Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2645
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Οι αυτοματισμοί χρειάζονται μήνες για να βγουν, όχι 2-3 παιχνίδια. Η απουσία του Σλούκα επιβαρύνει τους υπόλοιπους χειριστές με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερα λάθη (όπως αντίστοιχα συνέβη χθες με τον Ουόκαπ). Σκέψου μόνο ότι αν είχαμε και τον Μήτογλου, θα είχαμε σίγουρα 4-5 ριμπάουντ περισσότερα και αντίστοιχα περισσότερες επιθέσεις.Fitz έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 9:09 pmΠέρα από αποτελέσματα, είναι τραγική η εικόνα που παρουσιάζεται μέχρι στιγμής. Ελπίζω να φτιάξει, αλλά ως ώρας στα παιχνίδια που έχω δει δε φαινεται κάτι το φοβερό. Για κίνηση και αυτοματισμούς μιλάω, ο Grant με την απουσία του Σλουκα μου θυμίζει υπερβολικά τον τρόπο που χρησιμοποιούσαν τον Sant Roos. 5out/4out-1in και ντάλα ντουπα κι ο Θεός βοηθός.
Αμυντικά θα είμαστε μέτριοι, στο μέσο όρο, πλην ΟΑΚΑ που λόγω κόσμου μπορεί να πάρει λίγο boost. Αν δεν αρχίσει να φαινεται ένα επιθετικό πλάνο όμως σύντομα, θα υπάρξουν προβλήματα συντομότερα απ’οσο περίμενει κάποιος.
0
συγνωμη να χασω ναι αν δεν ειμαι καλος αλλα να περνανε σα σταματημενοι πουλιανιτης ξανθοπουλος 39 ετων κ να μην προσπαθω ε οχι δεν το δεχομαι!οποιος ερχεται σεμας ξεχναει το μπασκετ δε μπορει να σταυρωσει καλαθι ο βιλντοσα!πραγματα απιστευτα οκ νεα ομαδα αλλα υποτιθεται πηραμε παιχτες δε παιζεις με το περι κ το τζακσον!
0
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαίνεις ότι με αυτό που λες υποβαθμίζεις την ομάδα?Ότι ο λόγος που χάνεις,με άθλια εικόνα, για 12 πόντους στο ημίχρονο από το Περιστέρι του πολύ κατώτερου ρόστερ και μπάτζετ , είναι ότι λείπει ο Σλούκας και ο Μήτρογλου.Δηλαδη για να κερδίσεις εναν αισθητά κατώτερο αντίπαλο ποιοτικα, χρειάζεσαι πλήρες ρόστερ,τον βασικό σου γκαρντ,και τον αναπληρωματικό φόργουορντ.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 9:04 pmΑς παίζαμε πλήρεις, και θα βλέπαμε ποιος θα κέρδιζε... Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει πολύς δρόμος στη σεζόν, ένα ατυχές αποτέλεσμα τώρα δεν μου λέει τίποτα.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 8:57 pm
Είμαι ο πρώτος που εδώ μιλάει για υπομονή,και μάλιστα μεγάλη υπομονή.Αλλα εδώ μιλάμε για εικόνα θλιβερή κόντρα σε έναν αντίπαλο που το μπάτζετ του είναι το 1/7 μας ξέρω γω,ο Χουαντσο παίρνει πιο πολλά από όλο το Περιστέρι ξέρω γω.Και εσύ μας λες φαίνεται η απουσία του Σλούκα!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τι να κάνουμε, έτυχε να παίζουμε ένα από τα 2-3 πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν στο πρωτάθλημα στο ξεκίνημα της χρονιάς και με 2 απουσίες βασικών παικτών. Αν παίζαμε π.χ. σε ένα μήνα, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια πάντως, το πλεονέκτημα έδρας δεν έπαιξε και μεγάλο ρόλο...
1
1

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Σάβ Οκτ 14, 2023 9:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πλήρεις, είμαστε καλύτερη ομάδα, σήμερα όμως δεν παίζουμε πλήρεις... Εδώ ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να έχει 60% στα τρίποντα για να υπερκαλύψει τις απουσίες του και να κερδίσει τον Άρη, που είναι χειρότερη ομάδα από το Περιστέρι.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 9:16 pmΚαταλαβαίνεις ότι με αυτό που λες υποβαθμίζεις την ομάδα?Ότι ο λόγος που χάνεις,με άθλια εικόνα, για 12 πόντους στο ημίχρονο από το Περιστέρι του πολύ κατώτερου ρόστερ και μπάτζετ , είναι ότι λείπει ο Σλούκας και ο Μήτρογλου.Δηλαδη για να κερδίσεις εναν αισθητά κατώτερο αντίπαλο ποιοτικα, χρειάζεσαι πλήρες ρόστερ,τον βασικό σου γκαρντ,και τον αναπληρωματικό φόργουορντ.
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Σάβ Οκτ 14, 2023 9:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
- brandon_roy
- Reactions: 576
- Προειδοποιήσεις:
1