2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Τρί Ιούλ 14, 2020 11:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Κοτζιάς αλλά αν είχε επενδύσει 35 δευτερόλεπτα να δει τα analytics του Όγκαστ θα έβλεπε ότι είναι φελός. Στην αμυντική επίδραση έχει -7,3 (!!) μονάδες διαφορά η Γαλατά όταν παίζει αυτός, είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Εννοώ 7,3 εις βάρος της...Johnzaro έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 7:54 amhttps://newspao.gr/oyitingkton-panathin ... -anatropi/
Μακάρι τον πάω πολύ τον γουίτινγκτον , αλλά ρε παιδιά ο Κοτζιάς λέει ότι ο όγκαστ είναι τρομέρος αμυντικός.
Αντίθετα ο Γουίτινγκτον είναι στο +10 ! Απίστευτη διαφορά για συμπαίκτες, ενδεικτική ότι ο ένας κάνει τον τροχονόμο "παρακαλώ περάστε" κι ο άλλος μαζεύει τα ασυμμάζευτα.
Για όσους έχουν απορία για το αμυντικό impact του Πόιθρες, περίπου ισα βάρκα ίσα νερά.
Και ναι, ο Αύγουστος περνάει στο παρκέ περίπου τόσα λεπτά με τον Πόιθρες όσα και με τον Ουίττινγκτον, το λέω μην πει κανείς "α μα τον βάζουν με χειρότερους αμυντικά συμπαίκτες". Ο ίδιος είναι που κάνει την ομάδα αμυντικά πάρα πολύ χειρότερη, σε βαθμό που βγάζει μάτι.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Εντάξει. Ας το δω και πιο θετικά: Τουλάχιστον θα έρθει κάποιος να αναπληρώσει το ποσοστό του Καλαθηportokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 11:51 amπιστολι εισαι βρε μπαγασα![]()
ο Λεσορ αντε πες οκ σουταρε με 60 % φετος.
αλλα ο Ερικ ρε συ,ειδες με ποσο σουταρε ? 45 % ! 5 % κατω απο Ογκαστ δηλαδη..
1
1

Kαλά, τρομερός αμυντικός είναι ανέκδοτο να ειπωθεί για τον Όγκαστ.
Πάντως εξ όσων έχω δει από τον ¨Ογκαστ φέτος στο Eurocup διαπίστωσα ότι όταν συγκεντρώνεται είναι περίπου επαρκής.
Σίγουρα πάντως έχουν πολύ ενδιαφέρον τα αναλυτικά στατιστικά που παρέθεσε ο Yorgos και λένε αρκετά.
Θυμίζω στο σημείο αυτό ότι ο Σφαιρόπουλος τον είχε απορρίψει (όταν οι Αγγελόπουλοοι τον είχαν κλείσει προφορικά) για τον χαρακτήρά του και τα μπαϊράκια που σήκωνε στην τότε ομάδα του.
Κατά τ' άλλα το δίδυμο Αμπρομάιτης- Χικς το βλέπω κι εγώ, τον Άμπρο, τον έχω προτείνει αρκετές φορές, είναι μαχητικό 4αρι, με καλό σουτ κι από τα 4-5 μέτρα κι από το τρίποντο.
Το ζήτημα είναι ότι είναι καθαρό 4αρι και δεν βγαίνει η δουλειά με 3 τεσσάρια. Καλύτερα ένας διπλοθεσίτης που να περνάει και στο 3. Ή μόνο ο Χικς για το 5 κι ένας φθηνός Έλληνας ως τρίτος για το 5 (ο Καββαδάς π.χ).
Τα μπερδεύουν όντως τα πράγματα κι ο Όγκαστ κι ο Μπέντιλ.
* Κι επειδή έχουμε την τρέλα μας με τη σωστή εκφορά των ονομάτων κλπ. είναι Λεσόρτ. Θα ήταν Λεσόρ αν ήταν Γάλλος (άσχετα με το ότι παίζει στην Εθνική Γαλλίας). Παρόλα αυτά ο ίδιος επιμένει να τον λένε Λεσόρτ για να φαίνεται ότι η καταγωγή του δεν είναι από τη Γαλλία, αλλά από την κτήση της, τη Μαρτινίκα.
Πάντως εξ όσων έχω δει από τον ¨Ογκαστ φέτος στο Eurocup διαπίστωσα ότι όταν συγκεντρώνεται είναι περίπου επαρκής.
Σίγουρα πάντως έχουν πολύ ενδιαφέρον τα αναλυτικά στατιστικά που παρέθεσε ο Yorgos και λένε αρκετά.
Θυμίζω στο σημείο αυτό ότι ο Σφαιρόπουλος τον είχε απορρίψει (όταν οι Αγγελόπουλοοι τον είχαν κλείσει προφορικά) για τον χαρακτήρά του και τα μπαϊράκια που σήκωνε στην τότε ομάδα του.
Κατά τ' άλλα το δίδυμο Αμπρομάιτης- Χικς το βλέπω κι εγώ, τον Άμπρο, τον έχω προτείνει αρκετές φορές, είναι μαχητικό 4αρι, με καλό σουτ κι από τα 4-5 μέτρα κι από το τρίποντο.
Το ζήτημα είναι ότι είναι καθαρό 4αρι και δεν βγαίνει η δουλειά με 3 τεσσάρια. Καλύτερα ένας διπλοθεσίτης που να περνάει και στο 3. Ή μόνο ο Χικς για το 5 κι ένας φθηνός Έλληνας ως τρίτος για το 5 (ο Καββαδάς π.χ).
Τα μπερδεύουν όντως τα πράγματα κι ο Όγκαστ κι ο Μπέντιλ.

* Κι επειδή έχουμε την τρέλα μας με τη σωστή εκφορά των ονομάτων κλπ. είναι Λεσόρτ. Θα ήταν Λεσόρ αν ήταν Γάλλος (άσχετα με το ότι παίζει στην Εθνική Γαλλίας). Παρόλα αυτά ο ίδιος επιμένει να τον λένε Λεσόρτ για να φαίνεται ότι η καταγωγή του δεν είναι από τη Γαλλία, αλλά από την κτήση της, τη Μαρτινίκα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τρί Ιούλ 14, 2020 12:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι ότι το βρίσκω στατιστικά έξυπνο να απομονώνει κανείς τα χειρότερα ματς ενός παίκτη, αλλά ετοιμάσου αδελφέ... Τα 10 χειρότερα ματς του Λάπρο στην Ευρωλίγκα:manj13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2020 4:44 pmAν ο Λαπροβιτολα υπαρχει εστω μια στις 100 να κανει τετοια ματς σε ευστοχια και τον πληρωσουμε πανω απο 400 χιλιαρικα να παιξω με βασικο ασσο τον Φλιωνη του Αρη...Αντε κοντα δεκα χρονια τωρα με το πυλοφορι /το μυστρι στον ασσο....https://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro- ... 9-triponta
2019
με ΠΑΟ 0/5
στη Φενέρ 1/5
σε Άλμπα, Χίμκι με ΟΣΦΠ και Ζαλγκίρις συνολικά 0/8
2017:
με Παναθηναϊκό 1/6 (βλέπει ΠΑΟ και αφηνιάζει ο μπαγάσας)
με Ρεάλ 2/8
με Αρμάνι 0/3
Ζαλγκίρις και Μακάμπι 0/4 συνολικά
4/39 σύνολο, δηλαδής 10,2% . Αυτά τη Ρεάλ του τελειότερου spacing στην Ευρώπη. Μην πιάσουμε τι έκανε στο eurocup (χαμηλότερου επιπέδου διοργάνωση) με τη Λιέτουβος που ήταν πρώτο βιολί και βάραγε ασύστολα και μας πιάσει κατάθλιψη.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yorgos την Τρί Ιούλ 14, 2020 12:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
[/quote]
Εντάξει. Ας το δω και πιο θετικά: Τουλάχιστον θα έρθει κάποιος να αναπληρώσει το ποσοστό του Καλαθη
[/quote]
Πώς θα το αναπληρώσει αφού σουτάρει 10% χειρότερα; Θα αναπολήσουμε Νικ με Λάπρο από το τρίποντο και Ζακ από τη γραμμή. Όποιος παίρνει διαρκείας θα έχει δώρο ένα κράνος με τη φάτσα του Καλάθη πάνω.
Εντάξει. Ας το δω και πιο θετικά: Τουλάχιστον θα έρθει κάποιος να αναπληρώσει το ποσοστό του Καλαθη
[/quote]
Πώς θα το αναπληρώσει αφού σουτάρει 10% χειρότερα; Θα αναπολήσουμε Νικ με Λάπρο από το τρίποντο και Ζακ από τη γραμμή. Όποιος παίρνει διαρκείας θα έχει δώρο ένα κράνος με τη φάτσα του Καλάθη πάνω.
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ο Λάπρο παίζει να σας αργήσει με τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ η οποία δεν έχει άλλα λεφτά για ξόδεμα (πόσο μάλλον για τζάμπα ξόδεμα, όπως έκανε πέρσι πληρώνοντας σχεδόν όλο το συμβόλαιο του Πρέπελιτς στην Μπανταλόνα- κόντα στο 1εκ, δηλαδή) και δεν διατίθεται μέχρι στιγμής να του δώσει λεφτά.
Μπορεί να σας βγει σε καλό όλο αυτό, να δει και αποειδεί το κουαρτέτο ΠΕδουλάκης-Βόβορας-Διαμαντίδης και Αλβέρτης και να στραφεί σε πιο ορθολογική λύση.
* Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως να δω τον Γουόκαπ στη Ρεάλ, δίπλα σε Καμπάσο, Αλοθέν, Γιουλ.ή ακόμα κι ως καβάντζα για πρώτος στην περίπτωση που τον μακρινό Οκτώβρη μετακομίσει στις ΗΠΑ ο αργεντίνος μάγος.
Μπορεί να σας βγει σε καλό όλο αυτό, να δει και αποειδεί το κουαρτέτο ΠΕδουλάκης-Βόβορας-Διαμαντίδης και Αλβέρτης και να στραφεί σε πιο ορθολογική λύση.
* Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως να δω τον Γουόκαπ στη Ρεάλ, δίπλα σε Καμπάσο, Αλοθέν, Γιουλ.ή ακόμα κι ως καβάντζα για πρώτος στην περίπτωση που τον μακρινό Οκτώβρη μετακομίσει στις ΗΠΑ ο αργεντίνος μάγος.
γιατί εφυγε ποτε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τρί Ιούλ 14, 2020 12:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιθανότατο, γιατί στην Μπασκόνια τον θέλουν μόνο με κοινοτικό διαβατήριο.portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 12:37 pmχενρι πιερια.png
μωρε λετε να χτυπαμε πιερια χενρι και να μην το ξερουμε..?![]()
Θα σας δώσει άμυνα, μέγεθος που τόσο σας λείπει αλλά στο σουτ είναι μία η άλλη με τον Λάπρο.
Με αυτόν κολλάει κι ο Λο κι ο Γουόλτερς αλλά ακόμα καλύτερα θα έλεγα ένα 2αρι ή και 2-3ρι ως σποτ σουτέρ (κι ο Νέντοβιτς περισσότερο ως άσσος).
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαιρετική επιλογή, δίνει σκληράδα, κυκλοφορία, ύψος, ομαδικότητα, από τα οποία έχουμε τραγική έλλειψη στα γκαρντ .portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 12:37 pmχενρι πιερια.png
Από σουτ βέβαια γεια σας... Όχι στα χάλια του Λάπρο πέρυσι, αλλά με 29,5% έχτισε κι αυτός, οριακά καλύτερος του Καλάθη. Θα χρειαστεί 2άρι και 3ρι με τρομερό σουτ, το δε 3ρι μάλλον θα πρέπει να κατεβαίνει και στο 4.
Καλά ο Ουόκαπ θα είναι ονείρωξη, αλλά το ότι συνολικά στοιχίζει λιγότερο από το Λαπροβιτόλα είναι σκάνδαλο. Ας τον πάρουμε χθες κι ας κατέβουμε φροντλάιν με τον Καββαδά αντί του τροχονομο-Αύγουστου.
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
επειδη για βασικο ασσο ειναι το αλφα και το ω αυτα που αναφερεις, θυσιαζω ενα τριποντο του 30 % !που ειναι και σχετικα συνηθες πλεον για τοπ οργανωτες-πασερ με πλ καλη αμυνα οπως ο Χενρι.
σε αυτο το σεναριο βεβαια θα χρειαστει ενας Χιλ με σταθερο τριποντο πανω απο 40 % !
εγω Πιερια Χενρι βαζω πανω απο Γουοκαπ !
0
Σταμάτησε κι ο Γλυνιαδάκης νομίζω και δεν εκπροσωπειται πλέον η Ελληνική Ξυλεία.yorgos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 12:44 pmΕξαιρετική επιλογή, δίνει σκληράδα, κυκλοφορία, ύψος, ομαδικότητα, από τα οποία έχουμε τραγική έλλειψη στα γκαρντ .portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 12:37 pmχενρι πιερια.png
Από σουτ βέβαια γεια σας... Όχι στα χάλια του Λάπρο πέρυσι, αλλά με 29,5% έχτισε κι αυτός, οριακά καλύτερος του Καλάθη. Θα χρειαστεί 2άρι και 3ρι με τρομερό σουτ, το δε 3ρι μάλλον θα πρέπει να κατεβαίνει και στο 4.
Καλά ο Ουόκαπ θα είναι ονείρωξη, αλλά το ότι συνολικά στοιχίζει λιγότερο από το Λαπροβιτόλα είναι σκάνδαλο. Ας τον πάρουμε χθες κι ας κατέβουμε φροντλάιν με τον Καββαδά αντί του τροχονομο-Αύγουστου.
Αλλά κι ο Καββαδας νομίζω είναι fair λυση
0
Αν και είμαι αυτός που τον λάνσαρα στο φόρουμ(για τον Ολυμπιακό τότε) από τους πρώτους 2 μήνες τους στην Τουρκία, θα προτιμήσω με κλειστά τα μάτια τον Γουόκαπ.portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2020 12:48 pm
επειδη για βασικο ασσο ειναι το αλφα και το ω αυτα που αναφερεις, θυσιαζω ενα τριποντο του 30 % !που ειναι και σχετικα συνηθες πλεον για τοπ οργανωτες-πασερ με πλ καλη αμυνα οπως ο Χενρι.
σε αυτο το σεναριο βεβαια θα χρειαστει ενας Χιλ με σταθερο τριποντο πανω απο 40 % !
εγω Πιερια Χενρι βαζω πανω απο Γουοκαπ !
Είναι ότι πιο κοντινό στον Νικ και συμφωνώ με Yorgos ότι η τιμή του είναι ακόμα σκανδαλωδώς φθηνή- ή μάλλον ήταν γιατί έχω την εντύπωση ότι τον έχει κυκλώσει ο Λάσο ( και παίζει και ΝΒΑ στον ορίζοντα).