επαιξαν σχετικα καλα τα υπολοιπα γκραντ πηρε και χρονο ο ναν οποτε δεν εμενε κατι για τον γκαιSoupamantar έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 10, 2023 11:03 pmΟ Guy τραυματίας είναι ; Έχασα κάτι..
Στην επίθεση ρολαρουμε σιγά σιγά.. άμυνα θέλει πολύ δουλειά ακόμα..
Ο γκραντ είναι σημαντικός για την ομάδα δένει όλη την περιφέρεια, ο Πολωνός πιστεύω στο 2ο μισό της σεζόν θα είναι η ευχάριστη έκπληξη
Euroleague Round 7: Alba - Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3970
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Παρ Νοέμ 10, 2023 11:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3970
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
στα πιο πολλα παιχνιδια ειναι κακο στην αμυναbrandon_roy έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 10, 2023 11:07 pmΟ Λεσορ κιόλας χάνεται συνεχώς στις περιστροφές αλλά και στο απλό pick n roll είναι πολύ κακός στο recovery, πολύ χαμηλό μπασκετικό ΙQ.
φυσικα υπαρχουν και παιχνιδια εξαιρεσεις που παιζει καλα οπως με τον οσφπ στο σεφ
στο πικ ο μπαλτσε ακομα και ο κωστας φαινονται καλυτεροι αυτην την στιγμη
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Λεσόρ είχε μόνο ένα λάθος σήμερα, και τα πήγε καλά, παίζει στα όρια του Physical Game, είναι μαχητικός και αποφασιστικός, η ομάδα τον χρειάζεται, κάθε ομάδα χρειάζεται κάποιον να δίνει ενέργεια και δύναμη, κουμπώνει καλά με Πολωνό που δίνει αλλά πράγματα, όπως καλύτερη αντίληψη χώρου, ορατότητα και καλύτερες συνεργασίες… δυστυχώς ως τώρα, δεν πολύ παίζει στρετς.. νομίζω έχει 0 εκτελεσμένα τρίποντα
0
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο Ναν σε σχέση με τους παίκτες του Ολυμπιακού , ως δια μαγείας ήταν έτοιμος να παίξει

πως γίνεται με τους άλλους αυτό και με εμάς δεν γίνεται είναι οφτοπικ και συγνώμη από τα παιδιά

έπαιξε 8 λεπτά χαμηλά ποσοστά , 0/5 τρίποντα , 6 πόντοι . Χαμένος αλλά όχι αρνητικός , είχε και πολλούς μήνες να παίξει . Μπήκε πάντως , έπαιξε
2
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
27ασιστ. Αυτό νομίζω δείχνει εξαιρετική βελτίωση της λειτουργίας της ομάδας. Ατομικά είχαμε καλές επιδόσεις από αρκετούς παίκτες και σ' αλλα ματς αλλά ως ομάδα πρώτη φορά τόσο καλά στην επίθεση.
Ωραίοι οι Γερμανοί. Τελείωσε το παιχνίδι και χειροκροτούσαν, ζητούσαν αυτόγραφα, το διασκέδαζαν... Άλλος κόσμος.
Ωραίοι οι Γερμανοί. Τελείωσε το παιχνίδι και χειροκροτούσαν, ζητούσαν αυτόγραφα, το διασκέδαζαν... Άλλος κόσμος.
0
Τελικά ο Πολωνός δε ξανά μπήκε στο ματς λόγω τραυματισμού.
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση το dnp του Αντετο, έχω την εντύπωση πως θα μπορούσε άνετα να πάρει 5-10 λεπτακια.
Ο Ναν πάτησε Ελλάδα τη Τρίτη χωρις να εχει ιδεα απο Ευρωπη και μετά από 3 μέρες μπηκε στο παρκε σε επισημο ματς, γενικά δειχνει να εχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του παρα το 0/5, το θετικό είναι πως έψαξε τις πάσες.
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση το dnp του Αντετο, έχω την εντύπωση πως θα μπορούσε άνετα να πάρει 5-10 λεπτακια.
Ο Ναν πάτησε Ελλάδα τη Τρίτη χωρις να εχει ιδεα απο Ευρωπη και μετά από 3 μέρες μπηκε στο παρκε σε επισημο ματς, γενικά δειχνει να εχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του παρα το 0/5, το θετικό είναι πως έψαξε τις πάσες.
0