2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 23, 2020 5:19 pm

Παίδες ο Πίτερς είναι από τους 5 καλύτερους σουτέρ από το SF και κάτω που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Δεν μιλάω μόνο για ποσοστά αλλά και για ταχύτητα εκτέλεσης.
Έχει παιχνίδι στο χαμηλό ποστ ως κλασσικό 4αρι και κυρίως δεν είναι διόλου σοφτ πέραν του ότι είναι 2.06.
Άλλο αν δεν αρέσει σε κάποιους. Αυτό είναι θεμιτό. Αλλά σοφτ δεν τον λες. Ούτε "σκύλο" από την άλλη. Μια χαρά είναι, το ίδιο και στα ριμπς. ΚΑνονικό 4αρι με λίγα λόγια.

Ο Νέντοβιτς average σουτέρ είναι. Ούτε φοβερός ούτε ...Νικ. Επιπλέον, τους σοβαρούς τραυματισμούς τους έβγαλε με την Χ-Αρμάνι. Πιο πριν με Μάλαγα κάτι σκόρπια παιχνίδια είχε χάσει του στυλ 2 βδομάδες έξω.
Ως παίκτης είναι καταπληκτικός. ΈΧει θέματα συγκέντρωσης και πειθαρχίας. Παρόλα αυτά είναι σίγουρα ιντριγκαδόρικη περίπτωση. Εγώ για τον Ολυμπιακό θα τον ήθελα πολύ, πάντως κι ας με διέψευδε.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 23, 2020 5:36 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Φεβ 23, 2020 2:02 am
Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ, θα έβαζα και Σαμ Ντέκερ για το 3-4 και Κώστα Αντετοκούμπο που έχει όλα τα φόντα να φτάσει και βασικός σέντερ τη δεύτερη του χρονιά, να κάτσει συνολικά 2 ή 3 χρονιές στην Ευρώπη, να μάθει σωστό μπάσκετ και να γυρίσει στο Στέιτς να διεκδικήσει το όνειρο.

Απ' όσου πρότεινα θα κατέληγα σε ένα τέτοιο ρόστερ:

1. Καλάθης, Μπέικερ, Παπαδάκης
1-2 Νέντοβιτς
2-3. Μπρόκχοφ
3. Παπαπέτρου
3-4 Ντέκερ
4.Πίτερς, Μήτογλου
5. Έρικ, Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούμπο.

Του δωσες και κατάλαβε , ωραιος ! Γενικα σου αρεσουν τα multi-forward ροστερ αποτι εχω καταλαβει . 2/3αρια , 3αρια , 3/4αρια κλπ..

Κοιτα από μπεικερ προσωπικα θα επέλεγα τον φθηνότερο και εμπειρότερο κολομ που μαρεσει αρκετα. Ωστόσο για να μαι δικαιος δεν τον εχω παρακολουθησει αρκετα τον μπεικερ για να ξερω αν θα ηταν ικανος για 4ος γκαρντ στον παο μαζι με καλαθη-κολομ-βασικο 2αρι . Η τσσκα των χακετ-τζεημς-σαντρος-στρελνιεκς σιγουρα τον κρυβει αλλα δεν ξερω αν θα εκανε το κατι παραπανω στον παναθηναικο . Μπροεκχοφ εννοείται λατρεία και ο Ντεκερ επισης μαρεσει αρκετά , μου θυμιζει αρκετα τον Κλαβερ.. Ο πιτερς από την άλλη δεν μου αρεσει (προτιμω τον τομας ή τον χειζ ή τον γουιτιγκτον ξερω γω) , ενώ και τον νεντοβιτς δεν θα τον εμπιστευόμουν και τόσο . Ο γκρειντζερ παλιο μου πουλεν , δεν εχει να παιξει μπάσκετ από την εφες όμως , καθως κι η πρωτη του χρονια στη μπασκονια ηταν αρκετα καλη . Σιγουρα θα τον ηθελα προ-τραυματισμών , τωρα δεν ξερω.. Ερικ επισης 30+ ηλικιακα με μολις 2 χρονιές στην ευρωλιγκα κι η δευτερη αρκετα απογοητευτική . Σιγουρα θα βοηθουσε φετος αλλα δεν θα αποτελουσε μια από τις πρωτες μου επιλογες το καλοκαιρι , τα ιδια και για λεσσορ που αν και πιο κοντος εχει μεγαλυτερη προοπτικη λογω ηλικιας , παρολα αυτά δεν θα με χαλουσε κανενας από τους 2 σε λογικες τιμες. Τελος να πω πως θα ηθελα να μεινει κι ο μπεντιλ του χρονου συνεπως δεν ξερω το κατά ποσο θα χωρουσε ο Κωσταρας , εκτος αν παμε με 6 ψηλους..

0
basket72
Reactions:

Κυρ Φεβ 23, 2020 7:44 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 23, 2020 5:36 pm
basket72 έγραψε:
Κυρ Φεβ 23, 2020 2:02 am
Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ, θα έβαζα και Σαμ Ντέκερ για το 3-4 και Κώστα Αντετοκούμπο που έχει όλα τα φόντα να φτάσει και βασικός σέντερ τη δεύτερη του χρονιά, να κάτσει συνολικά 2 ή 3 χρονιές στην Ευρώπη, να μάθει σωστό μπάσκετ και να γυρίσει στο Στέιτς να διεκδικήσει το όνειρο.

Απ' όσου πρότεινα θα κατέληγα σε ένα τέτοιο ρόστερ:

1. Καλάθης, Μπέικερ, Παπαδάκης
1-2 Νέντοβιτς
2-3. Μπρόκχοφ
3. Παπαπέτρου
3-4 Ντέκερ
4.Πίτερς, Μήτογλου
5. Έρικ, Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούμπο.

Του δωσες και κατάλαβε , ωραιος ! Γενικα σου αρεσουν τα multi-forward ροστερ αποτι εχω καταλαβει . 2/3αρια , 3αρια , 3/4αρια κλπ..

Κοιτα από μπεικερ προσωπικα θα επέλεγα τον φθηνότερο και εμπειρότερο κολομ που μαρεσει αρκετα. Ωστόσο για να μαι δικαιος δεν τον εχω παρακολουθησει αρκετα τον μπεικερ για να ξερω αν θα ηταν ικανος για 4ος γκαρντ στον παο μαζι με καλαθη-κολομ-βασικο 2αρι . Η τσσκα των χακετ-τζεημς-σαντρος-στρελνιεκς σιγουρα τον κρυβει αλλα δεν ξερω αν θα εκανε το κατι παραπανω στον παναθηναικο . Μπροεκχοφ εννοείται λατρεία και ο Ντεκερ επισης μαρεσει αρκετά , μου θυμιζει αρκετα τον Κλαβερ.. Ο πιτερς από την άλλη δεν μου αρεσει (προτιμω τον τομας ή τον χειζ ή τον γουιτιγκτον ξερω γω) , ενώ και τον νεντοβιτς δεν θα τον εμπιστευόμουν και τόσο . Ο γκρειντζερ παλιο μου πουλεν , δεν εχει να παιξει μπάσκετ από την εφες όμως , καθως κι η πρωτη του χρονια στη μπασκονια ηταν αρκετα καλη . Σιγουρα θα τον ηθελα προ-τραυματισμών , τωρα δεν ξερω.. Ερικ επισης 30+ ηλικιακα με μολις 2 χρονιές στην ευρωλιγκα κι η δευτερη αρκετα απογοητευτική . Σιγουρα θα βοηθουσε φετος αλλα δεν θα αποτελουσε μια από τις πρωτες μου επιλογες το καλοκαιρι , τα ιδια και για λεσσορ που αν και πιο κοντος εχει μεγαλυτερη προοπτικη λογω ηλικιας , παρολα αυτά δεν θα με χαλουσε κανενας από τους 2 σε λογικες τιμες. Τελος να πω πως θα ηθελα να μεινει κι ο μπεντιλ του χρονου συνεπως δεν ξερω το κατά ποσο θα χωρουσε ο Κωσταρας , εκτος αν παμε με 6 ψηλους..
Μια χαρά τα λες. Εμπεριστατωμένα. Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα μπορώ να πω.

Σίγουρα οι διπλοθεσίτες πάικτες έχουν τα καλά τους πόσο μάλλον αν είναι και 2way παίκτες κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τον Μπέικερ και τον Πίτερς τους θεωρώ πολύ έξυπνους παίκτες που δεν θα κοιτάξουν να λουφάρουν πουθενά ούτε να βάλουν τα στατιστικά τους πάνω από την ομάδα. Ο δε Μπέικερ μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα και να πάρει και τα σουτ του.
Ο Γκρέιντζερ σίγουρα έχει ένα κάρο ρίσκα.
Ο Νέντοβιτς είναι το πλέον ατόφιο μπασκετικό "προϊόν" που έχει βγάλει η Σερβία σε περιφερειακό παίκτη μετά τον Τεόντοσιτς κι εξαιρουμένου του Μπογκντάνοβιτς. Και με μια αθλητικότητα/εκρηκτικότητα που μόνο στο ΝΒΑ συναντάται. Φταίει ο ίδιος που δεν πήγε εκεί που έπρεπε, αλλά παραμένει θελκτική περίπτωση.
Και μια κλασική φάση Νέντοβιτς, συνδυασμός των φυσικών προσόντων και της τρέλας που κουβαλάει:

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Φεβ 23, 2020 10:55 pm

παντως για να εχει νοημα η συζητηση ισως να ηταν καλυτερα να προτεινουμε ροστερ που εχουν βαση. δεν θα παει ποτε για τετοιο ροστερ ο πιτινο καθως δεν ειναι το στυλ του! δεν θα παει με παικτες που δεν τον βολευουν στο early offense παιχνιδι που θελει.

επισης καποιοι παικτες εχουν και για του χρονου συμβολαιο οπως ο φριντετ, οποτε πρεπει να τον βαζουμε μεσα στα ροστερ μας.

το θεμα ειναι οτι παντα υπαρχουν παικτες ευκαιριες για να δομησεις τα ροστερ σου και μαλιστα φθηνα. εγω θα προτεινω ενα ροστερ το οποιο ταιριαζει σε αυτα του πιτινο και με βαση παντα στο οτι θελει βασικο τον παπαγιαννη με χοντρο λεπτα μεσα.

δηλαδη θα προτεινω αντι για βασικο 5αρι να παρουμε ενα 4/5αρι παικταρα και εναν μαπ τυπου ελλις για 2ο 5αρι. μαζι με σταουσκας στο 2-3 που θα ειναι φθηνος, μαζι με καποιο 3 n d 3αρι πισω απο παπι φθηνο (στυλ μπραμος) και ενα ακομα καλο γκαρντ δημιουργικο και με μεγεθος.

1. νικ, λαπροβιτολα
2. φριντετ, παππας (μικρο συμβολαιο)
2-3, σταουσκας
3. παπι, ααρον χαρισον
4. τομας, μητο
4-5 μπεντερ
5. παπαγιαννης, ματιανγκ (τον ειχε λουιβιλ ο πιτινο και τον ξερει)

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 23, 2020 11:37 pm

Κλέβω λίγο τον λαπρο από τον Τμακ και λέω..

Καλαθης , Λαπροβιτολα

Μπομπουα , Χαρισον , Μποχωριδης

Παπαπέτρου , Μπροεκχοφ

Τομπκινς , Μητογλου , Μπεντιλ

Παπαγιάννης , Ερικ

Ερικ ναι μεν δεν είναι κατι το τρομερο , όμως μπορει να βοηθήσει άμεσα και να αφήσει χώρο εξέλιξης στον Παπαγιαννη , αν ο Ερικ κοστιζει πανω από 600-700χιλ (κανει κακη σεζον φετος) , τοτε θα επέλεγα Λεσσορ στη θέση του που σιγουρα δεν θα ξεπερνά το 600αρικο.. Ο μπροεκχοφ τα εχουμε πει είναι ταμαμ παικτης για διπλα στον νικ , με το συμβόλαιο του Τζονσον και καλό ρόλο έρχεται πιστεύω . Επισης φερνεις και τον 3&D μπομπουα του μυριου (συμβολαιο παππα+μπραουν/ραουτινς) , ενώ ο Χαρισον θα ερθει με το συμβόλαιο του Ραις . Ο Λαπρο λογικά θα ζητήσει λίγο λιγοτερα από αυτά που θέλει ο Τομας . Η μεγάλη κινηση θα ναι να σπασεις το συμβολαιο του φριντετ χωρις να του δωσεις αποζημίωση (εφικτο , βρισκει πιο πολλα στην Κινα) και δινεις τα 1,7 του όπως είναι στον Τομπκινς (πιο εφικτος από τον μπεντερ..) . Αν δεν μπορει να γινει κατι τετοιο κρατας φριντετ αντί του Χαρισον και πας για ένα φθηνότερο 4/5αρι τύπου Νάιτζελ Χειζ.

ΥΓ. Παππας δεν μενει για κανενα λογο , το ιδιο κι ο Τομας ειδικα αν μείνει ο Φριντετ!!

0
basket72
Reactions:

Κυρ Φεβ 23, 2020 11:40 pm

Tracy Mac έγραψε:
παντως για να εχει νοημα η συζητηση ισως να ηταν καλυτερα να προτεινουμε ροστερ που εχουν βαση. δεν θα παει ποτε για τετοιο ροστερ ο πιτινο καθως δεν ειναι το στυλ του! δεν θα παει με παικτες που δεν τον βολευουν στο early offense παιχνιδι που θελει.

επισης καποιοι παικτες εχουν και για του χρονου συμβολαιο οπως ο φριντετ, οποτε πρεπει να τον βαζουμε μεσα στα ροστερ μας.

το θεμα ειναι οτι παντα υπαρχουν παικτες ευκαιριες για να δομησεις τα ροστερ σου και μαλιστα φθηνα. εγω θα προτεινω ενα ροστερ το οποιο ταιριαζει σε αυτα του πιτινο και με βαση παντα στο οτι θελει βασικο τον παπαγιαννη με χοντρο λεπτα μεσα.

δηλαδη θα προτεινω αντι για βασικο 5αρι να παρουμε ενα 4/5αρι παικταρα και εναν μαπ τυπου ελλις για 2ο 5αρι. μαζι με σταουσκας στο 2-3 που θα ειναι φθηνος, μαζι με καποιο 3 n d 3αρι πισω απο παπι φθηνο (στυλ μπραμος) και ενα ακομα καλο γκαρντ δημιουργικο και με μεγεθος.

1. νικ, λαπροβιτολα
2-3, σταουσκας
3. παπι, ααρον χαρισον
4. τομας, μητο
4-5 μπεντερ
Κοίτα εμείς προτείνουμε παίκτες που θεωρούμε ότι θα έπιαναν. Δεν παύει να είναι αντανάκλαση των δικών μας προτιμήσεων. Πάντα βέβαια σε μια λογική βάση, γνωρίζοντας πάνω κάτω τα χρήματα που μπορεί να δώσει η κάθε ομάδα.

Έπειτα, ποιος Πιτίνο* Κάτσε να ρθει το θέρος να ανοίξουν και τα σινεμά να σκάσουν μύτη και οι κώνωπες κι εδώ θα ΄μαστε να τα λέμε. ;)
* Μην πω και ποιος Φριντέτ, βασικά...

Κατά τ' αλλά έχει ωραίες πινελιές το ρόστερ που προτείνεις( τον Μπέντερ ήδη τον έχουν αγκαζέ 2-3 ομάδες όπως και τον Μπρόκχοφ...όχι θα περιμένανε τους κώνωπες...που λέω και πιο πάνω) αλλά τον Παππά τι τον βάζεις; Έιναι τελειωμένη υπόθεση νομίζω για το επίπεδο αυτό.

Άβαταρ μέλους
Baader

junior
Reactions: 29
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Kareem Abdul-Jabbar
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Φεβ 24, 2020 1:03 am

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έφυγε ο Τόνι Ντάγκλας από την Εστουδιάντες. Θα μπορούσε, με ένα μικρό συμβόλαιο, να καλύψει το κενό του Παναθηναϊκού στον άσσο.

Edit: Τώρα βλέπω πως η λύση του συμβολαίου έχει ανακοινωθεί από προχθές

0
basket72
Reactions:

Δευ Φεβ 24, 2020 10:41 am

Baader έγραψε:
Δευ Φεβ 24, 2020 1:03 am
Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έφυγε ο Τόνι Ντάγκλας από την Εστουδιάντες. Θα μπορούσε, με ένα μικρό συμβόλαιο, να καλύψει το κενό του Παναθηναϊκού στον άσσο.

Edit: Τώρα βλέπω πως η λύση του συμβολαίου έχει ανακοινωθεί από προχθές
Δεν ήταν ο γνωστός Ντάγκλας πάντως. Δε βλεπόταν με 2 λόγια σε μια Έστου που βέβαια σέρνεται κι ίσως να φταίει κι αυτό για την είκονα του Ντάγκλας.
Μάλλον θα πάτε άνευ προσθήκης.

Tracy Mac

allstar

Δευ Φεβ 24, 2020 12:48 pm

basket72 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

1. νικ, λαπροβιτολα
2-3, σταουσκας
3. παπι, ααρον χαρισον
4. τομας, μητο
4-5 μπεντερ

Κοίτα εμείς προτείνουμε παίκτες που θεωρούμε ότι θα έπιαναν. Δεν παύει να είναι αντανάκλαση των δικών μας προτιμήσεων. Πάντα βέβαια σε μια λογική βάση, γνωρίζοντας πάνω κάτω τα χρήματα που μπορεί να δώσει η κάθε ομάδα.

Έπειτα, ποιος Πιτίνο* Κάτσε να ρθει το θέρος να ανοίξουν και τα σινεμά να σκάσουν μύτη και οι κώνωπες κι εδώ θα ΄μαστε να τα λέμε. ;)

Κατά τ' αλλά έχει ωραίες πινελιές το ρόστερ που προτείνεις( τον Μπέντερ ήδη τον έχουν αγκαζέ 2-3 ομάδες όπως και τον Μπρόκχοφ...όχι θα περιμένανε τους κώνωπες...που λέω και πιο πάνω) αλλά τον Παππά τι τον βάζεις; Έιναι τελειωμένη υπόθεση νομίζω για το επίπεδο αυτό.
τον παππα τον βαζω γιατι και με 250 χιλ μενει αλλα και γιατι πρεπει να εχουμε καποιον ελληνα. νταξει στην θεση του βαλε εναν αλλο ελληνα δεν υπαρχει προβλημα.

τον μπεντερ και να μην τον παρουμε και τον παρει καποια αλλη μεγαλη ομαδα, λογικα ολο και καποιος θα μεινει ελευθερος απο αυτες τις ομαδες και ισως τσιμπησουμε και κανεναν. αν και θεωρω οτι τον μπεντερ πιο πολυ τον συμφερει να ερθει σε μια ομαδα που θα παιζει και θα ειναι πρωταγωνιστης, μπας και γυρισει nba παρα να παει για κανα 20λεπτο σε καμια ρεαλ ή φενερ π.χ και δεν κανει μεγαλα νουμερα. οποτε εχουμε ελπιδες.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Φεβ 24, 2020 2:09 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Φεβ 24, 2020 12:48 pm
basket72 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

1. νικ, λαπροβιτολα
2-3, σταουσκας
3. παπι, ααρον χαρισον
4. τομας, μητο
4-5 μπεντερ

τον παππα τον βαζω γιατι και με 250 χιλ μενει αλλα και γιατι πρεπει να εχουμε καποιον ελληνα. νταξει στην θεση του βαλε εναν αλλο ελληνα δεν υπαρχει προβλημα.

τον μπεντερ και να μην τον παρουμε και τον παρει καποια αλλη μεγαλη ομαδα, λογικα ολο και καποιος θα μεινει ελευθερος απο αυτες τις ομαδες και ισως τσιμπησουμε και κανεναν. αν και θεωρω οτι τον μπεντερ πιο πολυ τον συμφερει να ερθει σε μια ομαδα που θα παιζει και θα ειναι πρωταγωνιστης, μπας και γυρισει nba παρα να παει για κανα 20λεπτο σε καμια ρεαλ ή φενερ π.χ και δεν κανει μεγαλα νουμερα. οποτε εχουμε ελπιδες.
Ο Bender πάντως βρήκε 10ήμερο στους Warriors πριν 2-3 μέρες και επειδή ακόμα είναι μικρός και όποτε έπαιρνε χρόνο έδειχνε δείγματα ζωής(σε αντίθεση πχ με Παπαγιάννη όσο ήταν εκεί) υπάρχει πιθανότητα να ξαναβρεί εκεί κάτι το καλοκαίρι εφόσον το θέλει ακόμα βέβαια.

Παππάς μακριά κι ας παίξει και τσάμπα. Κούρασε, ότι ήταν να δώσει το έδωσε και πλέον είναι στην καλύτερη παίκτης Eurocup. Ας πάει στην ΑΕΚ, τον Προμηθέα ή όπου αλλού θα τον θέλουν και πάμε παρακάτω.
Από Έλληνες έχουμε σίγουρα Καλάθη, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννη που θα παίρνουν χρόνο στην Ευρωλίγκα

Μαζί με 7 ξένους έχουμε 11 παίκτες του βασικού ροτέισον.
Κρατάς δυο παίκτες μόνο για Α1 και ένας από αυτούς να είναι ο 12ος Ευρωλίγκα(αν προκύψει προσθήκη μέσα στη σεζόν εκτός 12αδας Ευρωλίγκα). Παίκτες που δεν θα έχουν απαιτήσεις, θα παίρνουν λίγα και ιδανικά θα είναι εμπειροί.
Πχ Αθηναίου και Βουγιούκας αν έμεναν δε θα με χάλαγε. Α1 μπορούν να παίξουν και σε περιπτώσεις τραυματισμών παίρνουν κάνα πεντάλεπτο Ευρωλίγκα.

Όσο για την early offense του Πιτίνο που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ έχω δυο ενστάσεις.
Πρώτον δε ξέρουμε αν ο Πιτίνο θα συνεχίσει και του χρόνου(ότι έχει συμβόλαιο δε λέει και πολλά αν ένα από τα δυο μέρη αποφασίσει να μη συνεχιστεί η συνεργασία όταν μιλάμε για προπονητή) και δεύτερον δε ξέρω αν η early offense είναι αυτό που θέλει να παίζει ή το κάνει από ανάγκη.
Πέρσι γιατί με μια άσουτη ομάδα αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να σκοράρεις.
Φέτος γιατί με μόνο ένα δημιουργό και κανέναν να μπορεί να κάνει παιχνίδι από το ποστ(δεν έχουμε ψηλό που να βλέπει την πάσα) θα είχαμε πρόβλημα αν πηγαίναμε σε σετ παιχνίδι όπως φάνηκε όποτε κατάφεραν να μας αναγκάσουν σε σετ παιχνίδι.

0
basket72
Reactions:

Δευ Φεβ 24, 2020 2:53 pm

Έτσι που τα λέει ο Pan24 είναι και για Πιτίνο και για Παππά αλλά και για Μπέντερ. Ενδεχομένως κι ο Μπόκχοφ να μείνει τελικά ΝΒΑ. Αμφότεροι για εκεί είναι βασικά και μόνο αν δεν βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί θα κουβεντιάσουν πιο σοβαρά με τις ομάδες που τους έχουν απο δίπλα (Μπασκόνια και Μακάμπι).
Μεγάλη διαφορά κακά τα ψέμματα με την περσινή ομάδα όπου είχε στην άμυνα ΘΑνάση, Κιλπάτρικ και Γκιστ(έστω αυτόν τον Γκιστ) να παίζει ένα μπάσκετ πολύ πιο κοντά στα " θέλω" του Πιτίνο. Πέρα του ότι ηρθε σε ομάδα που για 2 χρόνια είχε τον ίδιο προπονητή και δουλεύαν κάποια συστήματα στον αυτόματο....Το κλίμα/εσωτερική λειτουργία στην ομάδα ήταν το κυρίως θέμα (ο Πασκουάλ προφανώς έχει κι άλλες- γνωστές τοις πάσοι- αδυναμίες) με τον Τσάβι πέρσι. Είχε χάσει εντελώς τα αποδυτήρια από την εποχή του πούλμαν και μετά με κάποιες εκλάμψεις μόνο....
Κλείνοντας το θέμα αυτό, να τονίσω ότι ο Πιτίνο είναι ξύπνιος άνθρωπος. ΑΚόμα και να απογοητεύσει ο Παναθηναϊκός με ένα ακόμα 0-3 ή 1-3 στους "8¨" η δικιά του υστεροφημία δεν θα υποστεί κανένα πλήγμα. Σε "αλλουνού" ομάδα ήρθε. Αυτό θα είναι και το "μότο" του το καλοκαίρι αυτό κι από δικαιολογίες άλλο τίποτε." Ο εγγονός μου,,η γυναίκα μου..."είναι και μεγάλο το σόι βλέπετε. :smile: Σιγά μη του βάλει το μαχαίρι στα δόντια ο Δ.Γ (που πολύ πιθανά κι ο ίδιος ο πρόεδρας θα θέλει να πάει για άλλα...)

Αυτά κι υπόσχομαι να μην επανέλθω στο θέμα προπονητή. :smile: :smile:

Tracy Mac

allstar

Δευ Φεβ 24, 2020 4:55 pm

αν φυγει ο πιτινο το καλοκαιρι να μην ξαναγυρισει ποτε. βοβορας στο τιμονι και τελος. δεν θα καθομαστε να παιζουμε με τον βαψομαλλια.

εγω παππας εγραψα γιατι ολοι ξερουμε οτι αρρωστος παναθηναικος και ταυτοχρονα τον γουσταρει και πολυ ο προεδρος. δεν ειναι καθολου ακυρο να μεινει.

με ιαν μακρια και αγαπημενοι. εχουμε αργο και δεινοσαυρο τον παπαγιαννη οχι αλλο ιαν πλιζ. μαζι με ενα 5αρι καλο και μητο, συν ενα 4-5αρι ειμαστε τελεια στο 5. οχι αλλο συμβολαιο στον ιαν και να χουμε παλι διδυμο του χρονου ιαν-παπατζον και να λεμε τι φταει παλι.

στην θεση του μπεντερ βαλτε ενα οποιοδηποτε 4/5αρι που δεν θα βρει του χρονου nba και φυσικα θα κανει την διαφορα εδω. υπαρχουν αρκετοι τετοιοι και φυσικα πολλοι θα σκεφτονται την ευρωλιγκα για 1-2 χρονιες, να παιξουν καλα και να γυρισουν πισω. το παραδειγμα του λαρκιν θα τους πεισει που κανει πλακα εδω.

0
basket72
Reactions:

Δευ Φεβ 24, 2020 5:24 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Φεβ 24, 2020 4:55 pm
....υπαρχουν αρκετοι τετοιοι και φυσικα πολλοι θα σκεφτονται την ευρωλιγκα για 1-2 χρονιες, να παιξουν καλα και να γυρισουν πισω. το παραδειγμα του λαρκιν θα τους πεισει που κανει πλακα εδω.
Καλό θα είναι να έρθουν τέτοιοι παίκτες που λες για όσους από εμάς είμαστε φίλοι της Ευρωλίγκας (εμένα είναι η αγαπημένη μου λίγκα, πάντως) .

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Φεβ 24, 2020 10:58 pm

Τα λεφτα που εχει στερησει απο το μπατζετ μας ο Παππας ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια.
Ας ανανεωσει ο Αθηναιου καλυτερα, η το χρονο του Παππα να τον παρει ο Παπαδακης.

Οσο για τον Ιαν που αναφερεται, θα με χαλαγε λιγοτερο απο τον Παππα αν εμενε.
Τριτος σεντερ (13ος παιχτης) που να δινει τα 5-10 λεπτα του οταν χρειαζεται μπορει να το κανει μια χαρα.

Συμφωνω παντως οτι χρειαζεται και ενας ασσος επιπεδου Λαπροβιτολα που να μπορει να βασιστει πανω του η ομαδα οταν βγαινει ο Καλαθης.

0
Tracy Mac

allstar

Δευ Φεβ 24, 2020 11:30 pm

xomitsious έγραψε:
Δευ Φεβ 24, 2020 10:58 pm
Τα λεφτα που εχει στερησει απο το μπατζετ μας ο Παππας ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια.
Ας ανανεωσει ο Αθηναιου καλυτερα, η το χρονο του Παππα να τον παρει ο Παπαδακης.

Οσο για τον Ιαν που αναφερεται, θα με χαλαγε λιγοτερο απο τον Παππα αν εμενε.
Τριτος σεντερ (13ος παιχτης) που να δινει τα 5-10 λεπτα του οταν χρειαζεται μπορει να το κανει μια χαρα.

Συμφωνω παντως οτι χρειαζεται και ενας ασσος επιπεδου Λαπροβιτολα που να μπορει να βασιστει πανω του η ομαδα οταν βγαινει ο Καλαθης.
ο παππας εχει δωσει πολλα στην ομαδα. μπορω να θυμηθω πολλους τελικους που ηταν ισως και ο καλυτερος παικτης με οσφπ. και αρκετα ματς ευρωλιγκας που μας ξελασπωσε. καμια σχεση με ιαν που τις περισσοτερες φορες ηταν αρνητικος και που παντα εμενε ενω ειχαμε ηδη 2-3 σεντερ.

απλως πηρε λιγο μεγαλυτερο συμβολαιο απο οτι θα επρεπε. θα επρεπε να παιρνει 600 χιλ και οχι 800. αλλα οταν εχει δει οτι πηραν συμβολαιαρες ο μαντζαρης και κατι αλλοι λογικο να ζηταγε τοσα. εγω δεν θα του τα εδινα γιατι και 600 δυσκολα να εβρισκε.

αλλα ποτε δεν θα εφταιγαν σε ενα μπατζετ τετοιο τα 200 χιλ παραπανω που πηρε ο παππας.

ο ιαν απο την αλλη επαιρνε πολυ μεγαλυτερα συμβολαι απο την αξια του. φετος δεν εχει παιξει καθολου γιατι δεν μπορει και περσυ μονο 2 μηνες και αν.

ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα για του χρονου και οι πρεπει να φυγουν, με ενα ισως του παππα μονο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”