Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 20, 2025 12:01 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Μάιος 20, 2025 11:44 am
j-kidd13 έγραψε:
Τρί Μάιος 20, 2025 10:19 am

Εσυ λες να μπει ο Λεσορ,να ειναι αρνητικος,και να τον αφησει 10 λεπτα μεσα ο Αταμαν?
Ο Λεσορ αν ειναι να μπει, θα μπει και θα παει "βλεποντας και κανοντας".
Θα μπει στην αρχη που θα ειναι νωρις και αναλογα την εικονα του,θα κριθει και το ποσο θα παιξει.
Και αυτό να γίνει πάλι τον καις τον παίχτη και χάνεις και δυο αγωνιστικά λεπτά. Ο παίκτης σίγουρα θα θέλει παραπάνω χρόνο στο παρκέ για να μπει στο κλίμα. Ή τον βάζεις τουλάχιστον ένα σερί επτάλεπτο ή δεν τον βάζεις καθόλου.
Δεν νομιζω οτι καις κανεναν παικτη,μπαινει μεσα, αν ειναι οκ παιζει, αν δεν ειναι δεν παιζει,απλα πραγματα.
Πολυ ανησυχια εχει πιασει τους φιλους του Ολυμπιακου βλεπω για το αν κανει να παιξει ο Λεσορ! :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τρί Μάιος 20, 2025 12:14 pm

j-kidd13 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Τρί Μάιος 20, 2025 11:44 am

Και αυτό να γίνει πάλι τον καις τον παίχτη και χάνεις και δυο αγωνιστικά λεπτά. Ο παίκτης σίγουρα θα θέλει παραπάνω χρόνο στο παρκέ για να μπει στο κλίμα. Ή τον βάζεις τουλάχιστον ένα σερί επτάλεπτο ή δεν τον βάζεις καθόλου.
Δεν νομιζω οτι καις κανεναν παικτη,μπαινει μεσα, αν ειναι οκ παιζει, αν δεν ειναι δεν παιζει,απλα πραγματα.
Πολυ ανησυχια εχει πιασει τους φιλους του Ολυμπιακου βλεπω για το αν κανει να παιξει ο Λεσορ! :lol: :lol:
Νομίζω παραβλέπουμε το βασικό, όπως κάνουμε και στον Ολυμπιακο για τον Έβανς, εμείς μπορεί να κάνουμε υποθέσεις, όμως στην ομάδα βλέπουν τον παίκτη και ξέρουν σε τι κατάσταση είναι. Δεν εγγυάται φυσικά κανείς την αντίδραση του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι υψηλής έντασης, όμως ξέρουν ως ένα βαθμό αν μπορεί να ανταποκριθεί ή όχι.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Μάιος 20, 2025 12:19 pm

Κλασσική νεκρή περίοδος που γράφουμε για αναρτήσεις στο Τουίτερ και για πιθανή επιστροφή τραυματιών. Πάντως κι εγώ αν ήταν τραυματίας ο Φουρνιε και ήταν να επιστρέψει θα έλεγα "άσε μωρέ το παιδί ήρεμο να καρδαμώσει, που να μπαίνει τώρα να παίζει παιχνίδια...σκέτη ταλαίπωρία" :D

Η ελπίδα μου είναι ότι η ομάδα ξέρει καλύτερα την κατάσταση των αθλητών και είναι αρκετά έμπειρη ώστε να μη ρισκάρει (πολύ πάνω από το συνηθισμένο). Κάποια παιδιά εδώ που είναι γιατροί/φυσιοθεραπευτές κλπ μπορεί να μπορούν να μας πουν 5 πράγματα παραπάνω αλλά και πάλι δεν έχουμε ιδέα για αυτό που λέμε "αγωνιστική ετοιμότητα" του καθενός. Μπορούμε μόνο να εμπιστευόμαστε προπονητή και σταφ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Τρί Μάιος 20, 2025 12:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 20, 2025 12:14 pm
j-kidd13 έγραψε:

Νομίζω παραβλέπουμε το βασικό, όπως κάνουμε και στον Ολυμπιακο για τον Έβανς, εμείς μπορεί να κάνουμε υποθέσεις, όμως στην ομάδα βλέπουν τον παίκτη και ξέρουν σε τι κατάσταση είναι. Δεν εγγυάται φυσικά κανείς την αντίδραση του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι υψηλής έντασης, όμως ξέρουν ως ένα βαθμό αν μπορεί να ανταποκριθεί ή όχι.
Eγω ειμαι 100% επιφυλακτικος στην περιπτωση του,αλλα οπως σωστα λες, το τιμ τον βλεπει καθε μερα και ξερει καλυτερα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 20, 2025 12:29 pm

Καμία ανησυχία δεν έχω αν θα παίξει ο Λεσόρ ή όχι (αντίθετα θέλω να παίξει γιατί το θεωρώ τεράστιο ρίσκο). Το ρίσκο είναι ρίσκο, αν σου βγει γίνεσαι θεός, αν όχι το πληρώνεις οικτρά. Δεν αντιλέγω ότι ο Λεσόρ είναι ιατρικά και αγωνιστικά έτοιμος να μπει. Το γεγονός, όμως, ότι έχει να παίξει 4 μήνες μπάσκετ δεν χρειάζεται να είσαι μέσα στην ομάδα για να το καταγράψεις. Αν είναι τόσο παιχταράς και μπει μέσα και αρχίσει τα pnr καρφώματα πάω πάσο.

Αλλά και ο Jordan όταν γύρισε στους Μπουλς στα playoffs μετά το break του (όταν έπαιζε baseball) δεν μπορούσε να σουτάρει. Αν η σειρά ήταν playoff δεν θα το συζητούσαμε, αλλά σε μόνο παιχνίδι όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά σε δυναμικότητα, ένα νεκρό διάστημα 5 λεπτών είναι αρκετό για να πάρει η άλλη ομάδα προβάδισμα νίκης. Δεν γυρνάνε πάντα όλα τα παιχνίδια και ας το έχετε κάνει 100 φορές στην ρέγκουλαρ.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Τρί Μάιος 20, 2025 1:11 pm

Dimmitz έγραψε:
Καμία ανησυχία δεν έχω αν θα παίξει ο Λεσόρ ή όχι (αντίθετα θέλω να παίξει γιατί το θεωρώ τεράστιο ρίσκο). Το ρίσκο είναι ρίσκο, αν σου βγει γίνεσαι θεός, αν όχι το πληρώνεις οικτρά. Δεν αντιλέγω ότι ο Λεσόρ είναι ιατρικά και αγωνιστικά έτοιμος να μπει. Το γεγονός, όμως, ότι έχει να παίξει 4 μήνες μπάσκετ δεν χρειάζεται να είσαι μέσα στην ομάδα για να το καταγράψεις. Αν είναι τόσο παιχταράς και μπει μέσα και αρχίσει τα pnr καρφώματα πάω πάσο.

Αλλά και ο Jordan όταν γύρισε στους Μπουλς στα playoffs μετά το break του (όταν έπαιζε baseball) δεν μπορούσε να σουτάρει. Αν η σειρά ήταν playoff δεν θα το συζητούσαμε, αλλά σε μόνο παιχνίδι όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά σε δυναμικότητα, ένα νεκρό διάστημα 5 λεπτών είναι αρκετό για να πάρει η άλλη ομάδα προβάδισμα νίκης. Δεν γυρνάνε πάντα όλα τα παιχνίδια και ας το έχετε κάνει 100 φορές στην ρέγκουλαρ.
Αν ο Λεσορ μπει και εναι αυτος η τρυπα που η διαφορα θα ανοιξει,πολυ απλα θα εχει βγει πριν ανοιξει η διαφορα.Δεν ειναι χθεσινος ο Αταμαν.Τα παιχνιδια δεν γυρνανε παντα,σαφως, αλλα οταν μια ομαδα το κανει πολλακις,τοτε εχει και αυξημενες πιθανοτητες να το ξανακανει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 20, 2025 1:23 pm

Προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια αν θα μπει ο λεσορ και αν μπει τι θα γίνει..Σαν ολυμπιακό αδιάφορο μου είναι πρώτον γιατί το χω σίγουρο ότι θα περάσετε την φενερ και δεύτερον δεν είμαι βλαμμένος να χαρώ αν πάθει ζημιά.Ο λεσορ με τον χουαντσο μου ναι και οι πιο συμπαθείς παίκτες από παο.

Εγώ βλέπω ότι μόνο να χάσει έχει ο παο με τον να τον βάλει,δεν καταλαβαίνω γιατί οι παίκτες θα πάρουν κάποιο μαγικό μπουστ με την παρουσία του,ίσα ίσα επειδή είναι φίλοι του ίσως αγχωθούν κιόλας..Ενώ μου φαίνεται δύσκολο να ναι καλύτερος του γιουρτς μετά από απραξία..

Για να δούμε..όπως είπα και πριν έχει πολύ ενδιαφέρον η φάση με τον λεσορ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Μάιος 20, 2025 2:52 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Μάιος 20, 2025 1:11 pm
Dimmitz έγραψε:

Αν ο Λεσορ μπει και εναι αυτος η τρυπα που η διαφορα θα ανοιξει,πολυ απλα θα εχει βγει πριν ανοιξει η διαφορα.Δεν ειναι χθεσινος ο Αταμαν.Τα παιχνιδια δεν γυρνανε παντα,σαφως, αλλα οταν μια ομαδα το κανει πολλακις,τοτε εχει και αυξημενες πιθανοτητες να το ξανακανει.
αν πανε καλα ο γκεμπριελ ο μητογλου δεν θα τον βαλει αν αποτυχουν ολοι οι υπολοιποι δεν εχει λογο να μην τον δοκιμασει
δηλαδη να βαλει τον πλαις θα ειναι καλυτερη επιλογη?

ο αταμαν δεν εχει κολληματα αν μπει και αλλου παταει και αλλου βρισκεται θα φαει παγκο στο 2λεπτο και ας καει
δεν τον απασχολουν αυτα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Μάιος 20, 2025 2:57 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 20, 2025 10:36 am

Αλήθεια ο Σλούκας όσο έπαιζε Τουρκία ανέβαζε για 25η και τέτοια ; Εχω την εντύπωση πως θα χε γίνει χαμός εκεί αν το έκανε .. εδώ ένα πανό δεν κράτησε και κόντεψε να γίνει πόλεμος
ναι ποσταρε και φωτο οταν ειχε ντυθει τσολιαδακι μικρος :welcome:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μάιος 21, 2025 11:06 pm

Πολλά γίνονται, μπορεί να μην έχει κάτι και να το κάνει για προφύλαξη ή δεν ξέρω τι αλλά...

Στο βίντεο εδώ που είναι σήμερα όταν η ομάδα γυρίζει στο ξενοδοχείο μετά την προπόνηση, προς το τέλος φαίνεται και ο Λεσόρ.

Φαίνεται για παίκτης που μπορεί να παίξει λεπτά σε αγώνα μπάσκετ μεθαύριο;
Πάει εμφανώς κουτσαίνοντας.

https://www.sport24.gr/basket/final-fou ... enodoxeio/

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Πέμ Μάιος 22, 2025 12:57 am

pan24 έγραψε:
Πολλά γίνονται, μπορεί να μην έχει κάτι και να το κάνει για προφύλαξη ή δεν ξέρω τι αλλά...

Στο βίντεο εδώ που είναι σήμερα όταν η ομάδα γυρίζει στο ξενοδοχείο μετά την προπόνηση, προς το τέλος φαίνεται και ο Λεσόρ.

Από την μια δηλώσεις για σχεδόν σίγουρη συμμετοχή του και από την άλλη ο άνθρωπος κουτσαινει εμφανέστατα.
Περίεργα πράγματα...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 22, 2025 8:27 am

pan24 έγραψε:

ειναι μετα την προπονηση γιαυτο
θα παιρει καιρο για να μην κουτσαινει καθολου και να μην ποναει

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 22, 2025 12:15 pm

Σε μια φωτό που είδα στο τουιτερ κιόλας είναι τούμπανο ο αστράγαλος του..Για να λέει ο παπαθεοδωρου ότι θα παίξει σίγουρα και το βίντεο είναι παραπλανητικό, είναι ταύρος ..λογικά απλά θέλει ο αταμαν να νομίζουν ότι θα παίξει ..δεν βγάζει νόημα κάτι άλλο , εκτός και του είπαν να κουτσαίνει επίτηδες στην κάμερα να ψαρώσει ο σάρας

Εντωμεταξύ ρε σύ τουλουμπα που το άκουσες ότι είναι λογικό να κουτσαίνει και να πονάει μετά από προπονήσεις ; Δηλαδή αν παίξει αγώνα τι θα γίνει ;

MemphisGrizz23

Reactions:

Κυρ Μάιος 25, 2025 2:48 pm

All Euroleague First Team TJ Shorts signing 2+1 contract with Panathinaikos Athens: https://www.youtube.com/watch?v=vWNfGMvceaQ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιουν 02, 2025 6:06 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 12:15 pm
Σε μια φωτό που είδα στο τουιτερ κιόλας είναι τούμπανο ο αστράγαλος του..Για να λέει ο παπαθεοδωρου ότι θα παίξει σίγουρα και το βίντεο είναι παραπλανητικό, είναι ταύρος ..λογικά απλά θέλει ο αταμαν να νομίζουν ότι θα παίξει ..δεν βγάζει νόημα κάτι άλλο , εκτός και του είπαν να κουτσαίνει επίτηδες στην κάμερα να ψαρώσει ο σάρας

Εντωμεταξύ ρε σύ τουλουμπα που το άκουσες ότι είναι λογικό να κουτσαίνει και να πονάει μετά από προπονήσεις ; Δηλαδή αν παίξει αγώνα τι θα γίνει ;
φυσικα και ειναι λογικο να πρηζετε ελαφρως μετα απο εντονη σωματικη ασκηση
σιγα σιγα με τον καιρο θα πρηζετε και λιγοτερο μεχρι να επαναλθει στο κανονικο

που το ξερω?

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”