Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 61
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 07, 2025 6:07 pm

o Mισιτσ σε διαπραγματεύσεις για να γυρίσει Ευρώπη ο Ταις πιθανόν διαθέσιμος και προσπαθείς να ανανεώσεις Ναν και μέσα σε όλο αυτό να φοβάσαι μη δεν ανανέωση ο Μιτογλου... :roll:

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 533

Παρ Φεβ 07, 2025 8:00 pm

H αποκτηση Ταις θα ελυνε το προβλημα στους ψηλους και για του χρονου.
Αν μεινει ελευθερος ο Γερμανος, και με δεδομενο οτι οι λοιποι ανταγωνιστες εχουν αποκτησει ηδη ψηλους (Φενερ, Ρεαλ) τοτε τον παιρνεις με κλειστα ματια.
Το φετινο ποσο που θα εισπραξει δεν θα ειναι μεγαλο, τον παιρνεις και για του χρονου.

Εννοειται πως πρεπει να γινει κινηση. Οι 2 σεντερ απο τους 3 που εχει η ομαδα φετος εχουν καταγματα ο ενας εκ των οποιων σοβαροτατο, ειναι αγνωστο πως και ποτε θα γυρισει... Κι απο τη στιγμη που τον εχει και πολυετες δε θα τον ζορισεις.

Η θεση του σετερ ειναι καταλυτικη σε κλειστα παιχνιδια οπως τα final four...

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Παρ Φεβ 07, 2025 8:45 pm

Μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχουν δικαίωμα ομάδες από το NBA να τον πάρουν, ύστερα θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θελει να κάνει.

Ο Μισιτς ζητάει τρελα λεφτα δε ξερω αν τα αξίζει, θα προτιμούσα αν μείνει ο Ναν να πηγαίναμε με τα μισά και λιγότερα για ένα παικτη τυπου Μαλεντον, αν και ακούγεται να έχει κλείσει σε Ρεαλ.

Βέβαια νομίζω πως ο Γιαννακοπουλος θα τα δώσει όλα για Μίσιτς.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1195
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 07, 2025 8:52 pm

nikosvip έγραψε:
Μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχουν δικαίωμα ομάδες από το NBA να τον πάρουν, ύστερα θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θελει να κάνει.

Ο Μισιτς ζητάει τρελα λεφτα δε ξερω αν τα αξίζει, θα προτιμούσα αν μείνει ο Ναν να πηγαίναμε με τα μισά και λιγότερα για ένα παικτη τυπου Μαλεντον, αν και ακούγεται να έχει κλείσει σε Ρεαλ.

Με Ναν , Σλουκα, Γκραντ και εγω θα προτιμουσα Μαλεντον για την διαδοχη κατασταση .Βασικα ειναι και ο βασικος παικτης που θα ηθελα αν ο εβανς δεν γυρισει σε καλο επιπεδο και στον Ολυμπιακο. Απλα ο Μισιτς ειναι Μισιτς ειδικα αν εκφρασει ενδιαφερον τον παιρνεις και μετα σκεφτεσαι.

Ο ταις ακουγεται για μποστον. Για να δουμε. Παντως με Ταις γινεται αυτοματο φαβορι για την ευρωλιγκα αν επιστρεψει σε καλο επιπεδο στο τελος της σεζον ο Λεσορ

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3981
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 07, 2025 8:55 pm

nikosvip έγραψε:

στον μισιτς δεν προκειται να δωσουμε πανω απο 4 τον χρονο
τωρα αν του δωσει κανα 8αρι η μπαρτσελονα ας παει εκει για να τρεχει στα δικαστηρια μετα απο κανα δυο χρονια που θα του ακυρωσουν μονομερως το συμβολαιο οπως στον μιροτιτς

0
manos_89

senior
Reactions: 111

Παρ Φεβ 07, 2025 9:00 pm

Να πω την αλήθεια μου, εγώ Μίσιτς δεν θα ήθελα. Νομίζω ότι θα αντιμετωπίζουμε ακριβώς τα ίδια αμυντικά προβλήματα που έχουμε και τώρα στην συνύπαρξη Λορένζο και Σλούκα. Αντίθετα αν το έπαιρνε απόφαση να γυρίσει ο Σρέντερ θα του έδινα πάνω από 4 τον χρόνο :D
Αν δεν γίνει τίποτα από αυτά θα προτιμούσα κάποιον σε στυλ παιχνιδιού πιο κοντά στον Γκραντ. Χωρίς να έχω παρακολουθήσει πολύ τις άλλες ομάδες φέτος, κάτι του στυλ Cody miller mcintyre;
Ρογκαβόπουλος πρέπει να έρθει οπωσδήποτε, ακόμα και με buyout σε μπασκόνια.
Και αν πάρουμε Τάις κλείνουμε και έχουμε 3άδα Τάις-Λεσσόρτ-Γκάμπριελ και είμαστε κομπλέ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Φεβ 07, 2025 9:02 pm

Καλός ο Μισιτς, καλός και ο Μαλεντον αλλά πιστεύω ότι ίσως δεν πρέπει να πάμε σε πρωταγωνιστή παίκτη. Πρέπει να βρούμε κάποιον παίκτη που να δίνει 60%-70% αυτού που δίνει ο Γκραντ. Να είναι και οκ με τον ρόλο του. Από την άλλη, ίσως να θέλουμε πρωταγωνιστή γιατί ο Σλούκας γερνάει αλλά…τι λέω…τι γερναει…ο τύπος παίζει σαν 25 χρονών.

Δεν ξέρω…μπερδεύτηκα μόνος μου. Εμπιστεύομαι Αταμαν. Θα κάνει αυτό που θεωρεί σωστό.

Ο Παπαθεοδωρου έλεγε χθες κάτι για 5εκ μπορεί να φτάσει η τιμή του Μισιτς…

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Φεβ 07, 2025 9:08 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Φεβ 07, 2025 9:02 pm
Καλός ο Μισιτς, καλός και ο Μαλεντον αλλά πιστεύω ότι ίσως δεν πρέπει να πάμε σε πρωταγωνιστή παίκτη. Πρέπει να βρούμε κάποιον παίκτη που να δίνει 60%-70% αυτού που δίνει ο Γκραντ. Να είναι και οκ με τον ρόλο του. Από την άλλη, ίσως να θέλουμε πρωταγωνιστή γιατί ο Σλούκας γερνάει αλλά…τι λέω…τι γερναει…ο τύπος παίζει σαν 25 χρονών.

Δεν ξέρω…μπερδεύτηκα μόνος μου. Εμπιστεύομαι Αταμαν. Θα κάνει αυτό που θεωρεί σωστό.

Ο Παπαθεοδωρου έλεγε χθες κάτι για 5εκ μπορεί να φτάσει η τιμή του Μισιτς…
100% συμφωνώ...
Το είδαμε και με Βιλντόζα το είδαμε ακόμα περισσότερο με Μπράουν.

Δεν υπάρχει χώρος για παίκτη (επιθετικό) πρωταγωνιστή όταν έχεις ήδη Ναν και Σλούκα.
Πράγματι ο Σλούκας μεγαλώνει αλλά αν κλείσει τη σεζόν όπως παίζει τώρα και του χρόνου δικαίως για τέτοιο ρόλο θα προορίζεται.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague

manos_89 έγραψε:
Να πω την αλήθεια μου, εγώ Μίσιτς δεν θα ήθελα. Νομίζω ότι θα αντιμετωπίζουμε ακριβώς τα ίδια αμυντικά προβλήματα που έχουμε και τώρα στην συνύπαρξη Λορένζο και Σλούκα. Αντίθετα αν το έπαιρνε απόφαση να γυρίσει ο Σρέντερ θα του έδινα πάνω από 4 τον χρόνο :D
Αν δεν γίνει τίποτα από αυτά θα προτιμούσα κάποιον σε στυλ παιχνιδιού πιο κοντά στον Γκραντ. Χωρίς να έχω παρακολουθήσει πολύ τις άλλες ομάδες φέτος, κάτι του στυλ Cody miller mcintyre;
Και αν πάρουμε Τάις κλείνουμε και έχουμε 3άδα Τάις-Λεσσόρτ-Γκάμπριελ και είμαστε κομπλέ.
Τον μακινταιρ θα επαιρνα και εγω περσι το καλοκαιρι και το ειχα γραψει πολλακις κιολας. Του χρόνου ομως με τον Σλουκα στα 36/37 σε παιρνει να βαλεις και καποιον ποιο ποιοτικο στο ροστερ επιπλεον δηλαδη να εχει μια πενταδα γκαρντ με Ναν, Γκραντ, Μαλεντον/Μισιτς/Σρεντερ(αυτος ειναι καλυτερος απο ολους γιατι ειναι και σκυλι), Μακινταιρ και τον Σλουκα σε λιγο μειωμενο ρολο στην Ρεγκιουλαρ που να δινει ποιοτητα οποτε χρειαζεται οπως ο Γιουλ προπερσι στη Ρεαλ που να μεν επαιζε λιγο αλλα στο τελος(λογω και των απουσιων φυσικα) επαιξε πολυ και εκρινε και τον τελικο με το σουτ στα απλωμενα χερια του Φαλ.

Θεωρω δηλαδη οτι θα χρειαστει και ενας νεος πόλος.

Καλα το Ταις, Λεσορ, Γκαμπριελ ειναι φοβερο στη θεωρια ειδικα αν ο Ταις ειναι κοντα στο επιπεδο προ διετιας.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Φεβ 07, 2025 9:09 pm

manos_89 έγραψε:

τον μακ μπορουσαμε να τον παρουμε και περυσι αλλα δεν τον ηθελε ο αταμαν
θελει καποιον στυλ σλουκα δηλαδη να μπορει να οργανωσει
αμυντικογενης παιχτες εχουμε τον γκραντ και τον καλαιτζαικη δεν χρειαζομαστε αλλους
χρειαζομαστε καποιον να μπορει να κανει οτι ο μπραουν στα καλα του

ο ερθει ο ρογκα η ο παπαπετρου η ο μητογλου πρεπει να φυγει
αν και θεωρω τον ρογκα μετριοτητα δεν θα ημουν αρνητικος να ερθει στην θεση καποιου απο αυτους τους 2

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Φεβ 07, 2025 9:10 pm

pan24 έγραψε:

Δεν υπάρχει χώρος για παίκτη (επιθετικό) πρωταγωνιστή όταν έχεις ήδη Ναν και Σλούκα.
Πράγματι ο Σλούκας μεγαλώνει αλλά αν κλείσει τη σεζόν όπως παίζει τώρα και του χρόνου δικαίως για τέτοιο ρόλο θα προορίζεται.
τι θεμα ειναι οτι ο αταμαν θελει τετοιο παιχτη οποτε θα συνεχισει να παιρνει τετοιους μεχρι να του βγει καποιος

0
Christofis

euroleague

Παρ Φεβ 07, 2025 9:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Φεβ 07, 2025 9:10 pm
pan24 έγραψε:

τι θεμα ειναι οτι ο αταμαν θελει τετοιο παιχτη οποτε θα συνεχισει να παιρνει τετοιους μεχρι να του βγει καποιος
Ο μαικνταιρ δεν ειναι καλος μονος στην αμυνα, ειναι και clutch τυπου γκραντ, μπορει να ειναι καλος σκορερ σε σταθερη βαση. Παντως καποιος που να ειναι και στις 2 πλευρες του παρκε καλος και να ειναι και πρωταγωνιστης μονο μαλεντον και καρλικ τζοουνς μου ερχονται στο μυαλο. Δηλαδη καποιος απο οτυς δυο θα ταιριαζε νομιζω σε αυτο που θελει ο αταμαν

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Φεβ 07, 2025 9:20 pm

Christofis έγραψε:

Ο μαικνταιρ δεν ειναι καλος μονος στην αμυνα, ειναι και clutch τυπου γκραντ, μπορει να ειναι καλος σκορερ σε σταθερη βαση. Παντως καποιος που να ειναι και στις 2 πλευρες του παρκε καλος και να ειναι και πρωταγωνιστης μονο μαλεντον και καρλικ τζοουνς μου ερχονται στο μυαλο. Δηλαδη καποιος απο οτυς δυο θα ταιριαζε νομιζω σε αυτο που θελει ο αταμαν
δεν διαφωνω και περυσι οταν ειχε ακουστει το ονομα του πριν τον μπραουν ειχα γραψει οτι δεν θα με χαλουσε αλλα αποτι φαινεται ο αταμαν δεν θελει τετοιον παιχτη

αν φυγει το καλοκαιρι ο μπραουν ισως το ξανασκεφτει και δει οτι ισως πρεπει να αλλαξει προσεγγιση

με λυπει παρα πολυ που ο μπραουν εχει γινει ο νεος βιλντοζα τον πιστευω πολυ σαν παιχτη

3
3 Εικόνα
Christofis

euroleague

Παρ Φεβ 07, 2025 9:24 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Φεβ 07, 2025 9:20 pm
Christofis έγραψε:

δεν διαφωνω και περυσι οταν ειχε ακουστει το ονομα του πριν τον μπραουν ειχα γραψει οτι δεν θα με χαλουσε αλλα αποτι φαινεται ο αταμαν δεν θελει τετοιον παιχτη

αν φυγει το καλοκαιρι ο μπραουν ισως το ξανασκεφτει και δει οτι ισως πρεπει να αλλαξει προσεγγιση

με λυπει παρα πολυ που ο μπραουν εχει γινει ο νεος βιλντοζα τον πιστευω πολυ σαν παιχτη
Ο βιλντοζα τουλαχιστον που και που εδινε και κανα τριποντο περυσι και εκανε και κανα καλο παιχνιδι ο μπραουν ειναι λες και εχει βγει στη συνταξη και τον φερανε να παιξει φιλικο παιχνιδι για φιλανθρωπικο σκοπο. Εγω περιμενα οτι δεν θα επιανε γιατι οταν ειχε ακουστει πριν καμια πενταετια για τον Ολυμπιακο αρχισα να τον παρακολουθω και λογω για μιας σχετικης αγαπης που εχω στην Μακαμπι λογω προιστοριας με το Ισραηλ εχοντας βρεθει αρκετες φορες με φανατικο φιλο στην κερκιδα ο παικτης ηταν οτι επρεπε για τετοιου ειδους ομαδα, τυπου μακαμπι του κατας, τυπου περσινης μπασκονιας, τυπου φετινης Μπαγερν μεχρι εκει.

1
1 Εικόνα
Lapro13

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Φεβ 07, 2025 10:26 pm

Ο Λορεντζο εχει 3 χρονια συμβολαιο, δεν νομιζω να φυγει. Ο ανθρωπος ειναι παιχταρας, που για την ωρα δεν εχει αποδοσει. Και δεν αποκλειστικα δικια του η ευθηνη.

Οι παλαιοτεροι γα θυμουνται τον Ντρου που ηταν στο τσακ να φυγει την πρωτη του χρονια, μετα ειδαμε τι εγινε!

Θα κριθουν ολοι στο τελος της σεζον, υπομονη.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”