Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Μας έκανε για δεύτερος ο Ράιτ ή θέλουμε κάτι πιο σίγουρο? Εγώ ψήνομαιkein έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 12:25 amΠέρα από την πλάκα και με κίνδυνο να θεωρηθώ προκλητικός λόγω της συγκεκριμένης στιγμής : θα πω εντελώς μπασκετικά ότι είναι πιθανό να χρειαστεί να αφήσετε κάποιο από τα Σέντερ σας. Για την ομάδα μου οποίο και να πάρει καλύτερο θα είναι απ ότι έχουμε τώρα και από τον Μπιγκ Πάπα. Ξέρω ότι είναι απίθανο αλλά δεν θα με χάλαγε κανένας αλήθεια.
2
2

-
- Reactions: 227
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σκυλί του πολέμου ο Ράιτ. Δεν τον πίστευα αλλά απέδειξε ότι μπορεί πολλα.Θα ανέβει και άλλο.
Ο Λουντζης θέλει ευκαιριες και με έναν Λ. Μπράουν και Γκραντ πιστεύω μπορεί να είναι μαζί με Μωραιτη μπακ απ. Πρέπει να ξεκουραστεί στην Α1 ο Σλουκας όπως και ο Λεσσορτ.
Στο 3 θα ήθελα Κολσον επίσης κακό σκυλί αλλά μας μισειlol. Θα έπαιρνα από Άλμπα Ολιντε η Σεντεκερσκις από Μπασκονια. Δυστυχώς Μιχαιλιουκ βλέπω να μένει Αμερική.
Ο Λουντζης θέλει ευκαιριες και με έναν Λ. Μπράουν και Γκραντ πιστεύω μπορεί να είναι μαζί με Μωραιτη μπακ απ. Πρέπει να ξεκουραστεί στην Α1 ο Σλουκας όπως και ο Λεσσορτ.
Στο 3 θα ήθελα Κολσον επίσης κακό σκυλί αλλά μας μισειlol. Θα έπαιρνα από Άλμπα Ολιντε η Σεντεκερσκις από Μπασκονια. Δυστυχώς Μιχαιλιουκ βλέπω να μένει Αμερική.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
5
- τουλουμπα
- Reactions: 4463
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το ειπε ο ιδιος που ειχε πει στον κοτζια προχτες οτι εχει κλεισει ο τζειμςHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:43 amΕίπαν και για Brown στον Ολυμπιακό δυστυχώς. Τον θέλω πολύ αυτόν τον παίκτη, δε θεωρώ ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός σε μας θα ταιριάζει πολύ

2
2

-
- Προειδοποιήσεις:
5
Αφού απέφυγε να αναφέρει ποιος του το είπετουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:46 amτο ειπε ο ιδιο που ειχε πει στον κοτζια προχτες οτι εχει κλεισει ο τζειμςHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:43 am
Είπαν και για Brown στον Ολυμπιακό δυστυχώς. Τον θέλω πολύ αυτόν τον παίκτη, δε θεωρώ ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός σε μας θα ταιριάζει πολύ![]()
0
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει λογικό είναι, Σέντερ και αντί-Βιλντόζα σίγουρα, στο τρία μάλλον έχει σχέση με το τι παίχτης θα αποκτηθεί στις άλλες δυο μετεγγραφές, πχ αν το Γκαρντ είναι ψηλό και μπορεί να παίξει στο τρία ή μπορεί να μετατοπιστεί κάποιο άλλο από τα υπάρχοντα Γκαρντ στο 3 σε κοντά σχήματα (πχ γκραντ) ή αν το πεντάρι θα είναι 4-5 ή αν θα είναι Έλληνας. Και θα ελευθερώνει θέση Ξενου. Γενικά νομίζω ότι οι τρεις μεταγραφές είναι αλληλένδετες κατά κάποιον τρόπο. Σίγουρα το τιμ θα έχει το πλάνο του με βασικές και εναλλακτικές περιπτώσεις. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο, φέτος χτίσανε ομάδα από το μηδέν, ε τώρα που χρειαζόμαστε πινελιές δεν τους φοβάμαι. Μην ξεχνάμε ότι ο ΔΠΓ θα σπρώξει χρήμα. Τα καλύτερα έρχονται. !!!
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα
- Reactions: 4463
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
για μεταγραφες του οσφπ μην λαμβανεις υποψιν τους καθεστωτικους
για τις δικες μας μονο και μονο επειδη εχουν τον κοντο στην καε και τους πεταει κανα τυρακι
2
2

- Airman
- Reactions: 876
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωταθλητές Ελλάδας και πρωταθλητές Ευρώπης καλημέρα
.
Η ομάδα χρειάζεται πραγματικά 2 κινήσεις. Εναν combo guard, που να παταει καλύτερα στον άσο, κυρίως για να προστατεύει και τα διαστήματα που ο Σλούκας δεν είναι στο παρκέ και ένα 5άρι, καλό στο χαμηλό ποστ αμυντικά και επιθετικά και ιδανικά με σουτ. Σε περίπτωση που η ομάδα προβεί στην κίνηση Παπαγιάννη, τότε ίσως ασχοληθεί και με την θέση 3(-2). Ο Παπατζόν ναι μεν δεν έχει το πιο αδιάφορο πακέτο εκεί έξω (γρήγορα πόδια, σουτάκι, Οκ συμβόλαιο, ελληνικό διαβατήριο) , όμως επουδενί δεν αποτελεί το ιδανικότερο fit για τον C που θα πλαισιώσει τον Mattias στο 5. Σε περίπτωση που ο Σέρβος Βασίλης δεν αφήσει το ΝΒΑ, νομίζω ότι ο Λορέντζο είναι μία, αν όχι η ιδανικότερη επιλογή. Για τους σεντερ, ας ελπίσουμε ότι ο Ντάνιελ Τάις δεν ακούστηκε τυχαία. Ιδανικά θέλουμε κάτι σαν αυτόν. Εκτιμώ ότι η ομάδα θα πάει για 2 δυνατές πάντως κινήσεις και όχι τόσο για παίχτες συμπληρωματικού χαρακτήρα, καθότι τα ανοιχτά μέτωπα δεν είναι πολλά (Ματζούκας, Αβδάλας, Μωραίτης τι ρόλο θα έχουν αν έχουν - Πολωνός και Βιλντόζα κουνάνε μαντήλι).
Το ότι δεν ήρθε ο Χεζόνια να το λέτε ευλογία. Θα πέρναμε σίγουρα Παπαγιάννη ή θα έπρεπε να διώξουμε έναν εκ των Γκριγκόνις, Χουάντσο, πράγμα μη ορθό για πολλούς λόγους. Επίσης, θα είχαμε 3 ballers βασικούς, χώρια ότι θα υπήρχε μία μισθολογική ανισοροπία στην ομάδα.
Υ.Γ : Πάντα φυσικά με το δεδομένο πως ο Ναν θα παραμείνει και πως ήδη έχει φτιάξει τα δόντια του.

Η ομάδα χρειάζεται πραγματικά 2 κινήσεις. Εναν combo guard, που να παταει καλύτερα στον άσο, κυρίως για να προστατεύει και τα διαστήματα που ο Σλούκας δεν είναι στο παρκέ και ένα 5άρι, καλό στο χαμηλό ποστ αμυντικά και επιθετικά και ιδανικά με σουτ. Σε περίπτωση που η ομάδα προβεί στην κίνηση Παπαγιάννη, τότε ίσως ασχοληθεί και με την θέση 3(-2). Ο Παπατζόν ναι μεν δεν έχει το πιο αδιάφορο πακέτο εκεί έξω (γρήγορα πόδια, σουτάκι, Οκ συμβόλαιο, ελληνικό διαβατήριο) , όμως επουδενί δεν αποτελεί το ιδανικότερο fit για τον C που θα πλαισιώσει τον Mattias στο 5. Σε περίπτωση που ο Σέρβος Βασίλης δεν αφήσει το ΝΒΑ, νομίζω ότι ο Λορέντζο είναι μία, αν όχι η ιδανικότερη επιλογή. Για τους σεντερ, ας ελπίσουμε ότι ο Ντάνιελ Τάις δεν ακούστηκε τυχαία. Ιδανικά θέλουμε κάτι σαν αυτόν. Εκτιμώ ότι η ομάδα θα πάει για 2 δυνατές πάντως κινήσεις και όχι τόσο για παίχτες συμπληρωματικού χαρακτήρα, καθότι τα ανοιχτά μέτωπα δεν είναι πολλά (Ματζούκας, Αβδάλας, Μωραίτης τι ρόλο θα έχουν αν έχουν - Πολωνός και Βιλντόζα κουνάνε μαντήλι).
Το ότι δεν ήρθε ο Χεζόνια να το λέτε ευλογία. Θα πέρναμε σίγουρα Παπαγιάννη ή θα έπρεπε να διώξουμε έναν εκ των Γκριγκόνις, Χουάντσο, πράγμα μη ορθό για πολλούς λόγους. Επίσης, θα είχαμε 3 ballers βασικούς, χώρια ότι θα υπήρχε μία μισθολογική ανισοροπία στην ομάδα.
Υ.Γ : Πάντα φυσικά με το δεδομένο πως ο Ναν θα παραμείνει και πως ήδη έχει φτιάξει τα δόντια του.

0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ήμουν Αταμαν ( που δεν είμαι), θα έπαιρνα Μπραουν στην θέση του Βιλντοζα.
Θα έπαιρνα και Μονεκε στη θέση του Μπαλτσεροφσκι, θα έκανα τον Μητογλου πεντάρι.
Θα άφηνα ελεύθερους Μωραΐτη και Μαντζούκα και Χουγκαζ, και θα έπαιρνα Λούντζη που μένει ελεύθερος και Τανουλη αν έμενε ελεύθερος.
Για παπαγιαννη δεν θα ξανά συζητούσα. Ας αφήσει ένα πεντάρι ελεύθερο ο Ολυμπιακός, και ας τον πάρει. Εκεί μπορεί να ταιριάξει καλύτερα. Σε εμάς δεν ταίριαξε και ούτε πρόκειται να ταιριάξει.
Ο Ολυμπιακός με Ντορσει-Μαντζούκα-Παπαγιαννη και ίσως Μωραΐτη θα είχε έναν καλό ελληνικό κορμό. Συν Παπανικολάου, συν Ουολκαπ, συν Λαρεντζακη.
Ο Παναθηναϊκός με Σλουκα-Λούντζη-Παπαπετρου-Καλαϊτζάκη-Μητογλου-Κώστα είναι καλά για τα επόμενα χρόνια. Συν σαμουντορουφ και αβδδαλας.
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα που τελείωσε το local πανηγύρι (νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου που δεν είδα ούτε στιγμή απο τον 5ο τελικό, και μόνο σήμερα το πρωί είδα το αποτέλεσμα), μπορούμε να πάμε στα σοβαρά. Για μένα θέλουμε 3 παίκτες, ένα καλό δεύτερο πεντάρι πίσω απο Λεσόρ, τον Λορέντζο αντί Βιλντόζα, και ένα 3-4αρι, καλύτερο απο τα existing τριάρια μας. Περιμένω βέβαια τον παπαπέτρου καλύτερο του χρόνου. Απο την άλλη δεν περιμένα και πολλά απο γκριγκόνις να πω την αλήθεια. Με αυτές τις κινήσεις θα διεκδηκήσουμε στα ίσια την μόνη διοργάνωση που έχει σημασία - euroleague.
0
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι ο Λούντζης είναι καλύτερος του Μωραΐτη και ούτε ο Τανούλης του Μαντζούκα. Άρα τυχόν τράμπα υποθέτω την αναφέρεις με βασικό κριτήριο τα διαφορετικά χαρακτηριστικά.Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 10:50 amΑν ήμουν Αταμαν ( που δεν είμαι), θα έπαιρνα Μπραουν στην θέση του Βιλντοζα.
Θα έπαιρνα και Μονεκε στη θέση του Μπαλτσεροφσκι, θα έκανα τον Μητογλου πεντάρι.
Θα άφηνα ελεύθερους Μωραΐτη και Μαντζούκα και Χουγκαζ, και θα έπαιρνα Λούντζη που μένει ελεύθερος και Τανουλη αν έμενε ελεύθερος.
Για παπαγιαννη δεν θα ξανά συζητούσα. Ας αφήσει ένα πεντάρι ελεύθερο ο Ολυμπιακός, και ας τον πάρει. Εκεί μπορεί να ταιριάξει καλύτερα. Σε εμάς δεν ταίριαξε και ούτε πρόκειται να ταιριάξει.
Ο Ολυμπιακός με Ντορσει-Μαντζούκα-Παπαγιαννη και ίσως Μωραΐτη θα είχε έναν καλό ελληνικό κορμό. Συν Παπανικολάου, συν Ουολκαπ, συν Λαρεντζακη.
Ο Παναθηναϊκός με Σλουκα-Λούντζη-Παπαπετρου-Καλαϊτζάκη-Μητογλου-Κώστα είναι καλά για τα επόμενα χρόνια. Συν σαμουντορουφ και αβδδαλας.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά θα έβρισκα ενδιαφέρουσα την μετακίνηση του Μήτογλου στο 5. Απλά, κάτι τέτοιο, μάλλον θα έπρεπε να πάει πακέτο με κάποιον άκρως αθλητικό στο 4. Ιντριγκαδόρικο μεν, αλλά επί της ουσίας πείραμα...
0
Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 10:50 amΑν ήμουν Αταμαν ( που δεν είμαι), θα έπαιρνα Μπραουν στην θέση του Βιλντοζα.
Στο 5 προσωπικά δεν θέλω ημίμετρα δηλαδή είτε μετατοπιση εκεί Μήτογλου είτε τον ανύπαρκτο σε αυτο το επίπεδο Παπαγιάννη. Πρέπει να πάρουμε ένα βαρβάτο σεντερ γύρω στο 1-1,5 εκατομμύριο να παίζει 15-17 λεπτά πίσω από τον Λεσορ. Δεν θα είμαστε τυχεροί κάθε χρόνο να τη βγάζουμε με 1 σεντερ, κάποια στιγμή θα ξεζουμιστει και ο Γάλλος και θα έχουμε θέμα.
Στα γκαρντ και εγώ θεωρώ τον Λορέντζο Μπράουν ως ιδανική λύση στη θέση του Βιλντοζα. Παίκτης με προσωπικότητα που κουμπώνει και με τον Ναν και με το Σλούκα, δίνει δημιουργία, σκορ και ότι άλλο χρειαστεί. Μπορεί να τρέξει και την ομάδα οπότε ο Σλούκας είναι τραυματίας ή χρειάζεται ξεκούραση γιατί φέτος όταν έβγαινε ο Κώστας είχαμε μεγάλο πρόβλημα.
Στα forward θα ήθελα μια κίνηση και ας έχουμε 8 ξένους γιατί ο Γκριγκονις δεν ματσαρει καθόλου με δυνατά σωματικά 3αρια και ο Παπαπετρου έχει συγκεκριμένο ταβάνι και χρονια θέματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν. Βέβαια δεν χάθηκε ο κόσμος και να μείνουμε έτσι απλά στο ιδανικό σενάριο κάτι χρειάζεται εκεί.
1
1