Συμφωνώ αλλά ακόμα και αν ξανακουβαλησουν Παπαγιάννη θα φύγει ο Γκαμπριελτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 2:53 pmο παταγιαννης δεν ειναι για τιποτα θα γινει μεγαλος χαμος αν τον ξανακουβαλησουν στην ομαδαslok έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 2:45 pm
Δε νομίζω να μείνει ο Γκαμπριέλ ως 3ος , Να παιζει σχεδόν ποτέ δηλαδή... Σίγουρα δεν είναι για βασικός ψηλός αλλά δεν είναι και για τρίτος. Μπορεί να βρει ρόλο 2ου ψηλού σε πολλές ομάδες Ευρωλίγκας. Ειδικά αν συνεχίσει φέτος έτσι θα ανεβάσει τις μετοχές του.
Και φυσικά ούτε ο Παταγιάννης είναι για τρίτος ψηλός που έχω διαβάσει σε κάτι προηγούμενα ποστ...Πραγματικά δηλαδή.
αν ερθει ταις δυστυχως ο γκεμπριελ δεν θα μεινει δυστυχως
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2478
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24
- Reactions: 2435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι αρλούμπα που είπε κάποιος δημοσιογράφος(δεν θυμάμαι όνομα) ή κάποια παρανόηση στο τι είπε και τι γράφτηκε.
Στο nba αν κοπεί κάποιο με συμβόλαιο, μπαίνει για 48 ώρες στην waiver list. Δηλαδή όσο είναι εκεί αν οποιαδήποτε ομάδα τον ζητήσει αναλαμβάνει το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τους ίδιους ακριβώς όρους και ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα να πει οχι.
Μετά το 48ωρο που καθαρίζει(clear waivers το λένε), η προηγούμενη ομάδα του του πληρώνει όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του και ο ίδιος είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει. Για διάφορους λόγους σχεδόν ποτέ δεν παίρνουν κάποιον παίκτη από την waiver list.
Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο πότε μπορεί να υπογράψει. Μπορεί να υπογράψει οποιαδήποτε στιγμή μέχρι το τέλος της regular season.
Η Ευρωλίγκα από την άλλη έχει προθεσμία για μεταγραφές μέχρι 26/2.
0
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι είναι δύσκολο να βρεις Έλληνα ψηλό για αυτή την δουλειά.
Πας με το δίδυμο που έγραψα συν τον Μήτογλου και ψάξε για ελληνικό διαβατήριο σε άλλη θέση πλην 5.
0
Φυσικά δεν θέλει και πολύ ψάξιμο ,όταν ρίχναμε λεφτά για το γήπεδο μαθαίναμε καθημερινά τι ξοδεύαμε ,ξέραμε μέχρι και το μεροκάματο του σοβατζή...Τώρα που άρχισε η απόσβεση ,άρθρο πουθενά...πιστεύω είμαστε πολύ άνετοι πλέον οικονομικά,μπορούμε κι άλλο βαρύ συμβόλαιοElvetos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 11:25 amΓενικά συμφωνώ σε όλα. Το μόνο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι τα έξοδα-έσοδα. Πιστεύω οτι η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει έσοδα πολύ μεγαλύτερα απο τα έξοδα της, και την παίρνει να ανέβει αρκετά ακόμα.xomitsious έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 11:06 amΠοτέ δεν ήμουν φαν των ακυρώσεων συμβολαίων.
Και πέρσι ήλπιζα να βρουν τρόπο αξιοποίησης του Βιλντοζα, αλλά το γεγονός ότι δεν τον είχε επιλέξει ο Αταμάν με έκανε να δεχτώ τη φυγή του.
Οπότε θα συμφωνήσω με Lapro13. Του έκανες τριετές, την ποιότητα του την ξέρουμε, 25λεπτα στην Α1 μπας και συνέλθει. Αν θέλει, ας φύγει μόνος του με 0 αποζημίωση.
Κι επειδή έχω καιρό να γράψω θα αναφερθώ και στον Αντετοκούμπο. Ήταν πολύ εκνευριστικο, μετά τον τραυματισμό του Λεσσορ να περιμένουμε να βρει ρυθμο ένας παίκτης που πήγαινε για χέσιμο και γυρναγε με γύψο.
Προφανώς το ίδιο εκνευριστικο το βρήκε και ο Αταμάν. Παρόλα αυτά θα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του τελικού πέρσι ("δεν το πιστεύω ρε π.... μου") και τη συμβολή του στο να φτάσουμε εκεί.
Είναι απίστευτη η ανακούφιση που θα νιώσω έτσι και έρθει ο Τάις. Ναι, ο Γιουρτσεβεν θα μας δώσει πάλι σημείο αναφοράς στη ρακέτα, αλλά ο Τάις θα δώσει πολύ περισσότερα.
Μαζεύονται πολλά έξοδα σιγά σιγά. Θέλουμε να φέρουμε Τάις, να ανανεώσουμε Οσμάν, να βγάλουμε το ΝΒΑ άουτ του Ναν και ο Μισιτς ζητάει 5 εκ. για να γυρίσει Ευρώπη. Οπότε ή Ναν, ή Μισιτς παιδιά. Μου φαίνεται αδύνατο και τους δύο. Και νομίζω όλοι θα διαλέγαμε τον Κεντρικ εδώ.
1
1

- pan24
- Reactions: 2435
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οικονομικά μάλλον το μπορούμε.todorris έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 7:45 pmΦυσικά δεν θέλει και πολύ ψάξιμο ,όταν ρίχναμε λεφτά για το γήπεδο μαθαίναμε καθημερινά τι ξοδεύαμε ,ξέραμε μέχρι και το μεροκάματο του σοβατζή...Τώρα που άρχισε η απόσβεση ,άρθρο πουθενά...πιστεύω είμαστε πολύ άνετοι πλέον οικονομικά,μπορούμε κι άλλο βαρύ συμβόλαιο
Από θέμα χρόνου είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για τοπ παίκτη. Δεν μιλάω για τώρα με όλους τους ψηλούς τραυματίες που είναι ειδική περίπτωση αλλά γενικά για Μίσιτς και τέτοια.
Θα πρέπει να βρεις κάποιον τοπ που και να είναι οκ να παίζει 15 λεπτά και να μπορεί να βρει ρυθμό με τέτοιο χρόνο και ρόλο.
0