοτερα ενα φαουλ επειδη εγραψα τον πεδουλακη αρτζι και ουτε καν θυμαμαι στις αρχες που εμπαινα ποσες φορες ο σωκ κυριως μου ειχε ριξει ημερες αουτ για ψιλου πηδημα οπως για οφτοπικ ποστ στην ενοτητα παναθηναικος οφτοπικ!
οταν δεν συμπαθεις καποιον σαν ακαουντ η σε εκνευριζουν αυτα που γραφει ριχνεις πιο ευκολα φαουλ σε αντιθεση με καποιον που γνωριζεις προσωπικα η εστω συμφωνεις με αυτα που γραφει
εσυ αν ησουν μοντ δεν θα απεβαλλες τον dedalos? σιγουρα ναι ,εγω παλι αν ημουν δεν θα τον απεβαλλα γιατι δεν με ενοχλουν αυτα που γραφει,αφορμες για να αποβαλλεις καποιον μπορεις να βρεις εκατονταδες σχεδον το καθε ποστ που γραφεται αν το τραβηξεις και το δεις οπως σε συμφερει μπορει να ειναι υποψηφιο για φαουλ
Θέλω να απαντήσω και ειδικά στον Τουλούμπα γιατί θίγει ενδιαφέροντα θέματα.
Ομολογώ ότι σε κάποια άτομα που συμπαθω΄και άτομα που δεν συμπαθώ, φυσιολογικό είναι, και αν και πάντα μου είναι δύσκολο να ρίξω ποινές, είναι ακόμα δυσκολότερο με άτομα που συμπαθώ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμπεριφερθώ διαφορετικά στις 2 κατηγορίες, τουλάχιστον ενσυνείδητα. Αν ο Lefpan ή όποιος άλλος γινόταν mod δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον απέβαλε όχι, γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά πως πρέπει να ενεργήσεις και βάσει ποιών κανόνων και πολιτικών πρέπει να λειτουργήσεις, πιστεύω ότι θα το σκεφτόταν διαφορετικά, δεν θα αποβάλλεις κάποιο μέλος επειδή σε εκνευρίζει ή δεν συμφωνείς, αν το κάνεις μάλλον πρέπει να παραιτηθείς και από την θέση.

6
1 Εικόνα 5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

xomitsious έγραψε:
Αν η απάντηση του χρήστη είναι "το σχόλιο είναι νορμάλ εσύ φοράς οπαδικα γυαλιά και το βλέπεις έτσι" το πάμε αλλού. Γιατί ο πρώτος σχολιάζει το ίδιο το σχόλιο και ο δεύτερος σχολιάζει τον άνθρωπο.
Παίζεις με τις λέξεις εδώ.

H ουσία του προβλήματος είναι ότι ο χρήστης αρχικά τιμωρήθηκε με αποβολή λόγω ενός bad take (Παπαγγιάννης > Μπαρτελοφκι) που οδήγησε σε (παρ?)ερμηνεία προθέσεως από τον admin και ακολουθήθηκε από έναν κακό χαρακτηρισμό (οπαδικά γυαλιά). 0-100 μέσα σε 2-3 μηνύματα.

Η διαδικασία ήταν ανυσηχητικά συνοπτική.

Δυνητικά μπορώ να το δω να συμβαίνει και σε εμένα σε μια κακή μου μέρα.

4
4 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
XamenaF4_the_return

junior

Τρί Οκτ 03, 2023 5:42 pm

plo koon έγραψε:
xomitsious έγραψε:

H ουσία του προβλήματος είναι ότι ο χρήστης αρχικά τιμωρήθηκε με αποβολή λόγω ενός bad take (Παπαγγιάννης > Μπαρτελοφκι) που οδήγησε σε (παρ?)ερμηνεία προθέσεως από τον admin και ακολουθήθηκε από έναν κακό χαρακτηρισμό (οπαδικά γυαλιά). 0-100 μέσα σε 2-3 μηνύματα.

Τι συνοπτικη;
Εδω σου γραφουν οτι
τα ετοιμα template, ο free κωδικας και τα 50-100 ευρω που κανει το domain ανα ΠΕΝΤΕ ετη .
Το κανουν ιδιοκτησια.
Και μαλσιτα ο Ιδιοκτητης εχει τον τελευταιο λογο.
Τι να κατσεις να αναλυσεις.
Σε 5 λεπτα διαγραφτηκε χρηστης ενεργος 7ετη, ΔΕΝ το χω ξαναδει σε κανενα φορουμ της προκοπης αυτο και ημουν ενεργος σε δεκαδες.

0
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Οκτ 03, 2023 5:44 pm

XamenaF4_the_return έγραψε:

Το template και ο κωδικας ειναι ετοιμος. Ειναι αυτος που χρησιμοποιουσαν ολα τα φορουμ απο το 2002 ως και το 2010.
Και ισως και γιαυτο μπαινω εδω μεσα γιατι μου θυμιζει τις εποχες εκεινες που ημουν σε τετοια φορουμ.

Τι πληρωσατε το customize για να βαλετε το basketforum logo? Μια γραμμη κωδικα ειναι αυτο.

Περα απο αυτο.
Οταν ενα ατομο μεσα σε 5 λεπτα αποβαλλει χρηστη ενεργο κατα το ενα τριτο της ζωης του φορουμ, ΧΩΡΙΣ κανενα προτοκολλο.
Εγω που δεν ξερω ανθρωπο εδω μεσα, δεν υπαρχει περιπτωση να παρω καποιον στα σοβαρα, εφοσον γινονται τετοιες κινησεις.
Όχι πως σε αφορά και ότι είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω, αλλά για την επαναφορά του φόρουμ μετά την κυβερνοεπίθεση του 2019 (έστω στην μορφή αυτή, ώστε να διατηρηθούν τα μέλη ως είχαν και την πρόσβαση στο έστω ημιτελές αρχείο) δόθηκε ως και τετραψήφιο ποσό συνολικά.
Τα καθαρά λειτουργικά έξοδα είναι όντως χαμηλά (όχι τόσο που λες βέβαια), αλλά καθόλου χαμηλή δεν είναι η ευθύνη και ο χρόνος που απαιτείται.

Νομίζω πως γενικά μπορείς να βρεις χώρους στο ίντερνετ που να σε εξυπηρετούν περισσότερο και που δεν θα γίνεσαι και εσύ ρεζίλι γράφοντας πράγματα που δεν ισχύουν.

8
1 Εικόνα 6 Εικόνα 1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Οκτ 03, 2023 5:48 pm

Τρί Οκτ 03, 2023 5:42 pm
plo koon έγραψε:

Τι συνοπτικη;
Εδω σου γραφουν οτι
τα ετοιμα template, ο free κωδικας και τα 50-100 ευρω που κανει το domain ανα ΠΕΝΤΕ ετη .
Το κανουν ιδιοκτησια.
Και μαλσιτα ο Ιδιοκτητης εχει τον τελευταιο λογο.
Τι να κατσεις να αναλυσεις.
Σε 5 λεπτα διαγραφτηκε χρηστης ενεργος 7ετη, ΔΕΝ το χω ξαναδει σε κανενα φορουμ της προκοπης αυτο και ημουν ενεργος σε δεκαδες.
Μην τα ισοπεδωνεις ολα , το τελευταιο ειναι τα χρηματα το θεμα ειναι ο χρονος .

Οπως και να εχει και εγω βρισκω υπερβολικη την αντιδραση του μοντ αυτη τη φορα . Απο την αλλη καλο θα ειναι να μην ειμαστε bad winners και να προκαλουμε , βλεπε την ακυρη συγκριση Παπαγιαννης Μπαλτσεροφσκι μετα απο 1! ματς . Ασχετο αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα πριν 12-13 χρονια μοντ του ολυμπιακου να γραφει "η επιστροφη του βασιλια" μετα απο τις πρωτες νικες τοτε του ολυμπιακου απεναντι σε εναν τοτε πανισχυρο παναθηναικο και να μην κουνιεται φυλλο στο φορουμ :drunk:

0
Sivas-hoop
Reactions:

Τρί Οκτ 03, 2023 5:52 pm

Δεν είναι προβοκατορικο (σκόπιμα προκλητικό κατά το λεξικό) ερώτημα το αν είναι καλύτερος παίκτης ο Χ από τον Ψ με κριτήριο σύγκρισης 7ετη vs 04 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα, ακολουθούμενο από δηκτικό ύφος "που είναι όλοι αυτοί που έλεγαν αυτό κι εκείνο";

Και όταν κάποιος admin το αναφέρει , η απάντηση είναι φοράς πράσινα γυαλιά...

Too much η αντίδραση του admin σε μια πραγματικά όμως προκλητική τοποθέτηση. Αλλά δεν γίνεται να εστιάζουμε στο αν ήταν πρέπουσα ή υπερβολική η αντίδραση του admin... ξεχνώντας πως ήταν απάντηση σε μια ξεκάθαρα προκλητική τοποθέτηση για να αρχίσουν τσάμικα μεταξύ των μελών.

XamenaF4_the_return

junior

benchwarmer έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 5:44 pm

Περα απο αυτο.
Όχι πως σε αφορά και ότι είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω, αλλά για την επαναφορά του φόρουμ μετά την κυβερνοεπίθεση του 2019 (έστω στην μορφή αυτή, ώστε να διατηρηθούν τα μέλη ως είχαν και την πρόσβαση στο έστω ημιτελές αρχείο) δόθηκε ως και τετραψήφιο ποσό συνολικά.
Τα καθαρά λειτουργικά έξοδα είναι όντως χαμηλά (όχι τόσο που λες βέβαια), αλλά καθόλου χαμηλή δεν είναι η ευθύνη και ο χρόνος που απαιτείται.

Νομίζω πως γενικά μπορείς να βρεις χώρους στο ίντερνετ που να σε εξυπηρετούν περισσότερο και που δεν θα γίνεσαι και εσύ ρεζίλι γράφοντας πράγματα που δεν ισχύουν.
Μα αυτο το template ηταν free. Και κυριως ενεργο σε φοιτητικα φορουμ.
Ενα απλο attack να φαει ΠΕΦΤΕΙ. Δεν χρειαζεται καμια κυβερνοεπιθεση.
Το οτι δωθηκε τετραψηφιο ποσο, ηταν επειδη δεν δοθηκε ενα τριψηφιο μικρο 100ευρω να βαλετε extra security code.
Ιδιο φορουμ λειτουργουσα απο το 2008 μεχρι το 2014. Ξερω ακριβως τον κωδικα απο πισω.

Ρε παιδια, δεν γινεστε ρεζιλι οταν Σβηνετε εναν χρηστη μεσα σε 5 λεπτα;
Τι χειροτερο μπορει να γινει σε ενα φορουμ;

Εγω εμπαινα εδω μεσα να πω αυτα που ειχα μαζεψει να τα βγαλω απο μεσα μου και εφευγα και επανερχομουν σε κανενα 6μηνο.
Δεν εχω κατι να χασω. Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που αφιερωνουν τον προσωπικο τους χρονο και το βλεπουν σαν παρεα. Αυτο ηταν το νοημα αυτων των φορουμ
τοτε και ειχαν ξεπεταχτει 100δες, τωρα εχουν μεινει λιγοστα

Ταρακουνηθειτε λιγο

0
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Οκτ 03, 2023 6:10 pm

@connan1982

Ναι μπορούμε να καταλάβουμε τον Σωκράτη. Όσο αντικειμενική κι αν είναι η διαχείρηση πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι, οφείλεται σε εμπάθεια, οπαδικές προτιμίσεις, γαυροφόρουμ, βαζελοφόρουμ κλπ. Δεν είναι χτεσινό, πάντα υπάρχαν και πάντα θα υπάρχουν αυτοί. Αργά ή γρήγορα είτε καταλαβαίνουν τι παίζει είτε φεύγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οι προειδοποιήσεις (φάουλ) υπάρχουν για να προειδοποιούν τα μέλη πως αν δεν συμορφωθούν με τους κανονισμούς θα βγουν με 5, όπως το μπάσκετ. Αν είχε δοθεί μια τέτοια ποινή προχτες δεν θα το θυμόμασταν καν τώρα. Απευθείας κόκκινη είναι γι' αυτόν που θα βρίσει μάνες ξέρω γω ή για τον τύπο που το πρώτο του ποστ είναι του στυλ "Σας γλεντάει ο πρόεδρας".

@hackerbaby

Αν αναφέρεσαι στον Τουισμ (εκεί πάει το μυαλό μου :lol: ) ίσως θυμάσαι και την μέρα σταμάτησε να είναι μοντ

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Οκτ 03, 2023 6:23 pm

Sivas-hoop έγραψε:

Too much η αντίδραση του admin σε μια πραγματικά όμως προκλητική τοποθέτηση. Αλλά δεν γίνεται να εστιάζουμε στο αν ήταν πρέπουσα ή υπερβολική η αντίδραση του admin... ξεχνώντας πως ήταν απάντηση σε μια ξεκάθαρα προκλητική τοποθέτηση για να αρχίσουν τσάμικα μεταξύ των μελών.
Δεν συμφωνώ.

Το θέμα μας ήταν το αν είναι προκλητικό αυτό που έγραψε ο jazz για περίπου 3', εγώ που μπήκα μετά και είδα "διαγραφή μέλους", αυτόματα το σημαντικό και αυτό στο οποίο θα εστιάσω είναι αυτό.

Και φάουλ να είναι δηλαδή, δεν φτιάχνει με φάουλ σαν απάντηση. Επίσης, δεν βρίσκονται στην ίδια θέση. Το ότι κάποιος έχει αυτόν τον ρόλο, για μένα σημαίνει δύο πράγματα:

1) είναι πιο πιθανό, σε σχέση με τους υπόλοιπους, να κάνει λάθη (και άρα καλό είναι να μην θυμώνουμε αμέσως μόλις μία απόφαση μας φαίνεται άδικη και να κρίνουμε με λίγο περισσότερη επιείκεια τα γραπτά όταν μας φαίνονται "κάπως").

2) Τα λάθη έχουν, πάλι σε σχέση με τους υπόλοιπους, μεγαλύτερο αντίκτυπο. Άρα σε 2ο (και τρίτο) χρόνο, όταν γίνεται κάτι που κρίνεται ευρέως αρκετά άδικο, υπάρχει μεγαλύτερη "υποχρέωση" για αναστοχασμο και εκ νέου αξιολόγηση.

Χώρια που εντάξει, το ότι διευκρίνησε πως απευθύνεται σε αυτούς με τους οποίους τόσο καιρό διαφωνεί (ακριβώς για να μην προκαλέσει οποιονδήποτε άλλον φίλο της ομάδας), δεν το βρίσκω μεμπτό. Τόσο καιρό διαφωνεί για κάτι και γίνεται ματς που θεωρεί (σωστά ή λάθος κατά την γνώμη μας, δεν έχει σημασία) ότι του δίνει μια δικαίωση. Αναμενόμενο να την επικοινωνήσει.

Με αστερίσκο βέβαια γιατί δεν γνωρίζω την προϊστορία.

2
2 Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Τρί Οκτ 03, 2023 6:56 pm

Υπερβολική ποινή αν μη τι άλλο.

Υπάρχει θέμα και με το πράσινο moderating αφού παίζει ναναι μόνος του ο Σόκρατες.

Ε τα φόρουμ γενικά πάνε προς εξαφάνιση είναι η αλήθεια. Οπότε αντίστοιχα οι mods είναι είδος προς εξαφάνιση.

Και λόγω σοσιαλ αλλά και λόγω τσατ απ. Οι περισσότεροι πλέον έχουμε γκρουπακια viber-messenger κλπ για να λέμε εκεί το μακρύ και το κοντό μας με φίλους-γνωστους. Στο τέλος θα μείνουν μόνο κατι νοσταλγοί του ροκ εν ρολ να πετάνε φελους στο βαρέλι

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 03, 2023 7:31 pm

Conan1982 έγραψε:

Θέλω να απαντήσω και ειδικά στον Τουλούμπα γιατί θίγει ενδιαφέροντα θέματα.
Ομολογώ ότι σε κάποια άτομα που συμπαθω΄και άτομα που δεν συμπαθώ, φυσιολογικό είναι, και αν και πάντα μου είναι δύσκολο να ρίξω ποινές, είναι ακόμα δυσκολότερο με άτομα που συμπαθώ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμπεριφερθώ διαφορετικά στις 2 κατηγορίες, τουλάχιστον ενσυνείδητα. Αν ο Lefpan ή όποιος άλλος γινόταν mod δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον απέβαλε όχι, γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά πως πρέπει να ενεργήσεις και βάσει ποιών κανόνων και πολιτικών πρέπει να λειτουργήσεις, πιστεύω ότι θα το σκεφτόταν διαφορετικά, δεν θα αποβάλλεις κάποιο μέλος επειδή σε εκνευρίζει ή δεν συμφωνείς, αν το κάνεις μάλλον πρέπει να παραιτηθείς και από την θέση.
προφανως ο λεφπαν δεν θα εγραφε αποβαλλω τον dedalos επειδη δεν τον συμπαθω,θα εβρισκε αφορμες ωστε να δημιοργησει το κλιμα για να τον αποβαλλει,ειτε με αστεια φαουλ ειτε με παρατηρησεις επιπεδου δημοτικου απλα για να τον αναγκασει να αντιδρασει και να δικαιολογηθει το φαουλ η αποβολη κτλ,ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι ολοι ξερουμε πως λειτουργουν αυτα και στα φορουμ και στην αληθινη ζωη γενικοτερα

νομιζω οτι υπαρχουν περιπτωσεις και φαουλ και παρατηρησεων που γινονται απλα για να γινουν δεν μπορει να μην το εχεις παρατηρησει και εσυ αυτο τοσα χρονια
εμενα δεν μου κανουν εντυπωση αυτα και παντα τα αποδεχομαι χωρις ποτε να ζητησω λεπτομεριες η και τον λογο.

στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν θα υπηρχε θεμα αν ο συγκεκριμενος χρηστης απλα δεν απαντουσε στην παρατηρηση του μοντ η φαουλ τι του εριξε τελος παντων,επειδη ειναι και χρονια στο φορουμ θα επρεπε να ξερει οτι η περαιτερω συζητηση με τον συγκεκριμενο μοντ μαθηματικα θα οδηγουσε στην αυστηροποιηση της ποινης η την αποβολη του

ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του χαρακτηρα αλλος το παιρνει στην πλακα αλλος το παιρνει σαν μεγιστη προσβολη αλλος σε συμπαθει αλλος σε αντιπαθει αλλος ειναι αυστηρος αλλος ειναι πιο χαλαρος αλλος παιρνει πιο σοβαρα απο οσο πρεπει τον ρολο του αλλος προσπαθει να κανει την δουλεια του
επειδη εμεις ειμαστε μελη εμεις πρεπει να βρουμε τροπους ωστε να εναρμονιστουμε με τους χαρακτηρες των μοντ
οι κανονες που γραφονται σωστα γραφονται αλλα μερικοι ειναι υποκειμενικοι,μπορουν να ερμηνευτουν κατα το δοκουν και κατα την <<ανεκτικοτητα>> του καθε μοντ
νομιζω οτι ολοι εχουμε την εμπειρια να καταλαβουμε ποτε οντως ειναι δικαιολογημενο ενα φαουλ η παρατηρηση η οφ και ποτε γινεται απλα για να μας <<τσιτωσει>> ωστε να αντιδρασουμε σε αυτο και να υπαρχει συνεχεια

επισης δεν καταλαβα την φαση επανασταση των ακαουντ και μανιφεστο αποχωρησης αν δεν αλλαξει η ποινη,δηλαδη αν αυριο μια ομαδα μελων οσο παλια και να ειναι αποφασισει οτι δεν της αρεσει μια αποφαση ενα αλλο μελος ενας αλλος μοντ θα απειλει με αποχωρηση?
νομιζω οτι ηταν αστοχο απτην μερια των μελων του φορουμ μπορουσαν να εκφρασουν την δυσαρεσκεια τους φυσικα αλλα ακομα και να ηθελαν θα αποχωρησουν για αυτον τον λογο δεν θα επρεπε να το ανακοινωσουν γιατι φαινεται σαν εκβιασμος
θα μπορουσε να λυθει σε πιο ηπια μορφη το θεμα χωρις να φανει οτι οι μεν εκβιαζουν και οι δε υποχωρουν ωστε να μην χασουν καποια μελη του φορου

5
5 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”