Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:20 pm

qspock έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:08 pm
Εκτος αν ολοι περιμενετε να ερθει ενας Ρογκαβοπουλος on fire απο την πρωτη μερα και να τα σταζει απο παντου παιζοντας και αμυνα χωρις θεματα...

Κατι που ειναι ουτοπικο θα ελεγα...
Δεν νομίζω πως προκύπτει από κάπου αυτό που λες. Νομίζω όλοι είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε έναν ευρωλιγκάτο έλληνα σε καλή ηλικία και ελπίζουμε να συνεχίσει στην τροχιά στην οποία βρίσκεται. Κανείς δεν είπε «ω ρε μάνα ήρθε ο Ρογκα να έχει 7/7 κάθε ματς». Νομίζω περιπλέκεις χωρίς λόγο τα πράγματα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 12:05 am
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 12:00 am
παντως οι νεαροι ελληνες πρεπει να μαθουν πως ο ρογκα καταφερε να σουταρει ετσι..ειναι καθαρα οτι ειχε εμφυτο το σουτ?γιατι σπανια εχουμε πετυχει ελληνα να εχει τετοια ευστοχια αλλα και ταχυτητα στην εκτελεση.
Πέρα απτο ότι είναι θέμα ταλέντου, ο Ρογκα έχει κάτι που δεν έχουν πολλοί νέοι Έλληνες παιχτες δυστυχώς. Mentality και work ethic.
Σε μια συνέντευξή του ο Ρόγκα είχε πει ότι δούλεψε αρκετά το τωρινό του release στο σουτ ύστερα από προτροπή του Pitino. Στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό του 2021, o Pitino τον είχε συμβουλέψει σχετικά με το τι πρέπει να διορθώσει στη μηχανική του.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:23 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:14 pm
Σκεφτόμουν αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει οποιονδήποτε σέντερ από το παρελθόν έως τώρα.
Ο Γιόκιτς δεν το συζητάμε, αθλητικός δεν είναι, στην άμυνα βαριέται.
Για τον Σακίλ με το ποσοστό που έχει στις βολές ούτε για...τρίτος
Ο Ολάζοουν, εντάξει, ήξερε... μπάσκετ, έπαιζε και την άμυνα του, αλλά καθόλου τρίποντο βρε αδελφέ μου.
O Ντάνκαν, εντάξει καλός είναι κι αυτός, αλλά ποσοστό στις βολές κάτω από 70%; Είναι και λίγο 4άρι, αλλά χωρίς τρίποντο; Σαν πολλά μαζεύονται.
Βρε υπερβολικέ :D Νομίζεις καίμε τα καλοκαίρια και τα βίντεο για να γκρινιάζουμε απλα; Btw όλοι οι προβληματισμοί που έχουν ειπωθεί εδώ έχουν κάποια βάση. Απλά καμία φορά ο τόνος είναι λίγο έξτρα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

GK_23 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 12:05 am

Πέρα απτο ότι είναι θέμα ταλέντου, ο Ρογκα έχει κάτι που δεν έχουν πολλοί νέοι Έλληνες παιχτες δυστυχώς. Mentality και work ethic.
Σε μια συνέντευξή του ο Ρόγκα είχε πει ότι δούλεψε αρκετά το τωρινό του release στο σουτ ύστερα από προτροπή του Pitino. Στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό του 2021, o Pitino τον είχε συμβουλέψει σχετικά με το τι πρέπει να διορθώσει στη μηχανική του.
Ο Ρογκα δουλεύει κάθε καλοκαίρι και αυτό έχει αντίκρισμα κάθε χρόνια να είναι καλύτερος. Τα ποσοστά του στο τρίποντο είναι αντίστοιχα ελίτ σουτέρ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Conan1982 έγραψε:
Σκεφτόμουν αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει οποιονδήποτε σέντερ από το παρελθόν έως τώρα.
Ο Ολάζοουν, εντάξει, ήξερε... μπάσκετ, έπαιζε και την άμυνα του, αλλά καθόλου τρίποντο βρε αδελφέ μου.
O Ντάνκαν, εντάξει καλός είναι κι αυτός, αλλά ποσοστό στις βολές κάτω από 70%; Είναι και λίγο 4άρι, αλλά χωρίς τρίποντο; Σαν πολλά μαζεύονται.
Θα προτιμούσα Duncan που θα θυμίζει στον Ataman τον Pleiss και θα μπορεί να παίζει και δίπλα στον Lessort για να μην παραγκωνιστει εντελώς ο Omer, αλλιώς με καλύπτει και ο Achiuwa. :roofl:

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Δεν νομίζω πως προκύπτει από κάπου αυτό που λες. Νομίζω όλοι είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε έναν ευρωλιγκάτο έλληνα σε καλή ηλικία και ελπίζουμε να συνεχίσει στην τροχιά στην οποία βρίσκεται. Κανείς δεν είπε «ω ρε μάνα ήρθε ο Ρογκα να έχει 7/7 κάθε ματς». Νομίζω περιπλέκεις χωρίς λόγο τα πράγματα.
Το έχουμε πει 10 φορες και κάνει κύκλους η συζήτηση ξανά και ξανά.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:27 pm

kein έγραψε:
GK_23 έγραψε:

Ο Ρογκα δουλεύει κάθε καλοκαίρι και αυτό έχει αντίκρισμα κάθε χρόνια να είναι καλύτερος. Τα ποσοστά του στο τρίποντο είναι αντίστοιχα ελίτ σουτέρ.
Δεν αμφιβάλλω, φαίνεται ότι δουλεύει. Απλώς, τον είχα ακούσει να λέει σε συνέντευξη ότι δούλεψε και καθιέρωσε τη συγκεκριμένη μηχανική στο σουτ του, κατόπιν συμβουλής και προτροπής του Pitino.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:31 pm

GK_23 έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:27 pm
kein έγραψε:

Δεν αμφιβάλλω, φαίνεται ότι δουλεύει. Απλώς, τον είχα ακούσει να λέει σε συνέντευξη ότι δούλεψε και καθιέρωσε τη συγκεκριμένη μηχανική στο σουτ του, κατόπιν συμβουλής και προτροπής του Pitino.
Προφανώς θα έχεις δίκιο δεν το αμφισβητώ. Για να το λέει θα ισχύει. Και το γεγονός οτι δούλεψε κάτι που του είπε ένα προπονητής μόνο θετικό είναι. Μακάρι ο Ρογκα να πιάσει ταβάνι θεόρατο γιατί δεν υπάρχουν και πολλοί νέοι ταλαντούχοι Έλληνες.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:03 pm

Είμαι Ολυμπιακός, αλλά σας βγάζω το καπέλο για τον παικταρά που θέλετε να φέρετε!! Είδα λίγο χάιλαϊτς, Ταβάρες μου θυμίζει ο Μπράιαντ! Πωπω παικτούρα! Από Βάλα χίλιες φορές αυτός. Πραγματικό θεριό! Ρε φίλε ειλικρινά σας θαυμάζω για τις μεταγραφές σας. Δεν λέω ότι είναι όλες πετυχημένες, αλλά οι πιο πολλές είναι εκεί που πρέπει. ΖΗΛΕΥΩ

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:09 pm

kite26 έγραψε:
Είμαι Ολυμπιακός, αλλά σας βγάζω το καπέλο για τον παικταρά που θέλετε να φέρετε!! Είδα λίγο χάιλαϊτς, Ταβάρες μου θυμίζει ο Μπράιαντ! Πωπω παικτούρα! Από Βάλα χίλιες φορές αυτός. Πραγματικό θεριό! Ρε φίλε ειλικρινά σας θαυμάζω για τις μεταγραφές σας. Δεν λέω ότι είναι όλες πετυχημένες, αλλά οι πιο πολλές είναι εκεί που πρέπει. ΖΗΛΕΥΩ
Με τον πόνο μας παίζεις? :fire:

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:10 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 7:09 pm
kite26 έγραψε:
Με τον πόνο μας παίζεις? :fire:
Όχι φίλε, δεν το λέω ειρωνικά, εντυπωσιάστηκα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:10 pm

Μάλλον κάποιοι περιμένουν να φέρουμε έναν σέντερ που να είναι ταυτόχρονα καλός τεχνικά, αθλητικός, γρήγορος, καλός ριμπάουντερ, rim protector και καλός αμυντικός. Δυστυχώς παίκτης που να τα συνδυάζει όλα αυτά δε νομίζω να υπάρχει, οπότε η επιλογή που θα γίνει θα είναι ένας παίκτης που θα πληρεί τα περισσότερα από τα κριτήρια που έχει θέσει για αυτή τη θέση ο Αταμάν. Δηλαδή ένας παίκτης πρωτίστως καλός επιθετικά και ιδανικά με μακρινό σουτ, που να μπορεί να αναπληρώνει τους πόντους που δίνει ο Λεσόρ όταν αυτός θα βρίσκεται στον πάγκο. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, δεν είναι κακή επιλογή ο Μπράιαντ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Ιούλ 29, 2025 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:13 pm

Μια. Άρα παίχτης είναι μπραιαντ για το μπάσκετ που παίζουμε. Δεν υπάρχουν και πολλοί Σέντερ τέτοιου επιπέδου στην Ευρώπη.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:31 pm

Αφηστε ρε το γιουρτσεβεν κ φερτε εναν αθλητικο να μαρκαρει ελεος παλι τρυπα θαμαστε μεσα στη ρακετα!δε βλεπουν οτι το μπασκετ θελει αθλητικοτητα κ σκληραδα!

Dakotas

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:35 pm

Conan1982 έγραψε:
Ούτε για γιουροκαπ
Ειδικά ο Ντάνκαν πέρα από ασουτος κόβει και λεπτά από μητογλου που έχει καλύτερο σουτ
Ο Σακίλ δεν βγαίνει στον κοντό να μαρκάρει
Για τους άλλους δυο ούτε μια αναφορά αξίζει :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”