Εμένα επέτρεψε μου να θυμάμαι και τι ματς έκανε όλη την σεζον, γιατί αν δεν είχε βγει δεύτερος στον κανονική διάρκεια ο Παο, δε θα έβλεπε φ4 ούτε με το κυαλι. Όπως φυσικα και ότι αυτός συνέβαλλε αρκετά στο ελβετικό ρολόι που βλέπαμε στον Ολυμπιακό. Επίσης επέτρεψε μου να θυμάμαι τι ματς έκανε στον ημιτελικό με τη Φενερ, στα πρώτα 4 ματς των τελικών και να θυμάμαι κιόλας ότι παρακολούθησε το τελευταίο 5λεπτο στο κρίσιμο 5ο ματς με την Μακάμπι από τον πάγκο τραυματίας, καθώς και όλο το δεύτερο ημίχρονο του 5ου τελικού πρωταθλήματος...kraftf έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 20, 2024 2:09 amΝα αφαιρέσω τον τελικό με τη Ρεαλ??Το πιο σημαντικό παιχνίδι της τριετίας. Το απαύγασμα της προσπάθειας μιας ομάδας που ήταν πραγματική μηχανή και δούλευε ως αλάνθαστο ελβετικό ρολόι και να ξεχάσω ότι ο Βεζενκοφ έβαλε 29 πόντους ο Κααναν είχε 5/6 τρίποντα και ο Σλουκας έβαλε 4 πόντους? Πως ακριβώς να το ξεχάσω? Μου λες ότι ο Παναθηναϊκός είχε το Ναν? Εννοείται χωρίς το Ναν δε θα είχε μπει μάλλον ούτε στην οκτάδα. Δε γίνεται με έναν παίκτη. Πρέπει όλα τα όπλα σου να δουλέψουν σωστά σε ένα τέτοιο παιχνίδι.chainsaw έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 18, 2024 5:44 am
Αφαίρεσε σε παρακαλώ τον τελικό με τη Ρεάλ, ο οποίος φυσικά φέρει πολύ μεγάλη βαρύτητα, αλλά και παλι αφορά μόνο ένα ματς. Από κει και πέρα, πες μου σε παρακαλώ τι το τόσο τρομερό έκανε στον Παναθηναϊκό, τον οποίο ΔΕΝ το έκανε και στον Ολυμπιακό. Πραγματικά αδυνάτω να το καταλάβω...
Το ότι έκανε τον Σπανούλη στον ΠΑΟ, που λες σε προηγούμενο ποστ, πως το ορίζεις; Έβαζε μήπως 20αρες σε κάθε ματς και δεν το θυμάμαι; Έπαιρνε όλα τα μεγάλα σουτ και τις αποφασεις; Ο Ναν τότε τι έκανε; Έδινε 10 ασσίστ σε κάθε ματς; Ίδιους μέσους όρους με αυτούς στον Ολυμπιακό είχε. Ανέβηκε και 2-3 πόντους στο σκοράρισμα. Φοβερό, τι να σου πω.
Ολη η φασαρία οφείλεται κατ'εμε στο ότι έκανε μεγάλα ματς στα πλέι οφ και στον τελικό. Τίποτα άλλο. Όλη την υπόλοιπη σεζόν ήταν απλά καλός για τα δεδομένα του και τα δεδομένα ενός MVP. Αντικειμενικά τώρα.
Από το Σλούκα με την εμφάνιση που έκαναν οι υπόλοιποι ο Ολυμπιακός δε χρειαζόταν καμιά διαστημική εμφάνιση. 2 βολές ή κανα σουτακι να είχε βάλει θα το είχαμε πάρει.
Από την άλλη να ξεχάσω ότι έβαλε 29 πόντους σε playoff, 25 πόντους στον τελικό με Ρεαλ με 100% ευστοχία σε εντός πεδιας σουτ, 25 πόντους σε 13 λεπτά στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό σε ματσ που ο Ολυμπιακός λειτουργούσε σα ρομποτ και θα κατάπινε τον Παο αν δε έπαιζε έτσι ο Σλουκας??? Τι άλλο δηλαδή έπρεπε να κάνει ο Σλουκας για να καταλάβουμε ότι σε λιγότερο από μισή χρονιά έκανε πράγματα που δεν τα έχει κάνει σε όλη την καριέρα του. Σίγουρα είχε και την τύχη με το μέρος του αλλά σίγουρα είχε και διαφορετική ψυχολογία γιατί είχε πράγματα να αποδείξει και το μίσος που τρέφει ενάντια στον Μπαρτζώκα τον ανέβασε πάρα πολύ τελικά. Έπαιξε στο 300% των δυνατοτήτων του.
Στο 40% άμα είχε παίξει στον τελικό με τη Ρεαλ θα είχε συμβάλει στην κατάκτηση του τροπαίου. Σίγουρα δε μπορώ να το ξεχάσω αυτό το ματσ και σίγουρα δεν το αφαιρώ από την κριτική ματιά μου για το Σλούκα.
Επίσης η ζωή συνεχιζεται. Στον ΠΑΟ υπέγραψε για τρία χρόνια, όχι μόνο για περυσι. Αυτά.
Εγώ δεν αφαιρώ τίποτα από την επιτυχία του, απλά δεν μπορώ να διαβάζω ότι οπότε έπαιζε καλά, ήταν ο μάγκας και όποτε όχι, έφταιγε ο Μπαρτζώκας ή η λουζερ φανέλα.