Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

t0ny3

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 23, 2026 8:51 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 8:36 pm
"Νεκροταφείο" γκαρντ; Μόνο για τον Σορτς θα μπορούσε να το πει κανείς αυτό, που και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι θέμα Αταμάν αλλά μετάβασης από μια ομάδα επιπέδου Παρί σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Για τον Βιλντόζα και τον Μπράουν τα έγραψα πιο πάνω.
Και περυσι και φετος δεν πηρε τον καλυτερο διαθεσιμο γκαρντ της λιγκας; Καταφερε να τους κανει να φαινονται παιχτακια της σειρας; Ο ενας ξενερωσε και εγινε αδιαφορος στο τελος αρα τον εχασε παντελως, ενω πριν λιγους μηνες κοντεβε να αποκλεισει την ομαδα μας με παιχνιδαρες. Ο αλλος προσπαθει ακομα να καταλαβει ή να δικαιλογηθει επειδη γεννηθηκε κοντος και δεν εχει σουτ, με μια χαμενη αυτοπεποιθηση. Και τους δυο τους χρησιμοποιιει διπλα στο Σλουκα στο κορνερ για να βαρεσουν σαν σποτ σουτερ. Σε συνδιασμο με το ποσο αδυναμο γινεται το σχημα αμυντικα. Ο βιλντοζα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση παικτη που γενικα δεν εκανε ποτε στην καριερα του εστω και μαι σεζον σαν τους αλλους δυο και ας πουμε δεν ηταν δικη του επιλογη.

Το ιδιο σκηνικο μεταφερεται και στους ψηλους, με αποκορυφωμα τον Ομερ τον οποιον δεν τον θελει, δεν του αρεσει, δεν τον χρησιμοποιει. Τον εχει στην ομαδα μια σεζον χωρις να ακουμπησει και τον κρατει με διμηνα συμβολαια ενω βγαινει και λεει τα Χριστουγεννα μετα απο δυο καλες του εμφανισεις, μακαρι ο παικτης να επιλεξει να μεινει και να κανει το σωστο. ενω μετα απο λιγες εβδομαδες τον διωχνει. Και να πουμε οτι δεν δοκιμασε να παρει ψηλους με διαφορετικα χαρακτηριστικα; Ουτε ενας δεν μπορεσε να συνεισφερει το ελαχιστο.

t0ny3

Honorary
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 8:58 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 8:49 pm
Το να σας φταίνε όλα στον Αταμάν κρίνοντας απ'έξω χωρίς να γνωρίζετε τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει στην ομάδα, είναι περισσότερο εμπάθεια παρά κριτική. Αν εσείς θεωρείτε δεδομένο το 7ο που πήραμε ή ότι τα πράγματα πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζεις, τότε προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Ωρες ωρες νομιζω οτι απο πισω κρυβεται ο Σαρπ.

Εγω απορω τι βλεπεις φετος στον αταμαν που σε κανει τοσο υπερμαχο του και τοσο ηρεμο για το εργο του. Ναι προφανως και πολλοι παικτες δεν εχουν πιασει την επιθυμητη αποδοση αλλα θεωρω ειναι σε συνδιασμο με την ιδιοτροπη προσωπικοτητα και διαχειριση του Αταμαν. Αμφιβαλω αν μετα απο εναν αγωνα καθεται να εξηγησει σε καποιον παικτη τι λαθος εκανε ή τι θα ηθελε να δει απο αυτον για να βελτιβθει ο παικτης και η ομαδα. Εδω εχω ακουσει πως το διαστημα που ειχαν φουντωσει τα σεναρια οτι θα τον διωξουμε και η ομαδα εχανε μεχρι και απο τον Ατλα Κομοτηνης, οτι ο Αταμαν δεν μεφανιζοταν σε μερικες προπονησεις ή εφτανε αργα και απλα καθοταν.

Θ αμου εξηγησεις επισης πως γινεται οταν βγαινει απο παντου εδω και 3 χρονια οτι ο Παναθηναικος δεν κοιταει ουτε θα παρει κακα παιδια στην ομαδα (βλεπε Ταιρικ Τζοουνς), το ποσο υγεια βγαζουν τα αποδυτηρια, το πσο οικογενειακο κλιμα υπαρχει, τοσο ποσο καλο ειναι το περιβαλλον και πως ο Παναθηναικος ιεναι ο ιδανικος προορισμος για καθε παικτη, που πλεον παιρνουν τηλεφωνα τους ατζεντιδες να τους φερουνσ την ομαδα μας. Ε λοιπον σε αυτην την ομαδα με παικτες με τοσο ταλεντο που φερνουμε, γιατι διωχνουν παικτες ή βγαζουμε παικτες εκτος ομαδες και αλλοι ξαφνικα γινονται αδιαφοροι. Ποσο μαλλον σε σεζον που γινεται το Φ4 στην εδρα μας και οι φιλαθλοι στηριζουν σαν τρελοι μεχρι και σε παιχνδι απεναντι στην Καρδιτσα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 23, 2026 8:59 pm

t0ny3 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 8:36 pm
"Νεκροταφείο" γκαρντ; Μόνο για τον Σορτς θα μπορούσε να το πει κανείς αυτό, που και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι θέμα Αταμάν αλλά μετάβασης από μια ομάδα επιπέδου Παρί σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Για τον Βιλντόζα και τον Μπράουν τα έγραψα πιο πάνω.
Και περυσι και φετος δεν πηρε τον καλυτερο διαθεσιμο γκαρντ της λιγκας; Καταφερε να τους κανει να φαινονται παιχτακια της σειρας; Ο ενας ξενερωσε και εγινε αδιαφορος στο τελος αρα τον εχασε παντελως, ενω πριν λιγους μηνες κοντεβε να αποκλεισει την ομαδα μας με παιχνιδαρες. Ο αλλος προσπαθει ακομα να καταλαβει ή να δικαιλογηθει επειδη γεννηθηκε κοντος και δεν εχει σουτ, με μια χαμενη αυτοπεποιθηση. Και τους δυο τους χρησιμοποιιει διπλα στο Σλουκα στο κορνερ για να βαρεσουν σαν σποτ σουτερ. Σε συνδιασμο με το ποσο αδυναμο γινεται το σχημα αμυντικα. Ο βιλντοζα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση παικτη που γενικα δεν εκανε ποτε στην καριερα του εστω και μαι σεζον σαν τους αλλους δυο και ας πουμε δεν ηταν δικη του επιλογη.

Το ιδιο σκηνικο μεταφερεται και στους ψηλους, με αποκορυφωμα τον Ομερ τον οποιον δεν τον θελει, δεν του αρεσει, δεν τον χρησιμοποιει. Τον εχει στην ομαδα μια σεζον χωρις να ακουμπησει και τον κρατει με διμηνα συμβολαια ενω βγαινει και λεει τα Χριστουγεννα μετα απο δυο καλες του εμφανισεις, μακαρι ο παικτης να επιλεξει να μεινει και να κανει το σωστο. ενω μετα απο λιγες εβδομαδες τον διωχνει. Και να πουμε οτι δεν δοκιμασε να παρει ψηλους με διαφορετικα χαρακτηριστικα; Ουτε ενας δεν μπορεσε να συνεισφερει το ελαχιστο.
Ο Βιλντόζα ήταν επιπόλαιος στον τρόπο παιχνιδιού του, και έκανε ελάχιστα καλά παιχνίδια στη σεζόν. Αφού όπως λες τον "έκαψε" ο κακός Αταμάν, πώς εξηγείται ότι και στον Ολυμπιακό και στη Βίρτους είναι το ίδιο μέτριος όσο ήταν σε μας; Άρα προφανώς δε φταίει ο Αταμάν, απλά ο παίκτης αποδείχτηκε ότι δεν κάνει για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Μπράουν τώρα, ήρθε από μια ομάδα της οποίας όλο το παιχνίδι περνούσε μέσα από τα χέρια του. Σε μας έπρεπε να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό ρόλο, με μικροτερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και ο Βιλντόζα, έτσι και αυτός έκανε μερικά καλά παιχνίδια, αλλά από κάποιο σημείο και μετά ήταν αδιάφορος. Πήγε στην Αρμάνι και μετά από 2 μήνες τον έθεσαν εκτός ομάδας. Πιστεύεις ότι και ο Μεσίνα είναι εμπαθής ή κάτι είδε στον παίκτη που δεν του άρεσε;

t0ny3

Honorary
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 9:04 pm

BillyPao έγραψε:
t0ny3 έγραψε:

Ο Βιλντόζα ήταν επιπόλαιος στον τρόπο παιχνιδιού του, και έκανε ελάχιστα καλά παιχνίδια στη σεζόν. Αφού όπως λες τον "έκαψε" ο κακός Αταμάν, πώς εξηγείται ότι και στον Ολυμπιακό και στη Βίρτους είναι το ίδιο μέτριος όσο ήταν σε μας; Άρα προφανώς δε φταίει ο Αταμάν, απλά ο παίκτης αποδείχτηκε ότι δεν κάνει για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Μπράουν τώρα, ήρθε από μια ομάδα της οποίας όλο το παιχνίδι περνούσε μέσα από τα χέρια του. Σε μας έπρεπε να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό ρόλο, με μικροτερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και ο Βιλντόζα, έτσι και αυτός έκανε μερικά καλά παιχνίδια, αλλά από κάποιο σημείο και μετά ήταν αδιάφορος. Πήγε στην Αρμάνι και μετά από 2 μήνες τον έθεσαν εκτός ομάδας. Πιστεύεις ότι και ο Μεσίνα είναι εμπαθής ή κάτι είδε στον παίκτη που δεν του άρεσε;
Οταν μια κατασταση επαναλαμβανεται οποιοδηποτε ελαφρυντικο κι αν σκεφτει καποιος, δειχνει ειτε ανικανοτητα διαχειρησεις ειτε λαθος επιλογη. Η μιση και παραπανω ευθηνη ειναι του κοουτς. Αυτος κανει τις επιλογες, αυτος δινει τους ρολους, αυτος εμπνεει τους παικτες.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 23, 2026 9:06 pm

Πάντως και για τον Βιλντοζα και για τον Σορτς πιο πολύ ψέγω την διοίκηση για την επιλογή παρά για την χρήση του παίκτη.

Εννοώ, πως είχα σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο Σορτς μπορεί να παίξει (και ήμουν σίγουρος για τον Βιλντοζα, δεν λέω «τα έλεγα εγώ» γιατί οκ έτυχε να πέσω μέσα, για τον Γκραντ πχ ήμουν εντελώς λάθος) οπότε μου κάνει πολύ εντύπωση πως ολόκληρο τιμ και ο τρομερός μας νέο-Μπετσιροβιτς δεν το βλέπουν.

Θα μου πεις πήγε Ολυμπιακό μετά ο άλλος, τι σκατά, κάτι γίνεται.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μαρ 23, 2026 9:08 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πάντως και για τον Βιλντοζα και για τον Σορτς πιο πολύ ψέγω την διοίκηση για την επιλογή παρά για την χρήση του παίκτη.

Εννοώ, πως είχα σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο Σορτς μπορεί να παίξει (και ήμουν σίγουρος για τον Βιλντοζα, δεν λέω «τα έλεγα εγώ» γιατί οκ έτυχε να πέσω μέσα, για τον Γκραντ πχ ήμουν εντελώς λάθος) οπότε μου κάνει πολύ εντύπωση πως ολόκληρο τιμ και ο τρομερός μας νέο-Μπετσιροβιτς δεν το βλέπουν.

αφου ο αταμαν τον ηθελε τον σορτς τι να εκαναν δηλαδη

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 23, 2026 9:09 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 9:08 pm
nikolas_asteri έγραψε:

αφου ο αταμαν τον ηθελε τον σορτς τι να εκαναν δηλαδη
Έγραψα διοίκηση, λάθος λέξη. Εννοούσα την ομάδα, μαζί και τον Αταμαν. Σόρι.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 9:10 pm

t0ny3 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Οταν μια κατασταση επαναλαμβανεται οποιοδηποτε ελαφρυντικο κι αν σκεφτει καποιος, δειχνει ειτε ανικανοτητα διαχειρησεις ειτε λαθος επιλογη. Η μιση και παραπανω ευθηνη ειναι του κοουτς. Αυτος κανει τις επιλογες, αυτος δινει τους ρολους, αυτος εμπνεει τους παικτες.
Πες ότι εγώ είμαι εργοδότης, έχω συστάσεις ότι είσαι πολύ καλός στη δουλεία σου και αποφασίζω να σε προσλάβω. Αν στην αρχή έχεις κίνητρο, είσαι τυπικός στην εργασία σου κλπ. αλλά μετά από κάποιο σημείο είσαι αδιάφορος κλπ., εγώ θα φταίω ή εσύ; Ο Αταμάν δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον, αν ένας παίκτης θα του βγει, θα δείξει τη σωστή νοοτροπία κλπ. Και προφανώς αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Αταμάν, αλλά για κάθε προπονητή.

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Μαρ 23, 2026 9:16 pm

Για τον Χολμς και την αντιμετώπισή του από τους οπαδούς, δύο τινά συνέβησαν.
Αρχικά οι αδιανόητοι διθύραμβοι που γράφτηκαν από γκουρού του αθλήματος* και, σαφέστατα, η κατανάλωση copium. Λογικό, λίγοι μπορούσαν να διανοηθούν ότι μπορεί όντως να κάναμε πάλι κάκιστη επιλογή στο 5.

Φυσικά και φαινόταν από την αρχή ο παίκτης, μόλις σε 2 ματς έπαιξε καλά πριν τραυματιστεί. Ένα με τον καφενέ της Βιλερμπάν κι ένα με την Εφές που τραυματίστηκε η μισή ρακέτα της κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Με βάση αυτά τα ματς πολλοί ελπίζανε να παίξει αυτό το παλληκάρι για βασικό 5 που καθαρίζει 2,5 μύρια...Από τότε μηδέν εις το πηλίκον και συνεχής κατανάλωση copium. Τα εκατομμύρια μια φορά τα καθάρισε για τα καλά!

*Οι shot clock παιδιά λέγανε ότι βλέπουν τον μελλοντικό ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΨΗΛΟ της Ευρωλίγκας :obey:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξανδρος Τ. την Δευ Μαρ 23, 2026 9:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

BillyPao έγραψε:
t0ny3 έγραψε:

Πως ορίζουμε το "έχει κάνει πρωταθλητισμό"? Να έχει αγωνιστεί σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους ή να έχει κερδίσει κιόλας? Αν δεν κάνω λάθος, ο Βιλντόζα έχει παίξει στην Μπασκόνια και τον Αστέρα πριν από εμάς οπότε λογικά έχει κάνει και τα δύο. Εκτός αν δεχτούμε, για κάποιον λόγο, πως πρωταθλητισμός είναι μόνο η Ευρωλίγκα και πως είναι διαφορετικό το να παίζεις με την Ρεάλ για την ΑCB και διαφορετικό να παίζεις στην ΕΛ.

Για τον Μπράουν, να συμφωνήσουμε ότι είχε μάθει να παίζει αλλιώς. Το γεγονός πως πίστεψε ο κόουτς ότι θα μάθει σε έναν 34χρονο να παίζει άλλο μπάσκετ ή το ότι δεν κατάφερε έστω τα 15-20 λεπτά (αντί για τα 30 του παρελθόντος του) που του αναλογούσαν, να του διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να δώσει ο,τι είχε να δώσει, δεν μας λέει κάτι? Είναι σαν να προσλάβω σε μια εταιρεία 65αρηδες, 3 χρόνια πριν την σύνταξη, που η μόνη τους επαφή με τον υπολογιστή ειναι το κομπιούτερ της τηλεόρασης και δεν μιλάνε λέξη Αγγλικά, και να τους κράζω επειδή δεν γράφουν καλό αντικειμενοστραφή κώδικα σε C++.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Μαρ 23, 2026 9:19 pm

BillyPao έγραψε:
t0ny3 έγραψε:

Πες ότι εγώ είμαι εργοδότης, έχω συστάσεις ότι είσαι πολύ καλός στη δουλεία σου και αποφασίζω να σε προσλάβω. Αν στην αρχή έχεις κίνητρο, είσαι τυπικός στην εργασία σου κλπ. αλλά μετά από κάποιο σημείο είσαι αδιάφορος κλπ., εγώ θα φταίω ή εσύ; Ο Αταμάν δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον, αν ένας παίκτης θα του βγει, θα δείξει τη σωστή νοοτροπία κλπ. Και προφανώς αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Αταμάν, αλλά για κάθε προπονητή.
Στη μόνη περίπτωση που δεν υπάρχει ευθύνη του τεχνικού τιμ είναι αν πάρουν έναν παίκτη χωρίς θέμα τραυματισμών και πάθει έναν σοβαρό τραυματισμό, εκεί ναι δεν έχεις ευθύνη είναι θέμα τύχης.

Αλλά στο παράδειγμα που λες, αν κάποιος είχε πολύ καλές συστάσεις από τις προηγούμενες ομάδες του και ξεκινάει τυπικός αλλά μετά από κάποιο διάστημα γίνεται αδιάφορος, γιατί έγινε αδιάφορος; Τυχαία; Για παράδειγμα αν ένας παίκτης θεωρεί ότι αδικείται σταθερά από τον προπονητή του ή γενικά έχουν κακές σχέσεις είναι πολύ πιθανό να καταλήξει αδιάφορος. Δεν προκύπτει από τύχη αυτό.

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 9:22 pm

Gino_Bill έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Πως ορίζουμε το "έχει κάνει πρωταθλητισμό"? Να έχει αγωνιστεί σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους ή να έχει κερδίσει κιόλας? Αν δεν κάνω λάθος, ο Βιλντόζα έχει παίξει στην Μπασκόνια και τον Αστέρα πριν από εμάς οπότε λογικά έχει κάνει και τα δύο. Εκτός αν δεχτούμε, για κάποιον λόγο, πως πρωταθλητισμός είναι μόνο η Ευρωλίγκα και πως είναι διαφορετικό το να παίζεις με την Ρεάλ για την ΑCB και διαφορετικό να παίζεις στην ΕΛ.

Για τον Μπράουν, να συμφωνήσουμε ότι είχε μάθει να παίζει αλλιώς. Το γεγονός πως πίστεψε ο κόουτς ότι θα μάθει σε έναν 34χρονο να παίζει άλλο μπάσκετ ή το ότι δεν κατάφερε έστω τα 15-20 λεπτά (αντί για τα 30 του παρελθόντος του) που του αναλογούσαν, να του διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να δώσει ο,τι είχε να δώσει, δεν μας λέει κάτι? Είναι σαν να προσλάβω σε μια εταιρεία 65αρηδες, 3 χρόνια πριν την σύνταξη, που η μόνη τους επαφή με τον υπολογιστή ειναι το κομπιούτερ της τηλεόρασης και δεν μιλάνε λέξη Αγγλικά, και να τους κράζω επειδή δεν γράφουν καλό αντικειμενοστραφή κώδικα σε C++.
Για τον Βιλντόζα, η Μπασκόνια και ο Ερ. Αστέρας σίγουρα δεν είχαν την πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός, αυτό εννοούσα. Όσο για τον Μπράουν, δε φτάνει ο προπονητής να του βρει ρόλο, πρέπει και ο παίκτης να δείξει ότι θέλει και μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό τον ρόλο. Και ο Μπράουν δεν το κατάφερε αυτό.

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 9:28 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 9:19 pm
BillyPao έγραψε:

Στη μόνη περίπτωση που δεν υπάρχει ευθύνη του τεχνικού τιμ είναι αν πάρουν έναν παίκτη χωρίς θέμα τραυματισμών και πάθει έναν σοβαρό τραυματισμό, εκεί ναι δεν έχεις ευθύνη είναι θέμα τύχης.

Αλλά στο παράδειγμα που λες, αν κάποιος είχε πολύ καλές συστάσεις από τις προηγούμενες ομάδες του και ξεκινάει τυπικός αλλά μετά από κάποιο διάστημα γίνεται αδιάφορος, γιατί έγινε αδιάφορος; Τυχαία; Για παράδειγμα αν ένας παίκτης θεωρεί ότι αδικείται σταθερά από τον προπονητή του ή γενικά έχουν κακές σχέσεις είναι πολύ πιθανό να καταλήξει αδιάφορος. Δεν προκύπτει από τύχη αυτό.
Μπορεί να πει κανείς ότι ένας παίκτης "αδικείται" όταν παίζει καλά, αλλά ο προπονητής δεν του δίνει χρόνο. Πώς επομένως αδικήθηκε ο Χολμς; Αν ο Χολμς χρειάζεται τους γονείς του για να υποστηρίξουν το πόσο καλός είναι αντί να το δείξει ο ίδιος στο παρκε, προφανώς αυτό δείχνει ότι δεν έχει την απαραίτητη νοοτροπία, το mentality που λέμε. Και είναι στενάχωρο αυτό γιατί αυτό θεωρώ ότι είναι το θέμα του, δεν τον θεωρώ κακό παίκτη ούτε ότι αγωνιστικά δεν μπορεί να προσφέρει.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 10:52 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Για τον Χολμς και την αντιμετώπισή του από τους οπαδούς, δύο τινά συνέβησαν.
Αρχικά οι αδιανόητοι διθύραμβοι που γράφτηκαν από γκουρού του αθλήματος* και, σαφέστατα, η κατανάλωση copium. Λογικό, λίγοι μπορούσαν να διανοηθούν ότι μπορεί όντως να κάναμε πάλι κάκιστη επιλογή στο 5.

Φυσικά και φαινόταν από την αρχή ο παίκτης, μόλις σε 2 ματς έπαιξε καλά πριν τραυματιστεί. Ένα με τον καφενέ της Βιλερμπάν κι ένα με την Εφές που τραυματίστηκε η μισή ρακέτα της κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Με βάση αυτά τα ματς πολλοί ελπίζανε να παίξει αυτό το παλληκάρι για βασικό 5 που καθαρίζει 2,5 μύρια...Από τότε μηδέν εις το πηλίκον και συνεχής κατανάλωση copium. Τα εκατομμύρια μια φορά τα καθάρισε για τα καλά!

*Οι shot clock παιδιά λέγανε ότι βλέπουν τον μελλοντικό ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΨΗΛΟ της Ευρωλίγκας :obey:
Οι shot clock εχουν πεσει εξω ουκ ολιγες φορες. Μπορει να παρουσιαζουν ωραια τα στατιστικα, τα εξελακια, να κανουν καλη εκπομπη, αλλα δε το εχουν. Θυμαμαι βγηκαν περιπου τον καιρο που εβγαινε κι εκεινος ο αντιτουριστικος Αναστασης στα ραδια, ο οποιος ομως ελεγε καλα πραγματα γιατι κατι γνωριζε απο το αθλημα. Εκεινος που χαθηκε αληθεια? " ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΛΙΗΗΗΗΗ ΤΟΝ ΛΙΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! να παιξει αμυνα!!"

Δεν ειναι ολοι χαρισματικοι, πως να το κανουμε. Δυστυχως ο κοουτς Αταμαν στο θεμα των ψηλων εχει πεσει πολλες φορες εξω. Ειδικα με Χολμς αλλα και με Γιουρτσεβεν που τον κρατησε και δευτερο χρονο, ηταν κομβικο το λαθος του. Και αδικαιολογητο. Οσο κι αν πολλοι οπαδοι του ΠΑΟ τον στηριξανε στην βλακοδεστατη επιλογη του. Το λαθος ηταν πασιφανες. Η ομαδα ακομα δεν μπορει να καταλαβει πως να μαρκαρει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Δευ Μαρ 23, 2026 10:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 10:54 pm

Οπότε με την ξεροκεφαλιά του Αταμάν να μη πάρουμε σέντερ έχουμε μείνει με τον Φαρίντ που μπορεί να δώσει το πολύ 10 ποιοτικά λεπτά κ τον Λεσόρ που σοβαρό μπάσκετ θα παίξει (και αν) από του χρόνου. Φοβερός.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”