Ο Γουόλτερς θα ήταν πολύ καλή λύση για συμπληρωματικός άσσος δίπλα σε έναν άσσο που να μπορεί να σταθεί κ στο 2 (π.χ Γουόκαπ).Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2020 11:28 am[
γιατι τον εχετε βγαλει αχρηστο τον λαπροβιτολα? μια χαρα παικτης ειναι. ναι δεν ειναι τοπ, αλλωστε αν ηταν τοπ δεν θα ερχοταν σε μας. και επισης με 600-700 χιλ που δινουμε ποιον θα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο?
κακος σουτερ δεν ειναι. ειναι περιπτωση που τα ποσοστα του λενε και λιγο ψεμματα. απλως δεν παιρνει καλες επιλογες. δημιουργια και οργανωση μια χαρα ειναι, ενω στην μερα του μπορει να σκοραρει πολλους ποντους.
στην αμυνα και στην αθλητικοτητα ειναι average. αλλα αν διπλα του βαλεις τον χαμιλτον στον ασσο, ειμαστε τελεια.
γενικα δεν μπορω να βρω καποιο καλυτερο διδυμο απο το λαπρο-χαμιλτον για φετος τουλαχιστον. εκτος αν φερουμε καναν κομμενο απο nba που ομως για φετος ξερουμε οτι δεν γινεται αυτο.
εγω ευχαριστημενος θα ειμαι αν ερθει μαζι με χαμιλτον ή εστω λο. με ουολτερς μακρια!!
Κανείς δεν νομίζω να έχει βγάλει άχρηστο τον Λάπρο. Εγώ φέτος τον πρότεινα (όπως και τον Νέντοβιτς αλλά και τον Πρέπελιτς) με τη λογική να έρθει κάποιος με προσωπικότητα και μπασκετικές αρετές να τραβήξει το κάρο σε μια περιέργη χρονιά με παίκτες που έχουν μάθει να κάνει όλο το παιχνίδι ο Νικ και σε παίκτες στοιχήματα τύπου Φόστερ και κάποιους άλλους που λογικά θα υπογράψετε.
Το ζήτημα για μένα είναι ότι θέλετε και Νέντοβιτς και Λάπρο μαζί, 2 παίκτες που έχουν μάθει να κάνουν "παιχνίδι" με αρκετή ντρίπλα. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο Λάσο δεν ήθελε τον (βελτιωμένο μες το 20΄' ) Λάπρο.
Στο σουτ δεν μπορεί να γίνεται κουβέντα με το 26% του Λάπρο. Είναι ο ορισμός του ασταθή σουτέρ και του "ψυχάκια" που μπορεί να παρει σερί τούβλα. Ας πούμε σαν τον Πάντερ που τον έβλεπα me 3/21 και ήθελα να τον πιάσω στα striking combo s

Αν και θεωρώ τον Ογκαστ ενδιαφέρουσα περίπτωση για παίκτη με ΕΛληνικό διαβατήριο και κάπως υποτιμημένο στο φόρουμ (έχει βελτιωθεί ο άνθρωπος, απλώς δεν κόλλησε τότε με τον Τσάβι και γενικά έχει θέματα συγκέντρωσης/πειθαρχίας τα οποία βελτιώνονται σε ένα σωστό μπασκετικό περιβάλλον) αν τελικά πάρετε και Λάπρο, τότε ένας ΜΑΠ "κανίβαλλος"όπως λες κι εσύ

Έγραψα και χθες τον Χικς ως πεντάρι. Νομίζω ότι από τις υπάρχουσες λύσεις είναι η ενδεδειγμένη γιατί θα δώσει πολλά και στις αλλαγές (καλύπτοντας και το κενό στο 1-2) ενώ θα είναι ¨εκεί" στο κόψιμο/αλλοίωση.
Θα είχε ενδιαφέρον να μην πηγαίνατε για πολλούς παίκτες και να μένατε με Μπέντιλ. Χικς, Λάπρο, Νέντοβιτς και Φόστερ μπας και μπορούσατε να κάνετε την υπέρβαση για κάποιον από τους Νάναλι, Μπρόκχοφ. Με όλο το ρίσκο βέβαια να μείνετε με τον Λάπρο ως καλό άσσο στη (πιθανή δυστυχώς) περίπτωση που ξαναβγάλει τραυματισμό ο Νέντοβιτς.