nikkal έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 7:32 pm
qspock έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 6:21 pm
Και τα 2 ζητηματα που αναφερεις θα λυθουν με την επιστροφη Σλουκα Φαλ. Δε θα χρειαστει ο Γιαμπουσελε να παιξει σεντερ παρα μονο σε ειδικες καταστασεις, ή με τεσσαροπενταρι διπλα του, οπως και προτιμαται απο τον Ζελικο, δλδ τον Μητογλου.
Με Σλουκα και Φαλ, εφοσον δεν εχουν θεματα τραυματισμων, η ομαδα ειναι πληρης.
Συμφωνα με το σχεδιασμο Ζελικο, οχι τον δικο μου.
Ο προβληματισμός μου είναι πως αμφότερα τα back up βγάζουν τραυματισμούς.
Και ο Σλούκας και ο Φαλ είναι ευπαθεις.
Σε αυτήν την περίπτωση ο δεύτερος άσσος θα είναι ο Γκραντ με τις γνωστές του αδυναμίες και το δεύτερο πενταρι μάλλον ο Γιαμπουσέλε που όμως είναι τεσσαρι.
Προφανώς και το τεχνικό επιτελείο ξέρει, πλην όμως προσωπικα έχω επιφυλάξεις για το πως αυτό θα δουλέψει στην πράξη...
Η σεζον φετος κατα πολυ μεγαλο βαθμο θα εκαρτηθει απο την υγεια Σλουκα και Φαλ. Αν αυτοι οι δυο ειναι καλα ειμαστε γεματοι, σε οποιαδηποτε αντιθετη περιπτωση η ομαδα εχει τρυπες και χρειαζεται ενισχυση.
Αυτο που κραταω απο χθες ειναι οτι το ροτεισον και οι χρονοι μοιραστηκαν. Ελειπε ναν Σλουκας και Χειζ και η ομαδα εβγαζε αυτο πεποιθηση οτι θα κερδισει και ευκολα. Περυσι καναμε τον σταυρο μας και γενικοτερα τα 3 τελευταια χρονια ειδικα οταν ελειπε ο Ναν μας επιανε κρυος ιδρωτας.
Ο Λευτερης ειναι το νεο μεγαλο στοιχημα του Ζοτς. Αν δειτε κυκλοφορει νεο στιγμιοτυπο που τον βγαζει αλλαγη και του λεει 'Μπραβο αγορι μου". Κατι εχει δει σε αυτον και ο Λευτερης για την ωρα εχει παρει την ευκαιρια απο τα μαλλια.
Ο Λεσορτ σωματικα εχει επανελθει κι ας εχει χασει ογκο. Αυτο που του λειπει ειναι το touch με το καλαθι και τα τελειωματα. Πριν τον τραυματισμο ολες αυτες οι προσπαθειες ηταν γκολ φαουλ.