Είπα πως αν όντως ο Τάις είναι ο μοναδικός ψηλός στον κόσμο τότε πρέπει να πληρωθεί ως τέτοιος. Αν η Μονακό του έδινε 1 εκατομμύριο και εμείς του δίναμε 2 θα ήθελε ακόμα να πάει; 2.5; 3; Αν είναι ο μόνος ψηλός τότε ας πάρει και 5. Το θέμα όπως καταλαβαίνεις είναι πως αυτή δεν είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν ψηλοί. Το θέμα είναι να ξέρεις που να τους βρεις.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:52 pmΔηλαδή ενώ ήθελε να πάει στη Μονακό, να τον φέρουμε με το ζόρι;nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:49 pm
Δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου. Αλλά σου ξαναλέω αν ο Τάις είναι ο μοναδικός ψηλός στον κόσμο τότε δεν πρέπει να τον πληρώσεις ως τέτοιον;
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μα είχαμε κάνει πρόταση στον Τάις, αυτός αρνήθηκε και τελείωσε η ιστορία. Δεν είναι ότι ήταν ελεύθερος και απλά δεν ενδιαφερθήκαμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:58 pmΕίπα πως αν όντως ο Τάις είναι ο μοναδικός ψηλός στον κόσμο τότε πρέπει να πληρωθεί ως τέτοιος. Αν η Μονακό του έδινε 1 εκατομμύριο και εμείς του δίναμε 2 θα ήθελε ακόμα να πάει; 2.5; 3; Αν είναι ο μόνος ψηλός τότε ας πάρει και 5. Το θέμα όπως καταλαβαίνεις είναι πως αυτή δεν είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν ψηλοί. Το θέμα είναι να ξέρεις που να τους βρεις.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός. Ας το πάμε βήμα βήμα. Πιστεύεις ότι ο Τάις θα πήγαινε στη Μονακό όσα λεφτά και να του έδινε ο Παναθηναικός;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 3:01 pmΜα είχαμε κάνει πρόταση στον Τάις, αυτός αρνήθηκε και τελείωσε η ιστορία. Δεν είναι ότι ήταν ελεύθερος και απλά δεν ενδιαφερθήκαμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:58 pm
Είπα πως αν όντως ο Τάις είναι ο μοναδικός ψηλός στον κόσμο τότε πρέπει να πληρωθεί ως τέτοιος. Αν η Μονακό του έδινε 1 εκατομμύριο και εμείς του δίναμε 2 θα ήθελε ακόμα να πάει; 2.5; 3; Αν είναι ο μόνος ψηλός τότε ας πάρει και 5. Το θέμα όπως καταλαβαίνεις είναι πως αυτή δεν είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν ψηλοί. Το θέμα είναι να ξέρεις που να τους βρεις.

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν του δίναμε π.χ. 2.000.000 για μισό χρόνο, πιθανόν να ερχόταν σε μας. Αλλά 1ον, δε νομίζω ότι θα άξιζε αυτά τα χρήματα για 6 μήνες και 2ον, όπως αποδείχτηκε ο παίκτης δεν έκανε τη διαφορά με τη Μονακό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 3:03 pmΜάλλον δεν γίνομαι κατανοητός. Ας το πάμε βήμα βήμα. Πιστεύεις ότι ο Τάις θα πήγαινε στη Μονακό όσα λεφτά και να του έδινε ο Παναθηναικός;
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το αν θα τα άξιζε θα το συζητούσαμε στο τέλος της χρονιάς αναλογικά με το τι θα είχε καταφέρει η ομάδα. Τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 3:06 pmΑν του δίναμε π.χ. 2.000.000 για μισό χρόνο, πιθανόν να ερχόταν σε μας. Αλλά 1ον, δε νομίζω ότι θα άξιζε αυτά τα χρήματα για 6 μήνες και 2ον, όπως αποδείχτηκε ο παίκτης δεν έκανε τη διαφορά με τη Μονακό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 3:03 pm
Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός. Ας το πάμε βήμα βήμα. Πιστεύεις ότι ο Τάις θα πήγαινε στη Μονακό όσα λεφτά και να του έδινε ο Παναθηναικός;
Ωραία άρα η απάντηση σου στην ερώτηση μου είναι πως θα ερχόταν. Άρα δεν είναι θέμα γνωριμιών, αυτό ήταν το tiebreaker. Αν του δίναμε παραπάνω, ίσως ερχόταν σε εμάς είπες. Άρα δεν του δώσαμε αρκετά και μετά αποφασίσαμε να πάμε στον παλαίμαχο Πλάις. Πιστεύεις (γιατί είναι λογικό να μην ξέρεις, ούτε δική σου δουλειά είναι) ότι δεν υπήρχε ούτε ένας κάπου εκείν ανάμεσα στους δύο παίκτες;

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παίκτες "μπαλώματα" υπήρχαν ή παίκτες κάπου ενδιάμεσα, όπως ο Γκάμπριελ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 3:09 pmΤο αν θα τα άξιζε θα το συζητούσαμε στο τέλος της χρονιάς αναλογικά με το τι θα είχε καταφέρει η ομάδα. Τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Ωραία άρα η απάντηση σου στην ερώτηση μου είναι πως θα ερχόταν. Άρα δεν είναι θέμα γνωριμιών, αυτό ήταν το tiebreaker. Αν του δίναμε παραπάνω, ίσως ερχόταν σε εμάς είπες. Άρα δεν του δώσαμε αρκετά και μετά αποφασίσαμε να πάμε στον παλαίμαχο Πλάις. Πιστεύεις (γιατί είναι λογικό να μην ξέρεις, ούτε δική σου δουλειά είναι) ότι δεν υπήρχε ούτε ένας κάπου εκείν ανάμεσα στους δύο παίκτες;
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Γκάμπριελ στον ολυμπιακό θα ήταν εξαιρετικός για 3ος, σε εμάς με το μπάσκετ που παίζουμε δεν κολλάει τόσο. Αμυντικά πολλές φορές χανόταν, ενώ επιθετικά αν δεν έχει συνεργασίες και να γυρνάει η μπάλα, εύκολα είναι κώνος την επιθεση.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αμέ ! Έτσι το κάνουν και στην κρήτη : σκάλα, μπαλκόνι, φόρτωμα στον ωμό ... και μετά λέει ¨κλεφτήκανε" !!!BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:52 pmΔηλαδή ενώ ήθελε να πάει στη Μονακό, να τον φέρουμε με το ζόρι;nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:49 pm
Δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου. Αλλά σου ξαναλέω αν ο Τάις είναι ο μοναδικός ψηλός στον κόσμο τότε δεν πρέπει να τον πληρώσεις ως τέτοιον;
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο