Δεν νομιζω οτι καις κανεναν παικτη,μπαινει μεσα, αν ειναι οκ παιζει, αν δεν ειναι δεν παιζει,απλα πραγματα.
Πολυ ανησυχια εχει πιασει τους φιλους του Ολυμπιακου βλεπω για το αν κανει να παιξει ο Λεσορ!
Συντονιστής: Captains

Δεν νομιζω οτι καις κανεναν παικτη,μπαινει μεσα, αν ειναι οκ παιζει, αν δεν ειναι δεν παιζει,απλα πραγματα.

Νομίζω παραβλέπουμε το βασικό, όπως κάνουμε και στον Ολυμπιακο για τον Έβανς, εμείς μπορεί να κάνουμε υποθέσεις, όμως στην ομάδα βλέπουν τον παίκτη και ξέρουν σε τι κατάσταση είναι. Δεν εγγυάται φυσικά κανείς την αντίδραση του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι υψηλής έντασης, όμως ξέρουν ως ένα βαθμό αν μπορεί να ανταποκριθεί ή όχι.

Eγω ειμαι 100% επιφυλακτικος στην περιπτωση του,αλλα οπως σωστα λες, το τιμ τον βλεπει καθε μερα και ξερει καλυτερα.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 20, 2025 12:14 pmΝομίζω παραβλέπουμε το βασικό, όπως κάνουμε και στον Ολυμπιακο για τον Έβανς, εμείς μπορεί να κάνουμε υποθέσεις, όμως στην ομάδα βλέπουν τον παίκτη και ξέρουν σε τι κατάσταση είναι. Δεν εγγυάται φυσικά κανείς την αντίδραση του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι υψηλής έντασης, όμως ξέρουν ως ένα βαθμό αν μπορεί να ανταποκριθεί ή όχι.

Αν ο Λεσορ μπει και εναι αυτος η τρυπα που η διαφορα θα ανοιξει,πολυ απλα θα εχει βγει πριν ανοιξει η διαφορα.Δεν ειναι χθεσινος ο Αταμαν.Τα παιχνιδια δεν γυρνανε παντα,σαφως, αλλα οταν μια ομαδα το κανει πολλακις,τοτε εχει και αυξημενες πιθανοτητες να το ξανακανει.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Μάιος 20, 2025 12:29 pmΚαμία ανησυχία δεν έχω αν θα παίξει ο Λεσόρ ή όχι (αντίθετα θέλω να παίξει γιατί το θεωρώ τεράστιο ρίσκο). Το ρίσκο είναι ρίσκο, αν σου βγει γίνεσαι θεός, αν όχι το πληρώνεις οικτρά. Δεν αντιλέγω ότι ο Λεσόρ είναι ιατρικά και αγωνιστικά έτοιμος να μπει. Το γεγονός, όμως, ότι έχει να παίξει 4 μήνες μπάσκετ δεν χρειάζεται να είσαι μέσα στην ομάδα για να το καταγράψεις. Αν είναι τόσο παιχταράς και μπει μέσα και αρχίσει τα pnr καρφώματα πάω πάσο.
Αλλά και ο Jordan όταν γύρισε στους Μπουλς στα playoffs μετά το break του (όταν έπαιζε baseball) δεν μπορούσε να σουτάρει. Αν η σειρά ήταν playoff δεν θα το συζητούσαμε, αλλά σε μόνο παιχνίδι όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά σε δυναμικότητα, ένα νεκρό διάστημα 5 λεπτών είναι αρκετό για να πάρει η άλλη ομάδα προβάδισμα νίκης. Δεν γυρνάνε πάντα όλα τα παιχνίδια και ας το έχετε κάνει 100 φορές στην ρέγκουλαρ.

αν πανε καλα ο γκεμπριελ ο μητογλου δεν θα τον βαλει αν αποτυχουν ολοι οι υπολοιποι δεν εχει λογο να μην τον δοκιμασειj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 20, 2025 1:11 pmΑν ο Λεσορ μπει και εναι αυτος η τρυπα που η διαφορα θα ανοιξει,πολυ απλα θα εχει βγει πριν ανοιξει η διαφορα.Δεν ειναι χθεσινος ο Αταμαν.Τα παιχνιδια δεν γυρνανε παντα,σαφως, αλλα οταν μια ομαδα το κανει πολλακις,τοτε εχει και αυξημενες πιθανοτητες να το ξανακανει.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Μάιος 20, 2025 12:29 pmΚαμία ανησυχία δεν έχω αν θα παίξει ο Λεσόρ ή όχι (αντίθετα θέλω να παίξει γιατί το θεωρώ τεράστιο ρίσκο). Το ρίσκο είναι ρίσκο, αν σου βγει γίνεσαι θεός, αν όχι το πληρώνεις οικτρά. Δεν αντιλέγω ότι ο Λεσόρ είναι ιατρικά και αγωνιστικά έτοιμος να μπει. Το γεγονός, όμως, ότι έχει να παίξει 4 μήνες μπάσκετ δεν χρειάζεται να είσαι μέσα στην ομάδα για να το καταγράψεις. Αν είναι τόσο παιχταράς και μπει μέσα και αρχίσει τα pnr καρφώματα πάω πάσο.
Αλλά και ο Jordan όταν γύρισε στους Μπουλς στα playoffs μετά το break του (όταν έπαιζε baseball) δεν μπορούσε να σουτάρει. Αν η σειρά ήταν playoff δεν θα το συζητούσαμε, αλλά σε μόνο παιχνίδι όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά σε δυναμικότητα, ένα νεκρό διάστημα 5 λεπτών είναι αρκετό για να πάρει η άλλη ομάδα προβάδισμα νίκης. Δεν γυρνάνε πάντα όλα τα παιχνίδια και ας το έχετε κάνει 100 φορές στην ρέγκουλαρ.

Από την μια δηλώσεις για σχεδόν σίγουρη συμμετοχή του και από την άλλη ο άνθρωπος κουτσαινει εμφανέστατα.pan24 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 21, 2025 11:06 pmΠολλά γίνονται, μπορεί να μην έχει κάτι και να το κάνει για προφύλαξη ή δεν ξέρω τι αλλά...
Στο βίντεο εδώ που είναι σήμερα όταν η ομάδα γυρίζει στο ξενοδοχείο μετά την προπόνηση, προς το τέλος φαίνεται και ο Λεσόρ.
Φαίνεται για παίκτης που μπορεί να παίξει λεπτά σε αγώνα μπάσκετ μεθαύριο;
Πάει εμφανώς κουτσαίνοντας.
https://www.sport24.gr/basket/final-fou ... enodoxeio/

ειναι μετα την προπονηση γιαυτοpan24 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 21, 2025 11:06 pmΠολλά γίνονται, μπορεί να μην έχει κάτι και να το κάνει για προφύλαξη ή δεν ξέρω τι αλλά...
Στο βίντεο εδώ που είναι σήμερα όταν η ομάδα γυρίζει στο ξενοδοχείο μετά την προπόνηση, προς το τέλος φαίνεται και ο Λεσόρ.
Φαίνεται για παίκτης που μπορεί να παίξει λεπτά σε αγώνα μπάσκετ μεθαύριο;
Πάει εμφανώς κουτσαίνοντας.
https://www.sport24.gr/basket/final-fou ... enodoxeio/

φυσικα και ειναι λογικο να πρηζετε ελαφρως μετα απο εντονη σωματικη ασκησηshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 12:15 pmΣε μια φωτό που είδα στο τουιτερ κιόλας είναι τούμπανο ο αστράγαλος του..Για να λέει ο παπαθεοδωρου ότι θα παίξει σίγουρα και το βίντεο είναι παραπλανητικό, είναι ταύρος ..λογικά απλά θέλει ο αταμαν να νομίζουν ότι θα παίξει ..δεν βγάζει νόημα κάτι άλλο , εκτός και του είπαν να κουτσαίνει επίτηδες στην κάμερα να ψαρώσει ο σάρας
Εντωμεταξύ ρε σύ τουλουμπα που το άκουσες ότι είναι λογικό να κουτσαίνει και να πονάει μετά από προπονήσεις ; Δηλαδή αν παίξει αγώνα τι θα γίνει ;