Με τους χρόνους που έβγαλες ότι θες να έχουν οι περιφερειακοί (28+24+24+14+24) βγαίνει στα 114 λεπτά. Και αυτό με την υπόθεση ότι έχουμε 0 λεπτά σε Καλαιτζάκη και Τολιόπουλο που δεν θα είναι 0 σε μέσο όρο. Πχ ο Καλαιτζάκης την περασμένη σεζόν έπαιζε μέσο όρο 7 λεπτά και έπαιξε στα 32 από τα 41 παιχνίδια. Πέραν του ότι αμφιβάλλω αν ο Αταμάν έχει σκοπό να μειώσει τους χρόνους των βασικών.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 4:07 pmΝαι συμφωνώ ότι ο συνωστισμός δεν βοηθάει και ανέκαθεν ήμουν με τη λογική των compact rosters. Απλώς πλέον όντως τα παιχνίδια έχουν γίνει περισσότερα και ήδη πέρσι οι Juancho & Grant έσκασαν στο τέλος + ότι είδαμε πως μέσα στη χρονιά δεν ειναξ και τόσο εύκολο τελικά να αντικαθιστάς πρωτοκλασάτο παίχτη (τον Gabriel πήραμε αντι του Lessort, ούτε τον Fernando, ούτε τον Theis). Εγώ θέλω ο Nunn να πέσει φετος από τα 31 λεπτά ΜΟ στα 28, ο Grant από τα 27 στα 24, ο Juancho επίσης από τα 27 στα 24 (για μέσους όρους λέω). Ο Osman από τα 20 λεπτά θα πάει στα 24 οκ. Ο Σλουκας από τα 20 θα πάει στα 14 και ο Shorts από τα 14 του Brown θα πάει στα 24. Δεν βγαίνουν τα 120 λεπτά στις τρεις θέσεις θέσεις κάνεις το άθροισμα και κανονικά θες να βγαίνει και λίγο παραπάνω για να είσαι safe. Θέλουνε λοιπόν σίγουρα έναν ρολιστα των 10-15 λεπτών εκεί, εγώ σου λέω στυλ Melvin Ajinca ακόμα, αν είναι ο Grigonis καλά είμαστε οκ αλλά πόσο πιθανό είναι αυτό?pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 23, 2025 3:52 pm
Οι χρόνοι μια χαρά βγαίνουν πάντως...
Δηλαδή αν ο Οσμάν παίζει 25 λεπτά δεν θα έχεις το σχήμα με 3 γκαρντ άλλα 15'; Τις 2 προηγούμενες χρονιές περισσότερο από 15' παίζαμε με 3 γκαρντ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Και το βγάζω με μηδενικό χρόνο Καλαιτζάκη.
Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός του Οσμάν ή του Χουάντσο και εκεί να ψάχνεις παίκτη αλλά αντίστοιχα θα μπορούσε και ο Γκριγκόνις να γυρίσει σε μια κατάσταση που να μπορεί να δίνει 10-15 λεπτά οπότε να έχουμε και εκεί μεγάλο βάθος.
Αν πας στην λογική να έχεις 13-15 παίκτες που ανα πάσα στιγμή μπορούν να μπουν Ευρωλίγκα να παίξουν 15 λεπτά θα πάθεις Ολυμπιακό πέρσι που από τις ρεζέρβες κάποιοι γκρίνιαζαν για τον χρόνο τους και οι άλλοι όταν πρόεκυψε ο τραυματισμός και χρειάστηκε να μπουν να παίξουν δεν μπορούσαν να προσφέρουν γιατί δεν είχαν ρυθμό.
Ειδικά με τον Αταμάν προπονητή που πολύ σπάνια θα τον δεις σε ένα παιχνίδι να χρησιμοποιεί πάνω από 10 παίκτες, συνήθως χρησιμοποιεί και λιγότερους από αυτούς.
Δηλαδή γιατί θέλουν δύο 5αρια αν το πάμε έτσι? Αφού με Λεσσορ και Χολμς μια χαρά βγαίνει το 40λεπτο.
Αλλά έστω ότι είμαστε στα 114 λεπτά και είναι με 0 χρόνο Καλαιτζάκης-Τολιόπουλος. Ποιον καλό παίκτη θα βρεις για μέσο όρο κάνα δεκάλεπτο; Γιατί δεν βγαίνει παραπάνω.
Τώρα για το τι θέλουν στο 5 κάτσε να δούμε που θα καταλήξει.
Ξεκινήσαμε ότι θα πάρουμε τον Βαλαντσιούνας και κανένα άλλο 5, μετά ότι για 3ο 5 θα πάρουμε τον 40αρη Ντάνστον (αρα παίκτη μόνο για τις προπονήσεις και χαλαρά ματσάκια) τώρα λένε μήπως κρατήσουμε Γιουρτσεβέν για 3ο, ας δούμε τι θα έχουμε τελικά και κυρίως ποιος θα είναι ο δεύτερος...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο