yorgos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2020 2:19 pm
ως Καναδος διεθνης στην Ισπανια παλι κομπλε δεν ηταν ?
Όχι, οι Καναδοί πιάνουν θέση ξένου.
με Μπασκονια παμε για καραμπολα ! θελει Λαπροβιτολα &Ενις και αν παρει εναν απ αυτους αφηνει Χενρι μαλλον !που σε αυτη την περιπτωση χτυπαμε σαν κομπρα
Μακάρι.
Αυτός ο Πιερία Χένρι έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς εδώ.
Προσωπικά επειδή έχει τύχει να τον παρακολουθήσω πολλές φορές στο ρωσικό αλλά και το ισπανικό πρωτάθλημα θα συμφωνησω με τον Γιάννη Νεντοπουλο στην ΕΡΑ σπορ προχτές .Θεωρώ ότι είναι από τους πιο εγκεφαλικά συγκεχυμενους και αναρχους σε βαθμό χαζομαρας παίκτες που έχω δει.
Εύκολα το πιο άστοχο σχόλιο που έχω διαβάσει για παίκτη στο φόρουμ.
Ο τύπος είναι ο ορισμός του οργανωτή, δεν ξέρω ποιος είναι ο Ντεντόπουλος, αλλά ας ρίξει μια ματιά στα analytics, δηλαδή πώς γίνεται να είσαι ρεπόρτερ και να μην επενδύεις λίγα δευτερόλεπτα για να μη γράφεις αρλούμπες;
Στην Ευρώπη πριν τον τσιμπήσει ο Κερεχέτα έδινε σε 3 συνεχή χρόνια 5,97, 6,15 και 4,15 ασίστ, είναι κοντρολαρισμένος, παίζει απίστευτη άμυνα με εξαιρετικούς αριθμούς σε κλεψίματα, διαβάζει φάσεις, έχει 5 ασίστ μέσο όρο σε 3 χρονιές στο eurocup και πέρυσι τον έβαλαν να κάνει το Βέγγο σε μια ομάδα που τραυματιζόταν όποιος ήταν κάτω από τα 2 μέτρα με τεραστιο usage και 2,24 λάθη κι ακόμη κι έτσι έβγαλε αναλογία ασίστ λαθών καλύτερη του Μάικ Τζέημς, του Ντε Κολό κι αντίστοιχη με Χίγγινς και Ουιλμπέκιν. Όχι ιδιαίτερα καλά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη σε πόσα άλλα προσφέρει κι ότι ήταν η πρώτη του χρονιά σε αυτή την πάρα πολύ προβληματική περιφέρεια , μια χαρά ήταν.
Για να ξέρουμε τι λέμε, ο χειρότερος παίκτης στην Ευρωλίγκα σε λάθη ανά λεπτό ήταν φυσικά ο τραγικός Λαπροβιτόλα κι ο Χένρι ήταν ...30ος, κάτω από τους περισσότερους βασικούς άσους. Στα δε κλεψίματα ήταν 2ος, μιλάμε για βδέλλα.
Το μπάσκετ που παίζει είναι ο,τι να ναι.
Στερείται μονίμων μπασκετικων χαρακτηριστικών και βρίσκω εντελώς αβάσιμη όλη αυτή την επιχειρηματολογία.
Ημαρτον, ο άνθρωπος παίζει μπάσκετ αλανας. Ασορτι με το μαλλί.
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι τουλάχιστον έχεις δει φωτογραφία του γιατί το μαλλί είναι το μόνο που πέτυχες.