Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Φεβ 10, 2025 10:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Φεβ 10, 2025 10:09 pm
BillyPao έγραψε:
Δευ Φεβ 10, 2025 10:03 pm

Ποια 2 χρόνια; Φέτος ψάχνουμε σέντερ, και φυσιολογικά ο Αταμάν περιμένει κάποια περίπτωση που να αξίζει.
εγραψα

για καποιον λογο ο αταμαν αρνειται να παρει 2ο παιχτη επιπεδου/ονομα στα σεντερ
δεν ξερω γιατι εχει φαει τετοιο κολλημα και προτιμα να αλλαζουμε καθε χρονο σεντερ απτο να εχει καποιον <<μονιμο>>

προφανως αναφερομαι και για το πρωτο καλοκαιρι που ηρθε στην ομαδα
και περυσι ψαχναμε σεντερ να αλλαξουμε τον μπαλτσε μετα απο 2 μηνες
Πέρυσι δεν ψάχναμε για σέντερ, απλά ο Αταμάν αποφάσισε να μην αλλάξει τον Μπαλτσερόφσκι μέσα στη σεζόν και να ρισκάρει να πάει με τον Λεσόρ μέχρι το τέλος της σεζόν.

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 327
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 11, 2025 12:18 am

Lapro13 έγραψε:
Δευ Φεβ 10, 2025 8:46 pm
Συμφωνω απολυτα:

https://thehateful8.gr/2025/02/10/perim ... ton-psilo/
αυτούς όταν πρωτομπήκα στο τουίτερ τους είχα συμπαθήσει, φαίνονταν άτομα που γουστάρουν το μπάσκετ πρώτα απ' όλα και ξεχώριζαν από την τουιτερική καφρίλα.

κάποια στιγμή άκουσα ένα πόντκαστ τους και ένας έλεγε για τους Αγγελόπουλους που έβαλαν τη Θύρα 7 να δείρει τον Μπαρτζώκα στο πάρκινγκ. όταν δε άρχισε να ξαναβάζει λεφτά στην ομάδα ο ντιπιτζί ξεχάστηκαν και τα φασιστικά παραληρήματα του και όλα (για τα οποία τον έκραζαν την εποχή του παρκαρίσματος).

συγγνώμη για το οφφτόπικ, οι συγκεκριμένοι ήταν απλά η αφορμή για να πω τον πόνο μου γιατί πάνω απ' όλα είναι κοινωνικό το ζήτημα και όχι αθλητικό και φυσικά υπάρχουν και πολύ χειρότερα εκεί έξω όπως π.χ. τα δικά μας καλόπαιδα με τον Ρουμπέτη και τώρα με τα φυλακισμένα αδέρφια μας και όλα αυτά τα θλιβερά.

συνεχίστε!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Φεβ 11, 2025 12:37 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Φεβ 10, 2025 9:50 pm
για καποιον λογο ο αταμαν αρνειται να παρει 2ο παιχτη επιπεδου/ονομα στα σεντερ
δεν ξερω γιατι εχει φαει τετοιο κολλημα και προτιμα να αλλαζουμε καθε χρονο σεντερ απτο να εχει καποιον <<μονιμο>>
Αν δεις την ιστορία δεν είναι παράλογο.

Το πρώτο καλοκαίρι το πλάνο ήταν να μείνει ο Παπαγιάννης για πίσω από τον Λεσόρ και εμφανιζόταν κλεισμένος. Όταν χάλασε είχε φτάσει πια μέσα Ιουλίου και με τις επιλογές πια περιορισμένες πήγε στο λαχείο Μπαλτσερόφσκι που θεωρητικά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Παπαγιάννη.

Φέτος άλλαξε τον Μπαλτσερόφσκι που δεν του βγήκε με τον Γιουρτσεβέν. Ο Γιουρτσεβέν είναι μια παρόμοια περίπτωση που ο Αταμάν τον ξέρει από την εθνική του, με κάποιο ρίσκο βέβαια γιατί δεν είχε παίξει ποτέ Ευρώπη πρακτικά αλλά κυρίως είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Αταμάν δηλαδή παιχνίδι με πλάτη και σουτάκι.

Ότι εμείς θέλουμε το δεύτερο 5αρι να είναι καλός αμυντικός δεν σημαίνει κάτι, ο Αταμάν ως τώρα προτιμούσε να είναι καλός στην επίθεση.

Θα δείξει για του χρόνου αν θα θελήσει πίσω από τον Λεσόρ να κρατήσει τον Γκάμπριελ, τον Γιουρτσεβέν ή άλλον και ποιος θα είναι αυτός. Σίγουρα το πως θα κυλήσει η σεζόν θα παίξει ρόλο σε αυτό. Δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αλλά τον Γιουρτσεβέν αν θέλουμε τον κρατάμε αυτόματα, έχει 1+1.

Προσθήκες μέσα στη σεζόν ο Αταμάν δεν κάνει εύκολα όπως και αρκετοί άλλοι. Πέρσι πήραμε τον Ναν επειδή βρέθηκε διαθέσιμος και ψάχναμε από το καλοκαίρι παίκτη στη θέση του από όταν χάλασε του Μιχάλιουκ.

Φέτος πήραμε τον Γκάμπριελ γιατί τραυματίστηκε σοβαρά ο Λεσόρ. Το πιστεύω ότι μόνο αν βρει διαθέσιμο κάποιον επιπέδου Τάις θα κάνει τώρα κίνηση, δεν θα πάει να φέρει έναν δεύτερο Γκάμπριελ.

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Τρί Φεβ 11, 2025 2:16 am

Περσι το καλοκαίρι ηθελε τον Ταις όμως αυτός έμεινε NBA, προφανώς δεν υπήρχε κάτι καλο διαθέσιμο στην αγορά οπότε πήγε στον Γιουρτσεβεν.

Μόνο και μόνο που ψάχνουμε τοπ ψηλό δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ο Γιουρτσεβέν του χρόνου.

Η μόνη περίπτωση να παραμείνει, ειναι να βγάλει ματια όταν και αν επιστρέψει, αλλά εδώ δε το έκανε πριν το τραυματισμό του.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 11, 2025 2:33 am

τον γιουρτσεβεν παντως οι μπασκετικοι ρεπορτερς/γιουτουμπαδες τον ειχανε βγαλει παικταρα που τρωει μεχρι και την θεση του λεσσορ :lol: Γενικα τον ειχαν για απιστευτη μεταγραφη..τωρα οι αυτοι φαγαν τρελο κουβα η κατι εκανε λαθος ο αταμαν με την χρησιμοποιηση του.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Φεβ 11, 2025 2:53 am

shaq7 έγραψε:
τον γιουρτσεβεν παντως οι μπασκετικοι ρεπορτερς/γιουτουμπαδες τον ειχανε βγαλει παικταρα που τρωει μεχρι και την θεση του λεσσορ :lol: Γενικα τον ειχαν για απιστευτη μεταγραφη..τωρα οι αυτοι φαγαν τρελο κουβα η κατι εκανε λαθος ο αταμαν με την χρησιμοποιηση του.
Εδώ κάποιοι έβγαζαν "ψαγμένη μεταγραφή" σε σας τον Σίκμα, γιατί να μη βγάλουν τον Γιουρτσεβέν; Που μια χαρά παίχτης είναι για 2ος σέντερ, τώρα αν κάποιοι περίμεναν να είναι Ταβάρες είναι δικό τους πρόβλημα...

3
3 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Φεβ 11, 2025 7:23 am

Μια χαρα παιχτης ο γιουρτσεβεν για ομαδες που πανε για κουπα δεν ειναι!εδω ο αταμαν μεσα στη μπαγερν τον πεταξε εξω κ εβαλε γκαμπριελ κ κερδισαμε αλλιως θα χαναμε!χαρελ κ ο μο που θελουμε τι παιχτες ειναι?ειναι καλοι?μπορουν να βοηθησουν?τι λετε?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Φεβ 11, 2025 9:23 am

shaq7 έγραψε:
Μια χαρα παικτης ειναι ο Γιουρτσεβεν,επιθετικα ειδικα,το κακο ειναι οτι στην αμυνα ειναι πολυ χειροτερος απο οτι περιμεναμε,και αυτο "χαλαει" συνολικα το πως φαινεται η εικονα του στο παρκε.Επισης καποιες φορες μου δινει την εντύπωση οτι ειναι σαν χαμενος στο παρκε, σαν να ειναι καπως οκνηρος,αλλα πιστευω οτι ρολο σε αυτο παιζει οτι ουσιαστικα δεν εχει παιξει μπασκετ στην ευρωπη,λειπει κοντα μια 10ετια και συνηθισε σε αλλους ρυθμους και αλλο στυλ στην Αμερικη.
Προσωπικα πιστευω πως την νεα σεζον,ειτε στον Παναθηναικο ειτε σε αλλη ομαδα, θα ειναι πολυ καλυτερος

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Φεβ 11, 2025 9:51 am

giorgos45 έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 7:23 am
Μια χαρα παιχτης ο γιουρτσεβεν για ομαδες που πανε για κουπα δεν ειναι!εδω ο αταμαν μεσα στη μπαγερν τον πεταξε εξω κ εβαλε γκαμπριελ κ κερδισαμε αλλιως θα χαναμε!χαρελ κ ο μο που θελουμε τι παιχτες ειναι?ειναι καλοι?μπορουν να βοηθησουν?τι λετε?
Ο Harrell υπο νορμαλ συνθηκες θα εφευγε απο το nba μονο για διακοπες. Ειναι ο αντιστοιχος Lessort του nba,πιο κοντος απο τους τυπικους σεντερ,εκρηκτικος,αθλητικος,dunkerας,αν ειναι σε καλη κατασταση και εχει ορεξη να παιξει σοβαρα,δεν το συζηταμε οτι θα κανει την διαφορα.
O Βamba εχει επισης τρομερο πακετο για να κανει την διαφορα εδω,ψηλος, αθλητικος,γρηγορος,μεγαλο wingspan,σουταρει καταπληκτικα για 7 footer,ειναι καλος μπλοκερ, αλλα δεν ειναι τοσο δυνατο κορμι.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Φεβ 11, 2025 10:48 am

Γιατι να μην εχω σεντερ κ να εχω κενο ωστε να κινδυνευω να χασω το κυπελλο?πειτε μου ενα λογο!επειδη εχω πολλα κ τι εγινε να χασω 1!οχι δε παει ετσι θελω καθε τιτλο!να εχω καλυψει ολα τα κενα ωστε να μην εχω πρβλ στους αγωνες κ ειδικα αν παω στο τελικο με τον οσφπ!ο bamba λογω ηλικιας αλλα κ σουτ που ειδα οτι εχει νομοζω εχει καλυτερη προοπτικη!μακαρι να το παρουμε αν κ με το κορμι που εχει θα εχει πρβλ με δυνατα κορμια αλλα δε μπορουμε να τα εχουμε ολα!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1171

Τρί Φεβ 11, 2025 10:59 am

giorgos45 έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 10:48 am
Γιατι να μην εχω σεντερ κ να εχω κενο ωστε να κινδυνευω να χασω το κυπελλο?πειτε μου ενα λογο!επειδη εχω πολλα κ τι εγινε να χασω 1!οχι δε παει ετσι θελω καθε τιτλο!να εχω καλυψει ολα τα κενα ωστε να μην εχω πρβλ στους αγωνες κ ειδικα αν παω στο τελικο με τον οσφπ!ο bamba λογω ηλικιας αλλα κ σουτ που ειδα οτι εχει νομοζω εχει καλυτερη προοπτικη!μακαρι να το παρουμε αν κ με το κορμι που εχει θα εχει πρβλ με δυνατα κορμια αλλα δε μπορουμε να τα εχουμε ολα!
Ο bamba ειναι καλυτερο φιτ για μενα για τον Παο απο οτι ο Ταις. Γενικα ειναι για τοπ ψηλος που οντως τρωει τη θεση του Λεσορ. Δεν εχει τη δυναμη του Μπρουνο προφανως αλλα εχει τεραστι μακρος και αθλητικοτητα. Απλα δεν μπορω μα πιστεψω οτι σε αυτη την ηλικία δεν μπορει να βρει συμβολαιο στο ΝΒΑ.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2777
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Φεβ 11, 2025 11:26 am

Christofis έγραψε:
Ο bamba ειναι καλυτερο φιτ για μενα για τον Παο απο οτι ο Ταις. Γενικα ειναι για τοπ ψηλος που οντως τρωει τη θεση του Λεσορ. Δεν εχει τη δυναμη του Μπρουνο προφανως αλλα εχει τεραστι μακρος και αθλητικοτητα. Απλα δεν μπορω μα πιστεψω οτι σε αυτη την ηλικία δεν μπορει να βρει συμβολαιο στο ΝΒΑ.
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 10:07 pm
Hot take (;) αλλά ο Mo είναι ένας πιο αθλητικός, πιο χαζός (μπασκετικά) Παπαγιάννης. Κακό μυαλό, βαρεμάρα, κάκιστος στην ομαδική άμυνα, κακός στην άμυνα στο ποστ ακόμα και με κοντύτερους. Θα αποφύγω κλισέ με γαλακτοκομικά προϊόντα. Απορώ με το shot clock γιατί συνήθως (όσο λίγο έχω δει) τα λένε ωραία.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Φεβ 11, 2025 11:47 am

Τελικά ο Τάις οριστικά Μονακό με nba out το καλοκαίρι.

Είχε πρόταση εκτός από εμάς και από την Παρτίζαν από Ευρώπη αλλά προτίμησε Μονακό.
Είχε επίσης και από ομάδες nba που όμως δεν του έδιναν τον ρόλο που ήθελε.

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... sti-monako

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Φεβ 11, 2025 12:18 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 11:47 am
Τελικά ο Τάις οριστικά Μονακό με nba out το καλοκαίρι.

Είχε πρόταση εκτός από εμάς και από την Παρτίζαν από Ευρώπη αλλά προτίμησε Μονακό.
Είχε επίσης και από ομάδες nba που όμως δεν του έδιναν τον ρόλο που ήθελε.

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... sti-monako
Ξέρει κανείς σέρβικα να μας πει τι λένε τα αντοίστιχα μίντια στους παρτιζάνους για το άκυρο στην παρτίζαν? Θα πόνταρα στο ότι το Βελιγράδι δεν έχει θάλασσα και ο άτιμος προτίμησε τα αεράκι της γαλλικής ριβιέρας.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1171

Τρί Φεβ 11, 2025 12:47 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Φεβ 11, 2025 11:26 am
Christofis έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 10:07 pm
Hot take (;) αλλά ο Mo είναι ένας πιο αθλητικός, πιο χαζός (μπασκετικά) Παπαγιάννης. Κακό μυαλό, βαρεμάρα, κάκιστος στην ομαδική άμυνα, κακός στην άμυνα στο ποστ ακόμα και με κοντύτερους. Θα αποφύγω κλισέ με γαλακτοκομικά προϊόντα. Απορώ με το shot clock γιατί συνήθως (όσο λίγο έχω δει) τα λένε ωραία.
Τι να πω εγω αλλον παικτη θυμαμαι. Φυσικα για να ειμαι ειλικρινης εχω να τον δω απο το 2022 οταν ηταν ακομη στους Ορλαντο. Ηταν οκ αμυντικος οχι κατι ιδιαιτερο αλλα ηταν ιδιαιτερα ταλαντουχος επιθετικα οποτε επειδη εχει τον Γκεμπριελο Παο θεωρω οτι ειναι καλύτερο φιτ. Στην αμυνα στο ποστ ναι δεν ειναι ο καλυτερος θα συμφωνησω αλλα δεν ειναι δεν ειναι σε καμια περιπτωση τρυπα ειδικα για ευρωπη

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”