Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 16, 2026 10:35 pm

assistant έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 10:32 pm
μια φορα κι εναν καιρο ενας δασκαλος μου εδωσε ενα χαστουκι που ειδα πεταλουδιτσες πρασινες,κοκκινες και κιιιιτρινες......γυρναω στο σπιτι κλαιγοντας να βρω το δικιο μου....τι εγινε παιδακι μου μου λεει η μανα;;;;;γιατι κλαις ετσι;;;;;.... το και το εγω,με βαρεσε ο δασκαλος,σαλτσες κτλ....γυρναει η μανα μου.....σκεψου τι του κανες του ανθρωπου για να φτασει σ αυτο το σημειο.......

μαλλον δεν ηταν της ιδιας σχολης η συγχωρεμενη με τη μανα Χολμς........
μην μας πεις οτι ερωτευτηκες και τον κυριο φλωρα :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μαρ 16, 2026 11:01 pm

Εικόνα

και τους αρεσει αυτο που βλεπουν? :hoho:

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μαρ 16, 2026 11:09 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 10:35 pm
assistant έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 10:32 pm
μια φορα κι εναν καιρο ενας δασκαλος μου εδωσε ενα χαστουκι που ειδα πεταλουδιτσες πρασινες,κοκκινες και κιιιιτρινες......γυρναω στο σπιτι κλαιγοντας να βρω το δικιο μου....τι εγινε παιδακι μου μου λεει η μανα;;;;;γιατι κλαις ετσι;;;;;.... το και το εγω,με βαρεσε ο δασκαλος,σαλτσες κτλ....γυρναει η μανα μου.....σκεψου τι του κανες του ανθρωπου για να φτασει σ αυτο το σημειο.......

μαλλον δεν ηταν της ιδιας σχολης η συγχωρεμενη με τη μανα Χολμς........
μην μας πεις οτι ερωτευτηκες και τον κυριο φλωρα :mrgreen:
του Θεμιστοκλεους......βεβαιως,βεβαιως.....

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Μαρ 16, 2026 11:11 pm

Στο επομενο επεισόδιο των Οικογενειακών Ιστοριών:

Τίτλος Επεισοδίου: «Πικρά Καλάθια»

(Σκηνικό: Σαλόνι με χαμηλό φωτισμό. Ο Ρισόν Χολμς κάθεται στον καναπέ, κρατώντας μια μπάλα του μπάσκετ. Κοιτάζει στο κενό με δακρυσμένα μάτια.)
Ρισόν (στην κάμερα - mini interview):
«Δεν περίμενα ποτέ ότι ο κόουτς θα μου μιλούσε έτσι... Εγώ ήρθα εδώ για να δώσω την ψυχή μου, κι αυτός με είπε... με είπε χαζό και τεμπέλη μπροστά σε όλους. Πονάει, φίλε. Πονάει πολύ.»
(Flashback: Ο Αταμάν στην προπόνηση, κουνάει έντονα τα χέρια του και φωνάζει «Wake up! No brain! Lazy!» ενώ ο Ρισόν σκύβει το κεφάλι.)
Ρισόν (συνεχίζει το κλάμα):
«Νομίζει ότι επειδή έχω παίξει στο NBA, δεν προσπαθώ; Κάθε βράδυ βλέπω βίντεο με συστήματα μέχρι τις 3 το πρωί. Και μετά μου λέει ότι δεν έχω μυαλό; Δηλαδή, πόσο πια;»
(Μπαίνει στο πλάνο η "μητέρα" ή ο "ατζέντης" και του χαϊδεύει την πλάτη.)
Ατζέντης:
«Ρισόν, αγόρι μου, μην τον ακούς. Είναι το σύστημα τέτοιο. Θα πάμε στον Γιαννακόπουλο να το λύσουμε.»
Ρισόν (σκουπίζοντας τη μύτη του):
«Δεν ξέρω αν αντέχω άλλη προπόνηση... Θέλω απλώς να παίξω ένα pick-and-roll και να με αγαπάνε...»
(Η κάμερα ζουμάρει δραματικά στο πρόσωπό του ενώ ακούγεται η κλασική μελαγχολική μουσική της σειράς.)

(Σκηνικό: Το γραφείο του Αταμάν. Ο κόουτς κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα του, φορώντας το κλασικό του σοβαρό ύφος, ενώ πίνει έναν εσπρέσο. Στο βάθος ακούγεται έντονη, αγωνιώδης μουσική.)
Κόουτς Αταμάν (στην κάμερα - mini interview):
«Κοιτάξτε... εγώ δεν ήρθα εδώ για να κάνω babysitting. Αν θέλει να κλαίει, ας πάει στο σινεμά. Στο ΟΑΚΑ παίζουμε μπάσκετ. Τον είπα τεμπέλη; Ναι. Τον είπα χαζό; Ίσως. Αλλά αν δεν ξέρει πού να σταθεί στην άμυνα, τι θέλει να του πω; "Μπράβο Ρισόν, ωραίο κούρεμα";»
(Flashback: Ο Αταμάν κάνει τη γνωστή κίνηση με τις υψωμένες γροθιές προς την κερκίδα, ενώ ο Ρισόν στον πάγκο κρύβει το πρόσωπό του με μια πετσέτα.)
Κόουτς Αταμάν (συνεχίζει ακάθεκτος):
«Αν θέλει να γίνει ο επόμενος σταρ μου, πρέπει να σταματήσει τα δάκρυα και να αρχίσει τα sprints. Εγώ έχω 3 Euroleague στην πλάτη μου. Αυτός έχει μόνο μια συλλογή από χαρτομάντιλα. Αν δεν του αρέσει, το αεροπλάνο για την Αμερική έχει πάντα θέσεις business class.»
(Η κάμερα δείχνει τον Αταμάν να κοιτάζει το ρολόι του με απαξίωση και να κάνει νόημα στον εικονολήπτη να φύγει γιατί «έχει δουλειά».)

Αφηγητής (Voice-over):
«Θα καταφέρει ο Ρισόν να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του σκληρού προπονητή ή το χάσμα ανάμεσα σε "στρατηγική" και "συναίσθημα" θα οδηγήσει σε ένα οριστικό διαζύγιο;»

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 16, 2026 11:13 pm

να θυμισω οτι ο χολμς πρωτη φορα παιζει εκτος της χωρας του..εχω την εντυπωση οτι ειναι και μαμακιας..οποτε ειναι λογικο η οικογενεια του να τον στηριζει ετσι,δεν ξερουν αυτοι απο τα μαιντ γκειμς του αταμαν..

ειχε πει καποτε ο μπαρτζωκας οτι ξερει σε ποιον ριχνει καντηλια..και οτι στον κλαβερ πχ ποτε δεν υψωνε την φωνη γιατι ειναι ευαισθητος..απο την αλλη στον λαρε θα εκανε χριστοσταθμιση κανονικη.. ε ο χολμς ειναι κατηγορια κλαβερ

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Μαρ 16, 2026 11:48 pm

berry έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 11:11 pm
Στο επομενο επεισόδιο των Οικογενειακών Ιστοριών:

Τίτλος Επεισοδίου: «Πικρά Καλάθια»

(Σκηνικό: Σαλόνι με χαμηλό φωτισμό. Ο Ρισόν Χολμς κάθεται στον καναπέ, κρατώντας μια μπάλα του μπάσκετ. Κοιτάζει στο κενό με δακρυσμένα μάτια.)
Ρισόν (στην κάμερα - mini interview):
«Δεν περίμενα ποτέ ότι ο κόουτς θα μου μιλούσε έτσι... Εγώ ήρθα εδώ για να δώσω την ψυχή μου, κι αυτός με είπε... με είπε χαζό και τεμπέλη μπροστά σε όλους. Πονάει, φίλε. Πονάει πολύ.»
(Flashback: Ο Αταμάν στην προπόνηση, κουνάει έντονα τα χέρια του και φωνάζει «Wake up! No brain! Lazy!» ενώ ο Ρισόν σκύβει το κεφάλι.)
Ρισόν (συνεχίζει το κλάμα):
«Νομίζει ότι επειδή έχω παίξει στο NBA, δεν προσπαθώ; Κάθε βράδυ βλέπω βίντεο με συστήματα μέχρι τις 3 το πρωί. Και μετά μου λέει ότι δεν έχω μυαλό; Δηλαδή, πόσο πια;»
(Μπαίνει στο πλάνο η "μητέρα" ή ο "ατζέντης" και του χαϊδεύει την πλάτη.)
Ατζέντης:
«Ρισόν, αγόρι μου, μην τον ακούς. Είναι το σύστημα τέτοιο. Θα πάμε στον Γιαννακόπουλο να το λύσουμε.»
Ρισόν (σκουπίζοντας τη μύτη του):
«Δεν ξέρω αν αντέχω άλλη προπόνηση... Θέλω απλώς να παίξω ένα pick-and-roll και να με αγαπάνε...»
(Η κάμερα ζουμάρει δραματικά στο πρόσωπό του ενώ ακούγεται η κλασική μελαγχολική μουσική της σειράς.)

(Σκηνικό: Το γραφείο του Αταμάν. Ο κόουτς κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα του, φορώντας το κλασικό του σοβαρό ύφος, ενώ πίνει έναν εσπρέσο. Στο βάθος ακούγεται έντονη, αγωνιώδης μουσική.)
Κόουτς Αταμάν (στην κάμερα - mini interview):
«Κοιτάξτε... εγώ δεν ήρθα εδώ για να κάνω babysitting. Αν θέλει να κλαίει, ας πάει στο σινεμά. Στο ΟΑΚΑ παίζουμε μπάσκετ. Τον είπα τεμπέλη; Ναι. Τον είπα χαζό; Ίσως. Αλλά αν δεν ξέρει πού να σταθεί στην άμυνα, τι θέλει να του πω; "Μπράβο Ρισόν, ωραίο κούρεμα";»
(Flashback: Ο Αταμάν κάνει τη γνωστή κίνηση με τις υψωμένες γροθιές προς την κερκίδα, ενώ ο Ρισόν στον πάγκο κρύβει το πρόσωπό του με μια πετσέτα.)
Κόουτς Αταμάν (συνεχίζει ακάθεκτος):
«Αν θέλει να γίνει ο επόμενος σταρ μου, πρέπει να σταματήσει τα δάκρυα και να αρχίσει τα sprints. Εγώ έχω 3 Euroleague στην πλάτη μου. Αυτός έχει μόνο μια συλλογή από χαρτομάντιλα. Αν δεν του αρέσει, το αεροπλάνο για την Αμερική έχει πάντα θέσεις business class.»
(Η κάμερα δείχνει τον Αταμάν να κοιτάζει το ρολόι του με απαξίωση και να κάνει νόημα στον εικονολήπτη να φύγει γιατί «έχει δουλειά».)

Αφηγητής (Voice-over):
«Θα καταφέρει ο Ρισόν να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του σκληρού προπονητή ή το χάσμα ανάμεσα σε "στρατηγική" και "συναίσθημα" θα οδηγήσει σε ένα οριστικό διαζύγιο;»
πινεις και τις καθημερινες εσυ,ε;;;;;;;;

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Μαρ 17, 2026 8:58 am

Διεγράφησαν κάποια μυνηματα που είχαν αναφορές για flame και/η απάνταγαν με οπαδικο ύφος.
Παρακληση:Μη κάνετε δημόσιο σχόλιο/απαντηση σε κάτι που θεωρειτε/αι flame post .Αναφορά με τη κατάλληλη αιτιολόγηση και θα το δει η Δ.Ο

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μαρ 17, 2026 10:39 am

Αυτό με τον Χόλμς είναι εντελώς αχρείαστο και είναι κάτι ακόμα που μπορεί να δημιουργήσει θέμα στα αποδυτήρια.

Δηλαδή παίκτες να πάνε με το μέρους του Χόλμς είτε επειδή κάνουν παρέα είτε επειδή οι ίδιοι δε πολυγουστάρουν τον Αταμάν και να γίνει χάος αν δεν έχει γίνει ηδη.

Γενικά ο Αταμάν είναι ο μόνος που βγαίνει να κράξει ονομαστικά παίκτες του δημόσια.
Οι άλλοι θα πουν γενικά οι παίκτες αυτό ή αντε να πουν ο τάδε ξεκίνησε κοιμισμένος αλλά μετά ανέβηκε και μας έδειξε την ποιότητα του κλπ.

Το "θα σε κράξω δημόσια και αυτό θα σου δώσει κίνητρο να προσπαθήσεις να αποδείξεις πράγματα" δε δουλεύει με όλους.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Μαρ 17, 2026 10:58 am

H τρέχουσα κατάσταση είναι η παρακάτω

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μαρ 17, 2026 11:26 am

pan24 έγραψε:
Αυτό με τον Χόλμς είναι εντελώς αχρείαστο και είναι κάτι ακόμα που μπορεί να δημιουργήσει θέμα στα αποδυτήρια.

Δηλαδή παίκτες να πάνε με το μέρους του Χόλμς είτε επειδή κάνουν παρέα είτε επειδή οι ίδιοι δε πολυγουστάρουν τον Αταμάν και να γίνει χάος αν δεν έχει γίνει ηδη.

Γενικά ο Αταμάν είναι ο μόνος που βγαίνει να κράξει ονομαστικά παίκτες του δημόσια.
Οι άλλοι θα πουν γενικά οι παίκτες αυτό ή αντε να πουν ο τάδε ξεκίνησε κοιμισμένος αλλά μετά ανέβηκε και μας έδειξε την ποιότητα του κλπ.

Το "θα σε κράξω δημόσια και αυτό θα σου δώσει κίνητρο να προσπαθήσεις να αποδείξεις πράγματα" δε δουλεύει με όλους.
Ε ναι έτσι είναι. Πολύ σωστή η παρατήρηση σου.
Εν τω μεταξύ ο τουλούμπας και οι υπόλοιποι που γουστάρουν τη βαλκανοματσίλα του Αταμάν θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν να κράξουν όταν πάθει μυικό τραυματισμό ο Λεσόρ και η ομάδα μείνει με ΚΑΝΕΝΑ σέντερ επειδή θα έχεις χασει και τον Χολμς. Τώρα δεν παιζει καλά ο Χολμς αλλά είναι ακόμα εκεί, μπορεί και να ανέβει. Ο Χουάντσο και ο Οσμαν ήταν παλτά για μισό χρόνο, ενώ ήταν και ευρωπαίοι. Ο Χολμς πρώτη φορά βγαίνει από αμερική, είναι σαν ένας 17χρονος που πάει φαντάρος. Θέλει πολύ χρόνο, ίσως πιάσει ίσως και όχι. Το να τον ξεφτιλίζεις έτσι επειδή "αυτός είμαι παναθεμά με (που έλεγε και Ο Δόγκανος)" και να μη προσπαθείς να προσαρμοστείς στις ιδιαιτερότητες του κάθε παίκτη θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου θα βλάψει την ομάδα ως σύνολο.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Μαρ 17, 2026 11:43 am

golitog7 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Εν τω μεταξύ ο τουλούμπας και οι υπόλοιποι που γουστάρουν τη βαλκανοματσίλα του Αταμάν θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν να κράξουν όταν πάθει μυικό τραυματισμό ο Λεσόρ και η ομάδα μείνει με ΚΑΝΕΝΑ σέντερ επειδή θα έχεις χασει και τον Χολμς. Τώρα δεν παιζει καλά ο Χολμς αλλά είναι ακόμα εκεί, μπορεί και να ανέβει. Ο Χουάντσο και ο Οσμαν ήταν παλτά για μισό χρόνο, ενώ ήταν και ευρωπαίοι. Ο Χολμς πρώτη φορά βγαίνει από αμερική, είναι σαν ένας 17χρονος που πάει φαντάρος. Θέλει πολύ χρόνο, ίσως πιάσει ίσως και όχι. Το να τον ξεφτιλίζεις έτσι επειδή "αυτός είμαι παναθεμά με (που έλεγε και Ο Δόγκανος)" και να μη προσπαθείς να προσαρμοστείς στις ιδιαιτερότητες του κάθε παίκτη θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου θα βλάψει την ομάδα ως σύνολο.
Συμφωνώ με τα μισά.

Ο Αταμάν είναι φάουλ οκ, τα είπαμε. Γενικά δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα με το να συμπεριφέρεσαι έτσι εκτός από το να εκτονωθείς. Άντε και να αποτινάξεις την ευθύνη στο μυαλό σου. Δεν βοηθάς τον παίκτη, δεν βοηθάς την ομάδα, δεν βοηθάς το κλίμα, δεν βοηθάς μελλοντικές σχέσεις. Γενικά μόνο προσωπικό είναι το όφελος και αυτό σε πολύ επιφανειακό βαθμό.

Από την άλλη δεν νομίζω πως είναι δίκαιη η αναλογία του πρωτάρη όταν η αμοιβή δεν αντιστοιχεί σε αυτό το στάτους. Θα μου πεις, φταίει ο Χολμς; Φυσικά και όχι, ό,τι του δώσουν θα πάρει. Αλλά δεν γίνεται να λέμε "ώχου μωρέ το καημένο πρώτη φορά έφυγε από το σπίτι". Η αμοιβή φέρνει απαιτήσεις και ευθύνες. Δεν κρίνεται το ίδιο ο Μπαλτσερόφσκι με τον Χολμς ακριβώς γιατί είχαν διαφορετικό στάτους/ρόλο. Αλλά ξαναλέω, ο Αταμάν απλά έπρεπε να τον παρκάρει και θα καταλαβαίναμε όλοι τι συμβαίνει, αυτό που κάνει είναι εντελώς εγωιστικό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μαρ 17, 2026 12:04 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Μαρ 17, 2026 11:43 am
golitog7 έγραψε:

Συμφωνώ με τα μισά.

Ο Αταμάν είναι φάουλ οκ, τα είπαμε. Γενικά δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα με το να συμπεριφέρεσαι έτσι εκτός από το να εκτονωθείς. Άντε και να αποτινάξεις την ευθύνη στο μυαλό σου. Δεν βοηθάς τον παίκτη, δεν βοηθάς την ομάδα, δεν βοηθάς το κλίμα, δεν βοηθάς μελλοντικές σχέσεις. Γενικά μόνο προσωπικό είναι το όφελος και αυτό σε πολύ επιφανειακό βαθμό.

Από την άλλη δεν νομίζω πως είναι δίκαιη η αναλογία του πρωτάρη όταν η αμοιβή δεν αντιστοιχεί σε αυτό το στάτους. Θα μου πεις, φταίει ο Χολμς; Φυσικά και όχι, ό,τι του δώσουν θα πάρει. Αλλά δεν γίνεται να λέμε "ώχου μωρέ το καημένο πρώτη φορά έφυγε από το σπίτι". Η αμοιβή φέρνει απαιτήσεις και ευθύνες. Δεν κρίνεται το ίδιο ο Μπαλτσερόφσκι με τον Χολμς ακριβώς γιατί είχαν διαφορετικό στάτους/ρόλο. Αλλά ξαναλέω, ο Αταμάν απλά έπρεπε να τον παρκάρει και θα καταλαβαίναμε όλοι τι συμβαίνει, αυτό που κάνει είναι εντελώς εγωιστικό.
Η αμοιβή δεν αντιστοιχεί ποτέ στο στάτους του παίκτη τώρα αλλά στο στάτους του όταν τον υπογράφεις. Και επίσης μαζί με το στάτους του αγοράζεις και το potential του. Επί της ουσίας στο μπάσκετ όταν υπογράφεις έναν παίκτη πληρώνεις αυτά που έχει κάνει μέχρι τότε κοιτώντας φυσικά και με το ένα μάτι στο μέλλον. Π.χ ο Μίσιτς πήρε ένα κάρο λεφτά επειδή έχει κάνει αυτά που έχει κάνει. Το επόμενο συμβόλαιο του δε θα είναι προφανώς το ίδιο.
Μπορεί όπως είπα ο Χολμς να ανέβει το παιδί και όταν προσαρμοστεί να παίξει για 2,5 μύρια ίσως και παραπάνω. Δεν μας το εγγυάται κανείς φυσικά αυτό. Και πρωτάρης είναι, αυτό είναι γεγονός. Δε μπορείς να πεις ότι δεν είναι επειδή παίρνει πολλά.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Μαρ 17, 2026 12:38 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Μαρ 17, 2026 12:04 pm
Η αμοιβή δεν αντιστοιχεί ποτέ στο στάτους του παίκτη τώρα αλλά στο στάτους του όταν τον υπογράφεις. Και επίσης μαζί με το στάτους του αγοράζεις και το potential του. Επί της ουσίας στο μπάσκετ όταν υπογράφεις έναν παίκτη πληρώνεις αυτά που έχει κάνει μέχρι τότε κοιτώντας φυσικά και με το ένα μάτι στο μέλλον. Π.χ ο Μίσιτς πήρε ένα κάρο λεφτά επειδή έχει κάνει αυτά που έχει κάνει. Το επόμενο συμβόλαιο του δε θα είναι προφανώς το ίδιο.
Μπορεί όπως είπα ο Χολμς να ανέβει το παιδί και όταν προσαρμοστεί να παίξει για 2,5 μύρια ίσως και παραπάνω. Δεν μας το εγγυάται κανείς φυσικά αυτό. Και πρωτάρης είναι, αυτό είναι γεγονός. Δε μπορείς να πεις ότι δεν είναι επειδή παίρνει πολλά.
Την πρώτη πρόταση δεν την καταλαβαίνω. Υπογράφεις έναν παίκτη για να έχει κάποιο ρόλο στην ομάδα. Για τον Χολμς αυτός ο ρόλος ήταν να είναι το βασικό σου 5ρι. Το στάτους του λοιπόν είναι βασικό 5ρι σε contender Euroleague. Σε αυτό πρέπει να ανταπεξέλθει και γι'αυτό πληρώνεται. Αν ερχόταν για να παίζει σκάρτα 5λεπτα στην Α1 θα έπαιρνε τα ανάλογα λεφτά. Ναι, δεν βγαίνουν οι μεταγραφές και παίκτες δεν ανταποκρίνονται στον ρόλο τους (όπως και του Μίσιτς) και γι'αυτό κρίνονται ως αποτυχημένες μεταγραφές. Δεν έχει κάτι κακό αυτό, συμβαίνει. Αλλά να το αναγνωρίζουμε. Busts υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.

Το "πρωτάρης" που χρησιμοποιείς είναι αρκετά γενικό οπότε είσαι (technically) σωστός. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν βοηθάει ο ορισμός λόγω της γενικότητας. Ο Σάμο δεν είναι πρωτάρης με αυτό τον ορισμό. Άρα έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον Σάμο; Δεν νομίζω. Γιατί οκ είναι πρωτάρης ο Χολμς στην Ευρωλίγκα, αλλά κουβαλάει πόσα χρόνια μπάσκετ. Υπάρχουν κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις από επαγγελματίες αθλητές ανάλογα την προιστορία τους. Επίσης φτάνουμε Απρίλιο σιγά σιγά. Δεν γίνεται να θέλει 1.5 χρόνο προσαρμογής ο αθλητής. Δικαίωμα του δηλαδή, δεν του απαγορεύω, αλλά ομάδες που πάνε για τίτλους δεν έχουν τόσο χρόνο να δώσουν.

Τον Μενσά γιατί τον κράζαμε δηλαδή; Πρωτάρης δεν ήταν κι αυτός ο καημένος στην Ευρωλίγκα :D

Εικόνα
glenrice90

senior
Reactions:

Τρί Μαρ 17, 2026 1:53 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 9:39 pm
glenrice90 έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 9:29 pm
Το πρόβλημα δηλαδή είναι ότι λέει ονόματα; Τα κραξιματα που έκανε ο Ζελικο στις πρεσσ δεν ήταν ενάντια στο "τα εν οικω μη εν δήμω" επειδή δεν έλεγε ονόματα και απλά έλεγε "ΣΑΜ ΠΛΕΙΕΡΣ Ε;" ;
καλά έχει διαφορά το να κράζεις ένα συγκεκριμένο παίκτη από το να λες "κάποιοι παίκτες".

δε θα με πείραζε το ίδιο ένα σχόλιο που θα έλεγε "όσοι γράφουν στο μπασκετφόρουμ είναι βλάκες" με ένα "ο yawn.brigade είναι βλάκας".
Μα αυτός που θα γράψει ένα τέτοιο σχόλιο δε σε ξέρει καν, προφανως αν έρθει και σε προβάλλει θα σε πειραξει. Αυτοί περνάνε κάθε μέρα μαζι, έχουν ιεραρχική σχέση και κοινούς στόχους, και δεν ειπώθηκε καν κάτι αναλόγως προσβλητικό με αυτό που λες. Επίσης όταν το έχει κάνει σε 8 παίκτες ξέρω γω , ε εύκολα καταλαβαίνει και ο καθένας τους ότι δεν είναι προσωπικό.

Δε μου αρέσει η αισθητική του πράγματατος αλλά από ηθικής άποψης το βρισκω κλαιν μαιν / whatever

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Τρί Μαρ 17, 2026 2:12 pm

Ξέρουμε με σιγουριά ότι ο Αταμάν δε του έχει μιλήσει του Χολμς ιδιωτικά ήδη (και ίσως και αρκετές φορές)? Η εικόνα του είναι λες και δε καταλαβαίνει πού βρίσκεται και νομίζει ότι κατεβαίνουμε στο γήπεδο YOLO να γράψουμε κανα νουμεράκι αν τύχει, αλλιώς στο επόμενο ματς. Δε καταλαβαίνει την βαρύτητα της κατάτασης και κάποιος πρέπει να του χτυπήσει γερά το καμπανάκι, είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα σέντερ (και όχι μόνο) στην Ευρώπη και του κάνει πλάκα ο Φόρεστερ και ο Αντετοκούμπο. Από τις λίγες φορές φέτος που συμφωνώ με Αταμάν.

Στον αντίποδα, η φάση με τον Τολιόπουλο είναι 100% λάθος και τραγική διαχείριση. Το παιδί πάντα παίζει ό,τι μπορεί και πολλές φορές παραπάνω, αντί να τον "φτιάξεις" και λίγο ψυχολογικά πας και λές τέτοιο πράμα?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”