Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3941
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε ναι ποιος ιμπακα ποιος ταβαρες ποιος πουαριε ποιος αλλος σεντερgiorgos45 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 4:47 pmΚ ποιον να φερεις ειδαμε τον ιμπακα στη ρεαλ τι κανει!μετριος...ποιον αλλον?περα απο τον ταβαρες ποιον να εφερνες?ο γκαμπριελ ειναι μαχητικος καλος στην αμυνα καλος μπλοκερ οκ επιθετικα ειναι μετριος!αν γυρισει καλα ο λεσορ θα εχουμε διδυμο που καλυπτει τις αδυναμιες του αλλου!γκαμπριελ λεσορ
μονο λεσορ
1
1

Ο ταβαρες δεν ηθελε! τον ιμπακα τον βλεπεις στη ρεαλ!κ ο πουαριε ηθελε ποσα λεφτα κ ηθελε κ να ειναι 1ος πηγε εφες!ο πουαριε ειναι καλυτερος του λεσορ δηλ αυτο μου λες!μαλλον εχεις καποιο θεμα με το λεσορ!οκ εχει καποιες αμυντικες αδυναμιες αλλα μονος σου πηρε ευρωλιγκα κ πρωταθλημα δεν ειχες αλλον!
0
- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι ασχημη λυση ο Γκαμπριελ για την εποχη που ειμαστε,που δεν μπορεις να βρεις πρωτοκλασατο παικτη.
Καλος αμυντικος ειναι,και μπορει να βρει χωρο και οταν με το καλο γυρισει ο γιγαντας Λεσορ.
Εγω θα ηθελα να ρισκαρουμε με τον Καμπεγκελε, αλλα τετοιος παικτης, να μην βρισκεται στην ευρωλιγκα, μαλλον κατι στραβο θα υπαρχει στην περιπτωση του.
Καλος αμυντικος ειναι,και μπορει να βρει χωρο και οταν με το καλο γυρισει ο γιγαντας Λεσορ.
Εγω θα ηθελα να ρισκαρουμε με τον Καμπεγκελε, αλλα τετοιος παικτης, να μην βρισκεται στην ευρωλιγκα, μαλλον κατι στραβο θα υπαρχει στην περιπτωση του.
1
1

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι όπως μίλαγε ο Τσιμπος του sdna για αυτόν ("κάποια πράγματα δε λέγονται δημοσίως" είπε στο περίπου) με έκανε να πιστεύω ότι έχει διεγνωσμενο ψυχολογικό πρόβλημαj-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 6:54 pmΔεν ειναι ασχημη λυση ο Γκαμπριελ για την εποχη που ειμαστε,που δεν μπορεις να βρεις πρωτοκλασατο παικτη.
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο γκαμπριελ αν ειχε ερθει μετα τους ολυμπιακους θα τον θεωρουσαν ολοι βομβα..τωρα επειδη πηγε στο καφενειο της μακαμπι που ειναι η χειροτερη αμυντικη ομαδα και τραυματιστηκε κιολας το παιδι σε πολλους βρωμαει..Εγω πονταρω οτι θα ναι η μεταγραφη της χρονιας(για σας) που στανταρ θα μεινει και του χρονου.
3
3

- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα, και αυτον σαπακι θα τον βγαλουμε, εδω κραζουμε τον Λεσορshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 7:05 pmο γκαμπριελ αν ειχε ερθει μετα τους ολυμπιακους θα τον θεωρουσαν ολοι βομβα..τωρα επειδη πηγε στο καφενειο της μακαμπι που ειναι η χειροτερη αμυντικη ομαδα και τραυματιστηκε κιολας το παιδι σε πολλους βρωμαει..Εγω πονταρω οτι θα ναι η μεταγραφη της χρονιας(για σας) που στανταρ θα μεινει και του χρονου.

Τον Εμπιντ να φερουμε, θα βρουμε να πουμε για το μαλλι του,για το οτι διαλεξε της ΗΠΑ και οχι το Καμερουν κλπ.
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τερματοφυλακα ψαχνουμε, τερματοφυλακα θα παρουμε.
Προτιμουσα Χορντ, αλλα νταξει ειναι ακριβως οτι χρειαζομαστε. Με Χουαντσο και Γκαμπριελ αμυνα σουπερ, απιθετικα pnr με Λορεντζο-Σλουκα.
Ειναι το ακριβως αντιθετο του Γιουρτσε, δεν υπαρχει αντικαταστατης του καλητερου σεντερ της Ευρωπης του Ματτιας Λεσορ!
Προτιμουσα Χορντ, αλλα νταξει ειναι ακριβως οτι χρειαζομαστε. Με Χουαντσο και Γκαμπριελ αμυνα σουπερ, απιθετικα pnr με Λορεντζο-Σλουκα.
Ειναι το ακριβως αντιθετο του Γιουρτσε, δεν υπαρχει αντικαταστατης του καλητερου σεντερ της Ευρωπης του Ματτιας Λεσορ!
0
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είτε θέματα πάσης φύσεως εξαρτήσεων...xomitsious έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 7:01 pmΈτσι όπως μίλαγε ο Τσιμπος του sdna για αυτόν ("κάποια πράγματα δε λέγονται δημοσίως" είπε στο περίπου) με έκανε να πιστεύω ότι έχει διεγνωσμενο ψυχολογικό πρόβλημαj-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 6:54 pmΔεν ειναι ασχημη λυση ο Γκαμπριελ για την εποχη που ειμαστε,που δεν μπορεις να βρεις πρωτοκλασατο παικτη.
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0