Πέρα από τα θέλω της Ρεάλ υπάρχουν και τα θέλω του αθλητή όμως.pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2020 10:29 amΗ υπόθεση Λαπροβίτολα φαίνεται ότι θα παιχτεί στο πόσα είναι πρόθυμος να χαρίσει.
Ο Μίκι σύμφωνα με την AS σαν αποζημίωση πήρε ''συμβολικό'' ποσό όμως στην Χίμκι θα βρήκε συμβόλαιο ίδιο ή παρόμοιο με αυτό που είχε.
Ο Λαπροβίτολα έπαιρνε 1 φέτος, του χρόνου δεν ξέρω πόσα είναι να πάρει και λογικά σε εμάς πάνω από 700-750 δεν πρόκειται να πάρει.
Ταυτόχρονα η Ρεάλ που πέρσι πλήρωσε buy out για να τον πάρει δεν θα του πληρώσει και το συμβόλαιο.
Αυτό που βγαίνει είναι ότι αν θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να το κάνει αλλά χωρίς να πάρει φράγκο από το συμβόλαιο που έχει για του χρόνου.
Δεν τον θέλουν αλλά δεν θα τους ήταν και καταστροφή να μείνει.
Δεν τους πιάνει θέση ξένου οπότε στην ACB θα βρίσκει χρόνο να ξεκουράζει κόσμο.
Και από την πρόσφατη συνέντευξη του ακόμη έγινε σαφές ότι δεν τον καλύπτει ο ρόλος του συμπληρωματικού , ακόμη και σε μια ομάδα όπως αυτή.
Θεωρώ ότι εν τέλει θα δεχτεί να φύγει χωρίς αποζημίωση και ο Παναθηναϊκός μπροστά στον κίνδυνο να μείνει μετέωρος θα ανέβει λίγο κόβοντας πόσο από το 4 και πηγαίνοντας σε πιο φτηνή λυση