Βλέπω ότι είστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι χάσαμε τις διαφορές που παίρναμε ! Νομίζω ότι υπάρχει διαφορά ταλέντου μεταξύ μας και όπως μου είπε ένας φίλος Ολυμπιακός, σας λείπει πολύ ο Σλούκας !AO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 1:24 amΣκέψου όμως και όλη την ατμόσφαιρα που επικρατεί.
Ο Παο έχει επιστρέψει για τα καλά μετά απο 3 χρόνια στην αφάνεια με τα 2 τελευταία να έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη απέναντι στον αιώνιο με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στον 4ο τελικό στο οακα για να μην γραφτεί μια μαύρη σελίδα και σπάσουν στοιχειωμένα ρεκόρ. (για να προλάβω κάποιους , τα ίδια έχουν γίνει κ από την άλλη μεριά)
Έχει λοιπόν ανεβάσει το μπάτζετ κατακόρυφα ,έχει φέρει παιχταράδες και επικοινωνιακά έχει επικρατήσει κατα κράτος με τις προσθήκες Σλούκα, Ναν.
Κατά διαστήματα παίζει αντικειμενικά τρομερό μπάσκετ , είναι φουλ φορμαρισμένος και έχει το καλύτερο momentum.
Περιμένει έναν Ολυμπιακό με προβλήματα, που δεν πείθει και που γενικά μηδέν οξέα μηδέν λιπαρά. Ο πρόεδρος μιλάει για διαφορες 40π και ο κόσμος περιμένει μια νίκη statememt μετά από τόσο καιρό.
Εν τέλει αυτό που γίνεται είναι μια οριακή νίκη με την ψυχή στο στόμα και σε συνθήκες πλήρως ευνοικές αγωνιστικά. Γιατί κακά τα ψέματα μην μου πεις οτι αν ρωτούσαν την πλειοψηφία πριν το παιχνίδι οτι θα τραυματιστεί ο Μίλου και θα αποβληθεί ο Πετρούσεφ ότι δεν θα έλεγε ότι το ματς πάει σβηστά για 15-20π.
Όλα αυτά λοιπόν συντελούν στην κατάσταση που περιέγραψες. Αυτά που θέλω να πω ειναι πως δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάποια συνωμοσία για να απαξιώσει τον παο και αντίστοιχα να επαινέσει τον οσφπ.
Η γνώμη μου είναι πως ο παο σήμερα είχε μια μεγάλη ευκαιρία για μια εμφάνιση - νίκη statement και δεν το κατάφερε αλλά μικρή σημασία έχει γιατί τα σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά που έρχονται.
Θα έχει κ άλλες τέτοιες ευκαιρίες όπως και ο ολυμπιακός θα έχει ευκαιρίες να αποδείξει ότι ειναι ακόμα ικανός να κρατήσει τα ηνία στην Ελλάδα. Αναμένουμε την συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον.
Basket League, Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 15η Αγωνιστική
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 632
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βλέπεις καλά σίγουρα. Δυσαρεστημένοι είμαστε που δεν κερδίσαμε.panpav έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 8:27 amΒλέπω ότι είστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι χάσαμε τις διαφορές που παίρναμε ! Νομίζω ότι υπάρχει διαφορά ταλέντου μεταξύ μας και όπως μου είπε ένας φίλος Ολυμπιακός, σας λείπει πολύ ο Σλούκας !AO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 1:24 am
Σκέψου όμως και όλη την ατμόσφαιρα που επικρατεί.
Ο Παο έχει επιστρέψει για τα καλά μετά απο 3 χρόνια στην αφάνεια με τα 2 τελευταία να έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη απέναντι στον αιώνιο με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στον 4ο τελικό στο οακα για να μην γραφτεί μια μαύρη σελίδα και σπάσουν στοιχειωμένα ρεκόρ. (για να προλάβω κάποιους , τα ίδια έχουν γίνει κ από την άλλη μεριά)
Έχει λοιπόν ανεβάσει το μπάτζετ κατακόρυφα ,έχει φέρει παιχταράδες και επικοινωνιακά έχει επικρατήσει κατα κράτος με τις προσθήκες Σλούκα, Ναν.
Κατά διαστήματα παίζει αντικειμενικά τρομερό μπάσκετ , είναι φουλ φορμαρισμένος και έχει το καλύτερο momentum.
Περιμένει έναν Ολυμπιακό με προβλήματα, που δεν πείθει και που γενικά μηδέν οξέα μηδέν λιπαρά. Ο πρόεδρος μιλάει για διαφορες 40π και ο κόσμος περιμένει μια νίκη statememt μετά από τόσο καιρό.
Εν τέλει αυτό που γίνεται είναι μια οριακή νίκη με την ψυχή στο στόμα και σε συνθήκες πλήρως ευνοικές αγωνιστικά. Γιατί κακά τα ψέματα μην μου πεις οτι αν ρωτούσαν την πλειοψηφία πριν το παιχνίδι οτι θα τραυματιστεί ο Μίλου και θα αποβληθεί ο Πετρούσεφ ότι δεν θα έλεγε ότι το ματς πάει σβηστά για 15-20π.
Όλα αυτά λοιπόν συντελούν στην κατάσταση που περιέγραψες. Αυτά που θέλω να πω ειναι πως δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάποια συνωμοσία για να απαξιώσει τον παο και αντίστοιχα να επαινέσει τον οσφπ.
Η γνώμη μου είναι πως ο παο σήμερα είχε μια μεγάλη ευκαιρία για μια εμφάνιση - νίκη statement και δεν το κατάφερε αλλά μικρή σημασία έχει γιατί τα σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά που έρχονται.
Θα έχει κ άλλες τέτοιες ευκαιρίες όπως και ο ολυμπιακός θα έχει ευκαιρίες να αποδείξει ότι ειναι ακόμα ικανός να κρατήσει τα ηνία στην Ελλάδα. Αναμένουμε την συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον.
0
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Επίσης το small ball που κοίμισε τον Αταμάν και μπέρδεψε τον Παναθηναϊκό δεν ήταν επιλογή του Μπαρτζώκα, έριξε μπόλικα καντήλια στον Πετρούσεφ όταν βγήκε με πέμπτο φάουλ ! Απλά δεν είχε άλλο ψηλό.
0
Λειπει και σ'εσας βεβαια. 3 μεσα, μια εξω!panpav έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 8:27 amΒλέπω ότι είστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι χάσαμε τις διαφορές που παίρναμε ! Νομίζω ότι υπάρχει διαφορά ταλέντου μεταξύ μας και όπως μου είπε ένας φίλος Ολυμπιακός, σας λείπει πολύ ο Σλούκας !AO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 1:24 am
Σκέψου όμως και όλη την ατμόσφαιρα που επικρατεί.
0
-
- Reactions: 632
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι δυνατόν να είχε επιλογή να τραυματιστεί το ένα πεντάρι και το άλλο να βγει με πέντε φάουλ; Τι λες;
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1062
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μόνιμη εγκατάσταση στη θέση σεντερ λίγη ενδυνάμωση χρειάζεται όπως έγραψα και ειδικά να ασχοληθεί με τον κορμό του για να μην τρώει bullying στο ποστ. Πόδια μια χαρά έχει.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 1:15 amΓια να παίξει στο πέντε στο 4 χρειάζεσαι αθλητικοτητα (οπως στον ερυθρό ).Άλλο ειδικές καταστάσεις για λίγο .Αλλιως χρειάζεται αλχημείες αλλα αυτά δεν αντέχουν στο χρόνοSharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 12:43 amΑν εξαιρέσουμε τους τραυματισμούς Σλουκα - Μιλου το αποψινό μπορεί να αφήσει ευχαριστημένους και τους δυο.
- Ο μεν ΠΑΟ ότι πετυχαίνει μετά από καμία 30αριά αγώνες δεύτερη σερί νίκη επι του ΟΣΦΠ παίζοντας κατά διαστήματα και ωραίο μπάσκετ στην επίθεση.
- Ο δε ΟΣΦΠ πως ακόμα κι όταν η διαφορά ξεφεύγει δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Σε προηγούμενα χρόνια με τη διαφορά στο -15 θα είχε υπάρξει ολική κατάρρευση.
Δυστυχώς οι τραυματισμοί αυτοί αφήνουν πικρή γεύση, ειδικά στον Ολυμπιακό που θα πάει σε κρίσιμους αγώνες χωρίς ψηλούς. Κι ο Μιλου έδειχνε να έπαιρνε μπρος…
Υ.Γ. Αν πρέπει να κρατήσουμε και κάτι θετικο; ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ. Και οι τυφλοί είδαν απόψε ότι με λίγη ενδυνάμωση το καλοκαίρι, με προσοχή να μη χάσει την πλαστικότητά του, πως είναι το επόμενο ΤΟΠ 5άρι στην Ευρωλίγκα.
Είναι τόσο καλή πάστα παίκτη που θα αποδώσει και στο 4. Αλλά στο 5 ξεκλειδώνει στο μέγιστο όλες τις αρετές του.
Αν δεν υπήρχαν οι Φαλ και Μιλου στο ρόστερ δεν θα υπήρχε καν το ζήτημα σε ποια θέση έχει μεγαλύτερο potential. Ένα απ’τα θετικά της λειψανδρίας στο 5 είναι πως τώρα θα το δούμε.
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- Sharp Shooter
- Reactions: 1062
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- reignman
- Reactions: 2913
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
η προπονηση δεν βλεπω να εχει πολυ δουλεια στον συγκεκριμενο τραυματισμο. συνδεσμοι ειναι εκει.
αποφασισε ο σταχαμενανικολαου να κοψει μπροστα απο τον μιλου χωρις λογο και αιτια και του προκαλεσε τραυματισμο, βρηκε stop η κινηση του ποδιου του μιλουτινοφ στο παπουτσι του παπ και γυρισε ο αστραγαλος.
Επειδη ειχα και εχω θεμα με τον αριστερο αστραγαλο τον εχω κατασακαταψει, το μονο που παιζει ρολο ειναι τα κιλα για το ποσο γρηγορα μπορεις να επαναφερεις το ποδι σου πριν παθει βαρια ζημια, σε φαση παρομοια με του μιλου, οπου τρεχεις ή τζογκαρεις και βρισκεις καποιο εμποδιο που μπορει να στον γυρισει.
μονο αν εισαι στον αερα και προσγειωθεις πανω στο ποδι αλλου δεν παιζει τιποτα ρολο, εκει τον ηπιες no matter what.
η αρχηγαρα εχει αρχισει σερι , πριν καμια βδομαδα εκατσε ενα ωραιο αγκωνιδι, σε ανυποπτη φαση, στα μουτσουνια του πητερς τον ξεδοντιασε :Ρ
2
2

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Τον έχουμε τον παο και φέτος. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το χθεσινό μάτς. Χωρίς σέντερ παίζαμε και με τον κάναν σε πολύ κακή μέρα και το μάτς το χάσαμε από κάτι επιπόλαια λάθη.
Ο Μπαρτζώκας έδεσε κόμπο τον Αταμάν και επειδή δοκίμασε και αλλού τύπου άμυνα λόγω συνθηκών και του βγήκε ίσως δούμε παραλλαγές και σε άλλα μάτς.
Για διαιτησία δεν θα μιλήσω γιατί δεν επιτρέπεται στο φόρουμ. Είχε γέλιο πάντως.
Ο Μπαρτζώκας έδεσε κόμπο τον Αταμάν και επειδή δοκίμασε και αλλού τύπου άμυνα λόγω συνθηκών και του βγήκε ίσως δούμε παραλλαγές και σε άλλα μάτς.
Για διαιτησία δεν θα μιλήσω γιατί δεν επιτρέπεται στο φόρουμ. Είχε γέλιο πάντως.
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αυτό φανταζόμουν και εγώ. Καλά ναι άμα είναι προσγείωση άστα να πάνε... Εύχομαι περαστικά, όσο παίζει αυτό δηλαδή.reignman έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 9:46 am
η προπονηση δεν βλεπω να εχει πολυ δουλεια στον συγκεκριμενο τραυματισμο. συνδεσμοι ειναι εκει.
αποφασισε ο σταχαμενανικολαου να κοψει μπροστα απο τον μιλου χωρις λογο και αιτια και του προκαλεσε τραυματισμο, βρηκε stop η κινηση του ποδιου του μιλουτινοφ στο παπουτσι του παπ και γυρισε ο αστραγαλος.
Επειδη ειχα και εχω θεμα με τον αριστερο αστραγαλο τον εχω κατασακαταψει, το μονο που παιζει ρολο ειναι τα κιλα για το ποσο γρηγορα μπορεις να επαναφερεις το ποδι σου πριν παθει βαρια ζημια, σε φαση παρομοια με του μιλου, οπου τρεχεις ή τζογκαρεις και βρισκεις καποιο εμποδιο που μπορει να στον γυρισει.
μονο αν εισαι στον αερα και προσγειωθεις πανω στο ποδι αλλου δεν παιζει τιποτα ρολο, εκει τον ηπιες no matter what.
η αρχηγαρα εχει αρχισει σερι , πριν καμια βδομαδα εκατσε ενα ωραιο αγκωνιδι, σε ανυποπτη φαση, στα μουτσουνια του πητερς τον ξεδοντιασε :Ρ
Οκ, για την φάση του Γκος στον ημιτελικό Ρεαλ-Μπαρτσα που στην πρώτη φάση του αγώνα πήγε να αλλάξει κατεύθυνση και του έμεινε ο αστράγαλος να κοιτάει το κοινό ας πούμε είναι πιο πολύ θέμα προπόνησης ή και αυτό κυρίως ατυχία;
Υγ:Η αρχηγαρα έχει 2, ας μην τριτώσει ρε παιδιά... διακοπές αμέσως και επιστροφή για το ματς με την Μπαγερν. Δεν είναι ντροπή να μην μπορεί να βγάζει back2back γεμάτες χρονιές μέχρι Φ4 και με εθνική ανάμεσα, το φυσιολογικό είναι. Στο τέλος θα πάθει και ο ίδιος τίποτα.
0
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1444
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1444
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν κινδύνεψε ο ΠΑΟ χθες. Περιμένουμε κύπελλο για ασφαλή συμπεράσματα. Και ο ΔΓ ότι αδικείται νομίζει συνεχώς. Μία χαρά είναι η διαιτησία. Κέρδισαν δίκαια επειδή έχουν παίχτες που μπορούν να βάλουν δύσκολα καλάθια. Εμείς δεν το έχουμε τόσο σε αυτό. Βασικό.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 10:24 amΤον έχουμε τον παο και φέτος. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το χθεσινό μάτς. Χωρίς σέντερ παίζαμε και με τον κάναν σε πολύ κακή μέρα και το μάτς το χάσαμε από κάτι επιπόλαια λάθη.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι βέβαια ζ διάστρεμμα έπαθε , η κακια στιγμή ήταν
Πρόβλημα προπόνησης μπορεί να προκαλέσουν τα μυϊκά κυρίως , ή σωματικής ευαισθησίας
Είναι και θέμα κατασκευής καμία φορά .
Στο συγκεκριμένο και στα άλλα τα πιο σοβαρά είναι η κακή σου μοίρα. Στα θεματακια που βγάζει ο Σλούκας και ο Γκος είναι η κατασκευή , την τρως μια και μετά είσαι ευαίσθητος
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"