Οι αριθμοί δικαιώνουν τον Κώστα, και δείχνουν ξεκάθαρα γιατί επέλεξε να πάρει αυτή την απόφαση, και πόσο μεγάλο δώρο ήταν αυτό για εμάς.
https://www.sdna.gr/mpasket/1208259_i-s ... nfographic
Συντονιστής: Captains

Και δεν είσαι υποχρεωμένος - δεν περιμένω να πείσω ή να πεισθώ. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 7:18 pm....
Δεν έχω κάτι να προσθέσω, πιστεύεις ότι ο Γκάλης θα ήταν σταρ στο ΝΒΑ στα 90ς. Οκ, δικαίωμα σου, δεν έχω τρόπο να δείξω ότι δεν ισχύει.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.Sluka Magic έγραψε: ↑Δευ Ιουν 17, 2024 10:50 pmΟ Γκάλης Skilled? Σιγά μην ήταν και ο Ίρβινγκ
Μια κίνηση είχε όλο και όλο προς τα μέσα, σηκώνομαι και στεκομαι στον αέρα, σπάσιμο της μέσης .. τρίποντο ήταν χάλια.. πασουλα που και που ..
Η διαφορα του Γκάλη με τους υπόλοιπους της εποχής του ήταν στην εκγύμναση, οι άλλοι ήταν λαπάδες μπροστά του.

Δεν το έχω σίγουρο αλλά μήπως ο Νικ έπαιρνε 1 δις το χρόνο; Νομίζω ότι είχε υπογράψει κάτι νωρίτερα από 1992 αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος. Αυτό που θυμάμαι είναι πως ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Ευρωπαίος μέχρι να πάει ο Kukoc στην Benetton και ο Radja στη Roma.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 1:27 amΟ Γκάλης πήρε 1 δις για 3 χρόνια το 1992 σωστά; Άρα 333εκ τον χρόνο. Τον Ιούνιο του 1992 βλέπω ισοτιμία δραχμής-δολαρίου στο (περίπου) 190. Δηλαδή 1.7εκ δολάρια. Δεν ξέρω αν χάνω κάτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 3 και 4εκ που λέτε από που βγαίνουν.

Όπου και να δω βλέπω ότι «η μεταγραφή/συμβόλαιο κόστισε 1 δις». Εγώ το ερμηνεύω ως σύνολο για τα 3 χρόνια αυτό. Τι να σου πω; Δεν ξέρω αν υπάρχουν αξιόπιστες πηγες για το μπάσκετ των 90sssoulliss έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 12:12 pmΔεν το έχω σίγουρο αλλά μήπως ο Νικ έπαιρνε 1 δις το χρόνο; Νομίζω ότι είχε υπογράψει κάτι νωρίτερα από 1992 αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος. Αυτό που θυμάμαι είναι πως ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Ευρωπαίος μέχρι να πάει ο Kukoc στην Benetton και ο Radja στη Roma.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 1:27 amΟ Γκάλης πήρε 1 δις για 3 χρόνια το 1992 σωστά; Άρα 333εκ τον χρόνο. Τον Ιούνιο του 1992 βλέπω ισοτιμία δραχμής-δολαρίου στο (περίπου) 190. Δηλαδή 1.7εκ δολάρια. Δεν ξέρω αν χάνω κάτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 3 και 4εκ που λέτε από που βγαίνουν.![]()

1 δις για 3 χρόνια ήταν. Το 1992. Με ένα online πρόγραμμα inflation βρίσκεις ότι αντιστοιχεί σε 2.84 m ευρό /χρόνο σημερινή αξία. Εύκολα το υπολογίζεις σε νταλαρς.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 12:16 pmΌπου και να δω βλέπω ότι «η μεταγραφή/συμβόλαιο κόστισε 1 δις». Εγώ το ερμηνεύω ως σύνολο για τα 3 χρόνια αυτό. Τι να σου πω; Δεν ξέρω αν υπάρχουν αξιόπιστες πηγες για το μπάσκετ των 90sssoulliss έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 12:12 pm
Δεν το έχω σίγουρο αλλά μήπως ο Νικ έπαιρνε 1 δις το χρόνο; Νομίζω ότι είχε υπογράψει κάτι νωρίτερα από 1992 αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος. Αυτό που θυμάμαι είναι πως ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Ευρωπαίος μέχρι να πάει ο Kukoc στην Benetton και ο Radja στη Roma.![]()
Μου φαίνεται αδιανόητο να έπαιρνε ο Γκάλης πιο πολλά λεφτά από τον Jordan (4εκ μεικτά το 92).

Γιατί μας νοιάζει ο πληθωρισμός; Ποσά του 1992 συγκρίνουμε στη μία και στην άλλη περίπτωση. Δεν συγκρίνουμε με σημερινά ποσά. https://www.poundsterlinglive.com/bank- ... o-GRD-1992 εδώ είναι ιστορικά η ισοτιμία, κοίταξα Ιούνιο και πήρα λίγο αυθαίρετα την τιμή 190.old boy έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 1:37 pm1 δις για 3 χρόνια ήταν. Το 1992. Με ένα online πρόγραμμα inflation βρίσκεις ότι αντιστοιχεί σε 2.84 m ευρό /χρόνο σημερινή αξία. Εύκολα το υπολογίζεις σε νταλαρς.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 12:16 pm
Όπου και να δω βλέπω ότι «η μεταγραφή/συμβόλαιο κόστισε 1 δις». Εγώ το ερμηνεύω ως σύνολο για τα 3 χρόνια αυτό. Τι να σου πω; Δεν ξέρω αν υπάρχουν αξιόπιστες πηγες για το μπάσκετ των 90s
Μου φαίνεται αδιανόητο να έπαιρνε ο Γκάλης πιο πολλά λεφτά από τον Jordan (4εκ μεικτά το 92).
BTW, το gangster για τον Νικ βγήκε για την 'διαπραγματευτικη' του δεινότητα.
Sorry για τα επαναλαμβανόμενα οφτοπικ μοντς.

Δεν ήταν πάντα πάντως τόση χαώδης η διαφορά στα οικονομικά μεγέθη μεταξύ των δυο "κόσμων", γι' αυτό άλλωστε στο παρελθόν έχουμε δει ευκολότερα παίκτες με καριέρα στο ΝΒΑ να έρχονται από τα μέρη μας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 2:48 pmΓιατί μας νοιάζει ο πληθωρισμός; Ποσά του 1992 συγκρίνουμε στη μία και στην άλλη περίπτωση. Δεν συγκρίνουμε με σημερινά ποσά. https://www.poundsterlinglive.com/bank- ... o-GRD-1992 εδώ είναι ιστορικά η ισοτιμία, κοίταξα Ιούνιο και πήρα λίγο αυθαίρετα την τιμή 190.old boy έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 1:37 pm
1 δις για 3 χρόνια ήταν. Το 1992. Με ένα online πρόγραμμα inflation βρίσκεις ότι αντιστοιχεί σε 2.84 m ευρό /χρόνο σημερινή αξία. Εύκολα το υπολογίζεις σε νταλαρς.
BTW, το gangster για τον Νικ βγήκε για την 'διαπραγματευτικη' του δεινότητα.
Sorry για τα επαναλαμβανόμενα οφτοπικ μοντς.