Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 22, 2023 1:01 pm

Με Διαμαντίδη-Αλβερτη τα σπάσε για τα καλά την εποχή του έσοδα-εξοδα.
To Διαμαντίδη τον έβγαλε και προδότη επειδή δέχτηκε να συνεργαστεί με το Λιόλιο, νομίζω για τα ανπτυξιακά.
. (Α και ο Σάρας την έχει γλυτώσει νομιζω. Πρεκαρια η θέση του ειδικά αν γίνει διάδοχος Αταμάν)
Όχι, παλιότερα όταν η Ζαλγκίρις είχε κερδίσει αδιάφορο γι αυτήν παιχνίδι που δε βόλευε τον Παναθηναϊκό στις ισοβαθμίες τον ειχε αποκαλέσει "π...να της Ευρώπης" σε στόρι.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Οκτ 22, 2023 1:04 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 12:56 pm
Soupamantar έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 12:34 pm
Όμως του δε ποιντ πάντα, όχι επειδή είμαι πχ αριστερός ;)
Μα "του δε ποιντ" είναι φασιστολάγνος ο ΔΠΓ, όχι επειδή είμαι αριστερός. Οφφτοπικ, σταματάω.
Αγαπάει την πατρίδα, την οικογένεια του και δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος…και έχει το σθένος και την τόλμη να μη κρύβεται σε έναν κόσμο αριστεροφασιστικής λογοκρισίας και νεοφιλελέδων !

4
1 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Οκτ 22, 2023 1:22 pm

Ο DPG7000 επένδυσε και επενδύει κάθε χρόνο, όταν όλα αυτά τα χρόνια δεν βρέθηκε κανένας άλλος επενδυτής να αναλάβει..
Ο ίδιος είπε ότι βρέθηκαν διάφοροι, ανάμεσά τους η οικογένεια Λάτση. Είπε κι άλλους βέβαια, κάτι Νιηγιρανούς πρίγκηπες κι άλλα φαιδρά.
Δίνει μεγάλη σημασία σε οικογένειες και παιδιά,

Πραγματικά, η όλη συμπεριφορά του είναι ακριβώς αυτό που θέλει ένας πατέρας να βλέπει το παιδί του για να παραδειγματίζεται. Επίσης η τιμολογιακή πολιτική εισιτηρίων θα μπορούσε να λέγεται και "οικογένεια pass".
προσπαθεί να κάνει το κλειστό ένα ασφαλές μέρος και με διάφορες εκδηλώσεις.
Όπως πχ την εξασφάλιση θέσης στο Νέστορα δίπλα στη φυσούνα. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε τις εκδηλώσεις εκτός ΟΑΚΑ όπως τις πολιτιστικές επισκέψεις σε σουβλατζίδικα.
Η EuroLeague Mafia υπάρχει και ο Παναθηναϊκός θα είναι απέναντι ξεκάθαρα.
Γι αυτό ο Παναθηναϊκός πήρε 6 Ευρωλίγκες. Επίσης υπάρχουν οι εξωγήινοι, οι Ελ και το τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς όλες οι μεγάλες αλήθειες μόνο από τον κύριο Δημήτρη, συντονιστείτε στο 18ο λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ πριν τον σβήσουν κι αυτόν. Δεν πειράζει, έρχεται το 19ο γκιβαγουέι.
Ο DPG7000 στηρίζει τον προπονητή , κράξιμο γιατί το κάνει με τρόπο που δεν αρέσει σε κάποιους.
Κράξιμο δεν τρώει επειδή στηρίζει τον προπονητή. Τρώει επειδή είναι ο πιο τοξικός και ψεκασμένος ιδιοκτήτης Ευρωλίγκας, που κληρονόμησε τη μεγαλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και την έκανε περίγελο με πούλμαν, βιντεοσκοπήσεις, κατάρες, Νέστορες, εκκλήσεις για σύλληψη του Σπανούλη από τον πρωθυπουργό, ντου με μπράβους στα αποδυτήρια των διαιτητών και απειλές με κηροπηγια και βιασμούς των παιδιών τους, τιμωρίες, "Φούφη θα έρθω σπίτι σου το βράδυ με άλλους" , εργαλειοποίηση ελεεινών κονδυλοφόρων απέναντι σε αντιπάλους παίκτες και προπονητές, ενίοτε και σε δικούς του. Τρώει κράξιμο γιατί είναι ο ιο αποτυχημένος ιδιοκτήτης ομάδας Ευρωλίγκας και ταυτόχρονα η πιο φαιδρή προσωπικότητα της διοργάνωσης. Τίποτε από τα προαναφερόμενα δε θυμήθηκες, κατάλαβες μόνο ότι τον κράζουν επειδή...στήριξε τον προπονητή; Εντυπωσιακό!
Ο DPG7000 διώχνει τους προπονητές..πάλι κράξιμο.. είναι νωρίς, δεν έπρεπε να τον φέρει εξαρχής, είναι μποχού κτλ ..
Κριτική στις αποφάσεις των ιδιοκτητών γίνεται σε όλες τις ομάδες.
Ανακαλύπτουν εχθρούς παντού..
Οι σχέσεις του Ζέλικο με τον Δημήτρη είναι άριστες και φάνηκε και φέτος στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλους..
Ο Ζέλικο είναι απλά πολιτισμένος και τιμά "την οικογένεια Γιαννακόπουλου", όπως αναφέρεται αποφεύγοντας ευθείες αναφορές στον κύριο Δημήτρη. Όταν τον ρώτησαν αν ίσχυε η πρόταση επιστροφής με σχήμα Θεοδωρόπουλου-Λάτση απάντησε ότι "ο κόσμος καταλαβαίνει" γιατί δεν επέστρεψε, εσύ πάλι όχι προφανώς.
τώρα σε τι χρησιμεύει να ανακαλούμε πράγματα που έχουν μείνει στο παρελθόν απ τους ίδιους τους πρωταγωνιστές … εξυπηρετεί τι και ποιους ;
Γιατί δεν έχουν μείνει στο παρελθόν. Είναι μια τοξικότητα που κουβαλάει καθημερινά και τη διαιωνίζει γιατί δεν έχει έναν άνθρωπο δίπλα του να του πάρει το κινητό από τα χέρια και να του πει να εξαφανιστεί από τα σόσιαλ μύδια.
Έχει άριστες σχέσεις με όλους, πλην Ιτούδη..που ακόμα και απ τον ζελικο πήρε παίκτη με πλάγιο τρόπο (μανταρ).
Πραγματικά, γι αυτό ακόμη τρέχει στα δικαστήρια με το Σπανούλη (συγκεκριμένα τρέχει ΑΠΟ τα δικαστήρια), στέλνει αγαπητικά μυνήματα στο Τζόρντι στην πρώτη ευκαιρία, αποκαλεί το Σκινδήλια πορνόγερο, κυνηγάει τους θρυλικούς μάγκες Αγγελόπουλους Αντωνάκη, βρίζει διαιτητές Ευρωλίγκας ονομαστικά 5-6 φορές το χρόνο, αναφέρει το Διαμαντίδη ως προδότη, δε μιλιέται με τον Αλβέρτη, έχει τσακωθεί με τους μισούς μάνατζερ της Ευρώπης, ενίοτε απειλώντας τους ότι "θα τον βρουν μπροστά τους σε κάθε έκφανση της ζωής τους". Είναι ένας άνθρωπος αξιαγάπητος, σοβαρός με άριστες σχέσεις με όλους, από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μέχρι τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας που τον αποκαλεί "τοσοδούλη άνθρωπο" σε στόρι... συμφιλίωσης. Άλλωστε έτσι δε φέρονται όλοι οι ιδιοκτήτες ομάδων Ευρωλίγκας; Τι, όχι;
Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα λάθη του και τα πάθη του, τον αγαπάμε όπως είναι, αυθεντικός και ωραίος.
Ε καλά, δεν είναι τόσο αυθεντικός όσο ο Γιάννης ο ΛΑγός όμως, του λείπει ένα κλικ αυθεντικότητας. Το παλεύει όμως.

11
4 Εικόνα 6 Εικόνα 1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Οκτ 22, 2023 1:50 pm

Soupamantar έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 1:04 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 12:56 pm

Μα "του δε ποιντ" είναι φασιστολάγνος ο ΔΠΓ, όχι επειδή είμαι αριστερός. Οφφτοπικ, σταματάω.
Αγαπάει την πατρίδα, την οικογένεια του και δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος…και έχει το σθένος και την τόλμη να μη κρύβεται σε έναν κόσμο αριστεροφασιστικής λογοκρισίας και νεοφιλελέδων !
Σε μια χώρα που πριν 4 μήνες εκλεχτηκαν οι Σπαρτιάτες, η ΝΙΚΗ της Ορθοδοξίας, ο Βελοπουλος, η ΝΔ είναι με διαφορά πρώτο κόμμα και η Πλεύση Ελευθερίας στηρίχθηκε κυρίως στο "πατριωτική" και ελάχιστα στο "αριστερά", εσύ βλέπεις "αριστεροφασιστική λογοκρισία".

Μήπως ο Βάσκο Ντα Γκάμα ήταν Έλληνας...

5
1 Εικόνα 2 Εικόνα 2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1996

Δευ Οκτ 30, 2023 1:47 pm

https://www.sport24.gr/basket/giannakop ... 08085.html
"Εγώ με όλη την καλή διάθεση είχα φτιάξει αυτά εδώ τα κασκολάκια, εδώ και καιρό, για να κατέβω σήμερα στο ΣΕΦ, φορώντας το έτσι και να δώσω από ένα τόσο στον Παναγιώτη όσο και στον Γιώργο, για να περάσουμε ένα μήνυμα ότι στο μπάσκετ δεν χωράει η βία. Θεωρώ όμως με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ που ετοιμάζουν και για τον Σλούκα, αλλά και για όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο, θεωρώ ίσως δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και να θεωρηθεί πρόκληση αντί να πετύχω τον σκοπό μου, που είναι να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς προκλήσεις. Και να περάσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Ίσως να γίνει κάποια άλλη φορά. Anyway, όπως και να έχει, ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να κερδίσει ο καλύτερος και δεν κρύβω ότι θα ήθελα να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός".
goodpost.gif
Οι αγγελόπουλοι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους να μη γίνει τίποτα σήμερα

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 31, 2023 5:46 pm

Rebedierdos έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:58 am
Θεωρώ ότι οι μεταγραφές σας θα είναι ο κεντρικ Ναν και τον Φλεβάρη ο Λο Μπράουν

1
1 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Τρί Νοέμ 21, 2023 2:02 pm

Panathinaikos bc Aktor.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Νοέμ 21, 2023 2:11 pm

Και οι ...μετριοπαθείς δηλώσεις του Αταμάν:
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ia-ta-play

:D

Το σίγουρο είναι ότι πιστεύει στον εαυτό του και δεν φοβάται την πίεση που μπορεί να μεταδώσει στους παίκτες.

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc

Τρί Νοέμ 21, 2023 3:15 pm

Συγχαρητήρια στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ για την χορηγία της ομάδος μας. Άξιος πρόεδρος και άνθρωπος, ο καλύτερος όλων, τον αγαπάμε και αυτόν και τον Εργκίν !!
Μητσάρα Τριφυλλάρα !!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague

Πέμ Ιαν 18, 2024 2:04 pm

Χωρίς Παντερ η Παρτιζαν αύριο στο Οακα!
🤩

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιαν 18, 2024 2:06 pm

Σημαντική απουσία για την Παρτίζαν, ελπίζω να καταφέρουμε να την εκμετάλλευτούμε! Πάντως, στα δικά μας, έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει με την "ίωση" του Μαντζούκα...

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague

Πέμ Ιαν 18, 2024 2:13 pm

BillyPao έγραψε:
Σημαντική απουσία για την Παρτίζαν, ελπίζω να καταφέρουμε να την εκμετάλλευτούμε! Πάντως, στα δικά μας, έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει με την "ίωση" του Μαντζούκα...
Για ποιο λόγο Billy?

Πιστεύεις πως παίζεται κάτι άλλο?

0
BillyPao

allstar

Πέμ Ιαν 18, 2024 2:20 pm

nikosvip έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Για ποιο λόγο Billy?

Θα δείξει σήμερα. Αν δεν έχει ξεπεράσει ούτε σήμερα την "ίωση", τότε το μυαλό μου θα πάει στο ότι αρνείται να προπονηθεί επειδή η ομάδα αρνήθηκε να τον δώσει δανεικό, και το παρουσιάζουν ως "ίωση". Ίσως να φαντάζομαι πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά δε γίνεται να θέλεις 10 ημέρες για να ξεπεράσεις μια απλή ίωση.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιαν 18, 2024 2:27 pm

BillyPao έγραψε:
nikosvip έγραψε:

Για ποιο λόγο Billy?

Θα δείξει σήμερα. Αν δεν έχει ξεπεράσει ούτε σήμερα την "ίωση", τότε το μυαλό μου θα πάει στο ότι αρνείται να προπονηθεί επειδή η ομάδα αρνήθηκε να τον δώσει δανεικό, και το παρουσιάζουν ως "ίωση". Ίσως να φαντάζομαι πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά δε γίνεται να θέλεις 10 ημέρες για να ξεπεράσεις μια απλή ίωση.
̶C̶o̶v̶i̶d̶ ̶δ̶ε̶ν̶ ̶ε̶ί̶χ̶ε̶;̶ ̶Δ̶ε̶ν̶ ̶ε̶ί̶ν̶α̶ι̶ ̶π̶α̶ρ̶ά̶λ̶ο̶γ̶ο̶ ̶ν̶α̶ ̶έ̶χ̶ε̶ι̶ ̶τ̶α̶λ̶α̶ι̶π̶ω̶ρ̶η̶θ̶ε̶ί̶ ̶π̶α̶ρ̶α̶π̶ά̶ν̶ω̶ ̶α̶π̶ό̶ ̶τ̶ο̶ ̶σ̶υ̶ν̶η̶θ̶ι̶σ̶μ̶έ̶ν̶ο̶.̶

Δεν βρήκα κάτι αλλά τέσπα κι εγώ που αρρώσταινα μία φορά τον χρόνο για κάποιο λόγο έχω αρρωστήσει 3 φορές μέσα σε 2 μήνες και κράτησε αρκετά. Δεν ξέρω τι έγινε αυτα τα Χριστούγεννα, όλοι κρεβάτι ήταν.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Πέμ Ιαν 18, 2024 2:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εικόνα
BillyPao

allstar

Πέμ Ιαν 18, 2024 2:29 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιαν 18, 2024 2:27 pm
BillyPao έγραψε:

Covid δεν είχε; Δεν είναι παράλογο να έχει ταλαιπωρηθεί παραπάνω από το συνηθισμένο.
Δε ξέρω, μου φαίνονται πολλές οι 10 ημέρες.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”