Τελικοί GBL, Game 2: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός (05/06, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 06, 2026 6:47 am

Ρε παιδιά εδώ ο κοουτς δεν έβαλε τον ταιρικ σε τρία ολόκληρα δεκάλεπτα στον τελικό με τη Ρεάλ και περίμενε το τελευταίο για να κερδίσουμε με τη ψυχή στο στόμα. Περιμένετε να παίξει από το g2? Στο g4 θα ξαναπαίξει ο ταιρικ και αν σας αρέσει. Αλλιώς δε θα έχει πλάκα.

Για το ward είναι γενικά περίεργη η μη χρησιμοποίηση του για 25 λεπτά όλη τη χρονιά. Ο άνθρωπος ξεχειλίζει ενέργεια και του κάνουμε minute restriction λες κ είναι 35αρις.

Ο μόνος λόγος που μπορώ κάπως να δικαιολογήσω αυτά που γίνονται είναι ότι προσπαθεί να πάρει κάποιες αποφάσεις για τη νέα χρονιά και ότι προσπαθεί να κρατήσει ισοροπιες. Πιο συγκεκριμένα θεωρώ ότι στο μυαλό του υπάρχει το τεράστιο ερώτημα Φαλ ή χολ τη νέα χρονιά.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:36 am

Προφυλακτικά κόκορας ! Τι θα γινει μποκολη, εμεις πληρώσαμε να δουμε ψ....ρα οχι αφαλό.

Αμαμητη πηγε η γοργονα.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:45 am

plo koon έγραψε:
Ρε παιδιά εδώ ο κοουτς δεν έβαλε τον ταιρικ σε τρία ολόκληρα δεκάλεπτα στον τελικό με τη Ρεάλ και περίμενε το τελευταίο για να κερδίσουμε με τη ψυχή στο στόμα. Περιμένετε να παίξει από το g2? Στο g4 θα ξαναπαίξει ο ταιρικ και αν σας αρέσει. Αλλιώς δε θα έχει πλάκα.

Για το ward είναι γενικά περίεργη η μη χρησιμοποίηση του για 25 λεπτά όλη τη χρονιά. Ο άνθρωπος ξεχειλίζει ενέργεια και του κάνουμε minute restriction λες κ είναι 35αρις.

Ο μόνος λόγος που μπορώ κάπως να δικαιολογήσω αυτά που γίνονται είναι ότι προσπαθεί να πάρει κάποιες αποφάσεις για τη νέα χρονιά και ότι προσπαθεί να κρατήσει ισοροπιες. Πιο συγκεκριμένα θεωρώ ότι στο μυαλό του υπάρχει το τεράστιο ερώτημα Φαλ ή χολ τη νέα χρονιά.
Κοίτα, για τον Τζόουνς έχει ειπωθεί ότι δεν αντέχει συνεχόμενα ματς. Στην Παρτιζάν είχε αρκετούς μικροτραυματισμους. Υπό αυτή την έννοια θεωρώ σχεδόν απίθανο να μην έχουμε κάποιον αθλητικό ψηλό σαν τρίτο.
Οι υπόλοιπες επιλογές ξενων είναι οντως ακατανόητες. Λες και κάνει δημόσιες σχέσεις.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Ιουν 06, 2026 10:38 am

Φίλε καρβουνιάρη το bartokasball δεν είναι διακόπτης να το έχεις στο on/off για να μην το εφαρμόςουμε χθες.

Όταν τρώμε ξύλο δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Δεν συνέβη χθες πρώτη φορά. Συμβαίνει κατ’ επανάληψη όταν παίζει τόσο σκληρά ο αντίπαλος.

Προσωπικά η χθεσινή ήττα μου είναι ψιλοαδιαφορη. Αυτό που με «πείραξε» ήταν η θλιβερή εικόνα μιας ομάδας που περίμενε όλο το παιχνίδι της από έναν παίκτη. Δώστε τη μπάλα στον Fournier να την κάνει κάτι. Και οι υπόλοιποι κομπάρσοι. Σίγουρα με τον Dorsey θα ταν διαφορετική η εικόνα. Ακόμα και με τον Ward βέβαια πιστεύω θα ταν καλύτερα τα πράγματα, καθώς έχει δείξει ότι μπορεί να πάει δυνατά προς το καλάθι και να δει πάσες.

Ευτυχώς οι μεταγραφές που ακούγονται δείχνουν ότι θα προσθέσουμε παίκτες που αποτελούν απειλή με την μπάλα στα χέρια.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 10:40 am

απο αυτα που διαβαζω μαλλον εκανα καλα που πηγα για μπυριτσα με το κοριτσι μου και δεν εκατσα να δω τον αγωνα (ενταξει που και που εριχνα καμαι κλεφτη ματια στο κινητο αλλα μεχρι εκει)

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 10:42 am

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 12:59 am
έσβησα το τουίτερ λίγο πριν τους τελικούς, αποφεύγω και τα αθλητικά σάιτ και έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι φετινοί τελικοί είναι σχετικά ήρεμοι.

νομίζω άθελα μου ανακάλυψα το μυστικό της ευζωίας και της ευεξίας :D
να τις κοψετε αυτες τις συνηθειες κι εσυ κι ολοι οι αλλοι που ψαχνουν το ζεν ... ακους εκει φιλε μου , κι εμεις οι φαρμακοτριφτες που εχουμε στοκαρει ηρεμηστικα τι θα κανουμε ,κλεφτες θα γινουμε?

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 10:44 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 1:05 am
> be yawn.brigade
> delete the technology that thrives by making you angry and frustrated
> not angry and frustrated anymore
> shocked_pikachu.png
οχι ρε να κατσετε να δειτε τελικους και μετα ολοι στο καπακι σταφαρμακεια για ηρεμηστικα... παιδακι μεγαλωνω ,αναγκες υπαρχουν ...αντε πχια ολοι ζεν επαε περα...

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Σάβ Ιουν 06, 2026 10:53 am

Το ματς έχει ανέβει ολόκληρο στην ΕΡΤ στο YouTube. Στο α ημίχρονο ο Ολυμπιακός σχετικά εύκολα ήταν καλύτερος. Ο Τζόσεφ οργανώνει καλύτερα το παιχνίδι από τον Γουοκαπ και σκοράρει όταν μπορεί. Ναι έχασε δύο ελεύθερα τρίποντα αλλά ήταν καλός.

Εκτός τόπου και χρόνου Χολ, Γουοκαπ, Λαρεντζάκης.

Για το β μέρος δεν θα κάνω κριτική.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 06, 2026 10:56 am

Eνω δείξαμε παλμό,παίξαμε άμυνα, βγάλαμε μια αντίδραση εγώ προσωπικά δεν έχω κ πολύ όρεξη να σχολιάσω

Μακάρι να φάμε τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων που προβλέπει ο κανονισμος από το επόμενο εντός μπας κ καταλάβει αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος πως κάνει κακό στην ομάδα διαρκως(λέμε κ καμία μλκια να περασει η ωρα)

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 10:58 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 1:39 am
Πολύ γκρίνια και κούραση, ούτε δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού ρε φίλε...

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και μετά θα έχουμε σχόλια «ναι αλλά δεν το πήρε με σκούπα»... Η γραφικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Δεν νομίζω να περίμενε κανείς να το πάρουμε σκούπα. Οι τελικοί θυμίζουν λίγο τους περσινους από την ανάποδη. Έχω την αίσθηση ότι οι μεγάλη πλειοψηφία περιμένει να περάσουν οι τελικοί, αυτό που μας ενδιέφερε ήταν το φ4, για το πρωτάθλημα ούτε κρύο ούτε ζέστη, γενικότερα δεν βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 06, 2026 11:39 am

Επιστρεφουμε στο μπασκετ.
Το ξερουμε τωρα τι θα γινει, και στις δυο ομαδες.

Αν το παρει ο ολυμπιακος για τα πρασινα media θα φταιει η Τσαρουχα στο game 1 και ο Λιολιος, αν τωρα φανε και τιμωρια εδρας (που δεν το βλεπω) θα φταιει και ο Μητσοτακης και λοιποι οποτε ενας ακομα λόγος να δικαιολογησουν ενα σωρο πραγματα.
Αν το παρουν θα το εχουν παρει ηρωικά κοντρα στο συστημα και αλλα τετοια ωραια.

Εμεις τωρα, αν το χασουμε θα αρχισει η γνωστη μιρλα για Μπαρτζωκα που εχασε το πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας και απο εναν Παναθηναικο που φαινοταν διαλυμενος πριν τους τελικους.Το ευρωπαικο θα περασει σε δευτερη μοιρα και τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

Μακαρι να δυναμωσουν οσο παει Αρης και Παοκ. ο Μακης Αγγελοπουλος να βρει συνεταιρους στην μπασκετικη Αεκ και να ανεβασει κατακορυφα το μπατζετ και να φτιαχτει μια Λιγκα οπου δεν θα βλεπουμε αυτους τους τελικους καθε χρονο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Σάβ Ιουν 06, 2026 11:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιουν 06, 2026 11:41 am

glenrice90 ένα φάουλ. Συνεχίζουμε και να απουσιάζουν οι χαρακτηρισμοί για πρόσωπα που ξεφεύγουν από τα πλαίσια του κανονισμού :peace:

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Ιουν 06, 2026 12:26 pm

Η σειρά πάει πάνω κάτω όπως την περίμενα. Εμείς είμαστε άδειοι εντελώς, σε ένα βαθμό λογικό. Πήραμε αυτό που τόσα χρόνια παλεύαμε και τώρα δυσκολεύονται πολύ να βρουν κίνητρο. Εγώ τους κατανοώ. Ο ΠΑΟ είναι θυμωμένος και ξεκούραστος ψυχολογικά και όσο προχωράει η σειρά αυτό θα γίνεται ακόμα πιο έντονο. Σε αυτά τα δύο ματς ήταν καλύτερος από εμάς θα μπορούσε να είναι και 0-2 το αποτέλεσμα. Αν γυρίσει ο Σλούκας και μπει και Χουαντσο λογικά θα γύρει ακόμα περισσότερο η πλάστιγγα.
Βέβαια και ο Οσφπ έχει θεωρώ ακόμα κάποια βέλη στη φαρέτρα του δεν θα το παρατήσει τόσο εύκολα. Το να αφήσεις τον Γουορντ ξανά έξω είναι αυτοκτονία.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Ιουν 06, 2026 12:31 pm

Erether έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:45 am
plo koon έγραψε:

Κοίτα, για τον Τζόουνς έχει ειπωθεί ότι δεν αντέχει συνεχόμενα ματς. Στην Παρτιζάν είχε αρκετούς μικροτραυματισμους. Υπό αυτή την έννοια θεωρώ σχεδόν απίθανο να μην έχουμε κάποιον αθλητικό ψηλό σαν τρίτο.
Οι υπόλοιπες επιλογές ξενων είναι οντως ακατανόητες. Λες και κάνει δημόσιες σχέσεις.
Ο τζοουνς περυσι επαιξε 32 αγωνες με 22-23 λεπτα average. Και προπερσυ 34 αγωνες με 17-18 λεπτα average. Στον ολυμπιακο μονο εβγαλε μικροτραυματισμους περυσι κ προπερσι μια χαρα ηταν

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Ιουν 06, 2026 12:37 pm

Sabenlee έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 10:53 am
Το ματς έχει ανέβει ολόκληρο στην ΕΡΤ στο YouTube. Στο α ημίχρονο ο Ολυμπιακός σχετικά εύκολα ήταν καλύτερος. Ο Τζόσεφ οργανώνει καλύτερα το παιχνίδι από τον Γουοκαπ και σκοράρει όταν μπορεί. Ναι έχασε δύο ελεύθερα τρίποντα αλλά ήταν καλός.

Εκτός τόπου και χρόνου Χολ, Γουοκαπ, Λαρεντζάκης.

Για το β μέρος δεν θα κάνω κριτική.
Ειδα λιγο, δεν αντεξα να το δω ολο.
Ο Γουοκαπ φαινεται...πολυ κουρασμενο φιλε - παμε για φρεντακι. Ο Χολ σε αλλο γηπεδο ειδικα στν αμυνα χαμενος στο διαστημα.
Δεν το πιστευω οτι βαλαμε 8αδα ξενων τον Ντιλικινα κ οχι τον Μακισικ - τον οποιο βιαζονται πολλοι να τον διωξουν - ή τον Μορις. Στα πρωτα δυο παιχνιδια φαινεται χαμενος ο κοουτς τοσο στις επιλογες ξενων, οσο κ στο κοουτσαρισμα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”