Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3014
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 20, 2025 12:14 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Ιουν 20, 2025 12:05 pm
Πάντως γενικότερα, αλλαγές τύπου αλλάζουμε τους GM, τους φυσιοθεραπευτές, τις καθαρίστριες κλπ μου φέρνουν στο μυαλό την παροιμία "φταίει ο γάιδαρος και δέρνει το σαμάρι" για αρκετούς λόγους...
Το να φέρεις κάποιον καλύτερο είναι ένα πράγμα. Το να στείλεις κάποιον και μετά να ψάξεις είναι κάτι άλλο.

Δηλαδή, έφεραν αυτό τον πολύ καλό φυσιοθεραπευτή (δεν έχω ιδέα για το έργο του ανθρώπου, ας υποθέσουμε ότι είναι τρομερός). Καλά έκαναν, είναι σημαντικό να έχεις τα καλύτερα στελέχη που μπορείς. Όμως για GM δεν φέραμε κάποιον καλό. Έφυγε αυτός που ήταν και τώρα ψάχνουμε. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα βρούμε καλύτερο.

Θα βοηθούσε λίγο στις κρίσεις μας να ξέραμε σε τι πραγματικά έχει συμβάλλει ο Σάνι ώστε να μπορούσαμε να πούμε "α έφταιξε στο ένα και στο άλλο" αλλά προς το παρόν δεν έχουμε ιδέα. Ήρθαν παικταράδες με εκείνον στο τιμόνι, έγιναν οι ανανεώσεις που έπρεπε κλπ. Τώρα αν όντως απλά πήρε πολλά λεφτά από αλλού, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ελπίζω να βρούμε κανέναν πράσινο insider να μας πει :D

0
Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2398
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 20, 2025 12:15 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Ιουν 20, 2025 12:07 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 20, 2025 12:01 pm

Παναθηναϊκοί είναι που κάνουν ρεπορτάζ για την ομάδα τους, αυτό δεν τους κάνει "υποκειμενικούς". Είδαμε και τους "αντικειμενικούς" σε Gazzetta, Sport 24 κλπ. Η ουσία είναι αυτό που λέγε για τον Μπετσίροβιτς. Αν είχε 3ετές συμβόλαιο θα συνέχιζε κανονικά, δεν του χρεώνεται κάποια "αποτυχία" ούτε είναι κανένας "αποδιοπομπαίος τράγος". Απλά γίνονται αλλαγές σε κάποιες θέσεις και πρόσωπα.
Ωχ παναγία μου...
Ξέρεις, το ό,τι οι συγκεκριμένοι κάνουν ρεπορτάζ για την ομάδα τους, δε σημαίνει ότι δεν ισχύουν αυτά που λένε.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 20, 2025 12:12 pm
pan24 έγραψε:
Παρ Ιουν 20, 2025 12:05 pm

Στο μεταξύ αυτό είναι ένας political correct τρόπος να πεις το ίδιο πράγμα.

Δεν αλλάζεις προπονητή επειδή απέτυχε, αλλάζεις επειδή θες κάποιον να πετύχει περισσότερα.
Δεν αλλάζεις παίκτη επειδή δεν είναι καλός, αλλάζεις επειδή θες κάποιον καλύτερο.
Δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα, γιατί το να είσαι καλύτερος (ας πούμε) από κάποιον που αντικαθιστάς, δεν κάνει "κακό" αυτόν που αντικαθίσταται.
Μονο που δεν πηραμε καποιον καλυτερο,αποδεδειγμενα καλυτερο δηλαδη, μπορει ο Παππας να ερθει και να βγαλει ματια.
Ουτε ειπαμε οτι ειναι κακος ο Σανι.Αν η δουλεια που ειχε αφησει ειχε αφησει ικανοιημενη την διοικηση,να εισαι σιγουρος οτι δεν τους περναγε απο το μυαλο "αλλαγη προσωπων" οπως πλασαρεται.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Ιουν 20, 2025 12:18 pm

j-kidd13 έγραψε:
Μονο που δεν πηραμε καποιον καλυτερο,αποδεδειγμενα καλυτερο δηλαδη, μπορει ο Παππας να ερθει και να βγαλει ματια.
Δεν νομίζω πως έρχεται για GM ο Παππάς.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιουν 20, 2025 12:20 pm

nikolas_asteri έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Aυτο που βγαίνει προς τα έξω, είναι οτι έρχεται στην θέση του Μπετσίροβιτς.
Που σημειωτέον είναι καλή προσθήκη γενικά στο staff

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2398
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 20, 2025 12:22 pm

j-kidd13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 20, 2025 12:12 pm

Δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα, γιατί το να είσαι καλύτερος (ας πούμε) από κάποιον που αντικαθιστάς, δεν κάνει "κακό" αυτόν που αντικαθίσταται.
Ουτε ειπαμε οτι ειναι κακος ο Σανι.Αν η δουλεια που ειχε αφησει ειχε αφησει ικανοιημενη την διοικηση,να εισαι σιγουρος οτι δεν τους περναγε απο το μυαλο "αλλαγη προσωπων" οπως πλασαρεται.
Η αλλαγή προσώπων δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε χθες, που λέει ο λόγος. Δεν είπαν στην ομάδα "Ο Μπετσίροβιτς απέτυχε, ας προφασιστούμε μια αλλαγή προσώπων για να περάσει πιο εύκολα η είδηση της απομάκρυνσης του". Γιατί τότε θα είχαμε μόνο την αντικατάσταση του Μπετσίροβιτς, αλλά εγώ διαβάζω ότι ήρθε και καινούριος φυσικοθεραπευτής από τη Φενέρμπαχτσε.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Ιουν 20, 2025 12:27 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιουν 20, 2025 12:20 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Aυτο που βγαίνει προς τα έξω, είναι οτι έρχεται στην θέση του Μπετσίροβιτς.
Που σημειωτέον είναι καλή προσθήκη γενικά στο staff
Οκ, έχω μείνει στο "έρχεται με ίσως διευρυμένο ρόλο" ενώ μετά την αποχώρηση του Σάνι έχω μείνει στο "ψάχνουμε". Τον άνθρωπο και την δουλειά του δεν τα ξέρω αλλά σίγουρα δεν είναι έμπειρος GM. Μπορεί να είναι καλός σκάουτερ αλλά χθες προχθες συζητούσαμε πως για ομάδες πρωταθλητισμού στη Ευρώπη δεν είναι πολύ απαραίτητη θέση.

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”