Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

Reactions: 1
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 29, 2025 2:25 am

Καλησπέρα και από εμένα :imnewhere:

Μέσα σ'όλα η ΕL δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο το ντοκιμαντέρ για το 7ο αστέρι:

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... league-tv/

Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω δεν έχει συζητηθεί στο φόρουμ. Ποιά η γνώμη σας;

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Σίγουρα με επηρέασε αρνητικά το μουσικό χαλί στην αρχή το οποίο συνειρμικά με παρέπεμπε σε μπλουζάκι "I love Greece" και Greek moussaka. Πάντως ομολογώ πως δεν το είδα ολόκληρο καθώς προσπέρασα αρκετά κομματια. Γενικά, ήλπιζα σε κάτι με περισσότερο σασπενς, στα πρότυπα του Last Dance. Υπερβολικός κι εγώ. Αλλά θα μπορούσαν έστω να ξεκινήσουν με την προπέρσινη χρονιά δείχνοντας κάποια αποσπάσματα από εφιαλτικές βραδιές, και να συνεχίσουν δείχνοντας πώς, από εκει που η ομάδα τερμάτισε 17η το '23, ένα χρόνο αργότερα κατάφερε με κομβικές νίκες (βλ. Μονακό, Ρεάλ, Μπολόνια) να βρεθεί στο Βερολίνο και τελικα να βγάλει νοκ αουτ τον Ivan Drago.

Ψιλά γράμματα μεν, αλλά θεωρώ πως απο τη στιγμή που μπήκε η ΕL στη διαδικασία να το κάνει, ας το κάνει γουστόζικο. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Απρ 29, 2025 8:39 am

Ευγενές αέριο έγραψε:
Τρί Απρ 29, 2025 2:25 am
Καλησπέρα και από εμένα :imnewhere:

Μέσα σ'όλα η ΕL δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο το ντοκιμαντέρ για το 7ο αστέρι:

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... league-tv/

Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω δεν έχει συζητηθεί στο φόρουμ. Ποιά η γνώμη σας;

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Σίγουρα με επηρέασε αρνητικά το μουσικό χαλί στην αρχή το οποίο συνειρμικά με παρέπεμπε σε μπλουζάκι "I love Greece" και Greek moussaka. Πάντως ομολογώ πως δεν το είδα ολόκληρο καθώς προσπέρασα αρκετά κομματια. Γενικά, ήλπιζα σε κάτι με περισσότερο σασπενς, στα πρότυπα του Last Dance. Υπερβολικός κι εγώ. Αλλά θα μπορούσαν έστω να ξεκινήσουν με την προπέρσινη χρονιά δείχνοντας κάποια αποσπάσματα από εφιαλτικές βραδιές, και να συνεχίσουν δείχνοντας πώς, από εκει που η ομάδα τερμάτισε 17η το '23, ένα χρόνο αργότερα κατάφερε με κομβικές νίκες (βλ. Μονακό, Ρεάλ, Μπολόνια) να βρεθεί στο Βερολίνο και τελικα να βγάλει νοκ αουτ τον Ivan Drago.

Ψιλά γράμματα μεν, αλλά θεωρώ πως απο τη στιγμή που μπήκε η ΕL στη διαδικασία να το κάνει, ας το κάνει γουστόζικο. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Eνταξει καλό ήταν , ούτε εγώ τρελλαθηκα να σου πω την αλήθεια ..

Θα προτιμησουσα να γίνει release σε άλλο timing πχ . στην dead περιοδο πριν το final 4 ... τωρα εχει πολεμο δε χρειαζονται αποπροσανατολισμοι..

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Απρ 29, 2025 11:39 am

Οι επίμαχες/αναφερθείσες δημοσιεύσεις διαγράφτηκαν/μεταφέρθηκαν αφού δεν αφορούν θέματα επικαιρότητας του ΠΑΟ άμεσα. Για τέτοια θέματα υπάρχει το αντίστοιχο οφφ τόπικ thread για οποιαδήποτε συζήτηση (πάντα ακολουθώντας τους κανονισμούς του φόρουμ). Λίγο προσοχή επίσης στις εκφράσεις και το ύφος :) :cool:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”