Euroleague 2026-27,Round 1: Panathinaikos Aktor -Paris Basketball (24/9 , 21:15)

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 25, 2026 6:19 pm

Ο Μαντζούκας φαίνεται τελικά να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του παρελθόντος ότι θα γίνει ευρωλιγκάτος.
Ο Λεσόρτ λογικά θα επανέλθει στα καλύτερα πεντάρια της διοργάνωσης. Στο 4 επίσης έχετε πολύ δυνατό παίχτη όπως τον Γιαμπουσέλε. Γενικά θα είστε σίγουρα φαιναλ 4. Δεν νομίζω να χάνετε σειρά με τίποτσ.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 25, 2026 6:21 pm

nikkal έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 4:39 pm
Όταν θα είναι όλοι καλά, ο Μαντζούκας αρχικά θα διεκδικεί θέση στην 12άδα. Οπότε ας αφήσουμε τα λεπτά στην άκρη κι ας ευχηθούμε να είναι καλά και να βελτιώνεται.
Δύο ζητήματα έχει η ομάδα και αυτά νομίζω πως θα καθορίσουν το που θα φτάσει.
Το πρώτο είναι ο άσσος πίσω από τον Φρανσίσκο και το δεύτερο το πόσο σύντομα θα μάθει την θέση 5 ο Γιαμπουσέλε.
Και τα 2 ζητηματα που αναφερεις θα λυθουν με την επιστροφη Σλουκα Φαλ. Δε θα χρειαστει ο Γιαμπουσελε να παιξει σεντερ παρα μονο σε ειδικες καταστασεις, ή με τεσσαροπενταρι διπλα του, οπως και προτιμαται απο τον Ζελικο, δλδ τον Μητογλου.

Με Σλουκα και Φαλ, εφοσον δεν εχουν θεματα τραυματισμων, η ομαδα ειναι πληρης.
Συμφωνα με το σχεδιασμο Ζελικο, οχι τον δικο μου.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 25, 2026 7:05 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 6:19 pm
Ο Μαντζούκας φαίνεται τελικά να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του παρελθόντος ότι θα γίνει ευρωλιγκάτος.
Ο Λεσόρτ λογικά θα επανέλθει στα καλύτερα πεντάρια της διοργάνωσης. Στο 4 επίσης έχετε πολύ δυνατό παίχτη όπως τον Γιαμπουσέλε. Γενικά θα είστε σίγουρα φαιναλ 4. Δεν νομίζω να χάνετε σειρά με τίποτσ.
Και στα δύο είσαι to the point. Άπλα να είναι υγιείς όλοι.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 25, 2026 7:32 pm

qspock έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 4:39 pm
Όταν θα είναι όλοι καλά, ο Μαντζούκας αρχικά θα διεκδικεί θέση στην 12άδα. Οπότε ας αφήσουμε τα λεπτά στην άκρη κι ας ευχηθούμε να είναι καλά και να βελτιώνεται.
Δύο ζητήματα έχει η ομάδα και αυτά νομίζω πως θα καθορίσουν το που θα φτάσει.
Το πρώτο είναι ο άσσος πίσω από τον Φρανσίσκο και το δεύτερο το πόσο σύντομα θα μάθει την θέση 5 ο Γιαμπουσέλε.
Και τα 2 ζητηματα που αναφερεις θα λυθουν με την επιστροφη Σλουκα Φαλ. Δε θα χρειαστει ο Γιαμπουσελε να παιξει σεντερ παρα μονο σε ειδικες καταστασεις, ή με τεσσαροπενταρι διπλα του, οπως και προτιμαται απο τον Ζελικο, δλδ τον Μητογλου.

Ο προβληματισμός μου είναι πως αμφότερα τα back up βγάζουν τραυματισμούς.
Και ο Σλούκας και ο Φαλ είναι ευπαθεις.
Σε αυτήν την περίπτωση ο δεύτερος άσσος θα είναι ο Γκραντ με τις γνωστές του αδυναμίες και το δεύτερο πενταρι μάλλον ο Γιαμπουσέλε που όμως είναι τεσσαρι.
Προφανώς και το τεχνικό επιτελείο ξέρει, πλην όμως προσωπικα έχω επιφυλάξεις για το πως αυτό θα δουλέψει στην πράξη...

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Σεπ 25, 2026 7:37 pm

Παναθηναικο δεν εχω δει ακομα αλλα μου φαινεται τρελο οτι σε καποια power rankings που κυκλοφορουν ειναι ως και 4ος (!) με τοσο μεγαλο βαθος στο ροστερ.

Και οι τραυματισμοι δεν ξερω γιατι συνυπολογιζονται σε καποια απ αυτα τα rankings, θα παιξουν ρολο (αν υπαρχουν) μετα τα Χριστουγεννα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 25, 2026 7:56 pm

redcard έγραψε: ↑
Παναθηναικο δεν εχω δει ακομα αλλα μου φαινεται τρελο οτι σε καποια power rankings που κυκλοφορουν ειναι ως και 4ος (!) με τοσο μεγαλο βαθος στο ροστερ.

Και οι τραυματισμοι δεν ξερω γιατι συνυπολογιζονται σε καποια απ αυτα τα rankings, θα παιξουν ρολο (αν υπαρχουν) μετα τα Χριστουγεννα.
Οι τραυματισμοί όμως παίζουν ρόλο και τώρα, γιατί τώρα είναι που έχουμε λιγότερες επιλογές στο ρόστερ εξαιτίας τους και αυτό μπορεί να μας κοστίσει κάποια νίκη που πιθανόν θα παίρναμε αν ήμασταν πλήρεις.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Σεπ 25, 2026 8:03 pm

BillyPao έγραψε: ↑
Παρ Σεπ 25, 2026 7:56 pm

Οι τραυματισμοί όμως παίζουν ρόλο και τώρα, γιατί τώρα είναι που έχουμε λιγότερες επιλογές στο ρόστερ εξαιτίας τους και αυτό μπορεί να μας κοστίσει κάποια νίκη που πιθανόν θα παίρναμε αν ήμασταν πλήρεις.
Ισχυει αλλα αλλα 1-2 νικες δε νομιζω να κανουν τοση διαφορα εκτος αν βαλουν σε κινδυνο τη 4αδα ξερω γω, που το αποκλειω.

t0ny3

Honorary
Reactions:

Παρ Σεπ 25, 2026 8:51 pm

Παρ Σεπ 25, 2026 7:32 pm
qspock έγραψε: ↑

Ο προβληματισμός μου είναι πως αμφότερα τα back up βγάζουν τραυματισμούς.
Και ο Σλούκας και ο Φαλ είναι ευπαθεις.
Σε αυτήν την περίπτωση ο δεύτερος άσσος θα είναι ο Γκραντ με τις γνωστές του αδυναμίες και το δεύτερο πενταρι μάλλον ο Γιαμπουσέλε που όμως είναι τεσσαρι.
Προφανώς και το τεχνικό επιτελείο ξέρει, πλην όμως προσωπικα έχω επιφυλάξεις για το πως αυτό θα δουλέψει στην πράξη...
Η σεζον φετος κατα πολυ μεγαλο βαθμο θα εκαρτηθει απο την υγεια Σλουκα και Φαλ. Αν αυτοι οι δυο ειναι καλα ειμαστε γεματοι, σε οποιαδηποτε αντιθετη περιπτωση η ομαδα εχει τρυπες και χρειαζεται ενισχυση.

Αυτο που κραταω απο χθες ειναι οτι το ροτεισον και οι χρονοι μοιραστηκαν. Ελειπε ναν Σλουκας και Χειζ και η ομαδα εβγαζε αυτο πεποιθηση οτι θα κερδισει και ευκολα. Περυσι καναμε τον σταυρο μας και γενικοτερα τα 3 τελευταια χρονια ειδικα οταν ελειπε ο Ναν μας επιανε κρυος ιδρωτας.

Ο Λευτερης ειναι το νεο μεγαλο στοιχημα του Ζοτς. Αν δειτε κυκλοφορει νεο στιγμιοτυπο που τον βγαζει αλλαγη και του λεει 'Μπραβο αγορι μου". Κατι εχει δει σε αυτον και ο Λευτερης για την ωρα εχει παρει την ευκαιρια απο τα μαλλια.

Ο Λεσορτ σωματικα εχει επανελθει κι ας εχει χασει ογκο. Αυτο που του λειπει ειναι το touch με το καλαθι και τα τελειωματα. Πριν τον τραυματισμο ολες αυτες οι προσπαθειες ηταν γκολ φαουλ.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Σάβ Σεπ 26, 2026 12:41 am

Οι περισσότεροι κάνουν power rankings ανα 3 μήνες οπότε σου λέει ότι τώρα, χωρίς Χέηζ Ντέιβις, Σλούκα, Ναν, Φαλ, αυτή είναι η θέση.
Έχουν το σκεπτικό του τι θα γινόταν αν έπαιζαν αύριο οι ομάδες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”