Δεν νομίζω πως προκύπτει από κάπου αυτό που λες. Νομίζω όλοι είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε έναν ευρωλιγκάτο έλληνα σε καλή ηλικία και ελπίζουμε να συνεχίσει στην τροχιά στην οποία βρίσκεται. Κανείς δεν είπε «ω ρε μάνα ήρθε ο Ρογκα να έχει 7/7 κάθε ματς». Νομίζω περιπλέκεις χωρίς λόγο τα πράγματα.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια συνέντευξή του ο Ρόγκα είχε πει ότι δούλεψε αρκετά το τωρινό του release στο σουτ ύστερα από προτροπή του Pitino. Στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό του 2021, o Pitino τον είχε συμβουλέψει σχετικά με το τι πρέπει να διορθώσει στη μηχανική του.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε υπερβολικέConan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 6:14 pmΣκεφτόμουν αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει οποιονδήποτε σέντερ από το παρελθόν έως τώρα.
Ο Γιόκιτς δεν το συζητάμε, αθλητικός δεν είναι, στην άμυνα βαριέται.
Για τον Σακίλ με το ποσοστό που έχει στις βολές ούτε για...τρίτος
Ο Ολάζοουν, εντάξει, ήξερε... μπάσκετ, έπαιζε και την άμυνα του, αλλά καθόλου τρίποντο βρε αδελφέ μου.
O Ντάνκαν, εντάξει καλός είναι κι αυτός, αλλά ποσοστό στις βολές κάτω από 70%; Είναι και λίγο 4άρι, αλλά χωρίς τρίποντο; Σαν πολλά μαζεύονται.

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ρογκα δουλεύει κάθε καλοκαίρι και αυτό έχει αντίκρισμα κάθε χρόνια να είναι καλύτερος. Τα ποσοστά του στο τρίποντο είναι αντίστοιχα ελίτ σουτέρ.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Θα προτιμούσα Duncan που θα θυμίζει στον Ataman τον Pleiss και θα μπορεί να παίζει και δίπλα στον Lessort για να μην παραγκωνιστει εντελώς ο Omer, αλλιώς με καλύπτει και ο Achiuwa.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 6:14 pmΣκεφτόμουν αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει οποιονδήποτε σέντερ από το παρελθόν έως τώρα.
Ο Ολάζοουν, εντάξει, ήξερε... μπάσκετ, έπαιζε και την άμυνα του, αλλά καθόλου τρίποντο βρε αδελφέ μου.
O Ντάνκαν, εντάξει καλός είναι κι αυτός, αλλά ποσοστό στις βολές κάτω από 70%; Είναι και λίγο 4άρι, αλλά χωρίς τρίποντο; Σαν πολλά μαζεύονται.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Το έχουμε πει 10 φορες και κάνει κύκλους η συζήτηση ξανά και ξανά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 6:20 pm
Δεν νομίζω πως προκύπτει από κάπου αυτό που λες. Νομίζω όλοι είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε έναν ευρωλιγκάτο έλληνα σε καλή ηλικία και ελπίζουμε να συνεχίσει στην τροχιά στην οποία βρίσκεται. Κανείς δεν είπε «ω ρε μάνα ήρθε ο Ρογκα να έχει 7/7 κάθε ματς». Νομίζω περιπλέκεις χωρίς λόγο τα πράγματα.
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αμφιβάλλω, φαίνεται ότι δουλεύει. Απλώς, τον είχα ακούσει να λέει σε συνέντευξη ότι δούλεψε και καθιέρωσε τη συγκεκριμένη μηχανική στο σουτ του, κατόπιν συμβουλής και προτροπής του Pitino.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς θα έχεις δίκιο δεν το αμφισβητώ. Για να το λέει θα ισχύει. Και το γεγονός οτι δούλεψε κάτι που του είπε ένα προπονητής μόνο θετικό είναι. Μακάρι ο Ρογκα να πιάσει ταβάνι θεόρατο γιατί δεν υπάρχουν και πολλοί νέοι ταλαντούχοι Έλληνες.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι Ολυμπιακός, αλλά σας βγάζω το καπέλο για τον παικταρά που θέλετε να φέρετε!! Είδα λίγο χάιλαϊτς, Ταβάρες μου θυμίζει ο Μπράιαντ! Πωπω παικτούρα! Από Βάλα χίλιες φορές αυτός. Πραγματικό θεριό! Ρε φίλε ειλικρινά σας θαυμάζω για τις μεταγραφές σας. Δεν λέω ότι είναι όλες πετυχημένες, αλλά οι πιο πολλές είναι εκεί που πρέπει. ΖΗΛΕΥΩ
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Με τον πόνο μας παίζεις?kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 7:03 pmΕίμαι Ολυμπιακός, αλλά σας βγάζω το καπέλο για τον παικταρά που θέλετε να φέρετε!! Είδα λίγο χάιλαϊτς, Ταβάρες μου θυμίζει ο Μπράιαντ! Πωπω παικτούρα! Από Βάλα χίλιες φορές αυτός. Πραγματικό θεριό! Ρε φίλε ειλικρινά σας θαυμάζω για τις μεταγραφές σας. Δεν λέω ότι είναι όλες πετυχημένες, αλλά οι πιο πολλές είναι εκεί που πρέπει. ΖΗΛΕΥΩ
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι φίλε, δεν το λέω ειρωνικά, εντυπωσιάστηκα.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 7:09 pmΜε τον πόνο μας παίζεις?kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 7:03 pmΕίμαι Ολυμπιακός, αλλά σας βγάζω το καπέλο για τον παικταρά που θέλετε να φέρετε!! Είδα λίγο χάιλαϊτς, Ταβάρες μου θυμίζει ο Μπράιαντ! Πωπω παικτούρα! Από Βάλα χίλιες φορές αυτός. Πραγματικό θεριό! Ρε φίλε ειλικρινά σας θαυμάζω για τις μεταγραφές σας. Δεν λέω ότι είναι όλες πετυχημένες, αλλά οι πιο πολλές είναι εκεί που πρέπει. ΖΗΛΕΥΩ![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον κάποιοι περιμένουν να φέρουμε έναν σέντερ που να είναι ταυτόχρονα καλός τεχνικά, αθλητικός, γρήγορος, καλός ριμπάουντερ, rim protector και καλός αμυντικός. Δυστυχώς παίκτης που να τα συνδυάζει όλα αυτά δε νομίζω να υπάρχει, οπότε η επιλογή που θα γίνει θα είναι ένας παίκτης που θα πληρεί τα περισσότερα από τα κριτήρια που έχει θέσει για αυτή τη θέση ο Αταμάν. Δηλαδή ένας παίκτης πρωτίστως καλός επιθετικά και ιδανικά με μακρινό σουτ, που να μπορεί να αναπληρώνει τους πόντους που δίνει ο Λεσόρ όταν αυτός θα βρίσκεται στον πάγκο. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, δεν είναι κακή επιλογή ο Μπράιαντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Ιούλ 29, 2025 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε για γιουροκαπConan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 29, 2025 6:14 pmΣκεφτόμουν αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει οποιονδήποτε σέντερ από το παρελθόν έως τώρα.
Ειδικά ο Ντάνκαν πέρα από ασουτος κόβει και λεπτά από μητογλου που έχει καλύτερο σουτ
Ο Σακίλ δεν βγαίνει στον κοντό να μαρκάρει
Για τους άλλους δυο ούτε μια αναφορά αξίζει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο