EL Game 27, AS Monaco vs Panathinaikos Athens

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μαρ 09, 2023 8:22 pm

thory έγραψε:
Πέμ Μαρ 09, 2023 6:08 pm
Με το να έχεις μια μόνιμη δικαιολογία μετά από κάθε χαμένο ματς σε κάνει ακριβώς ίδιο με αυτούς που γκρινιάζουν μετά από κάθε χαμένο ματς.
Γραφικό δηλαδή.
σχεδον παντα θα υπαρχει καποιος που δεν θα παιζει λογω τραυματισμου
ακομα και οταν τυχαινε μια στο τοσο και δεν ειχαμε τραυματια εγραφε οτι δεν μπορει να κριθει καποιος γιατι δεν εχει αναρρωσει ακομα απτον προσφατο του τραυματισμο
τον παπαγιαννη τον υπολογιζε σαν τραυματια ακομα μετα απο κατι μηνες που ειχε τραυματιστει
οποιος γραφει κατι το αντιθετο ειναι μηδενιστης και απαξιωνει τους παιχτες :mrgreen:

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Μαρ 09, 2023 8:28 pm

thory έγραψε:
Πέμ Μαρ 09, 2023 7:53 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 09, 2023 7:01 pm

"Δικαιολογία"; Πραγματικότητα λέγεται.
Η πραγματικότητα απέχει πολύ βρε Βασίλη από αυτά που γράφεις μετά από κάθε ήττα.
Δηλαδή για σένα ποια είναι η πραγματικότητα; Ότι οι απουσίες δε μετράνε, ότι είναι αποτυχία που χάσαμε από τη Μονακό; Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τις απόψεις του, οπότε δε θα το αναλύσω περισσότερο. Και εννοείται ότι οι όποιες διαφωνίες μπορεί να έχω με κάποιον, αφορούν μόνο το περιεχόμενο του ποστ του εκάστοτε συμφορουμίτη μού, δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν (άλλωστε, δε γνωρίζω και κάποιον προσωπικά).

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Μαρ 09, 2023 8:29 pm

τουλουμπα έγραψε:
thory έγραψε:
Πέμ Μαρ 09, 2023 6:08 pm
Με το να έχεις μια μόνιμη δικαιολογία μετά από κάθε χαμένο ματς σε κάνει ακριβώς ίδιο με αυτούς που γκρινιάζουν μετά από κάθε χαμένο ματς.
Γραφικό δηλαδή.
ακομα και οταν τυχαινε μια στο τοσο και δεν ειχαμε τραυματια εγραφε οτι δεν μπορει να κριθει καποιος γιατι δεν εχει αναρρωσει ακομα απτον προσφατο του τραυματισμο
τον παπαγιαννη τον υπολογιζε σαν τραυματια ακομα μετα απο κατι μηνες που ειχε τραυματιστει
οποιος γραφει κατι το αντιθετο ειναι μηδενιστης και απαξιωνει τους παιχτες :mrgreen:
Τόσα ψέματα σε τόσες λίγες σειρές, ήθελε προσπάθεια να το καταφέρεις...

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 10, 2023 9:47 am

BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 09, 2023 8:29 pm
τουλουμπα έγραψε:

Τόσα ψέματα σε τόσες λίγες σειρές, ήθελε προσπάθεια να το καταφέρεις...
Πάρε τον λόγο ενός οποιουδήποτε πολιτικού. Το κάνουν πολύ πιο άνετα :D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 10, 2023 10:11 am

Η πραγματικότητα μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι ότι βρισκόμαστε στην 16η θέση από τις 18 ομάδες με ρεκόρ 8-19, σε ισοβαθμία με τον 17ο, 3 νίκες κάτω από τον 15ο και 1 νίκη πάνω από τον 18ο.

Το μπάτζετ δεν νομίζω να φταίει, δεν έχουμε το 16ο μικρότερο μπάτζετ σίγουρα.

Σε κάθε παιχνίδι κάθε ομάδας κάποιος θα είναι τραυματίας ή θα έρχεται από τραυματισμό ή η ομάδα θα είναι κουρασμένη από συνεχόμενα παιχνίδια ή θα πρέπει να ξαναβρεί χημεία μετά από κάποια προσθήκη παίκτη ή δεν ξέρω τι.
Για την θέση που βρισκόμαστε λοιπόν ή είμαστε πολύ πιο άτυχοι από άλλες ομάδες ή απλά είμαστε από τις χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Συνήθως σε κάτι τέτοια η πιο απλή εξήγηση είναι η πιο σωστή, όλες οι ομάδες χάνουν κάποια παιχνίδια από ατυχίες αλλά εμείς χάνουμε περισσότερα...

Χωρίς να σημαίνει ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε εκτός έδρας την Μονακό αλλά ούτε μου ακούγεται και πολύ λογικό να λέμε ε χωρίς Γουόλτερς, Αγραβάνη, Γκουντάιτις καλά είμαστε αφού δεν φάγαμε 30 πόντους.

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 10, 2023 10:38 am

pan24 έγραψε:
Παρ Μαρ 10, 2023 10:11 am
Η πραγματικότητα μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι ότι βρισκόμαστε στην 16η θέση από τις 18 ομάδες με ρεκόρ 8-19, σε ισοβαθμία με τον 17ο, 3 νίκες κάτω από τον 15ο και 1 νίκη πάνω από τον 18ο.

Το μπάτζετ δεν νομίζω να φταίει, δεν έχουμε το 16ο μικρότερο μπάτζετ σίγουρα.

Σε κάθε παιχνίδι κάθε ομάδας κάποιος θα είναι τραυματίας ή θα έρχεται από τραυματισμό ή η ομάδα θα είναι κουρασμένη από συνεχόμενα παιχνίδια ή θα πρέπει να ξαναβρεί χημεία μετά από κάποια προσθήκη παίκτη ή δεν ξέρω τι.
Για την θέση που βρισκόμαστε λοιπόν ή είμαστε πολύ πιο άτυχοι από άλλες ομάδες ή απλά είμαστε από τις χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Συνήθως σε κάτι τέτοια η πιο απλή εξήγηση είναι η πιο σωστή, όλες οι ομάδες χάνουν κάποια παιχνίδια από ατυχίες αλλά εμείς χάνουμε περισσότερα...

[/u]Χωρίς να σημαίνει ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε εκτός έδρας την Μονακό αλλά ούτε μου ακούγεται και πολύ λογικό να λέμε ε χωρίς Γουόλτερς, Αγραβάνη, Γκουντάιτις καλά είμαστε αφού δεν φάγαμε 30 πόντους.

Οκ, αλλά είμαστε και ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή, αδουλευτη μέχρι δακρύων, χωρίς κίνητρο και στόχο, με παίκτες που δεν ξέρουν αν θα παίζουν στην ομάδα μεθαύριο, και μάλλον ακόμα αναρρώνουν απ το σοκ της θητείας - αλλά και απόλυσης- Ραντονιτς. Δεδομένων των συνθηκών καλά παίξαμε.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”