Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περι Σλούκα:
Είναι πολύ χρήσιμο που έχουμε έναν παίχτη που έχει πάει σε Φ4 και έχει πάρει και τρεις (?) Ευρωλίγκες.
Και δεν είχε το ρόλο του Σάκοτα που κι αυτός κάπου τόσες έχει πάρει!
Όταν κανείς από τους υπόλοιπους δεν έχει τέτοιες εμπειρίες αυτό μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό.
Οπότε ναι, πέρα από το επικοινωνιακό (που το θεωρώ σχεδόν ασήμαντο) έχουμε και άλλους λόγους να είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας.
Είναι πολύ χρήσιμο που έχουμε έναν παίχτη που έχει πάει σε Φ4 και έχει πάρει και τρεις (?) Ευρωλίγκες.
Και δεν είχε το ρόλο του Σάκοτα που κι αυτός κάπου τόσες έχει πάρει!
Όταν κανείς από τους υπόλοιπους δεν έχει τέτοιες εμπειρίες αυτό μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό.
Οπότε ναι, πέρα από το επικοινωνιακό (που το θεωρώ σχεδόν ασήμαντο) έχουμε και άλλους λόγους να είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξερω που εχει σκοπο να ενισχυθει η ομαδα,υπαρχουν θεσεις που υπαρχει αναγκη(σκορερ στο 1-2 και 3αρι) αλλα ειναι απαραιτητη η ενισχυση στο 5, ο Μπαλτσεροφσκι θελει πολυ δουλεια, ειναι σαν ψαρι εξω απο το νερο.Χρειαζεται παικτης να δινει ανασες στον Λεσορτ χωρις να κανουμε τον σταυρο μας.Ουτε μπορει ο Μητογλου να υπολογιζεται σαν μπακ απ 5, ειναι πυρηνικο οπλο στο 4,και εκει πρεπει να παιζει, και να πηγαινει στο 5 μονο σε ειδικες καταστασεις.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Το ό,τι κάναμε μια μεγάλη νίκη αποψε δε σημαίνει πως δε θέλουμε ενισχυση.
Δε ξέρω τι γίνεται με Βιλντοζα αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να σπάσει ένα τέτοιο συμβόλαιο, ιδανικά θα ήθελα ένα 2-3 στη θέση του Γκριγκονις που πραγματικά ακόμα πιστεύω πως δε κολλάει με την ομάδα, ένα 1-2 στη θέση του Βιλντοζα ώστε να βγουν και οι θέσεις των ξένων.
Στο 5 δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλά αν τραυματιστεί ο Λεσορ θα τρεχουμε, ο Πολωνός δε δείχνει σημάδια ζωής, ίσως πιστεύουν πως θα το παλέψουμε με Μητογλου εκεί και λίγο απ τους άλλους.
Δε ξέρω τι γίνεται με Βιλντοζα αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να σπάσει ένα τέτοιο συμβόλαιο, ιδανικά θα ήθελα ένα 2-3 στη θέση του Γκριγκονις που πραγματικά ακόμα πιστεύω πως δε κολλάει με την ομάδα, ένα 1-2 στη θέση του Βιλντοζα ώστε να βγουν και οι θέσεις των ξένων.
Στο 5 δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλά αν τραυματιστεί ο Λεσορ θα τρεχουμε, ο Πολωνός δε δείχνει σημάδια ζωής, ίσως πιστεύουν πως θα το παλέψουμε με Μητογλου εκεί και λίγο απ τους άλλους.
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί να φύγει ο Βιλντοζα?nikosvip έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 12:08 amΤο ό,τι κάναμε μια μεγάλη νίκη αποψε δε σημαίνει πως δε θέλουμε ενισχυση.
Τον χρειαζόμαστε και θα τον περιμένουμε, τουλάχιστον φέτος.
Ο Αταμάν θέλει 15 παίχτες. Αυτή τη στιγμή έχουμε 14, οπότε αν έρθει γκαρντ, και γυρίσει και ο Παπαπέτρου, απλά θα σταματήσουμε να βλέπουμε Σαμοντουροβ και θα έχουμε 3 σε κάθε θέση.
Όταν θα είμαστε πλήρεις, εκτός δωδεκάδας θα μένουν Μωραιτης, Καλαϊτζάκης και ένας εκ των Αντετοκούμπο ή Μπαλτσεροφσκι.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2775
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτσε να το πω εγώ άμα είναι, μην του λέμε του ανθρώπου και τι άσχετα είναι αυτά που γράφεις στο θρεντ για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 12:47 pmΓράφεις λες και έχει πει κανείς εδώ ότι στο sdna είναι "υπέρμαχοι του ευ αγωνίζεσθαι κια της δικαιοσυνης" ή ότι δίνουμε καμία βάση σε αυτά που γράφουν. Για κάνα μεταγραφικό και πολύ είναι.
Λοιπόν έτοιμοι? Γκουχ γκουχ
Στο sdna είναι υπέρμαχοι του ευ αγωνίζεσθαι και της δικαιοσύνης.
Νταξει τώρα? Να γράψουμε για τις μεταγραφές?
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2775
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε μα στο φόρουμ γράφεις και μπορείς να δεις σε πολλά ποστς φίλων του Παναθηναικού ότι θεωρούν πως το συγκεκριμένο μέσο (όπως και τα περισσότερα αθλητικά) είναι κακής ποιότητας.chainsaw έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 12:55 pmΔυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι έτσι. Πολλοί τους παιρνουν τοις μετρητοίς σε όλα. Ισως και άτονα που γράφουν στο φόρουμnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 12:47 pm
Γράφεις λες και έχει πει κανείς εδώ ότι στο sdna είναι "υπέρμαχοι του ευ αγωνίζεσθαι κια της δικαιοσυνης" ή ότι δίνουμε καμία βάση σε αυτά που γράφουν. Για κάνα μεταγραφικό και πολύ είναι.
1
1

-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0