Ναι, αλλά ο δικός σου οπαδισμος θα σε άφηνε να δεις ότι προκαλέσουμε ο αρχηγός της εθνικής, αν ήταν σημαία του Παναθηναϊκου;forest79 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 9:25 amΤι σχέση έχει ο δικός μου «οπαδισμος» με το καλό της εθνικής;;;
Είμαι και οπαδός ΚΥΡΙΩΣ της εθνικής πέραν της συλλογικής μου ομάδας!
Αυτά που έγραψα είναι δύο διαφορετικά πράγματα
1.Σαν οπαδός της εθνικής ,ότι δεν μου άρεσε η χειρονομία του ΑΡΧΗΓΟΥ της εθνικής προς συμπαίκτη του . Ήταν ντροπιαστικό μπορεί να σας ευχαριστεί σαν οπαδούς του ΟΣΦΠ (η συνεχή διαπόμπευση του Κ.Σλουκα ) γιατί τέτοια είναι … η συμπεριφορά του Παπανικολάου
(Διαφωνείτε έχετε κάθε δικαίωμα σεβαστό ,σας φαίνεται ΑΣΤΕΙΟ έχετε το ελεύθερο να γελάσατε ,Μάρτιος είναι ακόμα…)
2.Το δεύτερο ποστ είναι «οπαδικό» να του θυμίσω του αρχηγού των λαβαρων σας ,ποιος είναι . Εγώ σαν φίλαθλος ή οπαδός έχω καθε δικαίωμα να γράψω κάτι «ασχολίαστο» . Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έχει ΧΡΕΟΣ να είναι ενωτικός και μετριοπαθής σε τέτοιες καταστάσεις.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κάνουμε την τρίχα τριχιά. Μια χειρονομια μεταξυ παικτων-προπονητων εν ώρα αγωνα είναι θεμιτή και λογική. Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι οι χειρονομίες προς φιλάθλους, οι εμπρηστικές δηλώσεις, το ξύλο και η κακη συμπεριφορά προς παίκτες εντός εθνικής. Υπάρχει δίπλα άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Παπ δε θα αγκαλιάσει τον Σλουκα το καλοκαίρι, αν αυτός εδεησει να συμμετάσχει;