Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 8:52 am
1/7, 3/4, 3/7, 3/9 αυτά είναι τα τρίποντα που έχει σουτάρει ως τώρα ο Γουόκαπ 27 τρίποντα όταν ο Σάσα έχει σουτάρει 22! Και ο Πίτερς 3!
Εμένα με παραξενεύει το όλο θέμα με την θέση 3. Γενικά ο Πίτερς δεν νομίζω να είναι αδιάφορος, και τα ριμπάουντ να δει κανείς έχει πάρει σε 65 λεπτά 15 ριμπάουντ όταν ο Σάσα έχει πάρει σε 140 λεπτά 19 ριμπάουντ. Απλώς η ομάδα δεν δημιουργεί σουτ γι' αυτόν. Και αντί να μειώσει τον χρόνο του Σάσα προτιμάει να δοκιμάζει αυτά τα σχήματα με τον Πίτερς στο 3 όταν δεν φαίνονται να δουλεύουν και τόσο και φτάνουμε στο θέμα του Γουόρντ, στον οποίον ο Μπαρτζώκας δεν δείχνει εμπιστοσύνη και αιτία πιθανότατα είναι το σουτ του το οποίο ο Παναθηναϊκός του δίνει. Ωστόσο δίνει τρομερή ενέργεια στην άμυνα ο Γουόρντ.
Μου κάνει και εντύπωση πως τελικά η απουσία του Ντόρσεϊ αποδεικνύεται τόσο κομβική στην ομαδική λειτουργία του Ολυμπιακού και στο πόσο καλά αποδίδουν συγκεκριμένες πεντάδες.
Ο Γουοκαπ πολυ τίμια τα παίρνει τα σουτ και πολυ τίμια σουτάρει με 37% (45% στα 3 τελευταία). Αφού του τα δίνει η άμυνα καλά κάνει.
O Γουορντ είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ
0/10 πετώντας την μπαλα σαν καρπουζι ε ει με ΠΑΟ, ενω ποια ενέργεια χθες, ηταν κάκιστος, 1ριμπαουντ σε 15λ (και -21 στο +/-)
Ο χειρότερος παίκτης της ομαδας είναι... Άτσαλο στα μπασιματα, κώνος στην άμυνα χθες
Το θέμα με το Σάσα είναι οτι δεν είναι καλά, τρώει ξύλο, και αυτό φαίνεται σε αυτα τα σκοτωμένα 3ποντα που ψάχνει για να βρει ρυθμό. Θα χρειαζόταν ο Πιτερς αλλα και αυτος εχει κάνει check out και ελπίζω να εμφανιστεί.
Η δυσάρεστη έκπληξη στη σειρά είναι ο Τζοζεφ. Έτσι οπως παει τι πράγμα, πολυ καλύτερος ητα ο αοσμος Μορρις.
Γενικά χρειαζόμαστε πρωταγωνιστές. Και αν πρέπει ο κόουτς να κάψει ενα 5λεπτο για να ζεστάνει Ντορσει ας το κάνει...