5αρι στην θέση του Μπαλτσε δεν βλέπω γιατί θα επηρεάσει την χημεία της ομαδας....
Η έλευση Ναν ναι θα επηρεάσει την χημεία των κοντων αλλά αν είναι τόσο καταλυτικός στο κάθετο παιχνίδι τότε ναι θα βοηθήσει ταχύτατα την ομάδα και βεβαια και τους πλαγιους με τριποντο.Μονο ο Βιλντοζα θα είναι θέμα να προσαρμοστεί σε αυτό αν παίζουν μαζί στο τερέν.
Αν θέλουμε να κάνουμε χαλάστρα στους απεναντι- με την εννοια οτι θελουμε και εμεις παιχτη στην ιδια θεση-( πχ Μιχαιλιουκ,Ναν,Μιτογλου) τοτε ναι θα χτυπήσουμε Πετρουσεφ, αλλά τότε θα πάει στο 5 ο Μιτογλου.Δεν νομιζω να το θέλουμε αυτό εκτός αν γίνει ντόμινο και παίξει αρκετά στο 3 ο Χουαντσο.Το θεμα είναι ότι ο Πετρουσεφ δεν νομίζω να θελει να συνεργαστεί με Αταμαν αλλά κυρίως στον Ολυμπιακο έχει έτοιμη καπαρωμενη θέση στο 4 και μάλιστα βασικός!!!!!!Εμείς θα τον θέλαμε επειδή είναι πιο ψημμενος από Μπαλτσε και πιο γρήγορα σαφώς.Το τελευταίο πιστεύω θα το επιδιώξει ο Αταμαν.
Για Γκριγκονις στο 3 κάποιο χρονικό διάστημα δεν νομίζω να έχουμε σοβαρό θέμα αφού ανέβηκε αμυντικά.Ετσι και αλλιώς θα πάει στο Καουνας( η στον Πειραιάlol )το καλοκαιρι και δεν ενδιαφέρει τον Αταμαν αν δυσανασχετεί και λίγο το να παίξει στο 3 ο Λιθουανός.
Και εγώ θεωρώ ότι ο Μάριο θα ελθει σε εμάς το καλοκαιρι σίγουρα και οι οποία δυσφορία του Παπαπετρου δεν θα επηρεάσει καθότι βγάζει τραυματισμους αλλά και το συμβόλαιο του είναι διετές και όχι τριετές ώστε να προκύψει ιδιαίτερος πονοκέφαλος.
Ο Ναν εννοειται ότι θα επιδιώξει επιστροφή στο ΝΒΑ από την πρώτη μέρα των διακοπών lol
Ότι ψήνομαι όμως για Πετρουσεφ που γνωρίζει πλέον την Ευρωλιγκα ,ε ναι ψήνομαι

.Το θέμα είναι τι θέλει ο παιχτης.