εγώ θα σου απαντήσω και ας μη μου ξαναπαντήσειςxomitsious έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:37 pmΛυπάμαι που ερμηνεύτηκα έτσι.austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:21 pm
δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από αυτό, είναι ο ορισμός του οπαδικού σχολίου που προσπάθησα να αποφύγω.
Με συγχωρείς που σου απάντησα τότε. Πίστεψέ με δε θα το ξανακάνω.

πώς αλλιώς ερμηνεύεται το ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν ένας "στρατός μαθημένος σε παράγκες" κτλ (και άρα οκ με αυτές) ενώ του Παναθηναϊκού γαλουχημένος από τις ανώτερες αξίες του Ομπράντοβιτς; πέρα από προσβλητικό για τους Ολυμπιακούς συνομιλητές σου είναι και καθαρό οπαδικό wishful thinking που δε βασίζεται σε γεγονότα. σαν να λέω εγώ ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού γαλουχήθηκε από τις αξίες του Πρίντεζη και του Παναθηναϊκού από αυτές του Βαρδινογιάννη.
σε αυτό το σκεπτικό έχω να αντιπροτείνω ότι ο κόσμος και των δύο ομάδων γαλουχείται από τις νίκες και από τις επιτυχίες και όχι από τις αξίες των πρωταγωνιστών και ως γεγονός έχω να παραθέσω ότι τα ίδια άδεια γήπεδα βλέπαμε τόσο στο Καραϊσκάκη όσο και στο ΟΑΚΑ πέρυσι που οι ομάδες δε πήγαιναν καλά και τα αντίστοιχα γεμάτα στις επιτυχίες.
αν διαφωνείς και έχεις παραδείγματα που να δείχνουν την ποιοτική διαφορά των δύο κόσμων ως αποτέλεσμα των διαφορετικών αξιών τους εδώ είμαι να τα ακούσω

επίσης το ότι η πλειοψηφία των Ολυμπιακών ακολουθεί πιστά το Μαρινάκη ενώ μεγάλη μερίδα των Παναθηναϊκών κατακρίνει το Γιαννακόπουλο το παρουσιάζεις ως γεγονός ενώ πραγματικά δε βλέπω πώς προκύπτει από γεγονότα. άσε που δε βγάζει και νόημα : η μεγάλη μερίδα αποτελεί και πλειοψηφία; γιατί αν όχι τότε από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών ακολουθεί πιστά το Γιαννακόπουλο