Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός είναι ο πιθανότερος λόγος στο μεταξύ...shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 7:02 pmο χουπφελας ειπε οτι απο τον περιγυρο του παικτη εμαθε οτι προτιμησε μονακο επειδη του δινει βασικο ρολο για τωρα αλλα και τα επομενα χρονια..ενω στον παο απο του χρονου θα χε μπροστα του τον λεσσορ..Και εγω αυτο ειχα πει μολις ειδα την ειδηση,σιγα μην καθοταν ο ταις να παιζει 5και10 λεπτα..
Το οτι δεν ηρθε παο και πηγε μονακο γιατι δεν αντεχει την πιεση ειναι στην καλυτερη γραφικο![]()
Αν ήθελε να παίζει 10 λεπτά θα έμενε Αμερική στον πρώτο που θα του έδινε συμβόλαιο, 16 λεπτά έπαιζε φέτος.
Για να έρχεται Ευρώπη θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Βέβαια εδώ που τα λέμε και όταν γυρίσει ο Λεσόρ άνετα παίζαμε με δίδυμο Τάις-Λεσόρ για κάποια λεπτά όπως βλέπουμε τώρα την Παρτίζαν με Ντέιβις-Τζόουνς, πιο παλιά την Φενέρ με Ούντο-Βέσελυ και προσπαθεί τώρα ο Ματέο με Φερνάντο/Ιμπάκα δίδυμο με Ταβάρες.
Ούτε καλύτερο σουτ έχει ο Μήτογλου ούτε είναι πιο γρήγορος και ευέλικτος.
Ουσιαστικά θα έτρωγε όλο τον χρόνο του Μήτογλου και θα έπαιζε 25+ λεπτά. Αλλά μάλλον για αρκετούς λόγους δεν θέλουμε κάτι τέτοιο.
1
1

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tην παιχτουρα τον Radulica ...villiskabas έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 9:54 pmκαι τον αλλο τον Σερβο τον ψηλο αντι Μιλουτινοφ..μου διαφευγει το ονομα τωρα
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2777
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά ο πιο ψηλός hipster του κόσμου.slok έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 10:06 pmTην παιχτουρα τον Radulica ...villiskabas έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 9:54 pm
και τον αλλο τον Σερβο τον ψηλο αντι Μιλουτινοφ..μου διαφευγει το ονομα τωρα
1
1

-
- Reactions: 1171
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγω στην θεση του το ιδιο θα εκανα. Το ειπανκαι παραπανω δεν θα πηγαινα στον Παο του Λεσορ, στη Ρεαλ τω πολλων ποιοτικων ψηλων και του Ολυμπιακου του Φαλ και του Μιλουτινοφ. Ειναινο ιδιος λογος που ο Φουρνιε ηρθε στον ολυμπιακο. Γιατι θελει να απολαυσει το παιχνιδι. Ο Ταις πηγε σε μια πολυ καλη ομαδα που ως μερος του συλλογου μπορει να την κανει ακομη καλυτερη αλλα και θα ειναι το πιο ποιοτικο πενταρι.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 7:02 pmο χουπφελας ειπε οτι απο τον περιγυρο του παικτη εμαθε οτι προτιμησε μονακο επειδη του δινει βασικο ρολο για τωρα αλλα και τα επομενα χρονια..ενω στον παο απο του χρονου θα χε μπροστα του τον λεσσορ..Και εγω αυτο ειχα πει μολις ειδα την ειδηση,σιγα μην καθοταν ο ταις να παιζει 5και10 λεπτα..
Το οτι δεν ηρθε παο και πηγε μονακο γιατι δεν αντεχει την πιεση ειναι στην καλυτερη γραφικο![]()
Η πιεση ειναι για να εχουμε να λεμε εμεις οι οπαδοι. Ο Ταις δεν ερχεται απο την Μπαμπεργκ αλλα απο μια σειρα ετων στο ΝΒΑ και ως πρωταθλητης κοσμου με τη Γερμανια.
Δηλαδη ο Μιροτις που εχει παιξει σε Ρεαλ και Μπαρτσελονα δεν θα αντεχε την πιεση του Παο και Ολυμπιακου και για αυτο πηγε Αρμανι. Αυτο ειναι για να παρηγοριομαστε εμεις οταν τρωμε χυλοπιτα. Προφανως και ο καθενας εχει το δικο του τροπο να αποφασιζει ειτε αυτος ειναι αγωνιστικος, ειτε οικονομικος ειτε μανατζερεικος
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Κουζμιτς ελεγα!slok έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 10:06 pmTην παιχτουρα τον Radulica ...villiskabas έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 9:54 pm
και τον αλλο τον Σερβο τον ψηλο αντι Μιλουτινοφ..μου διαφευγει το ονομα τωρα
1
1

Πάντως πραγματικά αφού θέλουν καλό παίκτη και δε φείδονται χρημάτων θα έπρεπε να γίνει all in για mo mamba από τη στιγμή που χάθηκε ο άλλος στόχος. Ρισκάρουν να χαθεί μια χρονιά που ίσως είναι η τελευταία καλή του Σλούκα και που ακόμα και το Νανδε ξέρεις αν θα τον έχεις του χρόνου… Δεν το χωνεύω αυτό..
Τώρα όσον αφορά το Γερμανό φαντάζομαι πολλά παραπάνω δεν του έδιναν τα 100-500k παραπάνω δε λένε πολλά σε άνθρωπο που έχει βγάλει τόσα. Και το σημαντικότερο η ποιότητα ζωής σε σχέση με τη ζούγκλα της Αθήνας..
Επίσης ο αταμαν πάντα δηλώνει στρατηγικά κάποια πράγματα, αλλά και να πιστεύει ότι ευθύνεται ο σανι η ο ιδιοκτήτης για το φιάσκο με τους ψηλούς δε θα το έλεγε δημόσια προφανώς. Υπάλληλος είναι και έχει εργοδότη και το ξεχνάμε μου φαίνεται πολλές φορές.
Τώρα όσον αφορά το Γερμανό φαντάζομαι πολλά παραπάνω δεν του έδιναν τα 100-500k παραπάνω δε λένε πολλά σε άνθρωπο που έχει βγάλει τόσα. Και το σημαντικότερο η ποιότητα ζωής σε σχέση με τη ζούγκλα της Αθήνας..
Επίσης ο αταμαν πάντα δηλώνει στρατηγικά κάποια πράγματα, αλλά και να πιστεύει ότι ευθύνεται ο σανι η ο ιδιοκτήτης για το φιάσκο με τους ψηλούς δε θα το έλεγε δημόσια προφανώς. Υπάλληλος είναι και έχει εργοδότη και το ξεχνάμε μου φαίνεται πολλές φορές.
1
1

-
- Reactions: 554
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορει να εχεις Μισιτς ομως. Δε τελειωνουν οι καλοι παιχτες, ορεξη να εχεις και λεφτα.apolpat έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 11:48 pmΠάντως πραγματικά αφού θέλουν καλό παίκτη και δε φείδονται χρημάτων θα έπρεπε να γίνει all in για mo mamba από τη στιγμή που χάθηκε ο άλλος στόχος. Ρισκάρουν να χαθεί μια χρονιά που ίσως είναι η τελευταία καλή του Σλούκα και που ακόμα και το Νανδε ξέρεις αν θα τον έχεις του χρόνου… Δεν το χωνεύω αυτό..
2
2